Predatorkill Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 http://www.leadingtrader.com/a-dangerous-bitcoin-pattern-not-seen-since-2013/ Γνωστος χρηματιστης/αναλυτης με πολλες επιτυχιες στις προγνωσεις του. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
valkon Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Γιατί πιο λόγο τότε να χρησιμοποιούμε το coinbase απο την στιγμή που μπορούμε να αγοράζουμε/πουλάμε από GDAX χωρίς fees και να τα μεταφέρουμε στο πορτοφόλι; Γενικότερα ποιος ο λόγος ύπαρξης και των δύο αυτών πλατφορμών από την ίδια εταιρία όταν προσφέρουν τα ίδια πράγματα; Γιατί είναι ίδια εταιρεία και το να βάλεις χρήματα στο coinbase είναι πιο εύκολο απο gdax. Βάζεις τα χρήματα coinbase και κάνεις δουλειά στο gdax.. Επίσης το gdax είναι για παραδοσιακό trading, για αυτό είναι τόσο γρήγορο και χωρίς fees. Απλά βολεύει και εμάς ταυτόχρονα, τους πιο απλούς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Κάθε φορά άλλη διεύθυνση βγάζει το electrum; Έστειλα κάποια λεφτά από το kraken (αμέσως μπήκαν) αλλά μου βγάζει άλλη διεύθυνση τώρα από αυτή που μου έβγαζε προχθές! (chek2fire τελικά το ποσό που μου έστειλες προχθές δεν έχει έρθει ακόμα, είναι unconfirmed!). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoS Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 @chel2fire είσαι μεγάλο αρχηγόπουλο πάντως! Δεν είχα ιδέα για την ολη φαση παρόλο που είχα διαβάσει για το Bitcoin πολλά χρόνια πριν! Έφτιαξα kraken, Coinbase , bread για κινητό και copay.. και τωρα περιμένω με το δάχτυλο στην σκανδάλη ???????? Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια που δίνεις εδω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fingolfingr Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί υπάρχουν τόσες πολλές διάφορες σε τιμές του btc από σελίδα σε σελιδα; Έχει πχ 13k στο gdax, 19k στο kraken και 15κ στο bitfinex. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bspus Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Κάθε φορά άλλη διεύθυνση βγάζει το electrum; Έστειλα κάποια λεφτά από το kraken (αμέσως μπήκαν) αλλά μου βγάζει άλλη διεύθυνση τώρα από αυτή που μου έβγαζε προχθές! (chek2fire τελικά το ποσό που μου έστειλες προχθές δεν έχει έρθει ακόμα, είναι unconfirmed!). Αν πατας στο receive tab ναι, by default προτεινει αλλη καθε φορα. Δεν εχει σημασια, ολες ισχυεουν και ειναι δικες σου. Πηγαινε στο view και ενεργοποιησε ολα τα tabs Μπορεις να δεις μετα ολες τις διευθυνσεις αλλα και ολα τα "κομματια" απο bitcoin που εχεις και σε ποια διευθυνση ανηκει το καθενα. Με δεξι κλικ μπορεις μαλιστα να κανεις spend συγκεκριμενο. Επισης στα preferences μπορεις να απενεργοποιησεις το change addresses ωστε να μη σου βαζει τα ρεστα απο συναλλαγη σε αλλη διευθυνση απο την οποια προηλθαν. Αν θες φυσικα. Δεν χρειαζεται να πατας στο receive για να ζητησεις bitcoin απο καποιον. Μπορεις να εχεις τις διευθυνσεις σου σε καποιο notepad για ευκολια και να χρησιμοποιεις οποια θες Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί υπάρχουν τόσες πολλές διάφορες σε τιμές του btc από σελίδα σε σελιδα; Έχει πχ 13k στο gdax, 19k στο kraken και 15κ στο bitfinex. Γιατι απλουστατα σου δειχνει την τελευταια συναλλαγη σε τι τιμη εγινε στο καθε ανταλλακτηριο και υπαρχουν συχνα μεγαλες διαφορες. Δεν υπαρχει "μια τιμη", αυτο που αναφερουμε ως τιμη ειναι συνηθως ο μεσος ορος των μεγαλων ανταλλακτηριων. Ειδικα στην Κορεα και σε χωρες που δεν ειναι ευκολο να βαλεις και αν βγαλεις χρημα, η τιμη ειναι πιο μεγαλη. Αυτη τη στιγμη παντως δεν βλεπω τις τεραστιες διαφορες που αναφερεις https://coinmarketcap.com/currencies/bitcoin/#markets 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanos9 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί υπάρχουν τόσες πολλές διάφορες σε τιμές του btc από σελίδα σε σελιδα; Έχει πχ 13k στο gdax, 19k στο kraken και 15κ στο bitfinex. αυτό ακριβως εκμεταλευεται το Arbitrage https://www.investopedia.com/terms/a/arbitrage.asp πχ : αγοράζεις σε ένα ανταλακτηριο 1 ETH για 372 euro, και καπακι το πουλας σε αλλο exchange για 394 ευρω...! αυτό το σπορ θελει ένα σεβαστο κεφαλαιο για να αποδoσει, και δουλευει καλυτερα αν εχεις χρημα μεσα και στα 2 exhanges, ώστε να μην περιμενεις μεταφορες/fees..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Αν πατας στο receive tab ναι, by default προτεινει αλλη καθε φορα. Δεν εχει σημασια, ολες ισχυεουν και ειναι δικες σου. Πηγαινε στο view και ενεργοποιησε ολα τα tabs Μπορεις να δεις μετα ολες τις διευθυνσεις αλλα και ολα τα "κομματια" απο bitcoin που εχεις και σε ποια διευθυνση ανηκει το καθενα. Με δεξι κλικ μπορεις μαλιστα να κανεις spend συγκεκριμενο. Επισης στα preferences μπορεις να απενεργοποιησεις το change addresses ωστε να μη σου βαζει τα ρεστα απο συναλλαγη σε αλλη διευθυνση απο την οποια προηλθαν. Αν θες φυσικα. Δεν χρειαζεται να πατας στο receive για να ζητησεις bitcoin απο καποιον. Μπορεις να εχεις τις διευθυνσεις σου σε καποιο notepad για ευκολια και να χρησιμοποιεις οποια θες Γιατι απλουστατα σου δειχνει την τελευταια συναλλαγη σε τι τιμη εγινε στο καθε ανταλλακτηριο και υπαρχουν συχνα μεγαλες διαφορες. Δεν υπαρχει "μια τιμη", αυτο που αναφερουμε ως τιμη ειναι συνηθως ο μεσος ορος των μεγαλων ανταλλακτηριων. Ειδικα στην Κορεα και σε χωρες που δεν ειναι ευκολο να βαλεις και αν βγαλεις χρημα, η τιμη ειναι πιο μεγαλη. Αυτη τη στιγμη παντως δεν βλεπω τις τεραστιες διαφορες που αναφερεις https://coinmarketcap.com/currencies/bitcoin/#markets Τρόμαξα λίγο σε κάποια φάση αλλά όλα οκ! Έχω την έκδοση για κινητό. οπότε δεν ξέρω αν τα έχει όλα αυτά. Θα το ψάξω, thanks! Αυτό με τα ρέστα που γράφεις δεν το κατάλαβα όμως. (Άλλη απορία, στο kraken βλέπω αρκετά μεγάλη διαφορά στο balance και το trade balance και δεν μπορώ να καταλάβω ακριβώς τι γίνεται...). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bspus Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Τρόμαξα λίγο σε κάποια φάση αλλά όλα οκ! Έχω την έκδοση για κινητό. οπότε δεν ξέρω αν τα έχει όλα αυτά. Θα το ψάξω, thanks! Αυτό με τα ρέστα που γράφεις δεν το κατάλαβα όμως. Δες αυτο, θα σε βοηθησει να καταλαβεις πως λειτουργουν τα Transactions. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Μπορούμε να πούμε ότι επίσημα πλέον, άρχισε τα πρώτα του mainstream βήματα το bitcoin. http://www.capital.gr/agores/3260181/xekinise-i-diapragmateusi-ton-futures-tou-bitcoin-xeperasan-ta-16-000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Σε οποιον κανει day trade αυτη την ..τρελα ερασιτεχνικα αλλιως ξερει καλυτερα και δεν τον νοιαζει , θα ελεγα να προσεξει τα retrace levels εδω καθως και πιθανο double top pattern. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
positron Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Σήμερα έστειλα τα πρώτα μου Ευρώ στο coinbase μέσω τράπεζας. Μόλις εμφανιστούν στο λογαριασμό μου θα τα κάνω bitcoin. Όποια τιμή έχει και με όποια προμηθέα θέλει. Μετά θα κάνω 3 τοπικά wallet και θα μοιράσω το bitcoin ισόποσα στα 3. Το ένα wallet θα είναι για μένα να πειραματίζομαι....Τα άλλα 2 θα είναι για καθένα από τα παιδιά μου και μόνα κατάθεση θα τους κάνω με σκοπό όταν μεγαλώσουν να τους τα δώσω να έχουν τα πρώτα τους bitcoins. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Avatar_GR Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Μπορούμε να πούμε ότι επίσημα πλέον, άρχισε τα πρώτα του mainstream βήματα το bitcoin. http://www.capital.gr/agores/3260181/xekinise-i-diapragmateusi-ton-futures-tou-bitcoin-xeperasan-ta-16-000 Και γιατί πιστεύεις ότι είναι καλό το future trading σε μία μη ελεγχόμενη αγορά όπως είναι του Bitcoin; Οι φάλαινες θα κάνουν πάρτι με τις τιμές. Να στο εξηγήσω απλά... Έστω ότι ο Χ έχει ένα πολύ μεγάλο ποσοστό Bitcoin (τόσο ώστε να μπορεί να επηρεάσει την τιμή κατά έναν πολύ μεγάλο βαθμό) Σημείωση: Ο Χ μπορεί να είναι ένας μεγάλος η ένα γκρουπ μεγάλων σαν ομάδα. Αυτός ο Χ, κάνει future trading ότι το BTC θα πάει στα ΑΑΑ δολλάρια. Ο Χ κάνει αγοροπωλησίες με τον εαυτό του ώστε να ρίξει την τιμή στα ΑΑΑ δολάρια. Όταν φτάσει την τιμή αυτή και αφού θα έχει πάρει τα κέρδη του από το future trading, ξανακάνει future trading με την τιμή στα ΒΒΒ δολάρια. Ο Χ κάνει αγοροπωλησίες με τον εαυτό του ώστε να ανεβάσει την τιμή στα ΒΒΒ δολλάρια. Ο Χ εισπράττει τα κέρδη του και επαναλαμβάνει την διαδικασία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DoctorDonLoL Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Γρηγορο ανεκδοτακι Γιος-- Μπαμπα μου δινεις 10 ευρω? Μπαμπας--10,50? Τι να τα κανεις τα 9,50? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Και γιατί πιστεύεις ότι είναι καλό το future trading σε μία μη ελεγχόμενη αγορά όπως είναι του Bitcoin; Οι φάλαινες θα κάνουν πάρτι με τις τιμές. Είναι καλό γιατί απλοποιεί την δυνατότητα hedging αφενός, που επιτρέπει την με εύκολο τρόπο μείωση του ρίσκου της διακύμανσης της ισοτιμίας, που είναι σημαντικός παράγοντας στην εμπορική/mainstream του χρήση και αφετέρου σημαίνει ότι πλέον οι λεγόμενοι institutional investors έχουν κανάλι πρόσβασης στο bitcoin, το οποίο πιθανολογώ ότι θα έχει αντίκτυπο στις αγορές του bitcoin, υπό την μορφή μεγαλύτερων πιέσεων για έλεγχο καθώς και μείωσης της πιθανότητας να πάμε για σενάρια καθολικής απαγόρευσης κτλ. ΥΓ: Δεν έχω BTC, ότι βγάζω απ'το mining το μετατρέπω/αποταμιεύω σε LTC, αλλά παρακολουθώ την αγορά συνολικά, οπότε το βλέπω θετικό ως βήμα για τα cryptos συνολικά, όχι απαραίτητα για την σπέκουλα στο bitcoin. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις