Bspus Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Εννοείτε ότι σαν τεχνολογία και σαν νόμισμα θα παραμείνει. Απλά το να ακούω κόσμο να έχει 100+ BTC και να τα κρατάει για να ανέβουν και άλλο είναι πλεονεξία και μεγάλο ρίσκο σκασίματος (τιμής) χωρίς λόγο.... Βγάλτε τα εκατομμύρια σας σε FIAT βάλτε τα στην άκρη και πάτε για ψάρεμα. Αν μιλαμε για τετοια ποσα θα πρεπει να σκεφτει κανεις και το πως θα τα δηλωσει. Αν εχεις 1 εκατομυριο που λες τι κανεις? πας στο kraken και τους λες να σου κανουν εμβασμα στο λογαριασμο σου? Φυσικα ενα 10% μπορεις να το ρευστοποιησεις με τον ενα η τον αλλο τροπο. Τα υπολοιπα? Εκτος αν μιλαμε για Ελβετια και χρυσο σε vaults. ΟΚ, ειναι μια λυση. Απο την αλλη μπορεις να το δεις και διαφορετικα. Αν εχεις κρυπτονομισματα αξιας 50 btc για παραδειγμα, οι δυνατοτητες που σου ανοιγονται για να βγαλεις σταθερο εισοδημα και να εξαργυρωνεις καθημερινα τα κερδη ειναι σημαντικες. Υπαρχουν αξιολογα νομισματα με καλο staking και αλλα με masternodes (νεα μοδα που την ξεκινησε το dash) και απαιτουν (το dash ειδικα) μεγαλα ποσα αρχικο κεφαλαιο κλειδωμενο αλλα παραγουν σταθερο κερδος. Ενα dash masternode (1000 dash κεφαλαιο που δεν το χανεις) αποδιδει περιπου 5 dash το μηνα. Με τις σημερινες τιμες περιπου 4500 ευρω? Και στο 20% να πεσει η αξια τους (που πιστευω θα ειναι προσωρινο), μιλαμε για αποδοση ισαξια ενος αξιοπρεπη μισθου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
netaurio Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 ο check2fire προφανως και ζει σε αλλη διασταση και δεν χρησιμοποιει το τραπεζικο σύστημα και πιστεύει οτι αν καταρρευσει τα ψηφιακα του τοκεν θα του εξασφαλισουν ασφαλεια και ανεση. πιθανοι λογοι, ασφαλεια (100.000 εγγυημενα ανα δικαιουχο/λογαριασμο) , σταθεροτητα ( εχεις 100κ σημερα, σε ενα χρονο θα εχεις 100κ + τα χιψουλα απο το εκαστοτε επιτοκιο), μπορεις να τα χρησιμοποιησεις αμεσα για να αγορασεις οτι θελεις. αν θελεις κιαλλους εδω ειμαστε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fastnq2 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 http://www.capital.gr/oikonomia/3262017/stous-50-plousioterous-tou-planiti-o-anonumos-dimiourgos-tou-bitcoin 20 δις περιουσία ο σατοσι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 ο check2fire προφανως και ζει σε αλλη διασταση και δεν χρησιμοποιει το τραπεζικο σύστημα και πιστεύει οτι αν καταρρευσει τα ψηφιακα του τοκεν θα του εξασφαλισουν ασφαλεια και ανεση. πιθανοι λογοι, ασφαλεια (100.000 εγγυημενα ανα δικαιουχο/λογαριασμο) , σταθεροτητα ( εχεις 100κ σημερα, σε ενα χρονο θα εχεις 100κ + τα χιψουλα απο το εκαστοτε επιτοκιο), μπορεις να τα χρησιμοποιησεις αμεσα για να αγορασεις οτι θελεις. αν θελεις κιαλλους εδω ειμαστε Ναι κράτα fiat στην τράπεζα για να πάρεις xxxε το 6μηνο τόκο πόσο είναι, φοβερή ιδέα.. Προσωπικά αν είχα αρκετά λεφτά θα προτιμούσα να αγόραζα πολύτιμα μέταλλα όποτε έβρισκα την ευκαιρία, θεωρώ ότι είναι undervalued αυτή τη στιγμή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
macattack Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Προσπαθώ από χτες να αγοράσω ltc με κάρτα alpha μέσω Coin base. Δεν με αφήνει με τίποτα. Η θα μου γράψει έχεις κάνει πολλές προσπάθειες η με φτάνει σε ένα σημείο το verified by Visa όπου απλά μου έχει επιλογή "πίσω". Το μόνο που σκέφτομαι μήπως η άλφα δεν επιτρέπει αγορά bitcoin??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 http://www.capital.gr/diethni/3262036/aitima-ptoxeusis-apo-antallaktirio-kruptonomismaton-tis-notias-koreas 75% κούρεμα κάποιοι ατυχείς κορεάτες, γι'αυτό παίδες όπως κουραστικά σχεδόν λέμε, τα cryptos σας και τα κλειδιά σας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Προσπαθώ από χτες να αγοράσω ltc με κάρτα alpha μέσω Coin base. Δεν με αφήνει με τίποτα. Η θα μου γράψει έχεις κάνει πολλές προσπάθειες η με φτάνει σε ένα σημείο το verified by Visa όπου απλά μου έχει επιλογή "πίσω". Το μόνο που σκέφτομαι μήπως η άλφα δεν επιτρέπει αγορά bitcoin??? Πολύ λίγες κάρτες μπορούν να επιτύχουν συναλλαγή με το coinbase. Και εμένα προσωπικά με Mastercard Πειραιώς debit δεν γίνεται. Καλύτερα στείλε έμβασμα με e-banking. Να ξέρεις ότι θα κάνει μερικές μέρες να εμφανιστεί (έχει πρόβλημα τις τελευταίες μέρες και θέλει 2-3 μέρες για SEPA transfer). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakos18 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Πολύ λίγες κάρτες μπορούν να επιτύχουν συναλλαγή με το coinbase. Και εμένα προσωπικά με Mastercard Πειραιώς debit δεν γίνεται. Καλύτερα στείλε έμβασμα με e-banking. Να ξέρεις ότι θα κάνει μερικές μέρες να εμφανιστεί (έχει πρόβλημα τις τελευταίες μέρες και θέλει 2-3 μέρες για SEPA transfer). Νομίζω ότι απλά απαιτεί να υποστηρίζουν το 3D Secure. Οι κάρτες της Πειραιώς δε το υποστηρίζουν. Εγώ σήμερα έκανα συναλλαγή με το Coinbase με χρεωστική MasterCard από την Alpha bank. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Νομίζω ότι απλά απαιτεί να υποστηρίζουν το 3D Secure. Οι κάρτες της Πειραιώς δε το υποστηρίζουν. Εγώ σήμερα έκανα συναλλαγή με το Coinbase με χρεωστική MasterCard από την Alpha bank. Ισχύει. Να ξέρετε όμως ότι με κάρτα εχει fees (4%). Με τραπεζικό έμβασμα το ποσό που έβαλα, ακριβώς αυτό εμφανίστηκε και στο balance. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakos18 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Ισχύει. Να ξέρετε όμως ότι με κάρτα εχει fees (4%). Με τραπεζικό έμβασμα το ποσό που έβαλα, ακριβώς αυτό εμφανίστηκε και στο balance. Όντως. Στο έμβασμα πληρώνεις μόνο όσο σε χρεώνει η τράπεζα για το κοστος εμβάσματος ασχέτως ποσού (νομίζω 2.5€ στην Πειραιώς). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Όντως. Στο έμβασμα πληρώνεις μόνο όσο σε χρεώνει η τράπεζα για το κοστος εμβάσματος ασχέτως ποσού (νομίζω 2.5€ στην Πειραιώς). Ενα ευρώ είναι με κανονική προτεραιότητα. 2.5 είναι με υψηλή. Με κανονική σε μια μέρα είναι στο λογαριασμό του Coinbase. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Ποιό είναι το πιο φθηνό νόμισμα που μπορώ να αγοράσω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Ποιό είναι το πιο φθηνό νόμισμα που μπορώ να αγοράσω; To StrongHands Είσαι σίγουρος ότι θέλεις να επενδύσεις σε αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Avatar_GR Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 να τα κάνεις fiat και να τα φέρεις σε Ελληνική τράπεζα? lol ;αστό. Καλυερα να τα αφήσουμε να σκάσουν αν είναι έτσι Να τα κάνεις δεσμίδες 500ευρα, να τα βάλεις κάτω από το στρώμα και να ξυπνάς την νύχτα να τα χαϊδεύεις.... Αυτή την ηδονή δεν μπορεί να σας την προσφέρει κανένα κρυπτονόμισμα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 To StrongHands Είσαι σίγουρος ότι θέλεις να επενδύσεις σε αυτό; Ε καλά εννοώ όχι σάπιο. To Ripple που διάβασα πιο πίσω; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις