Προς το περιεχόμενο

Bitcoin - Η επανάσταση του χρήματος

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Άρα όλο αυτό το μπλοκάρισμα με τις συναλλαγές οφείλεται σε spam και δεν είναι πραγματικό; Δεν μπορεί να γίνει πραγματικό όμως και ακόμα μεγαλύτερο όσο αυξάνεται ο κόσμος που ασχολείται;

Λέτε να ήρθε η ώρα του litecoin να φτάσει σε επίπεδα eth; Κρίμα και δεν έχω πάρει πολλά...

Mano, αν κάποιος αφήνει το ρεύμα απλήρωτο για να πάρει btc δεν του φταίει κανείς...είπαμε να βάζουμε λεφτά που δεν θα μας πείραζε (και πολύ) αν τα χάσουμε.

ναι φυσικά αλλά δεν έχουμε φτάσει ακόμα σε αυτή την εποχή. Δλδ το δίκτυο με το υπάρχον όγκο συναλλαγών μπορεί να ανταποκριθεί μια χαρά. Στο τωρινό spam ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες συναλλαγές που είχαν ως fee 1satoshi per kb με προφανή στόχο να μπουκώσουν το δίκτυο.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Α οκ γιατί ειδικά χθες που το έψαχνα λίγο είχα ανησυχήσει ότι μπορεί να είναι πολύ σοβαρό για το btc...και λογικά αυτό το κάνουν για να εμφανίσουν το btc αναξιόπιστο και να ανέβει η τιμή άλλων νομισμάτων ε;

edit, αν όμως δεν σταματήσουν να το κάνουν δεν θα είναι σοβαρό πρόβλημα;

Καλησπέρα, επειδή έχω λίγα μέσα και τα 13 ευρώ fee για να μπουν σε προσωπικό wallet ποσοστιαία είναι αρκετά, υπάρχει κίνδυνος/πρόβλημα αν τα αφήσω στο coinbase (πέρα απο πιθανότητα hacking αυτό).

Σε επερχόμενο fork αλλάζει κάτι αν είναι μέσα σε wallet ή στην σελίδα;

Καλησπέρα, επειδή έχω λίγα μέσα και τα 13 ευρώ fee για να μπουν σε προσωπικό wallet ποσοστιαία είναι αρκετά, υπάρχει κίνδυνος/πρόβλημα αν τα αφήσω στο coinbase (πέρα απο πιθανότητα hacking αυτό).

Σε επερχόμενο fork αλλάζει κάτι αν είναι μέσα σε wallet ή στην σελίδα;

Αν τα 13 ευρω ειναι ποσοστιαια σημαντικα, το ποσο ειναι μικρο, οποτε μπορεις να το ρισκαρεις.

Υποθετω οτι 13 ευρω ειναι το standard fee του coinbase για withdraw, δηλαδη 0.001 btc.

Αν γινει fork εισαι στο ελεος του coinbase για το αν θα παρεις τα coins της αλλης αλυσιδας. Βεβαια η πιθανοτητα να κερδισεις πανω απο 13 ευρω με το ποσο που εχεις ειναι μικρη

• Like 1

Τι ωραία που είναι όλα στη θεωρία και πόσο σε μπερδεύουν! Το dash πχ φαίνεται τόσο καλό, τι το άσχημο έχει, αν έχει;

Πρεπει να εχει κατι ασχημο?

Οταν ηταν νεο νομισμα (λεγοτανε darkcoin τοτε) ειχε αμαυρωθει η φημη του γιατι λογω καποιου bug στο difficulty adjustment, βγηκαν πολλα blocks σχεδον ακαριαια και καποιοι βγαλαν χιλιαδες coins σε λεπτα ενω θα επρεπε να τα βγαλουν πχ σε μερες. βεβαια τοτε ηταν αγνωστο και παμφθηνο, αλλα αν τα κρατησαν θα ειναι εκατομυριουχοι τωρα.

Περα απο αυτο, γενικως δεν εχω να πω και αρνητικο. Το αντιθετο η ομαδα του εχει τη φημη οτι ειναι και αρκετα business-like. Το θεωρω πολυ πιθανο ανατγωνιστη ως νομισμα καθημερινων συναλλαγων. Αν τελικα επικρατησει καποιο και αυτο το use case εχει απηχηση

Για ελάχιστα ή και μηδενικά fees, όλοι λένε μεταφορά από coinbase σε gdax. Έλα ντε που θέλει minimum 0.01 BTC deposit όμως και withdrawal κάποιος μου πε για 0.02 BTC...

Λογικο ειναι. Σκεψου να θελει να στελνει η να παιρνει ο καθενας ψιχουλα 10 ευρω και τα fees να ειναι αλλο τοσο. Η θα σε βαλει να πληρωσεις ολο το fee η θα σου βαλει ενα σοβαρο minimum ποσο ωστε να μην το σκιζεις

• Like 1

Πρεπει να εχει κατι ασχημο?

Οταν ηταν νεο νομισμα (λεγοτανε darkcoin τοτε) ειχε αμαυρωθει η φημη του γιατι λογω καποιου bug στο difficulty adjustment, βγηκαν πολλα blocks σχεδον ακαριαια και καποιοι βγαλαν χιλιαδες coins σε λεπτα ενω θα επρεπε να τα βγαλουν πχ σε μερες. βεβαια τοτε ηταν αγνωστο και παμφθηνο, αλλα αν τα κρατησαν θα ειναι εκατομυριουχοι τωρα.

Περα απο αυτο, γενικως δεν εχω να πω και αρνητικο. Το αντιθετο η ομαδα του εχει τη φημη οτι ειναι και αρκετα business-like. Το θεωρω πολυ πιθανο ανατγωνιστη ως νομισμα καθημερινων συναλλαγων. Αν τελικα επικρατησει καποιο και αυτο το use case εχει απηχηση

Όχι, γι'αυτό λέω αν έχει :) Καλό μου φάνηκε και μένα, προσπάθησα να πάρω πριν αλλά κολλούσε το kraken και δεν μπόρεσα...

chek2fire φάνηκαν από νωρίς σήμερα τα btc που έστειλες, περίμενα να αργήσει πιο πολύ! Άρα δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα...

Μια άλλη απορία που έχω, τι γίνεται σε περίπτωση που κλείσει πχ το electrum;

Lite coin statistics https://bitinfocharts.com/litecoin/

Visualization όλων των συναλλαγών: https://bitinfocharts.com/litecoin/visualization.html

Κάποιοι φαίνεται να πούλησαν φέτος τα νομίσματα που είχαν πάρει το 13 και έβγαλαν τρελό χρήμα.

Έχω μια απορία και αν έχεις κανένας την καλοσύνη να μου απαντήσει, τον ευχαριστώ προκαταβολικά. Υπάρχει wallet που να εξυπηρετεί και bitcoin και bitcoincash;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...