Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

κ εγώ προσπαθώ 3 μέρες να γίνει verιfied ο account μου στο GDAX αλλά τζίφος.

Η μεταφορά από coinbase σε GDAX πόσο fee έχει?

Από Coinbase σε GDAX και αντίστροφα είναι δωρεάν. Στην ουσία η ίδια εταιρία είναι!

Πάντως από τότε που παίξανε τα futures έχει σταθεροποιηθεί πολύ το btc και ίσως αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να τραβήξουν όσοι θέλανε γρήγορο χρήμα το κεφάλαιό τους και να το χώσουν σε alts.

Δημοσ.

Απορία αρχάριου: Για να διασφαλίσω το wallet μου αρκεί να έχω το pass phrase με τις 12 λέξεις; Αν δηλαδή αυριο μεθαύριο πάρει φωτιά το σπίτι μου κατεβάζω ενα wallet βαζω το pass phrase και βρίσκω τα coins μου;

Δημοσ.

Παρατηρείται μια μικρή κατάρρευση-ξεφούσκωμα στα 3 βασικά κρυπτονομίσματα σήμερα το απόγευμα ή είναι ιδέα μου?

Χτες μπήκα στο παιχνίδι από coinbase με σχετικά μικρό ποσό και λέω να προλάβω να τραβηχτώ όσο είναι νωρίς, να γλυτώσω τη μεγάλη χασούρα...

Δημοσ.

Παρατηρείται μια μικρή κατάρρευση-ξεφούσκωμα στα 3 βασικά κρυπτονομίσματα σήμερα το απόγευμα ή είναι ιδέα μου?

Χτες μπήκα στο παιχνίδι από coinbase με σχετικά μικρό ποσό και λέω να προλάβω να τραβηχτώ όσο είναι νωρίς, να γλυτώσω τη μεγάλη χασούρα...

Απολυτα φυσιολογικο retrace στο bitcoin, stop-loss 15k αν κανεις day trading imo..

1mi2ZSTT

Δημοσ.

αυτό που ρωτάς κανένας δεν μπορεί να στο πει, επειδή κανένας δεν το ξέρει.

Εγώ πάντως δεν νομίζω οτι επειδή δεν ανέβηκε μια μέρα πρέπει να μιλάμε για κατάρρευση.

Δημοσ.

Από Coinbase σε GDAX και αντίστροφα είναι δωρεάν. Στην ουσία η ίδια εταιρία είναι!

Πάντως από τότε που παίξανε τα futures έχει σταθεροποιηθεί πολύ το btc και ίσως αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να τραβήξουν όσοι θέλανε γρήγορο χρήμα το κεφάλαιό τους και να το χώσουν σε alts.

άρα κ διωρθώστε με αν κάνω λάθος, βάζουμε χρήματα σε coinbase , κ τα μεταφέρουμε χωρις fee σε GDAX κ μετά στο wallet.

σωστά?

• Like 1
Δημοσ.

coinbase και να προλαβεις να τραβηχτεις σε ξεφουσκωμα?

δυσκολο...

Βαλε eagles και περίμενε:"you can check in anytime you like but you can never leave.."

("Coinbase is currently down for maintenance")

Δημοσ.

Έτσι το είπα για να κόψω αντιδράσεις από πιο έμπειρους παίχτες :P

Μήπως και υπάρχει κάποια εξέλιξη που να δικαιολογεί τη σημερινή εικόνα. Είναι νευραλγική η όλη φάση πάντως. Ειδικά όταν είσαι τελείως noobas.

Ένα 300άρι έχω βάλει, 100 σε κάθε νόμισμα. Ήδη τα κλαίω δεν νομίζω να βγάλω κάτι. Μάλλον θα τα αφήσω κι ότι γίνει.

Προσπαθώ 2 μέρες κι εγώ εν τω μεταξύ να κάνω identity verification με ταυτότητα στο gdax και τζίφος.

Δημοσ.

correction ειναι, παιρνουν profits αρκετοι, chillare ειναι μαραθώνιος οχι 100αρι..  :-)

ΥΓ: Χωρις να ξερω τιποτα με σιγουριά εννοείται αλλα μου φαινεται εντελως φυσιολογικο δεν ειχαμε και τιποτα αρνητικα νεα afaik..

• Like 2
Δημοσ.

Γενικά το +-20% είναι business as usual, από εκεί και πέρα συμβουλές μην ψάχνετε εδώ, λίγη κουβέντα πάνω σε τεχνική ανάλυση ή το λεγόμενο 'market sentiment' κάνουμε όσον αφορά το trading, με την ανοχή και των λοιπών χρηστών που ενδιαφέρονται για νέα σχετικά με το BTC & λοιπά cryptos.

Δημοσ.

1.Mt.gox + btc-e ηταν 2 απο τα εκατονταδες ανταλακτηρια..οσοι αγορασαν απο αυτους εχασαν τα bitcoin ?!

2. Αφου αγοραζεις με πιστωτικη και id γιατι γραφουν ολοι για ανωνυμια?

Δημοσ.

1. Για Mt.Gox ακόμα τα ψάχνουνε (δλδ τα κλαίνε), με το btc-e δεν ξέρω τι παίζει.

2. Δεν υπάρχει ανωνυμία σε τέτοια περίπτωση (duh). Η ψευδωνυμία που χρησιμηποιεί κι ο φίλος Bspus είναι πιο σωστός όρος, η οποία ισχύει μόνο για BTC transactions και φυσικά ακόμα κι εκεί δεν είναι καθόλου εξασφαλισμένη. Δλδ αν αγοράσεις κάτι online δίνοντας τα στοιχεία σου και πληρώσεις με BTC, τι ανωνυμία να υπάρχει; Για τις... ύποπτες συναλλαγές κάτι γίνεται, αλλά κι εκεί ακόμα δεν είναι "ιδανικό", cash is king...

• Like 1
Δημοσ.

2. Αφου αγοραζεις με πιστωτικη και id γιατι γραφουν ολοι για ανωνυμια?

Εκτος της εξηγησης του Zak να πω επισης οτι:

Δεν αγοραζουν ολοι με πιστωτικη. Μπορεις να κανεις mining η να αγορασεις χερι με χερι

Μπορεις να αγορασεις δινοντας αλλα crypto, μεσω ανταλλακτηριου που δεν ζηταει εξακριβωση στοιχειων

Μπορεις να αγορασεις με πιστωτικη μεν αλλα να τα "ανωνυμοποιησεις" αργοτερα. Ενας απλος Good enough (αλλα οχι 100%) τροπος ειναι απλως να τα στειλεις σε αλλο ανταλλακτηριο και να τα ξανατραβηξεις σε αλλη διευθυνση που χρησιμοποιεις πρωτη φορα. Το ανταλλακτηριο δεν θα σου δωσει τα ιδια coins πισω. Θα παρεις coins που προερχονται απο διαφορετικα inputs.

Ακομα και αν σε εχουν βαλει στο ματι, πρεπει να δουν τα Logs του αλλου ανταλλακτηριου για να σε βρουν. Τρεχα γυρευοπουλος.

Αν ακομα δεν νοιωθεις ασφαλης, τα περνας απο ενα coin που εξειδικευεται στην ανωνυμια (monero, zcash +ενα σωρο ακομα, take your pick).

Στο μελλον που θα υπαρχουν και ανταλλακτηρια που θα ειναι πραγματικα decentralized και θα βασιζονται σε atomic swaps, αυτο θα ειναι ακομα πιο ασφαλες (αν οχι πιο ευχρηστο)

Μ'αλλα λογια, το bitcoin (τα crypto γενικως) σου δινουν τη δυνατοτητα για ανωνυμια εφοσον λαβεις τα μετρα σου. Δεν ειναι by default ανωνυμα αμα απλως ακολουθησεις τον πιο ευκολο δρομο.

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...