Προς το περιεχόμενο

Bitcoin - Η επανάσταση του χρήματος

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Για proof of residency πρέπει να στείλεις κάποιο λογαριασμό που να αναγράφει το όνομα σου και την διεύθυνση σου.

Στο bitfinex αναφέρουν ρητα οτι πρέπει να είναι στα αγγλικά. Εγω εστειλα στα ελληνικά που είχα και περιμένω να δω τι θα γίνει.

Πρίν απο λίγο έστειλα και στο Bitstamp, πάλι στα Ελληνικά. Όπου με δεχτούν.

Κι εγω Ripple θέλω να αγοράσω αλλά δεν το βλέπω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το GDAX παρατήρησα ότι δεν σου κρατάει fees ούτε στην αγορά νομισμάτων πράγμα που κάνει το coinbase οπότε και εκεί νομίζω αξίζει,σωστά;

Ωραία και σαν online πορτοφόλι θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε το coinbase ή έχεις να μου προτείνεις κάποιο άλλο;

Μπορείς δλδ να μεταφέρεις btc από ανταλακτήριο σε ανταλακτήριο χωρίς να μπαίνει ενδιάμεσα κάποιο πορτοφόλι;

Φυσικα μπορεις. Το blockchain ουτε ξερει ουτε ενδιαφερεται αν το Transaction προερχεται απο πορτοφολι χρηστη η ανταλλακτηριου.

Και τα online wallets στην τελικη, ειναι κανονικα wallets σε καποιους servers με web interface σε καποιο site δεν ειναι κατι ριζικα διαφορετικο.

Βεβαια η γνωμη μου ειναι, αν ποτε αποφασισεις να παιξεις με η να κρατησεις λιγο σοβαροτερο ποσο να μην μεινεις στα online.

Αν ο σκοπος σου ειναι να παρεις 0.1 btc να το κανεις 0.2 με trades και να το ρευστοποιησεις, ΟΚ συνεχισε οπως κανεις τωρα.

• Like 2

Άραγε, αυτός ο οδηγός για το Ripple, είναι οκ ή κάπου χωλαίνει;

Επίσης, coinbase ή τίποτα άλλο; (π.χ. bitwala)

Τέλος... Από το 13 είχα πορτοφόλι στο blockchain.info.

Συνεχίζω με αυτό ή υπάρχει κάτι καλύτερο;

Συγγνώμη για τις ερωτήσεις, αλλά δεν έχω ιδέα τι γίνεται. 

Άραγε, αυτός ο οδηγός για το Ripple, είναι οκ ή κάπου χωλαίνει;

Επίσης, coinbase ή τίποτα άλλο; (π.χ. bitwala)

Τέλος... Από το 13 είχα πορτοφόλι στο blockchain.info.

Συνεχίζω σε αυτό ή υπάρχει κάτι καλύτερο;

Συγγνώμη για τις ερωτήσεις, αλλά δεν έχω ιδέα τι γίνεται. 

Μια χαρά είναι ο οδηγός. Και εγώ αυτή περίπου τη διαδικασία έκανα πριν μερικές μέρες. Απο coinbase πήρα ETH και μετά τα μετέφερα σε Bitfinex και απο εκει τα έκανα XRP. Μπορείς και μέσω GDAX για λιγότερα fees, αλλά δεν ξέρω τι παίζει με το verification τους. Απλά στον οδηγό δεν γράφει το πιο σημαντικό να κάνεις wallet και να μην τα έχεις χύμα στο exchange. Εγώ χρησιμοποιώ το ToastWallet. Απλά πρέπει οπωσδήποτε να πάρεις backup το wallet γιατί άμα χαθεί η πρόσβαση στη συσκευή μετά πάνε τα XRP.

• Like 1

Μια χαρά είναι ο οδηγός. Και εγώ αυτή περίπου τη διαδικασία έκανα πριν μερικές μέρες. Απο coinbase πήρα ETH και μετά τα μετέφερα σε Bitfinex και απο εκει τα έκανα XRP. Απλά στον οδηγό δεν γράφει το πιο σημαντικό να κάνεις wallet και να μην τα έχεις χύμα στο exchange. Εγώ χρησιμοποιώ το ToastWallet. Απλά πρέπει οπωσδήποτε να πάρεις backup το wallet γιατί άμα χαθεί η πρόσβαση στη συσκευή μετά πάνε τα XRP.

Ναι, το αναφέρει και ένας user σε μήνυμα παρακάτω.

Ευχαριστώ. 

Edit: Βασικά, γιατί να γίνει όλη αυτή η διαδικασία, και να μη γίνει άμεση αγορά των XRPs μέσα από ανταλλακτήριο που τα υποστηρίζει (π.χ. όπως το Bitstamp που βλέπω);

Έχουμε θέμα με τα αποδεικτικά (ή την ταχύτητα επικύρωσης τους), όπως αναφέρεται παραπάνω;

Ναι, το αναφέρει και ένας user σε μήνυμα παρακάτω.

Ευχαριστώ. 

Edit: Βασικά, γιατί να γίνει όλη αυτή η διαδικασία, και να μη γίνει άμεση αγορά των XRPs μέσα από ανταλλακτήριο που τα υποστηρίζει (π.χ. όπως το Bitstamp που βλέπω);

Έχουμε θέμα με τα αποδεικτικά (ή την ταχύτητα επικύρωσης τους), όπως αναφέρεται παραπάνω;

Δεν έχω ασχοληθεί με άλλα exchanges για να ξέρω τη διαδικασία που έχουν για verification, αλλά απο τη στιγμή που θα κάνεις αλλαγή απο fiat σε crypto χρειάζεται σε όλα. Στο bitstamp απο ότι έχω διαβάσει θέλει και proof of residency και θα πάρει περισσότερο χρόνο. Το Coinbase μόνο ID ζητάει.

0.73$ το XRP αυτή τη στιγμή στο κορεάτικο Bithumb!

0.75$

EDIT: δεν το προλαβαίνω

• Like 1

Εγω εκανα μια προσπάθεια εχθές στο kraken για μερικά xpr στα 0.39,χωρίς κανένα πρόβλημα και με 1€ Fee για την συναλλαγή. Βέβαια έκανα 520 φορές refresh αλλα ολα καλα. 0.58€ το βλέπω τωρα... Το θέμα ειναι σε τι wallet να τα μεταφέρω;

αρχισαν τα νταουλια του ripple μονο με τις ιαπωνικες τραπεζες......και το περιμενα το 2019 αυτο .....

αν μπει στο coinbase new year ...τραλαλα

Δύο φορές πήρα μερικά ripple αλλά δεν τα κράτησα. Ίσως έκανα λάθος, αλλά που να πρωτοβάλεις λεφτά;! :)

Για τα άλλα δεν είναι και πολύ καλή μέρα σήμερα...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...