giorgos147 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Στο coinbase, τι χρησιμοποιήσατε για verification; Δίπλωμα; Να υποθέσω το Photo ID, εννοεί ταυτότητα (αφού ζητάει μπρος-πίσω); Η αλήθεια είναι ότι δεν πολυπάω κάτι τέτοια, αλλά από την άλλη κατανοώ και γιατί υπάρχουν ως... απαιτήσεις στη συγκεκριμένη περίπτωση. Edit: Τώρα μόλις πρόσεξα ότι: state-issued drivers licenses or ID cards for US customers or passports for customers from other countries we support Από τη στιγμή που passport δεν έχω εύκαιρο, πάει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Peleus17 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Καλή τύχη σε όποιον θέλει να κάνει verification στο coinbase. Προσπαθώ όλη την ημέρα και δεν μπορώ. Και δεν νομίζω να δέχεται ελληνικά διπλώματα η ταυτότητες. Edit:: Με πρόλαβε ο από πάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Βέβαια, παλαιότερα μέλος έγραψε: Ασφαλης επιλογη το coinbase αν και ισως ειναι λιγο "ακριβο", εγω αφου ανεβασα τα απαραιτητα δικαιολογητικα και δηλωσα χρεωστικη καρτα, χρειαστηκα τηλεφωνικη εξυπηρετηση απο την τραπεζα οταν προσπαθησα να κανω αγορα. Μου εβγαζε ενα μηνυμα οτι δεν εγκρινεται η συναλλαγη οταν πηγαινα να μεταφερθω σε περιβαλλον ebanking, πηρα τηλεφωνο και μετα απο 5 λεπτα μπορουσα να αγορασω κανονικα. Ισως απο τραπεζα σε τραπεζα διαφερει η διαδικασια. Για ταυτοτητα, επελεξε ο,τι πιο "συγχρονο" εχεις για να σου το δεχτει ευκολα. Πχ η ΑΤ μου ειναι αρχαια και δεν την δεχοταν, ανεβασα το διπλωμα οδηγησης που ειναι 7ετιας και το δεχτηκε μια χαρα. Οπότε, λογικά με δίπλωμα είμαστε οκ. Μόνο θέμα ότι σκαλώνω να το δώσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoS Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Έκανα πριν απο μια εβδομάδα περίπου στο Coinbase, verification με φωτογραφία μπρος πίσω απο το καινούριο δίπλωμα κανονικά χωρίς προβλήματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Peleus17 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Ρε παιδιά, σκαλώνει το γαμημενο και δεν μπορώ να κάνω επαλήθευση και το XRP έχει φτάσει ήδη τα 82 λεπτά. Θα τρελαθωωωωωωω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Και εγώ είχα κάνει verification με ελληνική ταυτότητα στο Coinbase και τότε επειδή δεν είχε πλακώσει τόσος κόσμος η διαδικασία πήρε το πολύ 10 λεπτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Peleus17 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Κατάλαβα..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmirko15 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Πω ρε φίλε πλέον 500 πράγματα θέλουν. Έχει κανείς λογαριασμό Bitstamp; Να στείλω κάποια λεφτά να μου αγοράσει XRP; Bump! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NemeSis1990 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Θες να κονομισεις κι εσυ αλλα πεταξε το πουλακι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmirko15 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Θες να κονομισεις κι εσυ αλλα πεταξε το πουλακι Ναι αυτό περίμενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Peleus17 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Θες να κονομισεις κι εσυ αλλα πεταξε το πουλακιΝαι ενώ εσυ δεν θέλεις.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fastnq2 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Οσοι ηταν να κονομησουν επενδυσαν πριν το μπαμ,εμεις ειμαστε φιλικη συμμετοχη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NemeSis1990 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Κι εγω θελω εννοειτε.. αυριο περιμενω εκτοξευση LTC . Καλο βραδυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Peleus17 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Αχαχαχα τώρα που κατέβασα την εφαρμογή του Coinbase και πήγα να κάνω επαλήθευση μου λέει ότι ξεπέρασα το όριο δοκιμών για σήμερα, δοκιμάστε ξανά σε 24 ώρες. Χαχαχα ρε τους μαλακες ....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fastnq2 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Κι εγω θελω εννοειτε.. αυριο περιμενω εκτοξευση LTC . Καλο βραδυ Υπαρχει καποια εξελιξη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις