zio10 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Μανουλες θα κλαψουνε οταν το bitcoin ( αν και εφοσον ποτε.. ) πεσει πολυ χαμηλα δλδ στα 1000$ και τρεξει να αγοραει ολος ο κοσμος και μετα μηδενιστει τελειως!! Αν γίνει αυτό δεν πιστεύω ότι θα τρέξουν πολλοί να αγοράσουν. Κάποιοι θα πουλήσουν όπως όπως και πολλοί θα πούνε τα λέγανε κλπ. Λίγοι θα αγοράσουν πιστεύω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Διαβασα οτι στο εξωτερικο πολλοι βαζουν υποθηκη το σπιτι τους για να παρουν bitcoin 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 12/12/2017 Prague, Czech Republic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Ρε συ chek2fire έχω μια απορία! Πώς το βλέπετε εσείς οι παλιοί που μπαίνει πλέον ο κάθε άσχετος (κι εγώ μαζί εννοείται); Το βλέπετε θετικά που διαδίδεται ή πχ επικίνδυνο ή οτιδήποτε άλλο; (Επίσης, μπορώ από τη συναλλαγή που κάναμε να δω το πορτοφόλι σου για να στείλω πίσω; ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Ρε συ chek2fire έχω μια απορία! Πώς το βλέπετε εσείς οι παλιοί που μπαίνει πλέον ο κάθε άσχετος (κι εγώ μαζί εννοείται); Το βλέπετε θετικά που διαδίδεται ή πχ επικίνδυνο ή οτιδήποτε άλλο; (Επίσης, μπορώ από τη συναλλαγή που κάναμε να δω το πορτοφόλι σου για να στείλω πίσω; ). δεν είναι ανάγκη να το στείλεις πίσω. Πάντως μπορείς να δεις από ποιά διεύθυνση σου έχει έρθει και αυτή είναι η δικιά μου. Πάντως αυτός είναι ο σκοπός να διαδοθεί το Bitcoin ως ένα σύστημα αποθήκευσης και μεταφοράς αξίας έξω από το τραπεζικό σύστημα Το Bitcoin δημιουργήθηκε το 2008 την χρονιά δλδ που έσπασε το κοινωνικό συμβόλαιο και οι τράπεζες απέδειξαν ότι δεν είναι πλέον έμπιστες στο να αφήνει κάποιος έκει μέσα τα χρήματα του. Και φυσικά το bitcoin δεν είναι για να παίρνεις καφέδες 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmirko15 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 ΥΓ: Την έπαθα με το LTC ακριβώς όπως υποθέτω ότι την έπαθαν και αρκετοί BTC miners... έκανα μια πρόχειρη σούμα 2014-2017, RIP 10k και από μικρής κλίμακας & διάρκειας mining όλο αυτό (2-4 GPUs max, συνολικός χρόνος mining ~1 έτος). Εγώ την μεγαλύτερη "χασούρα" την έκανα με τα Stellars.. Βασικά είχα κέρδος τότε (αγόρασα ~500eu 500k stellars) και τα είχα πουλήσει για περίποθ 2k αλλά τώρα πάνε 75k xD Επίσης λόγω capital controls και μπούρδες είχα αναγκαστεί να ξοδέψω περίπου 15 BTC για πληρωμές.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δεν την περίμενα τέτοια άνοδο στο etherium. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
waroo Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 σχετικά με τη revout & το cryptocurrency trading αν και έχουν φάει κράξιμο που έχουν κλειδωμένα τα coins στην εφαρμογή τους, χωρίς τη δυνατότητα μεταφοράς σε άλλο wallet, εγώ καταλαβαίνω ότι σε αυτό το αρχικό στάδιο δεν μπορούν να προσφέρουν πλήρη λειτουργικότητα και όλα τα χαρακτηριστικά που θέλουν οι χρήστες αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι ότι ενώ διαφημίζουν ότι έχουν ένα χαμηλό fee 1,5% ή κάτι τέτοιο, η διαφορά μεταξύ τιμής αγοράς & τιμής πώλησης είναι τεράστια.... πριν λίγο είχε: 1usd=0.00322576litecoin => 310usd/litecoin τιμή για να αγοράσεις litecoins 1litecoin=288usd τιμή για να πουλήσεις litecoins μήπως μας κοροϊδεύουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) αυτες οι προβλεψεις απο που προερχονται; προαισθηση; Όταν ο ίδιος ο CEO του SBI holdings (ενος απο τα μεγαλύτερα τραπεζικά ιδρύματα στην ασία) γράφει αυτό τότε καταλαβαίνεις γιατί έχει μέλλον το νόμισμα Απο τη Παρασκευή ξεκινάνε να χρησιμοποιούν ως τεστ το RippleNet για να στέλνουν λεφτά απο τη Κορέα στην Ιαπωνία. Και μετά σειρά έχει να χρησιμοποιήσουν το XRP, γιατί θα έχουν μείωση εξόδων 60% αντί για μόνο 30% όταν χρησιμοποιούν το RippleNet. Άμα μέσα στο 18 αρχίσει να χρησιμοποιεί ένα τόσο μεγάλος οργανισμός με 61 τράπεζες και τη πέμπτη μεγαλύτερη τράπεζα στο κόσμο σε περιουσία, φαντάζεσαι που θα πάει η τιμή σε σχέση με σήμερα. https://asia.nikkei.com/Business/Deals/Japan-South-Korea-blockchain-payments-enter-trials-Friday Btw προβλέπω το XRP σε καμία δυο μέρες να ξεπεράσει και το BCH σε Market Cap. Ολόκληρο το κείμενο του άρθρου για αυτούς που δεν μπορούν να το δουν λόγω paywall: TOKYO -- Banks in Japan and South Korea begin tests Friday of blockchain technology from U.S. developer Ripple, aiming to achieve same-day international funds transfer while cutting costs by nearly 30%. SBI Ripple Asia, part of SBI Holdings, leads a group of 61 Japanese banks spearheading the trials. DAYLI Intelligence, a Seoul-based provider of blockchain solutions, takes the lead on the South Korean side. The tests will involve many of the Japanese financial institutions including Sumitomo Mitsui Banking Corp. and Resona Bank as well as two major South Korean banks. Blockchain technology eliminates the need for centralized clearing operations, relying instead on all members of a network to confirm transactions based on their own decentralized copies of that network's transaction history. If all goes well, Ripple's blockchain payments system could carry its first real funds between Japan and South Korea as early as spring 2018. Eventually, the banks aim to send money by using Ripple's virtual currency, known as XRP, cutting costs an estimated 60% compared with conventional methods. Japanese banks already have developed the systems needed to commercialize blockchain-based transfers. The cross-border trials are set to run through Jan. 31. Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2017 από thomasG4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MySql Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 σχετικά με τη revout & το cryptocurrency trading αν και έχουν φάει κράξιμο που έχουν κλειδωμένα τα coins στην εφαρμογή τους, χωρίς τη δυνατότητα μεταφοράς σε άλλο wallet, εγώ καταλαβαίνω ότι σε αυτό το αρχικό στάδιο δεν μπορούν να προσφέρουν πλήρη λειτουργικότητα και όλα τα χαρακτηριστικά που θέλουν οι χρήστες αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι ότι ενώ διαφημίζουν ότι έχουν ένα χαμηλό fee 1,5% ή κάτι τέτοιο, η διαφορά μεταξύ τιμής αγοράς & τιμής πώλησης είναι τεράστια.... πριν λίγο είχε: 1usd=0.00322576litecoin => 310usd/litecoin τιμή για να αγοράσεις litecoins 1litecoin=288usd τιμή για να πουλήσεις litecoins μήπως μας κοροϊδεύουν? Η ίδια και χειρότερη επιβάρυνση συμβαίνει και στα ανταλλακτήρια πχ για να αγοράσεις στην coinbase την ίδια ποσότητα btc θες 46 ευρώ ενώ για να την πουλήσεις εκείνη την στιγμή παίρνεις 43.59 ευρώ Επίσης σου κρατάει 3.84% Fees στην αγορά και 5% στην πώληση Βάλε και τα fees για το withdraw και αμέσως ξέφυγε το πράγμα Βέβαια εσύ κρίνεις το ότι άλλο λένε και άλλο κάνουν και έχεις δίκιο Σε κάθε περίπτωση νομίζω ότι συμφέρει περισσότερο το trading στην Revolut σε σχέση με την Coinbase Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fastnq2 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Μεσω localbitcoins εχουν πολυ ρισκο οι συναλλαγες?Δηλαδη ατομα με 1000+ συναλλαγες μπορουν παλι να κανουν λαμογια?Το εχει δοκιμασει καποιος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 θέλεις προσοχή και να ξέρεις τι κάνεις. Φυσικά όσο μεγαλυερο reputation τόσο ποιο ασφαλές θεωρητικά μπορεί να είναι η συναλλαγή σου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zampONakiaskiou Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Με παλιά ταυτότητα γίνεται verification μέσω coinbase? Προσπαθώ από χθές να την περάσω, αλλά όλο pending μου λέει και μετά ξαναπροσπαθήστε αργότερα... Κάποιο παρόμοιο ανταλλακτήριο σχετικά noobfriendly να δοκιμάσω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δες το spectrocoin που έχει και εκεί την δυνατότητα να αγοράζεις με κάρτες αν και εκεί έχει μεγάλα fee συν ότι δέχονται και Ελληνικά στοιχεία. Τώρα βλέπω και την bitwala που πρόσθεσε segwit. Και εκεί κάνεις αγορες, σου δίνει και segwit wallet για μικρότερα fee συν ότι έχει κάρτα και mobile wallet. Ενδιαφέρων και αυτό φαίνεται Η ίδια και χειρότερη επιβάρυνση συμβαίνει και στα ανταλλακτήρια πχ για να αγοράσεις στην coinbase την ίδια ποσότητα btc θες 46 ευρώ ενώ για να την πουλήσεις εκείνη την στιγμή παίρνεις 43.59 ευρώ Επίσης σου κρατάει 3.84% Fees στην αγορά και 5% στην πώληση Βάλε και τα fees για το withdraw και αμέσως ξέφυγε το πράγμα Βέβαια εσύ κρίνεις το ότι άλλο λένε και άλλο κάνουν και έχεις δίκιο Σε κάθε περίπτωση νομίζω ότι συμφέρει περισσότερο το trading στην Revolut σε σχέση με την Coinbase συμφέρει πάντα η αγορά μέσω ανταλλακτηρίων που τα fee είναι σχεδόν μηδενικά συν ότι αγοράζεις και πουλάς σε τιμές αγοράς. Το θέμα είναι τι θέλεις? Να αγοράσεις όντος bitcoin και να το μεταφέρεις όπου θέλεις η όπως στην περίπτωσην της revolut να αγοράσεις IOU? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Εμενα το gdax δεν μου κανει verification με τιποτα δεν ξερω γιατι, εχω το παλιο διπλωμα και το διαβατηριο μου εχει ληξει εδω και 2 χρονια. Το kraken ειναι τραγικο οποτε η μονη μου επιλογη για αγορα fiat>btc ειναι το coinbase και τα τεραστια fees του δυστυχως. Οποτε το παω fiat>coinbase>bittrex/bitfinex για trading. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις