zio10 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Ποιο μπαμ, τι εννοείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Ποιο μπαμ, τι εννοείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris01 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Ποιο μπαμ, τι εννοείς; Περιμένω να μπούν τα λεφτά να αγοράσω LTC εδώ και 3 μέρες (Νταξ οχι και μπαμ ) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 35% πάνω σε μια μέρα το λες και μπαμ... τα υψήλα του σε BTC βέβαια είναι ακόμα μακριά (0.2 είχε πάει ουκ ολίγες φορές και σαν μέσο όρο έπαιζε στα 0.14-0.15 για πολύ καιρό). 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Έχω κάποια λεφτά στο kraken και θέλω να τα μεταφέρω στο electrum. Επειδή απ'ό,τι καταλαβαίνω έχουν μαζευτεί πολλές συναλλαγές και μπορεί να αργήσει η μεταφορά, απλά να την κάνω και να περιμένω όποτε γίνει; Υπάρχει κάποιος κίνδυνος στον ενδιάμεσο χρόνο μέχρι να φτάσουν στο wallet μου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Διαβάστε τα παρακάτω όσοι έχετε χρόνο. Δυστυχώς μάλλον επιβεβαιώνεται ότι το bitcoin ανεβαίνει τρελά, γιατί έχουν μπει μεγαλοκαρχαρίες που το ανεβάζουν με "αέρα". Με λίγα λόγια, ο CEO του Tether που επίσης είναι CEO στο Bitfinex (ένα απο τα μεγαλύτερα ανταλλακτήρια cryptocurrency) έχει "γεννήσει" δολάρια που τα δίνει στο ανταλλακτήριο για να κάνει pump το Bitcoin. Θα βαρέσει και ένα κανόνι όταν θα κάνουν cash out όλοι μετά το μπαμ, επειδή δεν θα έχει ρευστό και όλα μέλι γάλα. Το ίδιο ανταλλακτήριο το καλοκαίρι που μας πέρασε "χακαρίστηκε" και εκλάπησαν 120 χιλιάδες bitcoin απο προσωπικά wallets. Πρόσφατα και η Tether δήλωσε ότι "χακαρίστηκε" και εκλάπησαν 30 εκατομμύρια USDT. Ω τι σύμπτωση ε; https://qz.com/1149772/the-murky-relationship-between-bitfinex-and-tether-is-raising-suspicions/ http://fortune.com/2017/12/05/bitcoin-btc-price-usd-tether-limited-bitfinex/ https://www.reddit.com/r/btc/comments/7ih0hd/guess_who_controls_over_half_a_billion_tethers/ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Χαμός! Ούτε να φανταστούμε τι γίνεται δεν μπορούμε...ψάχνω και το bitcoin cash τώρα, δεν φαίνεται και τόσο αδιάφορο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Απο το Reddit: TL;DR - Tether (Tether Limited / Tether Holdings Limited), in partnership with Bitfinex (BFXNA Inc. / iFinex Inc.) is the sole user and trader of USDT across at least 3 major crypto exchanges (Bitfinex, Bittrex, Poloniex), controlling over 73% of USDT in circulation--623,000,000 of the total 844,000,000. While ~66% of USDT daily trade volume is on the BTC/USDT pair, USDT also happens to make up between 6% & 17% or more of daily BTC trading volume. https://www.reddit.com/r/btc/comments/7ih0hd/guess_who_controls_over_half_a_billion_tethers/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fylatos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Αν παίζει USD/Bitcoin που στην πραγματικότητα είναι USDT, τότε μιλάμε για απάτη και fiatοποιηση του bitcoin. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Αν παίζει USD/Bitcoin που στην πραγματικότητα είναι USDT, τότε μιλάμε για απάτη και fiatοποιηση του bitcoin. Είναι μεγάλο το σκάνδαλο. Γενικά έχει πέσει πολύ χρήμα αληθινό και ψεύτικο για να δημιουργήσουν αυτή τη φούσκα που πολύ φοβάμαι θα πάρει η μπάλα και cryptocurrencies που αξίζουν και έχουν όραμα. Δες εδώ το ΒΤC by Volume https://www.cryptocompare.com/coins/btc/analysis/USD Το USDT κατέχει το 3% σε trading volume μέσα στο τελευταίο 24ωρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Διαβάστε τα παρακάτω όσοι έχετε χρόνο. Δυστυχώς μάλλον επιβεβαιώνεται ότι το bitcoin ανεβαίνει τρελά, γιατί έχουν μπει μεγαλοκαρχαρίες που το ανεβάζουν με "αέρα". Με λίγα λόγια, ο CEO του Tether που επίσης είναι CEO στο Bitfinex (ένα απο τα μεγαλύτερα ανταλλακτήρια cryptocurrency) έχει "γεννήσει" δολάρια που τα δίνει στο ανταλλακτήριο για να κάνει pump το Bitcoin. Θα βαρέσει και ένα κανόνι όταν θα κάνουν cash out όλοι μετά το μπαμ, επειδή δεν θα έχει ρευστό και όλα μέλι γάλα. Το ίδιο ανταλλακτήριο το καλοκαίρι που μας πέρασε "χακαρίστηκε" και εκλάπησαν 120 χιλιάδες bitcoin απο προσωπικά wallets. Πρόσφατα και η Tether δήλωσε ότι "χακαρίστηκε" και εκλάπησαν 30 εκατομμύρια USDT. Ω τι σύμπτωση ε; https://qz.com/1149772/the-murky-relationship-between-bitfinex-and-tether-is-raising-suspicions/ http://fortune.com/2017/12/05/bitcoin-btc-price-usd-tether-limited-bitfinex/ https://www.reddit.com/r/btc/comments/7ih0hd/guess_who_controls_over_half_a_billion_tethers/ ρε μην λέτε ότι νάναι. Το Tether επιρεάζει κυρίως την αγορά των alt. Το bitcoin γίνετε trading κατά 80% αυτή την στιγμή στην αγορά της Ιαπωνίας και της Κορέας που αυτή η αγορά φυσικά και δεν χρησιμοποιεί tether. Τα tether τα χρησιμοποιούν κυρίως ανταλλακτήρια όπως το Poloniex, Bittrex κτλ που δεν θέλουν να έχουν προβλήματα με αδειοδοτήσεις για να χρησιμοποιήσουν κανονικά δολάρια. Εχετε καταλάβει τι σημαίνει να μπαίνει το bitcoin στα μεγάλα χρηματιστήρια? Εχετε καταλάβει τι χρήμα υπάρχει για σπέκουλα και τι χρήμα χρησιμοποιείτε καθημερινά στα παγκόσμια χρηματιστήρια. Αέρας είναι το fiat money που στα παραδοσιακά επενδυτικά προιόντα πλέον δεν βρίσκει κανένα κέρδος και πλέον διοχετεύετε στο bitcoin που του δίνει τρομερές αποδόσεις. Το Bitcoin όμως δεν είναι αέρας όπως τα fiat money. Είναι πεπερασμένο και δεν υπάρχει και μεγάλη ρευστότητα στην αγορά. Οσο αγοράζουν τόσο ποιο δύσκολο είναι να βρουν αποθεματικά τα μεγάλα κεφάλια για να αγοράσουν και αυτοί. Οποιος φαντάζεται την αγορά του bitcoin ως μια αγορά που την τρέχουν κάτι πιτσιρικάδες που κάνουν trade με 300 δολάρια σε tether απλά δεν ξέρει τι του γίνετε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 ρε μην λέτε ότι νάναι. Το Tether επιρεάζει κυρίως την αγορά των alt. Το bitcoin γίνετε trading κατά 80% αυτή την στιγμή στην αγορά της Ιαπωνίας και της Κορέας που αυτή η αγορά φυσικά και δεν χρησιμοποιεί tether. Τα tether τα χρησιμοποιούν κυρίως ανταλλακτήρια όπως το Poloniex, Bittrex κτλ που δεν θέλουν να έχουν προβλήματα με αδειοδοτήσεις για να χρησιμοποιήσουν κανονικά δολάρια. Εχετε καταλάβει τι σημαίνει να μπαίνει το bitcoin στα μεγάλα χρηματιστήρια? Εχετε καταλάβει τι χρήμα υπάρχει για σπέκουλα και τι χρήμα χρησιμοποιείτε καθημερινά στα παγκόσμια χρηματιστήρια. Αέρας είναι το fiat money που στα παραδοσιακά επενδυτικά προιόντα πλέον δεν βρίσκει κανένα κέρδος και πλέον διοχετεύετε στο bitcoin που του δίνει τρομερές αποδόσεις. Το Bitcoin όμως δεν είναι αέρας όπως τα fiat money. Είναι πεπερασμένο και δεν υπάρχει και μεγάλη ρευστότητα στην αγορά. Οσο αγοράζουν τόσο ποιο δύσκολο είναι να βρουν αποθεματικά τα μεγάλα κεφάλια για να αγοράσουν και αυτοί. Οποιος φαντάζεται την αγορά του bitcoin ως μια αγορά που την τρέχουν κάτι πιτσιρικάδες που κάνουν trade με 300 δολάρια σε tether απλά δεν ξέρει τι του γίνετε chek2fire, έτυχε νωρίτερα να διαβάζω αυτό: https://www.bloomberg.com/news/articles/2017-12-08/the-bitcoin-whales-1-000-people-who-own-40-percent-of-the-market Δεν ξέρω αν έχει σχέση με αυτό που γράφεις, αλλά μήπως τα μεγάλα κεφάλια έχουν ήδη bitcoins; Ή αν δεν έχουν τα παραδοσιακά μεγάλα κεφάλια, μήπως έχουν δημιουργηθεί νέα μεγάλα κεφάλια; Ξέρουμε ποιοι είναι αυτοί; Επίσης, αν μπορούσες να με βοηθήσεις με αυτό που ρώτησα για το kraken θα το εκτιμούσα πολύ Υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι μέχρι να οριστικοποιηθεί η συναλλαγή ή είμαι καλυμμένος από τη στιγμή που την έκανα; Επειδή το kraken πέφτει κάθε 10 δευτερόλεπτα τι γίνεται στην περίπτωση που πέσει τη στιγμή που κάνω τη μεταφορά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Είναι μεγάλο το σκάνδαλο. Γενικά έχει πέσει πολύ χρήμα αληθινό και ψεύτικο για να δημιουργήσουν αυτή τη φούσκα που πολύ φοβάμαι θα πάρει η μπάλα και cryptocurrencies που αξίζουν και έχουν όραμα. Δες εδώ το ΒΤC by Volume https://www.cryptocompare.com/coins/btc/analysis/USD Το USDT κατέχει το 3% σε trading volume μέσα στο τελευταίο 24ωρο. δλδ το Bitcoin δεν έχει όραμα που ότι τεχνολογία δημιουργείτε περνάει και στα alt και έχουν τα altcoin που τα περισσότερα είναι crap coin και έχουν δημιουργηθεί για να κάνουν πλούσιους αυτούς που τα έφτιαξαν? Για πες μου κάτι που θεωρείς ότι έχει όραμα. Και γιατί σε πειράζει το 3% του tether στο Bitcoin και δεν σε ενοχλέι το 4% στο ethereum η το 3.5% στο bcash? Ελα πες μου τι έχεις αγοράσει και τι προσπαθείς να κάνεις pump έδω περα. chek2fire, έτυχε νωρίτερα να διαβάζω αυτό: https://www.bloomberg.com/news/articles/2017-12-08/the-bitcoin-whales-1-000-people-who-own-40-percent-of-the-market Δεν ξέρω αν έχει σχέση με αυτό που γράφεις, αλλά μήπως τα μεγάλα κεφάλια έχουν ήδη bitcoins; Ή αν δεν έχουν τα παραδοσιακά μεγάλα κεφάλια, μήπως έχουν δημιουργηθεί νέα μεγάλα κεφάλια; Ξέρουμε ποιοι είναι αυτοί; Επίσης, αν μπορούσες να με βοηθήσεις με αυτό που ρώτησα για το kraken θα το εκτιμούσα πολύ Υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι μέχρι να οριστικοποιηθεί η συναλλαγή ή είμαι καλυμμένος από τη στιγμή που την έκανα; Επειδή το kraken πέφτει κάθε 10 δευτερόλεπτα τι γίνεται στην περίπτωση που πέσει τη στιγμή που κάνω τη μεταφορά; Έχω κάποια λεφτά στο kraken και θέλω να τα μεταφέρω στο electrum. Επειδή απ'ό,τι καταλαβαίνω έχουν μαζευτεί πολλές συναλλαγές και μπορεί να αργήσει η μεταφορά, απλά να την κάνω και να περιμένω όποτε γίνει; Υπάρχει κάποιος κίνδυνος στον ενδιάμεσο χρόνο μέχρι να φτάσουν στο wallet μου; σου προτείνω να περιμένεις να μειωθεί αυτός ο χαμός με τις uncofirmed συναλλαγές. Κατά διαστήματα γίνετε ένα spam attack από κάτι περίεργους τύπους που θέλουν να προωθήσουν τη δικιά τους ατζέντα η το δικό τους shitcoin. Μετά από κανά δύο μέρες τους τελειώνουν απλά τα χρήματα και το mempool αδειάζει. Πιστεύω από Δευτέρα θα έχει πέσει κάτω από 30k uncofirmed συναλλαγές. Αν θέλεις να δεις πως δουλεύει το electrum δώσε μου μια bitcoin διεύθυνση σου στο electrum segwit η απλή να σου στείλω εγώ ένα μικρό ποσό. Μπορείς να μου το στείλεις μετά και πίσω απλά για να δεις πως δουλεύει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Σ'ευχαριστώ! Θα περιμένω, ελπίζοντας να μη γίνει τίποτα στο μεταξύ! Έχω μεταφέρει btc από το coinbase στο kraken και από το kraken στο bittrex οπότε πιστεύω ότι είναι κάτι παρόμοιο. Το wallet μου στο electrum είναι αυτό: 1GdQmr5GYktWHkgwG1mUZwqB1BSU6Ss5Jj Αν είναι κάτι απλό να στείλουμε μεταξύ μας οκ, αν είναι να περιμένουμε 2-3 μέρες και να πληρώνουμε τζάμπα προμήθειες άστο Θυμάμαι δεν είχες γράψει και πολύ καλά πράγματα για το btc cash, έχεις την ίδια άποψη ακόμα ότι δεν αξίζει να επενδύσει κάποιος εκεί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Σ'ευχαριστώ! Θα περιμένω, ελπίζοντας να μη γίνει τίποτα στο μεταξύ! Έχω μεταφέρει btc από το coinbase στο kraken και από το kraken στο bittrex οπότε πιστεύω ότι είναι κάτι παρόμοιο. Το wallet μου στο electrum είναι αυτό: 1GdQmr5GYktWHkgwG1mUZwqB1BSU6Ss5Jj Αν είναι κάτι απλό να στείλουμε μεταξύ μας οκ, αν είναι να περιμένουμε 2-3 μέρες και να πληρώνουμε τζάμπα προμήθειες άστο Θυμάμαι δεν είχες γράψει και πολύ καλά πράγματα για το btc cash, έχεις την ίδια άποψη ακόμα ότι δεν αξίζει να επενδύσει κάποιος εκεί; η τεχνολογική αξία κάποιου νομίσματος δεν έχει καμία σχέση με την ισοτιμία του. Στον χώρο του crypto αρκετά νομίσματα που είναι τελείως crap έχουν δυσθεώρητα νούμερα στην ισοτιμία τους. Δλδ βάλε το bcash. Οχι μόνο το ελέγχουν μεγάλοι κινέζοι miner, όχι μόνο είναι συγκεντρωτικό αλλά ούτε developer δεν έχει καλά καλά καθώς είναι σπάνια τα commit στον κώδικα του. Σε όλα αυτά βάλε ότι γύρω από αυτό κινούνται γνωστοί scammer του χώρου όπως ο Roger Ver, Craig Wright και ένας άλλος τύπος που έχει κάτι προβλήματα για μεγάλη απάτη φοροδιαφυγής. Και αυτό το crap coin έχει περίπου 0.08 btc Μόλις σου έστειλα ένα μικρό ποσό. Με τα fee που έβαλα θα κάνει κάτι μέρες για confirmation. Aν μπορείς δημιούργησε και ένα segwit wallet στο electrum για να δεις πως με τα ίδια fee δλδ 50 satoshi per kb σε πόσο σύντομο διάστημα θα γίνει confirm η συναλλαγή. Για να καταλάβεις και τι παιχνίδια παίζονται αυτή την ώρα στο bitcoin από τους miner σε συνεργασία με αρκετά startup. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις