thomasG4 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Ξεπέρασε τα 500 δις το Market Cap όλων των cryptocurrencies. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Όταν ο ίδιος ο CEO του SBI holdings (ενος απο τα μεγαλύτερα τραπεζικά ιδρύματα στην ασία) γράφει αυτό τότε καταλαβαίνεις γιατί έχει μέλλον το νόμισμα Απο τη Παρασκευή ξεκινάνε να χρησιμοποιούν ως τεστ το RippleNet για να στέλνουν λεφτά απο τη Κορέα στην Ιαπωνία. Και μετά σειρά έχει να χρησιμοποιήσουν το XRP, γιατί θα έχουν μείωση εξόδων 60% αντί για μόνο 30% όταν χρησιμοποιούν το RippleNet. Άμα μέσα στο 18 αρχίσει να χρησιμοποιεί ένα τόσο μεγάλος οργανισμός με 61 τράπεζες και τη πέμπτη μεγαλύτερη τράπεζα στο κόσμο σε περιουσία, φαντάζεσαι που θα πάει η τιμή σε σχέση με σήμερα. https://asia.nikkei.com/Business/Deals/Japan-South-Korea-blockchain-payments-enter-trials-Friday Btw προβλέπω το XRP σε καμία δυο μέρες να ξεπεράσει και το BCH σε Market Cap. Ολόκληρο το κείμενο του άρθρου για αυτούς που δεν μπορούν να το δουν λόγω paywall: Υπάρχει κάποια πρόβλεψη για την ισοτιμία; Λογικά δεν θα έχει μεγάλα σκαμπανεβάσματα, αλλά σε ποιο ποσό μπορεί να κλειδώσει; Εμενα το gdax δεν μου κανει verification με τιποτα δεν ξερω γιατι, εχω το παλιο διπλωμα και το διαβατηριο μου εχει ληξει εδω και 2 χρονια. Το kraken ειναι τραγικο οποτε η μονη μου επιλογη για αγορα fiat>btc ειναι το coinbase και τα τεραστια fees του δυστυχως. Οποτε το παω fiat>coinbase>bittrex/bitfinex για trading. Εγώ με το kraken παλεύω. Αλλά θέλει δέκα προσπάθειες...τώρα πχ μπήκαν κάτι λεφτά που έστειλα αλλά δεν μπορώ να αγοράσω γιατί έχει συνέχεια error 520... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fanis1234 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Γιατί δεν δοκιμάζετε στην Πειραιώς με το chip-chap μέσω του easypay? αν λειτουργεί ακόμη είναι ίσως από τους πιο εύκολους τρόπους αγοράς για νέους στο bitcoin. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Καλα kraken απλα ελπιζω να κανω log in καποια στιγμη να στειλω το 1 dash που εχω στο ledger και δεν παιζει να ασχοληθω ξανα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Εγώ την μεγαλύτερη "χασούρα" την έκανα με τα Stellars.. Βασικά είχα κέρδος τότε (αγόρασα ~500eu 500k stellars) και τα είχα πουλήσει για περίποθ 2k αλλά τώρα πάνε 75k xD Επίσης λόγω capital controls και μπούρδες είχα αναγκαστεί να ξοδέψω περίπου 15 BTC για πληρωμές.. Ειλικρινά δεν ξέρω τι είναι χειρότερο, να μην είχε μπει κάποιος καθόλου ή να είχε μπει και να έχει ξοδέψει πολλά btc χωρίς λόγο; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Υπάρχει κάποια πρόβλεψη για την ισοτιμία; Λογικά δεν θα έχει μεγάλα σκαμπανεβάσματα, αλλά σε ποιο ποσό μπορεί να κλειδώσει; Εγώ με το kraken παλεύω. Αλλά θέλει δέκα προσπάθειες...τώρα πχ μπήκαν κάτι λεφτά που έστειλα αλλά δεν μπορώ να αγοράσω γιατί έχει συνέχεια error 520... Ναι, μια απ'τα ίδια... θέλει αρκετό F5 spam δυστυχώς, στο bittrex είναι λίγο καλύτερα τα πράγματα. Το ερώτημα είναι to trade or not to trade LTC->BTC... πλησιάζει την αντίσταση στα 0.02, αλλά παίζει και το σενάριο του breakthrough. Τα διάφορα Equihash κοιμούνται εντωμεταξύ, μόνο το ZCL έκανε ένα καλό ράλλυ (166%) και λίγο τσίμπησε το ZEC, τα άλλα τζίφος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Material_Defender_1032 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Αλόχες, μπήκα στο παιχνίδι με monero και λέω να ξεκινήσω και ethereum, για multi currency online wallet τι προτείνετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Υπάρχει κάποια πρόβλεψη για την ισοτιμία; Λογικά δεν θα έχει μεγάλα σκαμπανεβάσματα, αλλά σε ποιο ποσό μπορεί να κλειδώσει; Προσωπική εκτίμηση είναι ότι θα κυμαίνεται στα 0.5 - 0.6 $ μέχρι τις αρχές του επόμενου χρόνου και μετά μπορεί να ανέβει και πιο πάνω. Ειδικά άμα μπει στο coinbase απο το 18 όπως υπάρχει μια φήμη αυτή τη στιγμή, θα ξεπεράσει το 1 - 1.5 $. Το litecoin πριν μπει στο coinbase είχε ισοτιμία 15$ και μέσα σε λίγες μέρες από τη εισαγωγή του διπλασιάστηκε. Αν βάλεις μέσα ότι οι χρήστες έχουν αυξηθεί πάρα πολύ από τότε. Βέβαια θα μπουν κατά πάσα πιθανότητα και άλλα νομίσματα, αλλά και πάλι θα δούμε μια αύξηση σίγουρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Ναι, μια απ'τα ίδια... θέλει αρκετό F5 spam δυστυχώς, στο bittrex είναι λίγο καλύτερα τα πράγματα. Το ερώτημα είναι to trade or not to trade LTC->BTC... πλησιάζει την αντίσταση στα 0.02, αλλά παίζει και το σενάριο του breakthrough. Τα διάφορα Equihash κοιμούνται εντωμεταξύ, μόνο το ZCL έκανε ένα καλό ράλλυ (166%) και λίγο τσίμπησε το ZEC, τα άλλα τζίφος. Για εδω μιλας? Τι να σου πω atm το general trend ειναι noobs που αγοραζουν οτι υπαρχει στο coinbase.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MySql Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) συμφέρει πάντα η αγορά μέσω ανταλλακτηρίων που τα fee είναι σχεδόν μηδενικά συν ότι αγοράζεις και πουλάς σε τιμές αγοράς. Το θέμα είναι τι θέλεις? Να αγοράσεις όντος bitcoin και να το μεταφέρεις όπου θέλεις η όπως στην περίπτωσην της revolut να αγοράσεις IOU? Που ακριβώς τα fees είναι σχεδόν μηδενικά; Στο coinbase έχει χοντρά fees από την αγορά μέχρι το withdraw Αυτή την στιγμή εαν πας να αγοράσεις 1 btc από την coinbase θα πληρώσεις 17,326 δολάρια ενώ από την revolut 17,100 Επίσης δεν με ενδιαφέρει να έχω κανονικά btc αλλα την συναλλαγματική τους αξία. Δεν πρόκειται να χρειαστώ να αγοράσω καφέ με btc Η μόνη διαφορά νομίζω είναι ψυχολογική Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2017 από MySql Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmirko15 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Ειλικρινά δεν ξέρω τι είναι χειρότερο, να μην είχε μπει κάποιος καθόλου ή να είχε μπει και να έχει ξοδέψει πολλά btc χωρίς λόγο; Μάλλον το 2ο Αλλά εντάξει δεν σκάμε. Έχουμε μέλλον 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Οπως και να χει zio κρυστάλλινη σφαίρα δεν εχει κανείς αλλιως θα ειμασταν ολοι billionaires, μπορει να ειχες μπει στο 1$ και να έκλεινες στα 2$ κανείς δεν ξέρει. Εγω προσωπικα ειχα κατεβασει και το core ποσα gb καπου το 2010 αλλα μου φανηκε πολυ πολυπλοκο το project για να συνεχισω να ασχολούμαι οποτε το παρατησα. Καλυτερα αργα παρα ποτε λενε καμια φορα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 ^Αυτό σκέφτομαι κι εγώ για παρηγοριά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Για εδω μιλας? Ναι, στο weekly φαίνεται καλύτερα. Το καλό είναι ότι έτσι ή αλλιώς, τα LTC που έχω είναι free πλέον (πήρα πίσω τα λεφτά των καρτών) οπότε δεν έχω άγχος για απώλειες, αλλά για διαφυγόντα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stolidis Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Εμενα το gdax δεν μου κανει verification με τιποτα δεν ξερω γιατι, εχω το παλιο διπλωμα και το διαβατηριο μου εχει ληξει εδω και 2 χρονια. Το kraken ειναι τραγικο οποτε η μονη μου επιλογη για αγορα fiat>btc ειναι το coinbase και τα τεραστια fees του δυστυχως. Οποτε το παω fiat>coinbase>bittrex/bitfinex για trading. κ εγώ προσπαθώ 3 μέρες να γίνει verιfied ο account μου στο GDAX αλλά τζίφος. Η μεταφορά από coinbase σε GDAX πόσο fee έχει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις