giorgos147 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Αχαχαχα τώρα που κατέβασα την εφαρμογή του Coinbase και πήγα να κάνω επαλήθευση μου λέει ότι ξεπέρασα το όριο δοκιμών για σήμερα, δοκιμάστε ξανά σε 24 ώρες. Χαχαχα ρε τους μαλακες ....... Το ίδιο και εδώ. Βέβαια, εδώ το αρχείο για το verification λέει ότι υπάρχει και ότι είναι Pending. Άραγε, θα το τσεκάρουν, ή αύριο πάλι; Εναλλακτικό του Coinbase; Edit: Μόλις έγινε updated σε failed. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gassim Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Ρε παιδιά, σκαλώνει το γαμημενο και δεν μπορώ να κάνω επαλήθευση και το XRP έχει φτάσει ήδη τα 82 λεπτά. Θα τρελαθωωωωωωω το ξέρεις οτι στο coinbase δεν εχει XRP ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Ξαναπήρα λίγα ripple τελικά! Αρχίζει και γίνεται εθιστικό το όλο θέμα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 το ξέρεις οτι στο coinbase δεν εχει XRP ε; Υποθέτω θέλει να κάνει αυτό που θέλω και εγώ. Αγορά Ethereum και μετατροπή σε XRP. Τι εναλλακτική έχουμε όμως; Ακόμη και για άμεση αγορά XRP. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gassim Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Υποθέτω θέλει να κάνει αυτό που θέλω και εγώ. Αγορά Ethereum και μετατροπή σε XRP. Τι εναλλακτική έχουμε όμως; Ακόμη και για άμεση αγορά XRP. πως τα κανεις XRP ; σε άλλο ανταλλακτηριο ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 πως τα κανεις XRP ; σε άλλο ανταλλακτηριο ; Τα μεταφέρεις π.χ. στο binance και από εκεί τα αλλάζεις. Καινούριος είμαι και εγώ. Δεν έχω καταφέρει κάτι ακόμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmirko15 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Έχει δοκιμάσει κανείς το CoinsBank; Βασικά θέλω να αγοράσω μερικά ακόμα BTC και ψάχνω λύσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoS Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Οσοι ηταν να κονομησουν επενδυσαν πριν το μπαμ,εμεις ειμαστε φιλικη συμμετοχη Και με το Bitcoin το ίδιο έλεγαν ακόμα και όταν έφτασε 3-5-7κ και είδες που πήγε..Ο καθένας σίγουρα παίζει με διαφορετικό ποσό αλλα ακόμα ειναι νωρίς να θεωρηθείς φιλική συμμετοχή.. Καλή μας επιτυχία και μακροχρόνια διαδρομή ας ευχηθούμε ΚΑΙ στο ripple Υποθέτω θέλει να κάνει αυτό που θέλω και εγώ. Αγορά Ethereum και μετατροπή σε XRP. Τι εναλλακτική έχουμε όμως; Ακόμη και για άμεση αγορά XRP. Αν έχεις υπομονή μπορείς να πάρεις μέσω kraken απευθείας xpr 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
παπι Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Ωπα, εχει τριγωνο. 11500, 8500 τα σαπορτ αν σπασει κατω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fastnq2 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Και με το Bitcoin το ίδιο έλεγαν ακόμα και όταν έφτασε 3-5-7κ και είδες που πήγε..Ο καθένας σίγουρα παίζει με διαφορετικό ποσό αλλα ακόμα ειναι νωρίς να θεωρηθείς φιλική συμμετοχή.. Καλή μας επιτυχία και μακροχρόνια διαδρομή ας ευχηθούμε ΚΑΙ στο ripple Το 7k->14κ ειναι το ιδιο με το 200$-->2000$ που ηταν το μπαμ?Μην κοιτατε τα νουμερα,τα ποσοστα να κοιτατε.Αν επενδυσει καποιος στα 14k και πουλησει στα 19k δεν ειναι δα και καμια φοβερη αποδοση για τα δεδομενα του bitcoin..Επισης το θεμα ειναι καποιος να εχει κακαλα να κρατησει ακομα και αν διπλασιασει η και τριπλασιασει,γιατι αν βαλει 1000 ευρω και μεθαυριο αξιζουν 2000,το δελεαρ ειναι μεγαλο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Ξεκινάει καινούριο bump στο Ripple. Για να δούμε θα αρκέσει για να φτάσει στο 1 δολάριο ή θα μας το αφήσει για αύριο αυτό; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Peleus17 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Ξεκινάει καινούριο bump στο Ripple. Για να δούμε θα αρκέσει για να φτάσει στο 1 δολάριο ή θα μας το αφήσει για αύριο αυτό;Καλύτερα να πέσει, να το αγοράσω, και μετά ας φύγει στην στρατόσφαιρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Τι έγινε με το ripple και έχει εκτοξεύτει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Καλύτερα να πέσει, να το αγοράσω, και μετά ας φύγει στην στρατόσφαιρα Δύσκολα δικέ μου. Ξεκινάει σε λίγο και το live demonstration στην Ιαπωνική τηλεόραση που θα δείξει μια μεταφορά απο ένα τραπεζικό λογαριασμό σε ένα άλλον με mobile εφαρμογή της τράπεζας που χρησιμοποιεί το RippleNet. Τι έγινε με το ripple και έχει εκτοξεύτει; Άρχισαν να βγαίνουν πολλές φήμες ότι θα μπει στο Coinbase μέσα στο 18 (πιο πιθανό) και ότι υπάρχει πιθανότητα η Ripple να συνεργαστεί με Amazon για πληρωμές (λιγότερο πιθανό) και πολλοί άρχισαν να αγοράζουν γιατί το βρήκαν ευκαιρία που είναι η τιμή του κάτω απο δολάριο. Το πιο σημαντικό όμως είναι αυτό: On Friday, A group of Asian banks plans to test the technology for global money transfers. The group of Asian banks hopes to reduce global money transfer times to the less than one day, while cutting costs by 30%. Currently, most international money transfers use a banking network called Swift, which can take days for money to reach its intended destination. http://markets.businessinsider.com/currencies/news/ripple-crushing-litecoin-with-18-billion-jump-in-market-cap-2017-12-1011404444 και γενικά έπεσε αρκετή προβολή τις τελευταίες μέρες ειδικά μετά το πρώτο bump που είχε τη Τρίτη απο τα MME της Αμερικής κυρίως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Ωπα, εχει τριγωνο. 11500, 8500 τα σαπορτ αν σπασει κατω. Εδω λες? Καντο chart Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις