Προς το περιεχόμενο

Bitcoin - Η επανάσταση του χρήματος

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

H άνοδος του bitcoin οφείλετε σε ένα και μόνο γεγονός. Υπάρχει άφθονο fiat money που κόβεται χωρίς κανέναν έλεγχο κάθε μέρα και διοχετεύετε στην αγορά. Ομως δεν υπάρχει απεριόριστος αριθμός bitcoin. Σκεφτείτε ότι μόνο 21 εκατομμύρια ανθρώποι θα μπορέσουν να έχουν στην κατοχή τους 1 και μόνο bitcoin....

• Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Είναι σημαντικό αλλά δε νομίζω ότι οφείλεται αποκλειστικά σε αυτό. Άλλωστε οι υποδιαιρέσεις είναι απεριόριστες και μπορούν να πάρουν ένα κομμάτι όλοι όσοι θέλουν. Η άνοδος εγώ πιστεύω ότι όφειλεται στο ότι πολύς κόσμος πιστεύει ότι μπορεί να βγάλει λεφτά.

Μου φάνηκε ενδιαφέρον αυτό το άρθρο, ωραία τα λέει:

http://fortune.com/2017/12/04/bitcoin-value-today-bubble-burst/

H άνοδος του bitcoin οφείλετε σε ένα και μόνο γεγονός. Υπάρχει άφθονο fiat money που κόβεται χωρίς κανέναν έλεγχο κάθε μέρα και διοχετεύετε στην αγορά. Ομως δεν υπάρχει απεριόριστος αριθμός bitcoin. Σκεφτείτε ότι μόνο 21 εκατομμύρια ανθρώποι θα μπορέσουν να έχουν στην κατοχή τους 1 και μόνο bitcoin....

Πολυ σωστο αυτο, αλλα πρεπει να μας προβληματισει πως η σημερινη οικονομια κατεληξε να στηριζεται μονο απο το τυπωμα χρηματος. Αρχιζω να πιστευω οτι η πραγματικη φουσκα θα σκασει συντομα και δεν θα ειναι το bitcoin.

Είναι σημαντικό αλλά δε νομίζω ότι οφείλεται αποκλειστικά σε αυτό. Άλλωστε οι υποδιαιρέσεις είναι απεριόριστες και μπορούν να πάρουν ένα κομμάτι όλοι όσοι θέλουν. Η άνοδος εγώ πιστεύω ότι όφειλεται στο ότι πολύς κόσμος πιστεύει ότι μπορεί να βγάλει λεφτά.

Μου φάνηκε ενδιαφέρον αυτό το άρθρο, ωραία τα λέει:

http://fortune.com/2017/12/04/bitcoin-value-today-bubble-burst/

Και πολυ καλα πιστεύεις. Η ζήτηση αυξάνει την τιμη, η προσφορά την μειώνει. Για την ωρα εχουμε ζήτηση, υπερζητηαη θα ελεγα με το μπαχαλο που γινεται στα μμε. Η φουσκα θα σκασει οταν γυρισει η αναλογία ζήτηση/προσφορά.

• Like 2

o τύπος που έκανε donate 550.000 δολάρια στον Αντωνόπουλο του έστειλε και άλλα τόσα :D 

θα πρέπει να την έχει ακούσει άσχημα ο αντωνόπουλος :D

o τύπος που έκανε donate 550.000 δολάρια στον Αντωνόπουλο του έστειλε και άλλα τόσα :D 

θα πρέπει να την έχει ακούσει άσχημα ο αντωνόπουλος :D

Τι εκανε αυτος και τον τρεχουν στα δικαστήρια; Να παω να το κανω και γω

Τι εκανε αυτος και τον τρεχουν στα δικαστήρια; Να παω να το κανω και γω

δεν τον τρέχει κανένας στα δικαστήρια. Απλά κάποιος του την είπε ότι δεν έβγαλε χρήματα από το Bitcoin και γιαυτό η bitcoin κοινότητα φρόντισε άμεσα να αποκατασταθεί αυτό το πρόβλημα :P

Δεν είναι κριτήριο το αν θα σταματήσει να υπάρχει η τεχνολογία ή το προϊόν για το αν θα γίνει το σκάσιμο. Οι τουλίπες σταμάτησαν να υπάρχουν επειδή έγινε φούσκα; Ή τα χρηματιστήρια και οι μετοχές έπαψαν να υπάρχουν μετά το κραχ;

Με όλο το σεβασμό για τα χρήματα σας, συζήτηση κάνουμε και αν θίχτηκαν μερικοί δεν ήταν σκοπός μου.

Πως γινεται να μην ειναι κριτηριο?

οχι για το αν θα γινει μπαμ (που θα γινει) αλλα για το αν ειναι αερας οπως ειπες.

Εκτος αν θεωρουσες οτι και οι μετοχες σε dotcom το 99 ηταν αερας αλλα πλεον δεν ειναι, οποτε πρεπει να βρουμε εναν ορισμο του τι εννοεις. Αν τα κρυπτονομισματα υπαρχουν ακομα σε 10 χρονια, μετα απο πολλα σκαμπανεβασματα και το bitcoin εχει τοτε τη σημερινη του τιμη (η παρομοια, προσαρμοσμενη για πληθωρισμο) θα θεωρεις ακομα οτι ειναι αερας?

Επισης, πολλοι που γραφουν εδω δεν ξεκινησαν να ασχολουνται το 2017 και εχουν προλαβει το bitcoin σε 3ψηφια, ισως και διψηφια νουμερα. Νομιζεις οτι ενα κραχ στα 1000 (περσινο ATH) θα τους πειραξει?

Ερώτηση :Ποιους miners πρέπει να κατεβάσω για να κάνω mining με dagger hashimoto και decred ταυτόχρονα και πως είναι οι ρυθμίσεις ? Οι κάρτες γραφικών που έχω είναι 1)amd 7950 3gb και 1)rx 580 8gb

και επίσης ταυτόχρονα με τις κάρτες γραφικών πως θα κάνω mining με τον επεξεργαστη μου τον amd ryzen 5 1500?με cryptonight?

Είσαι εντελώς offtopic αλλά τέσπα... Θες Claymore's Dual Eth miner και xmr-stak --noAMD για να τρέχει μόνο στην CPU, για ρυθμίσεις κτλ google is your friend.

• Like 1

Έκανε tweet στις 3 Δεκεμβρίου και βγήκε αληθινός για το πρώτο κομμάτι. Άμα βγει αληθινός και για το 2ο τότε βλέπω μεγάλο μέρος του bitcoin να γίνεται XRP.

11 Δεκεμβρίου πέφτει στην ημερομηνία που ξεκινούν τα μεγαλύτερα hedge funds να προσφέρουν bitcoin futures

$14b προ-τύπωμα δλδ... καλή φάση αν τους κάτσει. Για την ινδική τράπεζα είχα βάλει λινκ παλαιότερα, δεν χρειάζεσαι insider, θα χρησιμοποιήσει XRP για να στέλνουν οι ξενιτεμένοι Ινδοί λεφτά πίσω.

http://www.emirates247.com/business/rakbank-customers-can-now-remit-money-to-india-using-blockchain-2017-11-22-1.662117

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...