Προς το περιεχόμενο

Bitcoin - Η επανάσταση του χρήματος

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εχει κανεις δοκιμασει margin trading ?

οι περισσότεροι που γνωρίζω από εξωτερικό και κάνουν σοβαρό trading πάντα με margin ασχολούνται 

Μην ξεχνάμε ότι την Δευτέρα έχουμε την διαπραγμάτευση του Bitcoin παράγωγου μελλοντικής εκπλήρωσης στην μεγαλύτερη αγορά παραγώγων στον κόσμο.

Νομίζω η διαπραγμάτευση του θα αρχίσει κατά τις 6-7 ώρες Ελλάδας το απόγευμα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Όντως πρέπει να το φτιάξανε το kraken, ούτε ένα error σήμερα!

Το προτείνετε τωρα που έφτιαξε για καποιον που ξεκινάει τώρα; Ή να ξεκινήσω με το codebase;

εγώ το προτείνω γιατί έχει πολύ χαμηλά fee. Η coinbase απλά θα σε σφάξει συν ότι πουλάει σε ότι νάναι ισοτιμία, ουτε καν αγοράς.

Το προτείνετε τωρα που έφτιαξε για καποιον που ξεκινάει τώρα; Ή να ξεκινήσω με το codebase;

Εγώ το kraken χρησιμοποιώ και δεν έχω θέμα, αλλά είμαι πολύ καινούργιος για να προτείνω κάτι...:)

Για το άλλο μάλλον coinbase εννοείς, διαβάζω ότι είναι καλό αλλά βλέπω πολύ ακριβές τιμές!

εχει κανεις δοκιμασει margin trading ?

Αρκετά επικίνδυνο, ξέρω άτομα που εχασαν 75% του portfolio τους προσφατα με margin και δεν ειναι καθολου ασχετοι απο trading.

Μην λες τέτοια, μην λες τέτοια, γιατί άμα γίνει κάτι τέτοιο την έχουμε γ@μησει ΟΛΟΙ ΜΑΣ!

δεν ειναι απιθανο δυστηχως σιγουρα οσοι εχουν συμφεροντα στις ηπα θα εχουν και στην εε οποτε λογικα θα πιεσουν.

Ξέρεις πόσος κόσμος θα χαρεί όμως; :D

δεν ειναι απιθανο και τοτε πολλοι οταν εσκασαν οι φουσκες στο χρηματιστήριο εβγαλαν πολυ κακια

• Like 1

Σημερα, ειδα εναν  ex colleague μου, που με εβαλε στην Bitcoin-mania το 2010.....

Venturesome με ολα, ερχοταν καθε μερα στο γραφειο και μας μιλουσε για τα coins και τα blocks και τον κοιτουσαμε σαν εξωγηινο.... :P

Mετα απο αρκετες συζητησεις τελικα αγορασα απο αυτον (cash in hand) , τoτε ελεγα οτι ''πεταξα'' καποια χρηματα ετσι στο κενο. 

Εκτος απο κατι αγορες για δωρα που εκανα προσφατα, (Christmas is coming) υπαρχει ακομα το og amount.

Σκεψεις για liquidation δεν υπαρχει προς το παρον...... 7 years μαζι :)  Αντε να δουμε που θα βγαλει ολο αυτο....

Παντως χαιρομαι που ειναι τοσο ενεργο το νημα, ακομα και με τα alt coins και με το btc φυσικα.. 

Well done boyz...  :-)

• Like 1

Σημερα, ειδα εναν  ex colleague μου, που με εβαλε στην Bitcoin-mania το 2010.....

Venturesome με ολα, ερχοταν καθε μερα στο γραφειο και μας μιλουσε για τα coins και τα blocks και τον κοιτουσαμε σαν εξωγηινο.... :P

Αυτος σε τι κατασταση βρισκεται σημερα? Εκατομυριουχος?

• Like 1

200% άνοδο σε ένα μόνο coin σήμερα 650 ευρώ το blockfolio 500 είχε χθες. Γενικά τα πάντα ανεβαίνουν να δω πότε θα ξυπνήσουμε και θα δούμε 0 στο balance.

τι εχεις αγορασει; Το ripple που εχω εγω πάντως δεν ανεβαίνει.

edit: ίσως γι'αυτό:

https://www.japantimes.co.jp/news/2017/10/18/national/crime-legal/manager-ripple-cryptocurrency-exchange-arrested-scam/#.WjZIGkxuKgg

Άρθρο 2 μηνών για ιστορία 2 ετών, μέσα έπεσες...

In other news, πάει για 20Κ.

ναι τωρα το πρόσεξα.

Βλέπω ωστόσο μεγάλη αισιοδοξία για το ripple που δεν ξέρω απο που πηγάζει.

Μακάρι βέβαια, κι εγω ripple εχω.

Αυτος σε τι κατασταση βρισκεται σημερα? Εκατομυριουχος?

Ε ναι, όπως και ο unabomber! :D

Τη Δευτέρα θα πάρω bitcoin, δεν υπάρχεις υψηλή τιμή έτσι όπως το πάει!

Ωραίος heybro! Κι εγώ πάνω είμαι, αλλά σκέφτομαι οτιδήποτε αν είχα πάρει μόνο btc (άντε και ltc) θα ήμουν ακόμα πιο πάνω!

Βλέπω ωστόσο μεγάλη αισιοδοξία για το ripple που δεν ξέρω απο που πηγάζει.

Θα μπορούσα να πω το ίδιο για όλα ή τα περισσότερα τελοσπάντων κρυπτονομίσματα :P

Το blockchain βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο ακόμα, οπότε οι μακροπρόθεσμες προβλέψεις είναι επικίνδυνες. Να φέρω σαν παράδειγμα την IBM πχ στην απαρχή της περιόδου των PC, που έφτασε σε σημείο να μιλάμε για IBM-compatible PC και ήταν ας πούμε η Apple της εποχής (σε κεφαλαιοποίηση κτλ) και που είναι τώρα η IBM. Δεν εξαφανίστηκε ούτε μηδένισε, αλλά δεν είναι και στην... σελήνη (κατά το "To the moon!" meme), αύριο-μεθαύριο μπορεί κάποιο νέο κρύπτο ή κάποια εφαρμογή που πατάει πάνω στο blockchain να είναι η αντίστοιχη microsoft ή Apple πχ.

Όπως είπε και ο Bezos στο ωραίο κ εγκυκλοπαιδικό βίντεο που παρέθεσε ο Bspus, το καλό με το tech-rush σε σχέση με το gold-rush είναι ότι δεν υπάρχει τελευταίο nugget...

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...