Προς το περιεχόμενο

Bitcoin - Η επανάσταση του χρήματος

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μ'αρέσει που το πάτε οπαδικά μερικοί... Α το δικό μου νόμισμα είναι καλύτερο από το δικό σου, το δικό σου είναι shit, το δικό μου είναι χρυσός!!!

Σε λίγο θα πλακωνόμαστε και στο ξύλο σαν τους χούλιγκαν στα γήπεδα.  :-D

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

το οτι το bitcoin cash μπήκε στο coinbase δεν θα το σχολιάσει κανείς;

Το ξέραμε από το καλοκαίρι ότι είναι στα πλάνα να γίνει κάποια στιγμή. Δεν είναι και κανένα κοσμοϊστορικό γεγονός.

σχετικό με BCH και Coinbase:

Coinbase is investigating insider trading after it enables — and then disables — bitcoin cash trading

Αυτός μάλλον ήταν και ο λόγος που είχε γίνει τρελό pump τις τελευταίες μέρες.

Τα εδωσα φθηνα χθες το βραδυ τα bch γαμωτο! Βιαστηκα.

Εβαλα τις παραγγελιες για ιδια ποσοτητα σε 0.1 και βλεπουμε. Ισως κοντα στο νεο ετος, εκτος αν αρχισει ο κατηφορος του btc οποτε μπορει να αργησουμε.

Τα εδωσα φθηνα χθες το βραδυ τα bch γαμωτο! Βιαστηκα.

Εβαλα τις παραγγελιες για ιδια ποσοτητα σε 0.1 και βλεπουμε. Ισως κοντα στο νεο ετος, εκτος αν αρχισει ο κατηφορος του btc οποτε μπορει να αργησουμε.

Να ρωτησω, μετεφερα BTC απο Coinbase σε Electrum πριν απο 2 μηνες.

Τα BTC τα ειχα στην κατοχη μου πριν το fork, αλλα τα μετεφερα στο Electrum πριν το Coinbase μου δωσει και τα αντιστοιχα BTCash (το οποιο εγινε χθες).

Εγω αυτη τη στιγμη εχω Bcash για ολα τα ποσα, ανεξαρτητως σε ποιο wallet τα εχω ή "χαθηκαν" καποια?

How much Bitcoin cash will I receive?

Customers with balances of bitcoin at the time of the fork now have an equal amount of bitcoin cash stored by Coinbase.

https://support.coinbase.com/customer/portal/articles/2853600-bitcoin-cash---frequently-asked-questions

Το θεμα ειναι οτι εγω τα μετεφερα στο Electrum μετα το fork μεν, αλλα πριν μου τα εμφανισει το Coinbase.

Μια ενδιαφέρουσα ανάλυση απο την ING για το Bitcoin

https://think.ing.com/uploads/reports/Why_Bitcoin_to_become_niche_asset_151217_OWEN_17.pdf

TLDR: Δεν είναι για χρήση payment έτσι όπως είναι αυτή τη στιγμή (το ξέραμε ήδη) και αυτό μακροπρόθεσμα θα μειώσει το ενδιαφέρον του περισσότερου κόσμου και θα επιστρέψει σαν niche νόμισμα όπως ήταν πριν γίνει τόσο γνωστό. Στα αρνητικά επίσης ότι ο κόσμος σε βάθος χρόνου μάλλον θα στραφεί σε θεωρητικά καλύτερα fork του Bitcoin. Τονίζω το θεωρητικά γιατί και εκεί σε περίπτωση stress του δικτύου παίζει να δούμε τα ίδια.

Αξίζει το διάβασμα πάντως.

Don't shoot the messenger!

• Like 3

Παιδιά το έχουμε ξαναγράψει. Στα blockchain συστήματα scaling πάνω στο chain δεν γίνετε για καθαρά τεχνικούς λόγους γιαυτό και στην περίπτωση του bcash που έφυγαν από το bitocin έχουν πάει το κάθε λογής σούργελο ενώ οι προγραμματιστές έχουν μείνει στο bitcoin.

Το καλό είναι ότι αυτοί οι τύποι έφυγαν από το Bitcoin το κακό είναι ότι αντί να επικεντρωθούν στο δικό τους νόμισμα κάνουν καθημερινά attack στο bitcoin θεωρώντας ότι με αυτό τον τρόπο θα κερδίσουν? δεν ξέρω γιατί το κάνουν.

Δείτε το τελευταίο spam attack στο δίκτυο του bitcoin πόσο εξωφθαλμα οργανωμένο ήταν και που "κατα τύχη" έπεσε πάνω στο οργανωμένο pump του bcash... :P

Πάνε για inside trading η Coinbase

http://www.businessinsider.com/coinbase-is-investigating-insider-trading-of-bitcoin-cash-2017-12?utm_content=bufferb83f9&utm_medium=social&utm_source=facebook.com&utm_campaign=buffer-bi

αν είχα bitcoin εκεί μέσα θα τα είχα βγάλει asap.

Μια ενδιαφέρουσα ανάλυση απο την ING για το Bitcoin

https://think.ing.com/uploads/reports/Why_Bitcoin_to_become_niche_asset_151217_OWEN_17.pdf

TLDR: Δεν είναι για χρήση payment έτσι όπως είναι αυτή τη στιγμή (το ξέραμε ήδη) και αυτό μακροπρόθεσμα θα μειώσει το ενδιαφέρον του περισσότερου κόσμου και θα επιστρέψει σαν niche νόμισμα όπως ήταν πριν γίνει τόσο γνωστό. Στα αρνητικά επίσης ότι ο κόσμος σε βάθος χρόνου μάλλον θα στραφεί σε θεωρητικά καλύτερα fork του Bitcoin. Τονίζω το θεωρητικά γιατί και εκεί σε περίπτωση stress του δικτύου παίζει να δούμε τα ίδια.

Αξίζει το διάβασμα πάντως.

Don't shoot the messenger!

Ενδιαφέρον read όντως συμφωνεί η διαφωνεί κάποιος, ειπα και εγω καποια τετοια θεματα πριν οπως και για το inside trading της coinbase.. :P 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...