thomasG4 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Ποιες τράπεζες έχουν τσιμπήσει? Δες τη προηγούμενη σελίδα. Επίσης εδώ ,εδώ και εδώ. Δηλαδή αυτοί που έχουν ripple ελπίζουν να το δεχτούν οι τράπεζες με μια στάνταρ τιμή που θα είναι πάνω από τα 20 λεπτά πχ για να έχουν κέρδος; Ή κάτι άλλο περιμένουν; Οι τράπεζες δεν αγοράζουν από το market ripple όπως εμείς, αλλά από reserve που έχουν οι δημιουργοί του ripple για να πετύχουν καλύτερη τιμή. Οπότε όπως καταλαβαίνεις δεν επηρεάζει τη τιμή η αγορά των τραπεζών. Επηρεάζει όμως την τιμή με μικρούς ρυθμούς η αξιοπιστία και ανάπτυξη συνεργασιών στο κλίμα της αγοράς και έτσι θα επενδύσουν περισσότεροι στο νόμισμα, ανεβάζοντας τη τιμή αλλά σταθερά. 1
ADHD Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δες τη προηγούμενη σελίδα. Επίσης εδώ ,εδώ και εδώ. Δεν μου λεει κατι η reise bank και καποιες αλλες που ηξερα ηδη, οκ μπορει να ειναι μια αρχη αλλα πολυ μακρια απο το "τσίμπησαν" οι τραπεζες που ελεγα εγω. Με αυτη την έκφραση εννοούσα μεγάλο adoption.
thomasG4 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δεν μου λεει κατι η reise bank και καποιες αλλες που ηξερα ηδη, οκ μπορει να ειναι μια αρχη αλλα πολυ μακρια απο το "τσίμπησαν" οι τραπεζες που ελεγα εγω. Με αυτη την έκφραση εννοούσα μεγάλο adoption. Ισχύει ότι ακόμα είναι σε μικρό βαθμό το adoption, γιατί είναι σε φάση συνεργασίας με τις περισσότερες αυτή τη στιγμή. Όταν θα ανακοινωθούν και οι υλοποιήσεις μέσα στο 18, θα ακολουθήσουν και μεγαλύτερες τράπεζες. Αν και τη 6η μεγαλύτερη τράπεζα στο κόσμο σε περιουσία δεν τη λες και μικρό παίκτη. Ούτε τη Unicredit, Bank of America και UBS. https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_largest_banks https://ripple.com/insights/the-worlds-biggest-banks-lead-the-blockchain-charge/
Chris01 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Το θέμα είναι με το circulating supply, άλλο μερικά εκατομμύρια και άλλο δις....
Chris01 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Τι έχεις μέχρι τώρα ? Καλό είναι να μην βάζεις όλα τα λεφτά σου σε ένα νόμισμα.
thomasG4 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Άρα τι να κάνουμε να πάρουμε; Όπως έχουμε πει όλα τα cryptocurrencies έχουν ρίσκο. Απλά με το Ripple είναι λίγο μικρότερο. Προσωπικά κάνω την εκτίμηση ότι θα συνεχίσει ανοδικά το επόμενο διάστημα (3-4 μήνες) και θα φτάσει 0.5$ . Μην περιμένεις να φτάσει επίπεδα bitcoin. Υπάρχουν άλλα altcoins για αυτό το σκοπό. It's your choice. 1
valkon Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Τα fees στο coinbase για μεταφορά είναι στα 13€.....
zio10 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Τι έχεις μέχρι τώρα ? Καλό είναι να μην βάζεις όλα τα λεφτά σου σε ένα νόμισμα. Κυρίως btc και λιγότερα από κάποια άλλα. Θέλω να πάρω και eth και eth classic. Τα fees στο coinbase για μεταφορά είναι στα 13€..... Tα fees γενικά είναι άστα να πάνε... Όπως έχουμε πει όλα τα cryptocurrencies έχουν ρίσκο. Απλά με το Ripple είναι λίγο μικρότερο. Προσωπικά κάνω την εκτίμηση ότι θα συνεχίσει ανοδικά το επόμενο διάστημα (3-4 μήνες) και θα φτάσει 0.5$ . Μην περιμένεις να φτάσει επίπεδα bitcoin. Υπάρχουν άλλα altcoins για αυτό το σκοπό. It's your choice. Thanks...μάλλον δεν. Ρισκάρουμε που ρισκάρουμε να πάρουμε και κάτι αν είναι
Dark_Sage Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 https://blockchain.info/unconfirmed-transactions 221.000 as of the writing of this post
ADHD Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 LTC popped, εχω 2.2 θα γινω πλουσιος.. Δεν υπαρχει diversify στα cryptos με την εννοια που το ξερουμε απο τις μετοχες και τα ETFs που λες ας πουμε δεν θα εχω μονο tech companies στο portfolio etc.. Το btc πεφτει πεφτουν και ta alts μαζι του, το btc ανεβαινει τα alts πεφτουν για να αγορασουν περισσοτερο btc. Φυσικα υπαρχουν και οι εξαιρεσεις αλλα μεχρι στιγμης καπως ετσι εχουν παει τα πράγματα. 2
zio10 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 LTC popped, εχω 2.2 θα γινω πλουσιος.. Δεν υπαρχει diversify στα cryptos με την εννοια που το ξερουμε απο τις μετοχες και τα ETFs που λες ας πουμε δεν θα εχω μονο tech companies στο portfolio etc.. Το btc πεφτει πεφτουν και ta alts μαζι του, το btc ανεβαινει τα alts πεφτουν για να αγορασουν περισσοτερο btc. Φυσικα υπαρχουν και οι εξαιρεσεις αλλα μεχρι στιγμης καπως ετσι εχουν παει τα πράγματα. Κι εγώ λίγα ltc έχω πάρει...αν και θέλω να πάρω περισσότερα! Και το btc cash καλά πάει πάντως!
Zaknafein Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Εγώ τι να πω, που έστειλα 10 στα 75 για να πάρω κάρτα και η κάρτα είναι ακόμα στα χαρτιά και δεν ξέρω καν αν θα την έχω πριν αλλάξει ο χρόνος; Μετριάζουν τον πόνο μου τα άλλα 10 που έχω 1
zio10 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 221.000 as of the writing of this post Τι θα γίνει αν οι συναλλαγές γίνουν 100 ή 1000 φορές περισσότερες δηλαδή;
Chris01 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Πάντα όταν περιμένω να μπούν τα λεφτά τότε γίνεται το μπαμ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις