chek2fire Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Ποτέ δεν ήταν τόσο μεγάλο το ποσοστό. Ήταν 60%, αλλά με το κλείδωμα στο escrow (δεν τα κουνάει κανένας απο εκει) 55 δις, η Ripple κρατάει στη κατοχή της μόνο το 6% των συνολικών XRP. Άλλος γράφει ανοησίες. Πηγή: https://ripple.com/xrp/market-performance/ lol και περιμένεις και να σε πάρουν και στα σοβαρά hahahahahahaha το παρακάτω tweet ταιριάζει για όλα τα altcoin τα περισσότερα δλδ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alithinos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Τι γίνεται ρε παιδιά με τα bitcoins,το έβλεπα καιρό το θέμα,αλλά δεν είχα μπει να δω τι παίζει! Υπάρχει κάνεις σας που έχει κονομησει από όλη την ιστορία;Επίσης αν έχει κάποιος λίγα χρήματα της τάξης των 2000 ευρώ αξίζει να επενδύσει και κατά πόσο είναι εύκολο κάποιος άσχετος να ασχοληθεί; Αν το δεις επενδυτικά, μιλώντας με επενδυτικούς όρους, είναι επένδυση μεγάλου ρίσκου. Που σημαίνει ότι δεν υπάρχει ανάλογη σταθερότητα με ότι ίσως θα περίμενες πχ αν έβαζες αυτά τα χρήματα σε μια τράπεζα. Υπάρχει περίπτωση να βγάλεις κέρδος, υπάρχει και να χάσεις λεφτά. Η πρακτική του χρήση είναι να κάνεις συναλλαγές με ένα βαθμό ανωνυμίας, να μη σε πιάνουν capital controls, και κάποιας προστασίας στο internet αν δεν χρησιμοποιεις τη πιστωτική σου κάρτα σε αυτό, και προσέχεις να μη σου κλέψουν τα coins. Εγώ λέω να αγοράσω 100€ bitcoin και να τα αφήσω να δώ που θα φτάσουν. Στην καλύτερη να βγάλω 100 ευρώ κέρδος στην χειρότερη τα χάνω όλα. Όταν είχα δώσει 800€ και είχα πάρει 2 bitcoins τα πούλησα αμέσως γιατί είχαμε cc και ήθελα να αγοράσω απο το εξωτερικό. Και εγώ κάτι τέτοιο σκέφτομαι, να βάλω ένα μικρό ποσό κάπου εκεί. Τώρα στην αναμπουμπούλα! Καλά τι είναι αυτό το πράγμα σήμερα με όλα σχεδόν;! Κάθε φορά που τα κοιτάω έχουν ανέβει! Νομίζω έχει κάποιο ρόλο το ότι είμαστε σε εορταστική περίοδο και πλησιάζουν τα χριστούγεννα. Μπορεί κάποιοι να αγοράζουν για να τα ξοδέψουν σε χριστουγεννιάτικες αγορές, άλλοι απλά να ενδιαφέρθηκαν να τα ξοδέψουν / επενδύσουν εκεί βλέποντάς το σαν κάποιο είδος τζόγου, κτλπ. Αφού περάσουν οι γιορτές πιστεύω θα μειωθεί η αυξητική τάση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
POUARO Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Η αγορα.. με revolut.. συστηνεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 https://news.slashdot.org/story/17/12/12/1631246/sec-warns-extreme-caution-over-cryptocurrency-investments-as-many-people-take-out-mortgages-to-buy-bitcoin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Η αγορα.. με revolut.. συστηνεται? καλά το αγοράζεις μπορείς όμως να το μεταφέρεις σε κάποιο δικό σου πορτοφόλι μετά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gassim Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 καλησπέρα σε όλους και πολλά συγχαρητήρια στον νηματοθέτη για τις γνώσεις του και την βοήθεια που παρέχει εδώ. Είμαι νέος στο άθλημα και έχω αρκετές απορίες, που σίγουρα έχουν απαντηθεί ήδη, αλλά είναι κάπως δύσκολο να ψάξω στις 250 σελίδες του νήματος. Λοιπόν, έχω κάνει λογαριασμό στο coinbase και αγόρασα Litecoin. Επίσης έχω κάνει λογαριασμό στο bitfinex και κατέβασα και το Jaxx για wallet. Καταρχάς θα ήθελα να μου πείτε αν έχω κάνει σωστή επιλογή wallet και ανταλλακτηρίων και αν θα είχατε να μου προτείνετε κάτι άλλο. Τώρα, διαβάζω οτι καλό είναι τα νομίσματα μας να τα κρατάμε στο δικό μας wallet και να μην τα αφήνουμε στα wallets των ανταλλακτηρίων. Δοκιμασα να στείλω τα LTC μου απο το coinbase στο Jaxx , αλλά βγάζει ενα μήνυμα που λέει sending και σταματάει εκεί. Περίμενα κανένα τέταρτο και δεν εγινε τίποτα. Καταλαβαίνω οτι αυτή η μεταφορά θα έχει fees. Αν θέλω αργότερα να πουλήσω ή να ανταλλάξω με κάποιο άλλο νόμισμα θα πρέπει να τα μεταφέρω ξανά στο coinbase πληρώνοντας παλι fees ; προς το παρόν αυτές ειναι οι απορίες μου, αλλά είναι σίγουρο οτι θα προκύψουν κι άλλες καθώς θα ψάχνομαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 το Coinbase από τι διάβασα έχει διακόψει σήμερα τις αποστολές litecoin και ethereum. Και όπως το είπες θα πρέπει να τα μεταφέρεις από και προς το ανταλλακτήριο για να κάνεις ότι αγορά θέλεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Praetorianos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Αυτο που γινεται με το Litecoin ειναι παρανοικο. #Αγαπαμε. ΥΓ Πηγε κανεις στο ελληνικο Bitcoin Meetup? Τι ελεγε? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanos9 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 To ripple ειναι 0.3 euro τωρα 47% πανω και πρεπει να το δειτε long term πχ σε 5 χρονια.... Ιοτα επισης... Short term 2018 το litecoin θα παει στο θεο σε κανα μηνα το βλρπω στα 1000 ευρω θα γινει 3ο σε μαρκετ cap κοντα στο εtherium pou θα παρει και αυτο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 αυτες οι προβλεψεις απο που προερχονται; προαισθηση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 αυτες οι προβλεψεις απο που προερχονται; προαισθηση; όχι απλά αγόρασε ο ίδιος 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fastnq2 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Ανεβαινει το Bitcoin ανεβαινουν ολα*.Το ιδιο και οταν πεφτει.Απλα τα αλλα crypto εχουν μεγαλύτερο περιθωριο κέρδους(και χασουρας) μιας και ευκολα γινονται τα 10 σεντς 1 δολλαριο ενώ το 10χ στο Bitcoin ειναι (πλεον) λιγο δυσκολο. *Βεβαια οσο ανεβαινουν ταυτοχρονα,το κομμάτι Bitcoin που εχεις μειωνεται,αλλα κλαιν η αξία του σε ευρω (μαλλον) σε ενδιαφερει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elpaso1 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Μανουλες θα κλαψουνε οταν το bitcoin ( αν και εφοσον ποτε.. ) πεσει πολυ χαμηλα δλδ στα 1000$ και τρεξει να αγοραει ολος ο κοσμος και μετα μηδενιστει τελειως!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fastnq2 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Με το Bitcoin δεν αγοραζεις απλα αερα,αγοραζεις τεχνολογία.Απλα ΠΟΛΥ ακριβη τεχνολογια.Πολλοι λενε οτι η πραγματική του αξία κτήσης του ειναι περίπου ενα χιλιαρικο το ενα.Αν και οταν γινει κατι που θα απομακρυνει τους κερδοσκοπους(και εμενα μαζι) οπως μια σταθεροποιηση της ισοτιμίας η ακομα και κλειδωμα της θα γινουν πραγματα και θαματα.Αν αναγνωριστει δηλαδη,και για παράδειγμα αναγνωρισουν οι ηπα οτι 1Bitcoin=15000$ τοτε θα τρέξουν ολοι να πουλησουν γιατι ποιος θελει να εχει κατι που δεν ειναι χειροπιαστο,δεν εχει περιθωρια κερδους και εχει και ρισκο?Μονο να χασει θα εχει,αφου και να το πουλησει δεν θα μπορει ευκολα.Αυτα σκεφτομαι και δεν παιζω δυνατα με το Bitcoin.Οχι δηλαδη οτι θα πιασει τα 100 δολαρια αλλα οτι μια μερα μπορει να μην μπορω να το ξεφορτωθω.Μην ξεχνατε οτι οσο ισχυρη τεχνολογια και εχουν και οσο μεγαλη καινοτομια αποτελουν τα bitcoin ολα εξαρτώνται απο την ζητηση και την προσφορα τους.Ακομα και η ανωνυμία τους σιγα σιγα βλεπετε οτι χανεται με ολα αυτα που ζητούν τα ανταλλακτήρια,και οι συναλλαγες χερι με χερι σε τοσο μεγαλα νουμερα εχουν φοβερα ρίσκα.Κατι ακομα που ειναι τεραστιο αγκαθι ειναι τα fees.Αν 100ρισει το btc μια απλη συναλλαγη θα κοστιζει κοντα στα 100 δολαρια!Για αυτο δεν ειμαι σιγουρος ας μας πουν αυτοι που ασχολούνται.Μα τα bitcoin μας θα εχουν τεραστια αξια και το 100ευρω δεν θα ειναι τιποτα θα πει κάποιος.Αναγκαστικα ομως καθε συναλλαγη θα πρεπει να ειναι αξιας >2-3κ για να αξιζει τον κοπο.Την ιδια ωρα η τραπεζα για μια (επώνυμη βεβαια) συναλλαγή ιδιας αξιας θα σε χρεωνει 3 και 4 ευρω!Κατα τα άλλα οσο ειναι ανεξέλεγκτο μπορει να πιασει και το 1m,δεν εχει ταβανι.Κατι ακομα,χαιρομαι πολυ για τους αγνους ας πουμε,ακολουθους,του Bitcoin γιατι ηθελε μεγαλα ... να στηριξεις και να εχεις bitcoin τοτε που για ενα 8μηνο ηταν στα 200 δολαρια,και αυτοι που το πιστευαν απο την αρχη,ανταμειφθηκαν. My 2 cents. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 To ripple ειναι 0.3 euro τωρα 47% πανω και πρεπει να το δειτε long term πχ σε 5 χρονια.... Ιοτα επισης... Short term 2018 το litecoin θα παει στο θεο σε κανα μηνα το βλρπω στα 1000 ευρω θα γινει 3ο σε μαρκετ cap κοντα στο εtherium pou θα παρει και αυτο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις