Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδες επειδη αγορασα χθες 100 USD etherium μεσο της cex.io υπαρχει τροπος να τα μεταφερω σε δικο μου wallet?

να πω οτι και εγω ειμαι noob  ^_^

Στο CEX δεν αγοράζεις.. Μόνο πουλάς..

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά

Έχω καταλήξει σε κάποια ανταλλακτήρια και από αυτά θα ήθελα ένα τελικό ξεσκαρτάρισμα από κάποιον γνώστη.

Θα ήθελα δηλαδή μια επιλογή ενός μέχρι τεσσάρων από κάθε κατηγορία

Markets with Fees

Coinbase, GDAX, Poloniex, Bitrex, Hitbtc, Bitstamp, Bitfinex, Kraken, Binance

Markets without Fees

Bitmex, Quoinex, Coincheck

Markets accept Paypal

Localbitcoin, Paxful, Virwox

Ευχαριστώ

Δημοσ.

@MySql

Εγώ θα διάλεγα ανταλλακτήριο με κριτήριο το πόσο αξιόπιστο είναι. Μιλάω για μετατροπή απο fiat σε κρυπτονόμισμα. Επίσης εκτιμώ στο μέλλον πολλά απο τα ανταλλακτήρια θα έχουν πρόβλημα με υπερβολική κίνηση στους server και θα υπάρχουν outages. Το kraken ας πούμε τις τελευταίες μέρες σέρνεται. Επίσης θα γίνουν σίγουρα έλεγχοι σε πολλά για ξέπλυμα χρήματος. Οπότε λόγω παρελθόντος θα απέκλεια τα Bitfinex και Bittrex. Το bitstamp ενώ είναι αρκετά αξιόπιστο δεν το προτείνω γιατί ζητάει πολύ χαρτούρα (εκτός απο id θέλουν και proof of residence). Το πιο αξιόπιστο είναι μακράν το Coinbase και το πιο πιθανό να τη σκαμπουλάρει απο πιθανούς ελέγχους απο τα γνωστά. Έχει το μεγαλύτερο userbase και αυτό βέβαια θα τεστάρει αρκετά τους server, αλλά είναι το μόνο που βλέπω να κρατάει καλά σε βάθος χρόνου. Τα σχετικά υψηλά fees είναι ένα θέμα, αλλά όταν μιλάμε για προσωπικά δεδομένα (ταυτότητες,τραπεζικους λογαριασμούς κτλ) δεν νομίζω να χωράει και πολύ συζήτηση.

Δημοσ.

Εγώ επειδή μέχρι στιγμής έχω παίξει μόνο με crypto->crypto και crypto->fiat, για το πρώτο το bittrex με καλύπτει, χαμηλά σχετικά fees, verification μέσα σε ~10 λεπτά (με διαβατήριο) και γρήγορα withdraw.

Για το 2ο Kraken, όταν δεν βγάζει 520 errors - τα οποία είναι σπαστικά, αλλά για την χρήση που θέλω (απλή καταχώρηση εντολής ή withdraw σε €), μου φτάνει. Για day trading κτλ με τίποτα όμως, επίσης δεν ξέρω με το verification τι παίζει τώρα, πάνε 3 χρόνια που το έκανα, τότε ήταν ευκολάκι.

Δημοσ.

@MySql

Εγώ θα διάλεγα ανταλλακτήριο με κριτήριο το πόσο αξιόπιστο είναι. Μιλάω για μετατροπή απο fiat σε κρυπτονόμισμα. Επίσης εκτιμώ στο μέλλον πολλά απο τα ανταλλακτήρια θα έχουν πρόβλημα με υπερβολική κίνηση στους server και θα υπάρχουν outages. Το kraken ας πούμε τις τελευταίες μέρες σέρνεται. Επίσης θα γίνουν σίγουρα έλεγχοι σε πολλά για ξέπλυμα χρήματος. Οπότε λόγω παρελθόντος θα απέκλεια τα Bitfinex και Bittrex. Το bitstamp ενώ είναι αρκετά αξιόπιστο δεν το προτείνω γιατί ζητάει πολύ χαρτούρα (εκτός απο id θέλουν και proof of residence). Το πιο αξιόπιστο είναι μακράν το Coinbase και το πιο πιθανό να τη σκαμπουλάρει απο πιθανούς ελέγχους απο τα γνωστά. Έχει το μεγαλύτερο userbase και αυτό βέβαια θα τεστάρει αρκετά τους server, αλλά είναι το μόνο που βλέπω να κρατάει καλά σε βάθος χρόνου. Τα σχετικά υψηλά fees είναι ένα θέμα, αλλά όταν μιλάμε για προσωπικά δεδομένα (ταυτότητες,τραπεζικους λογαριασμούς κτλ) δεν νομίζω να χωράει και πολύ συζήτηση.

Ευχαριστώ πολύ προφανώς όταν προτείνεις coinbase πάει πακέτο με το GDAX, σωστά;

Τώρα από όλα τα ανταλλακτήρια που έβαλα ή από κάποια που δεν έβαλα αλλά γνωρίζεις εσύ το μόνο που έχεις να προτείνεις είναι coinbase/gdax, μια πρόταση για ανταλλακτήριο με τα λιγότερα fees τύπου poloniex;

Δημοσ.

Παιδιά, με ταυτότητα γίνεται να κάνουμε verification ή θα φάω πιστόλι. Και αν ναι ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να τους στείλω την ταυτότητα ;

Δημοσ.

Τώρα από όλα τα ανταλλακτήρια που έβαλα ή από κάποια που δεν έβαλα αλλά γνωρίζεις εσύ το μόνο που έχεις να προτείνεις είναι coinbase/gdax, μια πρόταση για ανταλλακτήριο με τα λιγότερα fees τύπου poloniex;

To poloniex για μικροποσα ειναι ΟΚ και δεν θελει verification. Αλλα σε αφηνει μεχρι 2000 δολαρια ημερησιως. Ακουγονται πολλα αλλα σκεψου οτι πλεον για να κανεις withdraw 1 bitcoin θες πανω απο βδομαδα!

Πηγα να κανω verification και δεν εβγαινε. Αντιθετως στο bittrex αμεσως.

Το coinbase που αναφερθηκε πιο πανω ειναι απο τα πιο μεγαλα και απο τα πρωτα που θα ελεγξουν. Ηδη δεν το εχει βαλει στο ματι το IRS?

Δημοσ.

Άμα θες μόνο να πάρεις ένα νόμισμα και δεν κάνεις trading δεν χρειάζεται το GDAX. Για τα fees δεν γνωρίζω γιατί δεν το έχω ψάξει πολύ τι γίνεται σε περίπτωση withdraw σε κάθε ανταλλακτήριο. Προτείνω το Coinbase για τους λόγους που έγραψα.

Δημοσ.

To poloniex για μικροποσα ειναι ΟΚ και δεν θελει verification. Αλλα σε αφηνει μεχρι 2000 δολαρια ημερησιως. Ακουγονται πολλα αλλα σκεψου οτι πλεον για να κανεις withdraw 1 bitcoin θες πανω απο βδομαδα!

Πηγα να κανω verification και δεν εβγαινε. Αντιθετως στο bittrex αμεσως.

Το coinbase που αναφερθηκε πιο πανω ειναι απο τα πιο μεγαλα και απο τα πρωτα που θα ελεγξουν. Ηδη δεν το εχει βαλει στο ματι το IRS?

Συγνώμη, αυτό συμβαίνει σε όλα τα ανταλλακτήρια; Θες μια εβδομάδα για να στείλεις τα btc σου στο πορτοφόλι σου και το ανάποδο;

Άμα θες μόνο να πάρεις ένα νόμισμα και δεν κάνεις trading δεν χρειάζεται το GDAX. Για τα fees δεν γνωρίζω γιατί δεν το έχω ψάξει πολύ τι γίνεται σε περίπτωση withdraw σε κάθε ανταλλακτήριο. Προτείνω το Coinbase για τους λόγους που έγραψα.

Το GDAX είδα ότι δεν σου χρεώνει τπτ ούτε στην αγορά νομίσματος ούτε στο withdraw.

Δημοσ.

Φυσικά και όχι. Στα ανταλλακτήρια όπως το kraken, gdax, bittrex μπορείς να βγάλεις τα νομίσματα σου άμεσα και όποτε θέλεις.

Για να γλιτώσεις τα fee από το coinbase απλά χρησιμοποίησε το κόλπο να κάνεις τα bitcoin σου withdraw μέσω gdax που προσφέρει μηδενικά fee.

• Like 1
Δημοσ.

Συγνώμη, αυτό συμβαίνει σε όλα τα ανταλλακτήρια; Θες μια εβδομάδα για να στείλεις τα btc σου στο πορτοφόλι σου και το ανάποδο;

Οχι δεν καταλαβες τι εννοουσα.

Ο,τι στειλεις σε btc στο λογαριασμο σου στο Poloniex θα παει αμεσα και σε μια ωρα το πολυ θα εχει φανει.

Εστω οτι εχεις 1 btc ομως και θες να το παρεις πισω.

Με μεγιστη αναληψη 2000 δολαρια ημερησιως και την τιμη του Btc στα 16-17000 θα σε αφηνει να παρεις καπου μεταξυ 0.15 και 0.18 ανα 24ωρο

Βαλε και τα fees που θα εχεις και κατα το withdraw και αργοτερα οταν τα ξαναστειλεις (περισσοτερα inputs περισσοτερα fees)

Δημοσ.

Ναι, κέρδισε τη δίκη εν μέρει με το IRS. Για άλλο ξέπλυμα λέω εγώ όμως. Δες τα παρακάτω link.

https://qz.com/1149772/the-murky-relationship-between-bitfinex-and-tether-is-raising-suspicions/

https://www.reddit.com/r/btc/comments/7ih0hd/guess_who_controls_over_half_a_billion_tethers/

Δημοσ.

Φυσικά και όχι. Στα ανταλλακτήρια όπως το kraken, gdax, bittrex μπορείς να βγάλεις τα νομίσματα σου άμεσα και όποτε θέλεις.

Για να γλιτώσεις τα fee από το coinbase απλά χρησιμοποίησε το κόλπο να κάνεις τα bitcoin σου withdraw μέσω gdax που προσφέρει μηδενικά fee.

Το GDAX παρατήρησα ότι δεν σου κρατάει fees ούτε στην αγορά νομισμάτων πράγμα που κάνει το coinbase οπότε και εκεί νομίζω αξίζει,σωστά;

Οχι δεν καταλαβες τι εννοουσα.

Ο,τι στειλεις σε btc στο λογαριασμο σου στο Poloniex θα παει αμεσα και σε μια ωρα το πολυ θα εχει φανει.

Εστω οτι εχεις 1 btc ομως και θες να το παρεις πισω.

Με μεγιστη αναληψη 2000 δολαρια ημερησιως και την τιμη του Btc στα 16-17000 θα σε αφηνει να παρεις καπου μεταξυ 0.15 και 0.18 ανα 24ωρο

Βαλε και τα fees που θα εχεις και κατα το withdraw και αργοτερα οταν τα ξαναστειλεις (περισσοτερα inputs περισσοτερα fees)

Ωραία και σαν online πορτοφόλι θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε το coinbase ή έχεις να μου προτείνεις κάποιο άλλο;

Μπορείς δλδ να μεταφέρεις btc από ανταλακτήριο σε ανταλακτήριο χωρίς να μπαίνει ενδιάμεσα κάποιο πορτοφόλι;

Δημοσ.

γα@ωωω  το Κρακεν μου γα@ωωω !!!! :mad:  :mad:  :mad:  :mad:  :mad:  :mad:

ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ.... the worst by far....ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ :-D  :-D  :-D ....για 10 μεταφορες >> 3 μερες και 1000000 clicks !

καληνυχτα Kraken με τα 520 errors σου....

ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Δημοσ.

έχουν πει ότι θα το αναβαθμίσουν.. Αλλά τον είχαν πει πριν δύο μήνες :P

Δειτε και το bitstamp παιδιά που δέχεται για ταυτοποίηση και Ελληνικούς λογαριασμούς.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...