Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έλα ντε. Για κουλούρι είδηση μου κάνει. Δεν μπορεί να υπάρχει τόσο χαζός κόσμος :D

Κουλουρι ειναι ρε παιδια. λιγα δευτερολεπτα googling αρκουν

https://gizmodo.com/no-a-guy-didnt-scam-1-million-by-selling-chuck-e-che-1821382567

Εγώ δεν το αποκλείω, μπορεί κάποια στιγμή να μην έχει καμία αξία. Αλλά ειλικρινά, το σκέφτηκα και πριν ξεκινήσω πριν λίγο καιρό, θα με ενοχλούσε πολύ περισσότερο να μην είναι φούσκα και να το βλέπω απ'έξω να μεγαλώνει και να καθιερώνεται, παρά το να είναι φούσκα και να χάσω τα λεφτά που έβαλα. Αξίζει το ρίσκο δηλαδή, για μένα.

Γιατι πρεπει να ειναι η το ενα η το αλλο?

Το ενδεχομενο να υπαρχει φουσκα που θα σκασει (οπως πριν χρονια και πανω απο μια φορα) αλλα θα συνεχισει να υπαρχει και αυτο και πολλα απο τα σημερινα κρυπτο (μαζι με αλλα μελλοντικα) δεν το υπολογιζετε?

Αυτο ειναι και το πιο πιθανο για μενα.

Καποιοι αυτη τη στιγμη παρακαλανε να σκασει ειτε για να μπουν και αυτοι ειτε απο ζηλεια η γιατι τους αρεσει να το παιζουν προφητες της αποκαλυψης και να κοροιδευουν τον "απλο κοσμακη" που εχασε τα λεφτα του γιατι δεν ηταν συνετος.

Δεν εχει σημασια και να σκασει για οποιον ασχολειται ηδη χρονια και σκοπευει να μεινει long term. Θα σταθεροποιηθει καπου και θα ξανανεβει σταδιακα ακομα και αν παρει χρονια.

Να εξαφανιστει και να μεινει στην ιστορια ως τουλιπα του 21ου αιωνα δεν παιζει, αυτο παρτε το χαμπαρι. Και πολεμο να του κυρηξουν, και το brand name να σκοτωσουν θα βγει κατι αλλο καλυτερο και πιο ανθεκτικο.

Ερώτηση, κάθε φορά που βλέπω μια συναλλαγή στο πορτοφόλι μου έχει και περισσότερα confirmations. Τι νόημα έχει αυτό; Αφού η συναλλαγή έγινε γιατί συνεχίζει να γίνεται confirmed?

Τα confirmations που βλεπεις ειναι ο αριθμος των block που εχουν μπει στην αλυσιδα μετα το block που περιλαμβανει τη συγκεκριμενη συναλλαγη

• Like 2
  • Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εννοείτε ότι σαν τεχνολογία και σαν νόμισμα θα παραμείνει. Απλά το να ακούω κόσμο να έχει 100+ BTC και να τα κρατάει για να ανέβουν και άλλο είναι πλεονεξία και μεγάλο ρίσκο σκασίματος (τιμής) χωρίς λόγο....

Βγάλτε τα εκατομμύρια σας σε FIAT βάλτε τα στην άκρη και πάτε για ψάρεμα.  :-D

Τώρα το να θέλει κάποιος να μπει σε αυτή την τιμή να αγοράσει ας αναλογιστεί πρώτα το ρίσκο και μετά ας τζογάρει.

Υ.Γ το ότι το BTC μπήκε σε future trades δεν σημαίνει κάτι... και οι τουλίπες πριν σκάσουν είχαν μπει σε future trade.

• Like 1
Δημοσ.

Καποιος που εχει γινει verify στο bitstamp, ποια δικα μας εγγραφα στα ελληνικα περνανε για να μην εχουμε περα δωθε με το support;

(για id & residence)

Δημοσ.

Κουλουρι ειναι ρε παιδια. λιγα δευτερολεπτα googling αρκουν

https://gizmodo.com/no-a-guy-didnt-scam-1-million-by-selling-chuck-e-che-1821382567

Γιατι πρεπει να ειναι η το ενα η το αλλο?

Το ενδεχομενο να υπαρχει φουσκα που θα σκασει (οπως πριν χρονια και πανω απο μια φορα) αλλα θα συνεχισει να υπαρχει και αυτο και πολλα απο τα σημερινα κρυπτο (μαζι με αλλα μελλοντικα) δεν το υπολογιζετε?

Καποιοι αυτη τη στιγμη παρακαλανε να σκασει ειτε για να μπουν και αυτοι ειτε απο ζηλεια η γιατι τους αρεσει να το παιζουν προφητες της αποκαλυψης και να κοροιδευουν τον "απλο κοσμακη" που εχασε τα λεφτα του γιατι δεν ηταν συνετος.

Δεν εχει σημασια και να σκασει για οποιον ασχολειται ηδη χρονια και σκοπευει να μεινει long term. Θα σταθεροποιηθει καπου και θα ξανανεβει σταδιακα ακομα και αν παρει χρονια.

Να εξαφανιστει και να μεινει στην ιστορια ως τουλιπα του 21ου αιωνα δεν παιζει, αυτο παρτε το χαμπαρι. Και πολεμο να του κυρηξουν, και το brand name να σκοτωσουν θα βγει κατι αλλο καλυτερο και πιο ανθεκτικο.

Τα confirmations που βλεπεις ειναι ο αριθμος των block που εχουν μπει στην αλυσιδα μετα το block που περιλαμβανει τη συγκεκριμενη συναλλαγη

Ναι σίγουρα κι αυτό πιθανό το θεωρώ, απλά ακόμα και το άλλο να συμβεί ισχύει αυτό που έγραψα :) Thanks!

Εννοείτε ότι σαν τεχνολογία και σαν νόμισμα θα παραμείνει. Απλά το να ακούω κόσμο να έχει 100+ BTC και να τα κρατάει για να ανέβουν και άλλο είναι πλεονεξία και μεγάλο ρίσκο σκασίματος (τιμής) χωρίς λόγο....

Τώρα το να θέλει κάποιος να μπει σε αυτή την τιμή να αγοράσει ας αναλογιστεί πρώτα το ρίσκο και μετά ας τζογάρει.

Υ.Γ το ότι το BTC μπήκε σε future trades δεν σημαίνει κάτι... και οι τουλίπες πριν σκάσουν είχαν μπει σε future trade.

Αυτό κι εμένα μου φαίνεται κάπως, αν έχει κάποιος πολλά και δεν εξαργυρώνει τίποτα. Αλλά είναι πως το βλέπει ο καθένας. Κι αυτοί που εξαργύρωσαν στα 500 ή τα 1000 € κέρδος είχαν αλλά τώρα μπορεί να χτυπάνε και το κεφάλι τους! :)

• Like 1
Δημοσ.

Ναι σίγουρα κι αυτό πιθανό το θεωρώ, απλά ακόμα και το άλλο να συμβεί ισχύει αυτό που έγραψα :) Thanks!

Αυτό κι εμένα μου φαίνεται κάπως, αν έχει κάποιος πολλά και δεν εξαργυρώνει τίποτα. Αλλά είναι πως το βλέπει ο καθένας. Κι αυτοί που εξαργύρωσαν στα 500 ή τα 1000 € κέρδος είχαν αλλά τώρα μπορεί να χτυπάνε και το κεφάλι τους! :)

Μην γίνει και το αντίθετο όμως... αυτοί που δεν εξαργύρωσαν τώρα στα 15.000 χτυπάνε το κεφάλι τους αν πάει στα 500 πάλι.

Αλήθεια το Bitcoin cash πως το βλέπετε; Πιστεύω έχει προοπτική να το φουσκώνουν αρκετά σε τιμή.

• Like 1
Δημοσ.

Υπάρχει και το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην τιμή που αντανακλά την intrinsic value ή την πραγματική κοινωνική αξία του. Όπως το χρηματιστήριο Αθηνών, που έκανε μια φορά το μπαμ και επέστρεψε στα φυσιολογικά του επίπεδα...

• Like 2
Δημοσ.

Μην γίνει και το αντίθετο όμως... αυτοί που δεν εξαργύρωσαν τώρα στα 15.000 χτυπάνε το κεφάλι τους αν πάει στα 500 πάλι.

Αλήθεια το Bitcoin cash πως το βλέπετε; Πιστεύω έχει προοπτική να το φουσκώνουν αρκετά σε τιμή.

Ναι, είναι ρίσκο! Αν είχα τόσα πολλά σίγουρα θα εξαργύρωνα ένα κομμάτι αλλά όχι όλα.

Βλέπω πολλούς να γράφουν για το omisego και ανεβαίνει τελευταία. Έχει κανείς άποψη;

Δημοσ.

Δυστυχως εμεις δεν εχουμε τοσα, ξερω ατομο ομως που εκανε cash out "μερικα" συγκεκριμένα 150 απο τα monero του και ηταν αυτος που με εκανε να αγορασω privacy coins γενικα, δυστυχως δεν τον ακουσα οταν ειχε 20-30$.. Συμφωνώ οτι αν αυτη τη στιγμη εχεις life changing money δεν ειναι κακη ιδεα το cash out.

Υπάρχει και το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην τιμή που αντανακλά την intrinsic value ή την πραγματική κοινωνική αξία του. Όπως το χρηματιστήριο Αθηνών, που έκανε μια φορά το μπαμ και επέστρεψε στα φυσιολογικά του επίπεδα...

Εχει απαντηθει πολλες φορες και απο πολλους, ναι αυτη τη στιγμη δειχνει καποια χαρακτηριστικά "φουσκας" αυτη η ανοδος δεν ειναι normal, αλλα δεν ειναι ολες οι "φουσκες" το ιδιο, οι τουλιπες και το ΧΑ γιατι να ειναι το παράδειγμα που θα ακολουθησει το bitcoin?? Η αποψη μου ειναι οτι ειναι το μέλλον με τον ενα η με τον αλλο τροπο, θα ειναι το bitcoin? κανεις δεν ξερει, θα ειναι καποιο αλλο regulated απο κυβερνησεις crypto? κανεις δεν ξερει και παλι..

Προς το παρον enjoy the ride.. 

• Like 2
Δημοσ.

να τα κάνεις fiat και να τα φέρεις σε Ελληνική τράπεζα? lol 

;αστό. Καλυερα να τα αφήσουμε να σκάσουν αν είναι έτσι :D

• Like 2
Δημοσ.

να τα κάνεις fiat και να τα φέρεις σε Ελληνική τράπεζα? lol 

;αστό. Καλυερα να τα αφήσουμε να σκάσουν αν είναι έτσι :D

Κανένας Έλληνας δεν εμπιστεύεται το ελληνικό κράτος και όλοι ψηφίζουν να παραμείνει η κατάσταση όπως είναι!

ΛΟΟΟΛ

• Like 1
Δημοσ.

Κανένας Έλληνας δεν εμπιστεύεται το ελληνικό κράτος και όλοι ψηφίζουν να παραμείνει η κατάσταση όπως είναι!

ΛΟΟΟΛ

δεν είναι θέμα εμπιστοσύνης του Ελληνικού κράτους αλλά θέμα εμπιστοσύνης των τραπεζών. Γιατί να τα δώσω στους τραπεζίτες να μου τα διαχειρίζονται όταν ξέρω πολύ καλά και μόνος μου να το κάνω και να τα διαχειριστώ όπως θέλω?

Πές μου ένα λόγο. για τα επιτόκια? για την εμπιστοσύνη? Για το αποθεματικό αξίας?

Ενα λόγο να μου πείτε.

Ασε Bitcoin και πάλι Bitcoin  και είσαι η τράπεζα του εαυτού σου.

Και αν αποφασίσω ποτέ να τα μετατρέψω το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα το κανω fiat money αλλά χρυσό σε vautl στην Ελβετία.

Ναι το Bitcoinμ σου δίνει και αυτή την δυνατότητα όπως και πολλές άλλες..

Δημοσ.

Πες μου ότι καταλαβαίνεις ότι το rating των τραπεζών έχει άμεση σύνδεση με το κράτος με το οποίο έχουν έδρα γιατί από την πρώτη φράση σου δεν ξέρω αν το καταλαβαίνεις.

Δημοσ.

Πες μου ότι καταλαβαίνεις ότι το rating των τραπεζών έχει άμεση σύνδεση με το κράτος με το οποίο έχουν έδρα γιατί από την πρώτη φράση σου δεν ξέρω αν το καταλαβαίνεις.

δλδ θεωρείς τα μηδενικά rating στα ισχυρά τραπεζικά ιδρύματα κάτι καλό? Δεν μου είπες τον λόγο που θα πρέπει να αφήσω τα χρήματα μου που ανήκουν σε μένα και μόνο σε μένα στο να διαχειρίζονται τρίτοι?

Πες μου ένα λόγο ρε φίλε. Δεν θέλω πολλούς έναν θέλω

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...