zio10 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Εννοούσα ένα θέμα για όλα τα νομίσματα, όχι το καθένα το δικό του! Εμένα με βολεύει να είναι όλα εδώ, αλλά δεν ξέρω για τους άλλους και για τον δημιουργό του θέματος!
chek2fire Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 εμένα αυτό που με ενοχλεί είναι από τύπους που μπαίνουν στο νήμα και ψάχνουν πελάτες. Δλδ δεν με ενοχλεί να γίνετε κουβέντα εδώ για τα alt αλλά το να μπαίνει κάποιος να γράφει ένα κάρο τεχνολογικές ανοησίες που δεν έχουν καμία βάση για να μας σπαμάρει το δικό του shitcoin. Να δώσω ένα παράδειγμα το "πολλά υποσχόμενο" Ιota που αρκετοί μας έγραφαν πριν κάτι μέρες πλέον όλο το δίκτυο του είναι down και καμία συναλλαγή δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί σε αυτό. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά διαβάστε και εδώ https://medium.com/@valerio.vaccaro/iota-is-not-for-iot-3fc8b74c506f τα shitcoin έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό. Ενώ ακούγονται τέλεια στη θεωρία στην πράξη βγαίνουν πάντα τελείως crap. Οπως έχω γράψει το μικρό block size, το 10 λεπτο για να βρεθεί ένα block τα πάντα στο bitcoin όχι μόνο έχουν ένα σκοπό που έχουν δημιουργηθεί έτσι αλλά και έχουν δοκιμαστεί εδώ και 8 χρόνια στην πράξη και δείχνουν απλά ότι είναι λειτουργικά. Για όποιον θέλει funky blockchain συστήματα με κεντρικό έλεγχο να τον πληροφορήσω ότι ledger έχουμε ήδη εδώ και 30 χρόνια στον χώρο της ψηφιακής τεχνολογίας και είναι πολύ ποιο ευέλικτα από οποιοδήποτε blockchain σύστημα.
ADHD Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Καταλαβαινω οτι ο check2fire ειναι "bitcoin purist" αν μπορουμε να το πουμε ετσι και ισως ενοχλειται απο posts για alts/trading κτλπ αλλα δυστυχως δεν υπαρχει αλλο θεμα να συζητηθούν αυτη τη στιγμη, αποψη μου ειναι οτι επειδη δεν εχουμε τοσο "κοσμο" στα cryptos γενικα θα πρεπει να ειναι ενα topic. Αν παρ'ολα αυτα ενοχλει εγω δεν εχω προβλημα η κουβεντα να ειναι μονο για το bitcoin. Κατα τα αλλα τι πονο δινει το litecoin, χτυπαω το κεφαλι μου που δεν αγορασα και αλλα στα 50$.. 1
Zaknafein Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Καλά, δεν νομίζω ότι το ενδιαφέρον που υπάρχει δικαιολογεί διαφορετικά νήματα για κάθε νόμισμα, συν ότι προς το παρόν ακόμα είναι όλα κάπως συνδεδεμένα (το bitcoin έχει ξεφύγει μεν, αλλά εξακολουθεί να επιρρεάζει τα άλλα), οπότε νομίζω το παρόν νήμα εξυπηρετεί το σκόπο του, ακόμα και με αναφορές σε altcoins, αρκεί να μην έχουμε τον κάθε evangelist να μας κάνει κήρυγμα... ΥΓ: Την έπαθα με το LTC ακριβώς όπως υποθέτω ότι την έπαθαν και αρκετοί BTC miners... έκανα μια πρόχειρη σούμα 2014-2017, RIP 10k και από μικρής κλίμακας & διάρκειας mining όλο αυτό (2-4 GPUs max, συνολικός χρόνος mining ~1 έτος).
ADHD Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Ναι συμφωνω μαζι σου, απλα οκ ο check2fire το ανοιξε το θεμα και μπορει να τον ενοχλεί η αναπόφευκτη κουβέντα για alts/positions κτλπ. Το σεβομαι και αν ειναι ανοιγουμε αλλο θεμα cryptocurrencies γενικα και ας ειναι να γραφουν 2 ατομα. Ναι αυτο που λες με το κήρυγμα δεν μου αρέσει και εμενα οπως εκανε κάποιος με το ripple, αλλα ενταξει μπορει να μπω να πω πχ "παιδια πως το βλεπετε το VTC? νομιζω ειναι undervalued" καθαρά απο trading οπτική σε pair με το btc παντα.
valkon Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Μήπως τελικά να άνοιγε ένα θέμα για τα altcoins; Στην ουσία ναι είναι το θέμα του και ξεκάθαρα δεν γουστάρει τα υπόλοιπα coins
thomasG4 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Αυτό που λέτε κήρυγμα είναι μόνο στη φαντασία του check2fire. Εγώ μόνο στοιχεία για το νόμισμα παρέθεσα και απλά αντιτίθεμαι στο bitcoin για αυτό έχει αφηνιάσει ο νούμερο ένα υποστηρικτής του εδώ μέσα. Ο zio με ρώτησε άμα είναι να πάρει XRP και του παρέθεσα τα δεδομένα και είπα ότι η επιλογή είναι δική του. Προκαλώ τον οποιοδήποτε εδώ μέσα να βρει έστω και ένα post που να γράφει "αγοράστε XRP!!!!!11!!!!". Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2017 από thomasG4
zio10 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Το electrum από που παίρνει την τιμή του btc; Εδώ και μέρες μου δείχνει το ίδιο ποσό παρόλα τα ανεβοκατεβάσματα. Ή είναι η τιμή που είχε όταν τα μετέφερα; Επίσης, το coinbase έχει δικές του τιμές; Δεν το βλέπω μαζί με τα άλλα ανταλλακτήρια και πριν που πήγα να αγοράσω είχε αρκετά ανεβασμένες τιμές.
zio10 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Τώρα στην αναμπουμπούλα! Καλά τι είναι αυτό το πράγμα σήμερα με όλα σχεδόν;! Κάθε φορά που τα κοιτάω έχουν ανέβει! 1
Bspus Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Το electrum από που παίρνει την τιμή του btc; Εδώ και μέρες μου δείχνει το ίδιο ποσό παρόλα τα ανεβοκατεβάσματα. Ή είναι η τιμή που είχε όταν τα μετέφερα; Tools - preferences - fiat - source Αν συνεχεια σου δειχνει το ιδιο κατι δεν παει καλα. Εμενα καθε φορα μου δειχνει ενημερωμενη τιμη 1
chek2fire Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Αυτό που λέτε κήρυγμα είναι μόνο στη φαντασία του check2fire. Εγώ μόνο στοιχεία για το νόμισμα παρέθεσα και απλά αντιτίθεμαι στο bitcoin για αυτό έχει αφηνιάσει ο νούμερο ένα υποστηρικτής του εδώ μέσα. Ο zio με ρώτησε άμα είναι να πάρει XRP και του παρέθεσα τα δεδομένα και είπα ότι η επιλογή είναι δική του. Προκαλώ τον οποιοδήποτε εδώ μέσα να βρει έστω και ένα post που να γράφει "αγοράστε XRP!!!!!11!!!!". και τότε γιατί δεν γράφεις ότι το ripple είναι premined και το 90% των νομισμάτων του το έχει ένας κεντρικός οργανισμός και αυτός είναι που διαχειρίζεται όχι μόνο τα νομίσματα αλλά και ολόκληρο το δίκτυο και έχει την δυνατότητα απλά να κατεβάσει το διακόπτη όποτε θέλει. Ρε σεις δεν έχω πρόβλημα γράφτε ότι μλκ θέλετε. Καρφί δεν μου καίγεται. Αλλά μην περιμένετε επειδή ανακαλύψατε τα ψηφιακά νομίσματα τις τελευταίες μέρες να το παίζεται και έξυπνοι εδώ μέσα, να γράφετε ότι ανοησία θέλετε χωρίς να παίρνετε απάντηση και κριτική. Και δεν το γράφω αυτό για τα παιδιά που απλά κάνουν κουβέντα αλλά γιατί κάτι τύπους σαν και σένα τρομάρα σου που είσαι και άσχετος το παίζεις και ξερόλας. Αυτό από μένα είναι ξεκάθαρο.
netaurio Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 ξεκαβαλα λιγο ψηλε και μαθε να κανεις διαλογο χωρις να προσβαλεις οποιον πει κατι που σου χαλαει το ονειρο, εχεις επιτεθεί σε οποιονδηποτε δεν ταυτιζεται με τις αποψεις σου, δεν γραφεις στον τοιχο σου στο φβ, σε φορουμ γραφεις
chek2fire Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Κάτι άλλο που θέλω να γράψω κυρίως για τους νεοεισερχόμενους είναι ότι γενικά στον χώρο των cryptos αλλά και κυρίως στην Ελλάδα παίζουν πάρα πολλοί scammer. Κυρίως στην χώρα μας αντί να δημιουργήσουν και να χτίσουν κάτι γύρω από αυτή την καινοτόμο τεχνολογία απλά πάρα πολλοί επιλέγουν την οδό της απάτης, εξαπάτησης και της εκμετάλλευσης νέων στον χώρο που δεν γνωρίζουν και πολλά πράγματα. Οπως λέει και ο Cobra ένας από τους πλέον ανώνυμους και πρώτους adopter του Bitcoin είναι υποχρέωση όλων όσων ασχολούμαστε χρόνια με το αντικείμενο όχι μονο να ενημερώνουμε τους νέους χρήστες αλλά και να τους προστατεύουμε. 1
thomasG4 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 και τότε γιατί δεν γράφεις ότι το ripple είναι premined και το 90% των νομισμάτων του το έχει ένας κεντρικός οργανισμός και αυτός είναι που διαχειρίζεται όχι μόνο τα νομίσματα αλλά και ολόκληρο το δίκτυο και έχει την δυνατότητα απλά να κατεβάσει το διακόπτη όποτε θέλει. Ρε σεις δεν έχω πρόβλημα γράφτε ότι μλκ θέλετε. Καρφί δεν μου καίγεται. Αλλά μην περιμένετε επειδή ανακαλύψατε τα ψηφιακά νομίσματα τις τελευταίες μέρες να το παίζεται και έξυπνοι εδώ μέσα, να γράφετε ότι ανοησία θέλετε χωρίς να παίρνετε απάντηση και κριτική. Και δεν το γράφω αυτό για τα παιδιά που απλά κάνουν κουβέντα αλλά γιατί κάτι τύπους σαν και σένα τρομάρα σου που είσαι και άσχετος το παίζεις και ξερόλας. Αυτό από μένα είναι ξεκάθαρο. Ποτέ δεν ήταν τόσο μεγάλο το ποσοστό. Ήταν 60%, αλλά με το κλείδωμα στο escrow (δεν τα κουνάει κανένας απο εκει) 55 δις, η Ripple κρατάει στη κατοχή της μόνο το 6% των συνολικών XRP. Άλλος γράφει ανοησίες. Πηγή: https://ripple.com/xrp/market-performance/ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις