Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μέσω Kraken είναι η πιο εύκολη η διαδικασία απο ευρώ κατευθείαν 

Στο kraken γίνεται deposit μόνο από τραπεζικό λογαριασμό ή και από κάρτα;

Γιατί όταν πάω να κάνω get verified μου λέει "This feature is not currently available."

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στο kraken γίνεται deposit μόνο από τραπεζικό λογαριασμό ή και από κάρτα;

Γιατί όταν πάω να κάνω get verified μου λέει "This feature is not currently available."

Εγω ειμαι Verified μεχρι το 2 , για να κανω Deposit kai Withdraw  θα πρεπει να κανω και το 3? 

Ειδες επισης τα Fees στα deposit ? 

Στο Step 2 που βλεπω , με εχουν ενα μικρο αστερακι , το εχει καποιος αλλος?

Δημοσ.

Αυτο που κανανε βοηθαει ακριβως οπως λενε στο να δωσει καποια εγγυηση οτι δεν θα γινει flood the market.

Δεν το κανει λιγοτερο centralized εκτος αν δεν εχω καταλαβει σωστα. Υπαρχει καποια εγγυηση οτι δεν θα ειναι censorship resistant?

Γινονται verify τα Transactions απο ανεξαρτητα nodes? Το 1 δισ το μηνα δεν θα καταληγει στην εταιρια του ripple?

Δε λεω οτι ειναι κακο. Αλλο niche παει να καλυψει απο το bitcoin και γενικως απο τα decentralized blockchains

Ναι sorry λαθος ορο χρησιμοποιησα, αλλα με το escrow δεν μπορει να πουλησει ολα τα Ripple και να γαμησει ολους τους investors οπως λεει ο check2fire. Παντως εχει και πλανα για decentralization η Ripple στο μελλον.

Το μεγαλυτερο argument για το censorship resistance ειναι οτι η ripple χρειαζεται το XRP για να λυσει το προβλημα με το liquidity στις τραπεζες. Χρειαζεται να εχει υψηλη αξια για να μπορεσουν να το χρησιμοποιησουν οι τραπεζες. Αμα κανει οτι θελει παλι μενει ενα 40% κατοχων XRP που θα μειωσει την αξια του αμα δει οτι κατι δεν παει καλα. Δεν ειναι στο συμφερον της Ripple να γινει κατι τετοιο.

https://ripple.com/insights/how-we-are-further-decentralizing-the-ripple-consensus-ledger-rcl-to-bolster-robustness-for-enterprise-use/

Δημοσ.

Εγω ειμαι Verified μεχρι το 2 , για να κανω Deposit kai Withdraw  θα πρεπει να κανω και το 3? 

Ειδες επισης τα Fees στα deposit ? 

Στο Step 2 που βλεπω , με εχουν ενα μικρο αστερακι , το εχει καποιος αλλος?

Δεν ξέρω καν σε τι lvl ειμαι....

Το ματιάσαμε το kraken, μέρες είχα να δει error! :D

Εσύ που το έχεις πιο προσφατο θυμάσαι τι ήθελε για verification? Γιατί μου βγάζει όταν πάω να κάνω get verified μου λέει "This feature is not currently available."?

Δημοσ.

Εσύ που το έχεις πιο προσφατο θυμάσαι τι ήθελε για verification? Γιατί μου βγάζει όταν πάω να κάνω get verified μου λέει "This feature is not currently available."?

Αν δεν κάνω λάθος έστειλα ταυτότητα και μια φωτογραφία; Ίσως η φωτογραφία ήταν και για αλλού όμως, δεν θυμάμαι σίγουρα!

Δημοσ.

Άσχετο λίγο με το θέμα (αν και πλέον το θέμα άλλαξε λίγο..) αλλά σκέφτομαι από τον επόμενο μήνα να "βάζω" $300/week στα 100 coins με το μεγαλύτερο market cap. Έτσι για να δω τι θα γίνει χαχα

Ουσιαστικά $3/coin κάθε week για ~1 χρόνο.

Mini update: Βρήκα και μερικά new S9 τα οποία έχουν delivery date αρχές Ιανουαρίου και σκέφτομαι να τα τσιμπήσω..

• Like 2
Δημοσ.

Επειδή μόλις ξαναέκανα,για μέχρι tier 2 δε μου ζήτησε τίποτα, ούτε ταυτότητες, ούτε φωτογραφία. Μάλλον ήταν για άλλη εγγραφή αυτό που θυμάμαι, ίσως στο bittrex!

Mini update: Βρήκα και μερικά new S9 τα οποία έχουν delivery date αρχές Ιανουαρίου και σκέφτομαι να τα τσιμπήσω..

Μόνο btc δεν βγάζουν αυτά; Αξίζει περισσότερα από το να δώσεις τα λεφτά απευθείας για νομίσματα πχ;

Δημοσ.

Επειδή μόλις ξαναέκανα,για μέχρι tier 2 δε μου ζήτησε τίποτα, ούτε ταυτότητες, ούτε φωτογραφία. Μάλλον ήταν για άλλη εγγραφή αυτό που θυμάμαι, ίσως στο bittrex!

Μόνο btc δεν βγάζουν αυτά; Αξίζει περισσότερα από το να δώσεις τα λεφτά απευθείας για νομίσματα πχ;

Κι εγώ έκανα αίτηση για verification στο kraken μέχρι το 2 και δε μου ζήτησε τίποτα. Πόσο καιρό παίρνει περίπου; Χθες το έκανα.

Το bittrex προς το παρόν δε δέχεται νέους χρήστες:

"Dear new users:

We have received an enormous number of new account registrations over the past few weeks.  We are excited to have so many new users who want to join the Bittrex community.  Unfortunately, we have to make a few upgrades to our support and backend systems to handle the increased traffic and load.  As such, we have halted new user registrations for the time being.  If you already have an account on Bittrex, you will not be affected by this change.  Please continue to the log in as you normally do.

To our new users, we will keep you posted on when we open up registration.  We apologize for the inconvenience!

The Bittrex Team"

• Like 1
Δημοσ.

παιδιά γενικά έχει πέσει το σύμπαν και όλες οι πλατφόρμες αδυνατούν να διαχειριστούν τόσο μεγάλο όγκο πελατών. Ακόμα και το ledgerwallet είχε κολήματα στα sync του του και αρκετοί αναφέρουν ότι έχουν ακόμα πρόβλημα και όπως λέει η εταιρεία οφείλετε σε προβλήματα των server τους και στο ότι δεν μπορούν να ανταποκριθούν σε τόσο πολύ κόσμο.

• Like 1
Δημοσ.

Yup. Χμμ να σου πω. Atm μπορεί να σου αποφέρει ένα S9 (14ΤΗ) ~0.0022 BTC/day. Αναλόγος την τιμή που τα αγοράζεις έχεις ένα καλό ROI σε μερικούς μήνες.

• Like 1
Δημοσ.

Λεω να παρω κανα μπιτκοιν και καμποσα shitcoins. Απο αυτα θελω μονο τα hash και το pass, σωστα; Θελω να τα εκτυπωσω και να τα πλαστικοποιησω και να τα παρατησω στο παταρι.

Δημοσ.

Κι εγώ έκανα αίτηση για verification στο kraken μέχρι το 2 και δε μου ζήτησε τίποτα. Πόσο καιρό παίρνει περίπου; Χθες το έκανα.

1-2 μέρες, αλλά τώρα δεν ξέρω! Μπορεί περισσότερο!

Yup. Χμμ να σου πω. Atm μπορεί να σου αποφέρει ένα S9 (14ΤΗ) ~0.0022 BTC/day. Αναλόγος την τιμή που τα αγοράζεις έχεις ένα καλό ROI σε μερικούς μήνες.

Δεν δυσκολεύει συνεχώς όμως; Πάλι συμφέρει; Η απόδοση είναι μείον το ρεύμα ή καθαρή;

Παιδιά από τα atm που υπάρχουν αγοράζεις με μετρητά, δίνεις το πορτοφόλι σου και μπαίνουν τα νομίσματα; Η τιμή που πουλάνε δεν είναι τσιμπημένη;

Δημοσ.

1-2 μέρες, αλλά τώρα δεν ξέρω! Μπορεί περισσότερο!

Δεν δυσκολεύει συνεχώς όμως; Πάλι συμφέρει; Η απόδοση είναι μείον το ρεύμα ή καθαρή;

Παιδιά από τα atm που υπάρχουν αγοράζεις με μετρητά, δίνεις το πορτοφόλι σου και μπαίνουν τα νομίσματα; Η τιμή που πουλάνε δεν είναι τσιμπημένη;

Ναι δυσκολεύει. Αναλόγως το πλάνο σου φαντάζομαι (εγώ αυτή τη στιγμή έχω BTC στην άκρη και λέω να επενδύσω κάποια εκεί :P). Επίσης στο επόμενο επίπεδο δυσκολίας πέφτεις στα ~0.0017 BTC/day. Και μιλάω πάντα για μικτό κέρδος (δεν έχω βάλει το ρεύμα μέσα)

• Like 1
Δημοσ.

Λεω να παρω κανα μπιτκοιν και καμποσα shitcoins. Απο αυτα θελω μονο τα hash και το pass, σωστα; Θελω να τα εκτυπωσω και να τα πλαστικοποιησω και να τα παρατησω στο παταρι.

αυτό που θέλεις είναι να τα στείλεις σε μια διεύθυνση ενός wallet που ελεγχεις και ξέρεις ποιο είναι το private key. Ουσιαστικά θα πρέπει να αποθηκεύσεις το private key του. 

Τώρα των Bitcoin futures άρχισε ήδη στην μεγαλύτερη αγορά παραγώγων την CME αν και από τι φαίνεται το volume είναι σχετικά χαμηλό

http://www.zerohedge.com/news/2017-12-17/bitcoin-futures-open-above-20000-then-dump

https://twitter.com/CamiRusso/status/942550452884959232

DRSQdhSVAAAI4ks.jpg

https://www.cnbc.com/2017/12/17/worlds-largest-futures-exchange-set-to-launch-bitcoin-futures-sunday-night.html

και μια ακόμα υπενθήμιση σε όλους και ο λόγος που ο χώρος των ψηφιακών νομισμάτων θεωρείτε η άγρια δύση της οιονομίας. Αρκετοί θα σας υπόσχονται κέρδη και θεάματα αλλά λίγοι θα κάνουν πραγματική δουλεία 

έχει βγει και σχετικό ico generator που έχει φοβερό γέλιο :D

http://yetanotherico.com

και νομίζω το παρακάτω post που ανέβηκε στο bitcointalk forum το ελληνικό θα πρέπει να διαβαστεί από όλους κυρίως τους νέους στον χώρο

https://bitcointalk.org/index.php?topic=2605032.new#new

Το ανεβάζω εδώ όπως είναι απλά γιατί αξίζει

Το πορτοφόλι στο bitcoin δεν έχει νομίσματα! Η αξία των bitcoin είναι καταγεγραμμένη στο δημόσιο ledger. Η λέξη "πορτοφόλι" είναι ελαφρώς παραπλανητική, πιο σωστά θα λέγαμε ότι είναι ο κλειδοκράτορας. Καθώς το πορτοφόλι κρατάει τα κλειδιά που αντιστοιχούν στα καταγεγραμμένα bitcoin. Άρα κάποιος που γνωρίζει τα προσωπικά κλειδιά ενός πορτοφολιού, μπορεί να μεταβιβάσει τα bitcoin στην κυριότητα του. Αυτός είναι και ο πιο απλός τρόπος να σας κλέψουν τα bitcoin σας.

Παρακάτω είναι μερικά βήματα για να προστατευτείτε από κλοπή:

Όχι Windows. Σε καμία περίπτωση μην διαχειρίζεστε bitcoin σε λειτουργικό σύστημα Windows. Είναι άκρως αναξιόπιστα σε θέματα ασφαλείας. Εδώ και μήνες τα τελευταία malware έχουν αναβαθμιστεί για να κλέβουν κλειδιά πορτοφολιών. Ακόμα χειρότερα είναι αυτά τα malware που υποκλέπτουν συναλλαγές σε πραγματικό χρόνο, για παράδειγμα όταν εσείς στέλνετε bitcoin σε μία διεύθυνση με copy/paste το malware "πειράζει" την διεύθυνση προορισμού στην μνήμη των Windows σε πραγματικό χρόνο. Άρα όταν ολοκληρωθεί η μεταφορά τα bitcoin σας θα είναι... αλλού. Γενικά υπάρχουν πολλά προβλήματα με την ασφάλεια των Windows και φαίνεται όταν ο μέσος χρήστης θέλει anti-virus, anti-malware, application firewall, και ένα σωρό άλλα για προστασία. Είναι ωραία για παιχνιδάκια που παίζουν τα παιδιά μας, ωραία και για την γραμματεία που γράφει στο Word, αλλά δεν κάνει για την ασφάλεια των χρημάτων σας.

Εδώ θα πεταχτεί ο φίλος μου ο Τάσος και θα μου πει ότι τα Windows είναι ασφαλέστατα!! Βέβαια και είναι όταν είσαι Microsoft Certified Professional (MCP), Microsoft Certified Solutions Expert (MCSE) και πρόσφατα είναι και Micrsofot Security specializatist (MCSA+MCSE). Εεεε αν είναι να έχεις Phd και 10 πτυχία για να κάνεις εσύ τα Windows ασφαλή, τότε να τα βράσω. Η γνώμη μου είναι ο απλός κόσμος να τα αποφεύγει για σοβαρή δουλειά.

Προτείνω:

- Για PC, ένα boot USB stick με κάποια διανομή Linux (πχ https://tails.boum.org/ το οποίο έχει ενσωματωμένο το πορτοφόλι Electrum)

- Για φορητότητα, μια συσκευή τύπου Raspberry Pi 3 (https://www.raspberrypi.org/)

- Για κινητό τηλέφωνο, το Android είναι τρύπιο σαν μια σκοροφαγωμένη κάλτσα και είναι προς αποφυγή όπως τα Windows. Δεν ξέρω για το iOS. Προσωπικά, θα απόφευγα να κυκλοφορώ με bitcoin επάνω μου.

Όχι online πορτοφόλια. Σε καμία περίπτωση δεν κρατάμε τα bitcoin μόνιμα στα ανταλλακτήρια ή σε online πορτοφόλια. Αν δεν τα έχετε εσείς, τότε δεν είναι δικά σας τα bitcoin και στο επόμενο hack θα ρωτάτε εδώ πως θα τα πάρετε πίσω. Άρα, όταν στέλνετε χρήματα σε ανταλλακτήριο, προχωράτε σε διάφορες συναλλαγές και στο τέλος πάντα να επιστρέφετε τα bitcoin σας στο προσωπικό σας πορτοφόλι (ή έμβασμα σε fiat λογαριασμό τράπεζας). Άρα σε περίπτωση κλοπής, θα χάσετε μόνο τα νομίσματα που είναι προσωρινά στο ανταλλακτήριο προς επένδυση.

Cold storage. Τι είναι η ψυχρή αποθήκευση; Είναι ένας τρόπος προστασίας, για την κλοπή των κλειδιών του πορτοφολιού σας. Δυστυχώς είναι μια δύσχρηστη διαδικασία αλλά κατά την γνώμη μου αξίζει την ταλαιπωρία. Δημιουργείτε ένα ειδικό σύστημα όπως ένα μικρό Raspberry Pi 3, Banana Pi, κλπ, το οποίο δεν θα συνδέσετε ΠΟΤΕ στο internet, να μην έχει απολύτως καμία συνδεσιμότητα εκτός από ένα USB port. Σε αυτό περνάτε Linux και ένα από τα πολλά πορτοφόλια που υποστηρίζουν ψυχρή αποθήκευση, όπως το Electrum (https://electrum.org/). Από εκεί και πέρα, παίρνετε το δημόσιο κλειδί και το εισάγετε σε ένα online watch-only πορτοφόλι. Η μεταφορές γίνονται πάντα offline από το ένα πορτοφόλι στο άλλο, με ένα USB stick. 

Εδώ θα με ρωτήσετε, γιατί όχι ένα hardware πορτοφόλι όπως το Trezor, KeepKey, Ledger, κλπ; Εγώ προσωπικά τα αποφεύγω γιατί δεν ξέρω τι κώδικα τρέχουν. Αν είχα την δυνατότητα να εγκαταστήσω το λογισμικό μόνος μου τότε θα τους είχα περισσότερη εμπιστοσύνη. Τώρα έρχονται προ-εγκατεστημένα και δεν μου εμπνέουν εμπιστοσύνη.

Είμαι ένας απατεώνας Μην εμπιστεύεστε τις διάφορες δημοσιεύσεις (όπως αυτή), τον κάθε επώνυμο ή ανώνυμο άσχετο (όπως εγώ), τον κάθε τυχάρπαστο απατεώνα σαν εμένα. Κάντε έρευνα αγοράς. Σε γενικές γραμμές, οι δημοσιεύσεις στα forum/youtube/reddit είναι πληρωμένες/πουλημένες, τα περισσότερα ICO's είναι ψέματα, το bitcoin είναι όντος φούσκα (προς το παρόν) και ενδεχομένως να σκάσει, λεπτομέρειες σε διαφορετική δημοσίευση.

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...