zio10 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Αν πιστεύεις ότι μπορεί να φτάσουν τόσο δεν είναι καθόλου αργά να μπεις πάντως! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Αν πιστεύεις ότι μπορεί να φτάσουν τόσο δεν είναι καθόλου αργά να μπεις πάντως! Πρέπει να βάλω χιλιάρικα για να βγάλω κάποια χρήματα αν παει 25k. Στα alt που έβαλα τα πιστεύω μακροπροθεσμα και μπορεί να πάρω 200 ευρώ από τα 500 που έβγαλα και να αγοράσω άλλα μικρότερα που μπορεί να ανέβουν μελλοντικά. Το btc είναι no go σε αυτή την τιμή εκτός αν μιλάμε για μεγάλα ποσά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Τι να σου πω, δεν το βλέπω απόλυτα έτσι. Πχ αν πάρεις ένα ltc τώρα που έχει 250€ (ούτε 100€ δεν είχε πριν λίγες μέρες αλλά έστω και τώρα) και πάει 1000 ή 5000 ή 10000 που λες δεν θα έχεις καλό κέρδος; Ακόμα και με το bitcoin από τα 15 στα 25 μια χαρά κέρδος έχεις πάλι! Εγώ πχ ακόμα και σε αυτές τις τιμές αγοράζω γιατί δεν θέλω να την ξαναπατήσω όπως τότε που σκεφτόμουν ότι πάει τώρα, ανέβηκε πολύ! Πιο δύσκολο μου φαίνεται με τα μικρά γιατί πρέπει να έχεις την ενημέρωση, τις γνώσεις και την τύχη να πετύχεις αυτό που θα κάνει x500 στην τιμή του ανάμεσα σε εκατοντάδες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Avatar_GR Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Έτσι είναι απλά στα 15k δύσκολα θα αγόραζα έχει φτάσει πολύ ψηλά. 25k ίσως πάει παραπάνω δεν πρόκειται θα γίνει correction κοντά είμαστε. Dash lite coin ethereum μπορεί να πάνε 10k στα επόμενα χρόνια. Δεν έχω κανένα από τα 3 νομίσματα άργησα να μπω στον χορό. Correction σε σχέση με τι θα γίνει; Σε σχέση με την τιμή που έχει τώρα, που είχε πριν 1 χρόνο, που θα έχει σε 2 χρόνια;;; Αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν υπάρχει ιδανική,ούτε καν σχετική τιμή, ούτε πιστεύω στο correction από την στιγμή που υπάρχουν τόσες φάλαινες και είναι μη ελεγχόμενη αγορά. Ούτε πιστεύω ότι η τιμή του οφείλετε στην φοβερή καινοτομία του (το Blockchain), ούτε στην χρήση του σαν νόμισμα, αλλά μόνο στο speculation ότι κάποιο θα βγάλουν λεφτά με το ανέβασμα της τιμής του (εξ ου και ο χαρακτηρισμός μου "Φούσκα"). Φούσκα εννοώ την τιμή του, όχι την τεχνολογία που κρύβει από πίσω. Επίσης όπως έχω πει και παλιότερα οι τραπεζίτες ακόμα δεν έχουν μπει στην αντεπίθεση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Αυτή τη στιγμή και με τα λίγα που ξέρω πιστεύω κι εγώ ότι τα cryptos κοστίζουν παραπάνω από ό,τι αξίζουν αντικειμενικά με βάση το τι καινούργιο και καλύτερο προσφέρουν. Μπορεί όμως να είναι αρχή ακόμα και να βελτιωθούν. Αυτό που σκέφτομαι όμως και το λέω αυτό είναι αν πχ εξαφανιστούν τα cryptos ξαφνικά θα αλλάξει κάτι ή θα δημιουργηθεί κάποιο μεγάλο πρόβλημα; Όχι, όλα θα συνεχίσουν να κυλούν όπως πρώτα. Αν γίνει το αντίθετο όμως και εξαφανιστεί το χρήμα και μείνουμε μόνο με τα cryptos τι θα γίνει; Χάος! Άρα έχουμε ακόμα μέχρι να γίνουν απαραίτητα και όντως να αξίζει να είναι τόσο μεγάλη η αξία τους! Εκτός αν μιλάμε για κάτι κλειστό για λίγους, όπως τα ακριβά έργα τέχνης πχ που τα παρομοιάζουν αρκετοί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 αν και δεν είναι επενδυτική συμβουλή αλλά βλέπω ότι υπάρχει πρόβλημα στον να κατανοήσουν οι περισσότεροι τι είναι και τι σημαίνει fiat money. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Τι να σου πω, δεν το βλέπω απόλυτα έτσι. Πχ αν πάρεις ένα ltc τώρα που έχει 250€ (ούτε 100€ δεν είχε πριν λίγες μέρες αλλά έστω και τώρα) και πάει 1000 ή 5000 ή 10000 που λες δεν θα έχεις καλό κέρδος; Ακόμα και με το bitcoin από τα 15 στα 25 μια χαρά κέρδος έχεις πάλι! Εγώ πχ ακόμα και σε αυτές τις τιμές αγοράζω γιατί δεν θέλω να την ξαναπατήσω όπως τότε που σκεφτόμουν ότι πάει τώρα, ανέβηκε πολύ! Πιο δύσκολο μου φαίνεται με τα μικρά γιατί πρέπει να έχεις την ενημέρωση, τις γνώσεις και την τύχη να πετύχεις αυτό που θα κάνει x500 στην τιμή του ανάμεσα σε εκατοντάδες! lite coin θα αγοραζα ναι btc για hold όχι αυτή τη στιγμή. Αν βάλω 100 και πάει 25k θα πάρω 70 ευρώ δεν είναι τίποτα. Μακάρι να πάει και 100k να βγάλουμε όλοι χρήματα απλά είναι πως το βλέπει ο καθένας. Correction σε σχέση με τι θα γίνει; Σε σχέση με την τιμή που έχει τώρα, που είχε πριν 1 χρόνο, που θα έχει σε 2 χρόνια;;; Αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν υπάρχει ιδανική,ούτε καν σχετική τιμή, ούτε πιστεύω στο correction από την στιγμή που υπάρχουν τόσες φάλαινες και είναι μη ελεγχόμενη αγορά. Ούτε πιστεύω ότι η τιμή του οφείλετε στην φοβερή καινοτομία του (το Blockchain), ούτε στην χρήση του σαν νόμισμα, αλλά μόνο στο speculation ότι κάποιο θα βγάλουν λεφτά με το ανέβασμα της τιμής του (εξ ου και ο χαρακτηρισμός μου "Φούσκα"). Φούσκα εννοώ την τιμή του, όχι την τεχνολογία που κρύβει από πίσω. Επίσης όπως έχω πει και παλιότερα οι τραπεζίτες ακόμα δεν έχουν μπει στην αντεπίθεση... Correction στο ποσό αξίζει πραγματικά. Τα 15k είναι τεράστιο ποσό τώρα αν παει κάνα τρις το market cap του τι να πω. Ότι είναι να γίνει θα γίνει. Σε μια 5ετια μπορεί να έχει 1million η 10 ευρώ κανείς δεν ξέρει. Και τα 2 απίθανα σενάρια μια τιμή 4 5k είναι λογική σε σχέση με άλλα νομίσματα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
παπι Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Αυτή τη στιγμή και με τα λίγα που ξέρω πιστεύω κι εγώ ότι τα cryptos κοστίζουν παραπάνω από ό,τι αξίζουν αντικειμενικά με βάση το τι καινούργιο και καλύτερο προσφέρουν. Μπορεί όμως να είναι αρχή ακόμα και να βελτιωθούν. Αυτό που σκέφτομαι όμως και το λέω αυτό είναι αν πχ εξαφανιστούν τα cryptos ξαφνικά θα αλλάξει κάτι ή θα δημιουργηθεί κάποιο μεγάλο πρόβλημα; Όχι, όλα θα συνεχίσουν να κυλούν όπως πρώτα. Αν γίνει το αντίθετο όμως και εξαφανιστεί το χρήμα και μείνουμε μόνο με τα cryptos τι θα γίνει; Χάος! Άρα έχουμε ακόμα μέχρι να γίνουν απαραίτητα και όντως να αξίζει να είναι τόσο μεγάλη η αξία τους! Εκτός αν μιλάμε για κάτι κλειστό για λίγους, όπως τα ακριβά έργα τέχνης πχ που τα παρομοιάζουν αρκετοί. Η αξια προκυπτει μονο απο την ζητηση/προσφορα. Δεν υπαρχει κατι αντικειμενικο το οποιο να προσδιοριζει την τιμη. Πχ τι το αντικειμενικο εχει ενας πινακς του πικασου που να τον κανει να κοστιζει 10εκ; Τιποτα. Η υποσυνειδητη(οπως η δικα σου) ανησυχια που υπαρχει για τα κρυπτο, δεν ειναι η τιμη, αλλα ο χρονος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Η αξια προκυπτει μονο απο την ζητηση/προσφορα. Δεν υπαρχει κατι αντικειμενικο το οποιο να προσδιοριζει την τιμη. Πχ τι το αντικειμενικο εχει ενας πινακς του πικασου που να τον κανει να κοστιζει 10εκ; Τιποτα. Η υποσυνειδητη(οπως η δικα σου) ανησυχια που υπαρχει για τα κρυπτο, δεν ειναι η τιμη, αλλα ο χρονος.Ναι αυτό εννοώ, ότι η αξία τους υποκειμενική αυτή τη στιγμή. Δεν βλέπω να προσφέρουν κάτι τόσο επαναστατικό για να κάνουν όσο κάνουν. Αυτή τη στιγμή περισσότερο συλλεκτικό είδος μου μοιάζουν! Μπορεί να είμαι λάθος όμως, είναι μια πρώτη γρήγορη γνώμη μετά από πολύ λίγο καιρό που ασχολούμαι. Να συμπληρώσω ότι αυτά τα λέω ενώ έχω επενδύσει ένα αρκετά μεγάλο για μένα ποσό και ήδη έχω ένα αρκετά καλό κέρδος. Δηλαδή ταυτόχρονα με την επένδυση το ψάχνω και προσπαθώ και να το καταλάβω! Και ευχαριστώ πολύ και τα παιδιά εδώ για τη βοήθεια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Δεν είναι επαναστατικό δλδ το να μπορείς όχι μόνο να καταργήσεις τους ενδιάμεσους για ψηφιακές συναλλαγές? Η το να έχεις ένα αποθεματικό αξίας εκτός του παραδοσιακού τραπεζικού συστήματος? Η το να έχεις δημιουργήσει ένα σύστημα που κανείς να μην μπορεί να ξοδέψει δύο φορές συγκεκριμένο κώδικα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalibas Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Γεια σας παιδιά, σίγουρα έχει απαντηθεί το ερώτημα αλλά λίγο δύσκολο να βρω απάντηση, κ επειδή αρκετοί έχετε εμπειρία κ αλλάζει το σκηνικό συχνά, θέλω την άποψη σας. Έχω να επενδύσω ένα ποσό, γνωρίζοντας την πιθανότητα να το χάσω κ επειδή το σκέφτομαι από το καλοκαίρι, ωρίμασε η σκέψη πλέον και είμαι έτοιμος - σίγουρος. Θέλω να μου προτείνεται από που να αγοράσω, με ποιο τρόπο (χρεωστική - κατάθεση - revolut) κ τι γίνεται με τα capital controls? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Δεν είναι επαναστατικό δλδ το να μπορείς όχι μόνο να καταργήσεις τους ενδιάμεσους για ψηφιακές συναλλαγές? Η το να έχεις ένα αποθεματικό αξίας εκτός του παραδοσιακού τραπεζικού συστήματος? Η το να έχεις δημιουργήσει ένα σύστημα που κανείς να μην μπορεί να ξοδέψει δύο φορές συγκεκριμένο κώδικα? Το λέω από την άποψη ότι αυτή τη στιγμή δεν είναι επαναστατικό για την καθημερινότητά μας, ίσως γίνει σε λίγα χρόνια. Αλλά αν γινόταν αυτό που έγραψα, να εξαφανιστούν δηλαδή τα cryptos δεν θα άλλαζε κάτι δραματικά στη ζωή μας. Δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις πως το λέω ή αν το γράφω κατανοητά γενικά. Και πρόσθεσα κιόλας κάτι στο προηγούμενο μήνυμα για να φανεί ότι δεν είμαι αρνητικός, ούτε καν επιφυλακτικός, μόνο κάπως προβληματισμένος! Ή απλά δεν έχω καταλάβει πολλά! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 To Gnosis έχει καλή τάση!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Το λέω από την άποψη ότι αυτή τη στιγμή δεν είναι επαναστατικό για την καθημερινότητά μας, ίσως γίνει σε λίγα χρόνια. Αλλά αν γινόταν αυτό που έγραψα, να εξαφανιστούν δηλαδή τα cryptos δεν θα άλλαζε κάτι δραματικά στη ζωή μας. Δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις πως το λέω ή αν το γράφω κατανοητά γενικά. Και πρόσθεσα κιόλας κάτι στο προηγούμενο μήνυμα για να φανεί ότι δεν είμαι αρνητικός, ούτε καν επιφυλακτικός, μόνο κάπως προβληματισμένος! Ή απλά δεν έχω καταλάβει πολλά! o Schmidt της Google πάντως είχε πει εδώ και τρία χρόνια αυτό εδω που είναι νομίζω πολύ σοφή κουβέντα το internet γενικά έχει την δυναμική να παράγει αξία.Αυτό που έλειπε από το διαδίκτυο ήταν ένα ψηφιακό νόμισμα. Το είχε προβλέψει o οικονομολόγος νομπελίστας Friedman ότι αυτό αργά η γρήγορα θα συμβεί από το 1999 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Σίγουρα ξέρουν καλύτερα από μένα! Προς το παρόν εγώ απλά ακολουθώ και ψάχνω! To Gnosis έχει καλή τάση!!! Δεν το πήραμε, πάει κι αυτό! Αν πήρες ωραίος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις