Προς το περιεχόμενο

Bitcoin - Η επανάσταση του χρήματος

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εννοείτε ότι σαν τεχνολογία και σαν νόμισμα θα παραμείνει. Απλά το να ακούω κόσμο να έχει 100+ BTC και να τα κρατάει για να ανέβουν και άλλο είναι πλεονεξία και μεγάλο ρίσκο σκασίματος (τιμής) χωρίς λόγο....

Βγάλτε τα εκατομμύρια σας σε FIAT βάλτε τα στην άκρη και πάτε για ψάρεμα.  :-D

Αν μιλαμε για τετοια ποσα θα πρεπει να σκεφτει κανεις και το πως θα τα δηλωσει.

Αν εχεις 1 εκατομυριο που λες τι κανεις? πας στο kraken και τους λες να σου κανουν εμβασμα στο λογαριασμο σου?

Φυσικα ενα 10% μπορεις να το ρευστοποιησεις με τον ενα η τον αλλο τροπο. Τα υπολοιπα?

Εκτος αν μιλαμε για Ελβετια και χρυσο σε vaults. ΟΚ, ειναι μια λυση.

Απο την αλλη μπορεις να το δεις και διαφορετικα. Αν εχεις κρυπτονομισματα αξιας 50 btc για παραδειγμα, οι δυνατοτητες που σου ανοιγονται για να βγαλεις σταθερο εισοδημα και να εξαργυρωνεις καθημερινα τα κερδη ειναι σημαντικες.

Υπαρχουν αξιολογα νομισματα με καλο staking και αλλα με masternodes (νεα μοδα που την ξεκινησε το dash) και απαιτουν (το dash ειδικα) μεγαλα ποσα αρχικο κεφαλαιο κλειδωμενο αλλα παραγουν σταθερο κερδος.

Ενα dash masternode (1000 dash κεφαλαιο που δεν το χανεις) αποδιδει περιπου 5 dash το μηνα. Με τις σημερινες τιμες περιπου 4500 ευρω?

Και στο 20% να πεσει η αξια τους (που πιστευω θα ειναι προσωρινο), μιλαμε για αποδοση ισαξια ενος αξιοπρεπη μισθου.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

ο check2fire προφανως και ζει σε αλλη διασταση και δεν χρησιμοποιει το τραπεζικο σύστημα και πιστεύει οτι αν καταρρευσει τα ψηφιακα του τοκεν θα του εξασφαλισουν ασφαλεια και ανεση.

πιθανοι λογοι, ασφαλεια (100.000 εγγυημενα ανα δικαιουχο/λογαριασμο) , σταθεροτητα ( εχεις 100κ σημερα, σε ενα χρονο θα εχεις 100κ + τα χιψουλα απο το εκαστοτε επιτοκιο), μπορεις να τα χρησιμοποιησεις αμεσα για να αγορασεις οτι θελεις. αν θελεις κιαλλους εδω ειμαστε

ο check2fire προφανως και ζει σε αλλη διασταση και δεν χρησιμοποιει το τραπεζικο σύστημα και πιστεύει οτι αν καταρρευσει τα ψηφιακα του τοκεν θα του εξασφαλισουν ασφαλεια και ανεση.

πιθανοι λογοι, ασφαλεια (100.000 εγγυημενα ανα δικαιουχο/λογαριασμο) , σταθεροτητα ( εχεις 100κ σημερα, σε ενα χρονο θα εχεις 100κ + τα χιψουλα απο το εκαστοτε επιτοκιο), μπορεις να τα χρησιμοποιησεις αμεσα για να αγορασεις οτι θελεις. αν θελεις κιαλλους εδω ειμαστε

Ναι κράτα fiat στην τράπεζα για να πάρεις xxxε το 6μηνο τόκο πόσο είναι, φοβερή ιδέα..

Προσωπικά αν είχα αρκετά λεφτά θα προτιμούσα να αγόραζα πολύτιμα μέταλλα όποτε έβρισκα την ευκαιρία, θεωρώ ότι είναι undervalued αυτή τη στιγμή.

• Like 1

Προσπαθώ από χτες να αγοράσω ltc με κάρτα alpha μέσω Coin base. Δεν με αφήνει με τίποτα. Η θα μου γράψει έχεις κάνει πολλές προσπάθειες η με φτάνει σε ένα σημείο το verified by Visa όπου απλά μου έχει επιλογή "πίσω". Το μόνο που σκέφτομαι μήπως η άλφα δεν επιτρέπει αγορά bitcoin???

http://www.capital.gr/diethni/3262036/aitima-ptoxeusis-apo-antallaktirio-kruptonomismaton-tis-notias-koreas

75% κούρεμα κάποιοι ατυχείς κορεάτες, γι'αυτό παίδες όπως κουραστικά σχεδόν λέμε, τα cryptos σας και τα κλειδιά σας...

Προσπαθώ από χτες να αγοράσω ltc με κάρτα alpha μέσω Coin base. Δεν με αφήνει με τίποτα. Η θα μου γράψει έχεις κάνει πολλές προσπάθειες η με φτάνει σε ένα σημείο το verified by Visa όπου απλά μου έχει επιλογή "πίσω". Το μόνο που σκέφτομαι μήπως η άλφα δεν επιτρέπει αγορά bitcoin???

Πολύ λίγες κάρτες μπορούν να επιτύχουν συναλλαγή με το coinbase. Και εμένα προσωπικά με Mastercard Πειραιώς debit δεν γίνεται. Καλύτερα στείλε έμβασμα με e-banking. Να ξέρεις ότι θα κάνει μερικές μέρες να εμφανιστεί (έχει πρόβλημα τις τελευταίες μέρες και θέλει 2-3 μέρες για SEPA transfer).

• Like 1

Πολύ λίγες κάρτες μπορούν να επιτύχουν συναλλαγή με το coinbase. Και εμένα προσωπικά με Mastercard Πειραιώς debit δεν γίνεται. Καλύτερα στείλε έμβασμα με e-banking. Να ξέρεις ότι θα κάνει μερικές μέρες να εμφανιστεί (έχει πρόβλημα τις τελευταίες μέρες και θέλει 2-3 μέρες για SEPA transfer).

Νομίζω ότι απλά απαιτεί να υποστηρίζουν το 3D Secure. Οι κάρτες της Πειραιώς δε το υποστηρίζουν. Εγώ σήμερα έκανα συναλλαγή με το Coinbase με χρεωστική MasterCard από την Alpha bank.

Νομίζω ότι απλά απαιτεί να υποστηρίζουν το 3D Secure. Οι κάρτες της Πειραιώς δε το υποστηρίζουν. Εγώ σήμερα έκανα συναλλαγή με το Coinbase με χρεωστική MasterCard από την Alpha bank.

Ισχύει. Να ξέρετε όμως ότι με κάρτα εχει fees (4%). Με τραπεζικό έμβασμα το ποσό που έβαλα, ακριβώς αυτό εμφανίστηκε και στο balance.

Ισχύει. Να ξέρετε όμως ότι με κάρτα εχει fees (4%). Με τραπεζικό έμβασμα το ποσό που έβαλα, ακριβώς αυτό εμφανίστηκε και στο balance.

Όντως. Στο έμβασμα πληρώνεις μόνο όσο σε χρεώνει η τράπεζα για το κοστος εμβάσματος ασχέτως ποσού (νομίζω 2.5€ στην Πειραιώς).

Όντως. Στο έμβασμα πληρώνεις μόνο όσο σε χρεώνει η τράπεζα για το κοστος εμβάσματος ασχέτως ποσού (νομίζω 2.5€ στην Πειραιώς).

Ενα ευρώ είναι με κανονική προτεραιότητα. 2.5 είναι με υψηλή. Με κανονική σε μια μέρα είναι στο λογαριασμό του Coinbase.

να τα κάνεις fiat και να τα φέρεις σε Ελληνική τράπεζα? lol 

;αστό. Καλυερα να τα αφήσουμε να σκάσουν αν είναι έτσι :D

Να τα κάνεις δεσμίδες 500ευρα, να τα βάλεις κάτω από το στρώμα και να ξυπνάς την νύχτα να τα χαϊδεύεις....

Αυτή την ηδονή δεν μπορεί να σας την προσφέρει κανένα κρυπτονόμισμα.... :-D  :-D  :-D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...