Προς το περιεχόμενο

Bitcoin - Η επανάσταση του χρήματος

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ποιο θα πεσει? πολλα θα πεσουν και δεν θα σηκωνονται το bitcoin στανταρ θα χτυπησει 30αρι!

ποιο θα πεσει? πολλα θα πεσουν και δεν θα σηκωνονται το bitcoin στανταρ θα χτυπησει 30αρι!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Άρα πας για ένα γρήγορο 200αρι profit ας πουμε στο uptrend το οποιο σκοπεύεις και να πάρεις? Η πιστευεις οτι θα ειναι sustained αυτα τα επίπεδα??

Δεν έχω σκοπό να τα πάρω σύντομα (εκτός απροόπτου). Θέλω απλά να πάρω όσα πιο πολλά μπορώ και να περιμένω να δω τι θα γίνει!

Μπορεί να πάει και 10 φορές πάνω σε ένα χρόνο, δεν ξέρεις!

Πουλάτε χωριανοί απίστευτα νούμερα πόσο εύκολα έβγαλαν κάποιοι εκατομμύρια αλλά που να το φανταστείς να πάρεις 10 20 btc το 2013 και να τα κρατήσεις μέχρι τώρα. Λεφτά από το πουθενά για όποιον κόβει λίγο το μυαλό και βλέπει μπροστά.

Έτσι είναι, κάθε μέρα το σκέφτομαι και μουντζώνομαι! Είμαστε και της τεχνολογίας πανάθεμά μας και πέρασαν δίπλα μας τα εκατομμύρια κι εμείς παίζαμε ποδοσφαιράκι! :D  :cry:  

• Like 1

Δεν έχω σκοπό να τα πάρω σύντομα (εκτός απροόπτου). Θέλω απλά να πάρω όσα πιο πολλά μπορώ και να περιμένω να δω τι θα γίνει!

Μπορεί να πάει και 10 φορές πάνω σε ένα χρόνο, δεν ξέρεις!

Έτσι είναι, κάθε μέρα το σκέφτομαι και μουντζώνομαι! Είμαστε και της τεχνολογίας πανάθεμά μας και πέρασαν δίπλα μας τα εκατομμύρια κι εμείς παίζαμε ποδοσφαιράκι! :D :cry:

Άστα να πάνε εγώ το 2012 έβγαλαν 5 χιλιάρικα μέσω ίντερνετ αλλά δεν ήξερα καθόλου το bitcoin τότε. Στα 2.300 χιλιάδες αγόρασα και είπα είναι πολύ αργά. Τελικά και τότε δεν ήταν αργά αν αναλογιστουμε πόσο έχει φτάσει τωρα. Επερνες 2 btc και σε λιγους μήνες έβγαζες χρήματα που θέλει 2 χρόνια για να τα πάρεις με κανονική δουλειά.

• Like 1

Δεν θέλω να σας στενοχωρήσω αλλά δεν έχετε βγάλει χρήματα. Παπά βγάλατε. Δώσατε χρήματα και αγοράσατε αέρα κοπανιστό.

Εγώ τουλάχιστον εν γνώση μου το έκανα. Μπορεί να χαθούν όλα, μπορεί και να βγάλω κάποια από αέρα όπως λες. Λίγοι άνθρωποι ζουν από τον αέρα και γίνονται και πλούσιοι κιόλας; Θα δείξει!

Δεν θέλω να σας στενοχωρήσω αλλά δεν έχετε βγάλει χρήματα. Παπά βγάλατε. Δώσατε χρήματα και αγοράσατε αέρα κοπανιστό.

Κάνε μου μια χάρη και μην ασχολείσαι με το bitcoin και το νήμα αυτό...

Βγάζεις μια μιζέρια που απεχθάνομαι.

Οι περισσότεροι ρισκάραμε και πιθανότατα να πάρουμε από τα 3 το μακρύτερο.

Από το να μιζεριάζω όμως και να στάζω χολή προτιμάω αυτό που κάνω.

Καλή συνέχεια.

• Like 2

Έβαλα πρίν λίγες μέρες ένα μικρό ποσό (που δέν θα μου λείψει αν το χάσω) σε Bitcoin.

Πιστεύω ακράδαντα οτι είναι φούσκα, απλά ελπίζω οτι θα συνεχίζει να φουσκώνει μέχρι να τα τραβήξω. Έχω βάλει χρονικό όριο 3 μηνων, το οποίο όταν λήξει θα τα βγάλω ότι και να έχει γίνει. Επίσης αν δώ οτι στο ενδιάμεσο κάνει καμια τρελλή άνοδο (οπότε και το μπαμ είναι κοντά) θα τα βγάλω πιό νωρίς.

Σε καμία περίπτωση δέν περιμένω να γίνω πλούσιος απο αυτό, απλά ελπίζω να βγάλω κάποιο μικρό ποσό ωστε να πάρω ένα δώρο στον εαυτό μου, πχ κάποιο καλό κινητό, άλλωστε το ποσό που έβαλα είναι πολύ μικρό και θα χρειαστεί τρελή ανοδος για κάτι παραπάνω.

Το διάγραμμα που έβαλε ο ADHD είναι πολύ χαρακτηριστικό. Προσωπικά πιστεύω οτι αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε κάπου μεταξύ Belief και Thrill, οπότε στους 3 μήνες θα συνεχίσει η άνοδος. Ελπίζω να μήν κάνω λάθος και είμαστε το Euphoria!

Πάντως πιστεύω οτι όταν αρχίσει η πτώση, η σφαγή που θα γίνει θα είναι πολύ χειρότερη απο αυτές που γίνονται στις φούσκες μετοχών, καθώς λόγω των καθυστερήσεων στις συναλλαγες θα είναι αδύνατον να πάρεις έστω και μέρος των χρημάτων πίσω.

Και είναι 100% σίγουρο οτι όταν αρχίσει να πέφτει το bitcoin θα πάρει μαζί του και όλα τα altcoins.

• Like 1

Και είναι 100% σίγουρο οτι όταν αρχίσει να πέφτει το bitcoin θα πάρει μαζί του και όλα τα altcoins.

Και θα πέσει το Ripple απο τα τα 20 cents στα 15, κλαιν. Κάτι Ethereum, Litecoin και σια θα τα πάρει η μπάλα οντως.

Ακομα και ετσι, ειχαμε dotcom bubble, σταμάτησες να λογκαρεις στο internet?? Αυτο που θελω να πω ειναι οτι δεν πιστευω οτι αυτη η τεχνολογία θα "σκασει" ετσι απλα και θα σταματήσει να υπάρχει, τωρα αν θα ειναι το bitcoin ο βασιλιάς η θα παρει τη σκυτάλη κατι αλλο, αν το 99% των coins δεν θα υπαρχουν σε λιγα χρονια δεν το ξερω και δεν μου λεει και πολλα.

Επισης οποιος φοβαται μπορει απλα να τα τραβηξει, τελευταια στιγμη που τσεκαρα 14k euros ηταν το btc, παρτε τον "αερα" που λεει και ο φιλος και αφήστε το market ισως για καποια αλλη στιγμη. 

Δεν ειναι για ολους αυτα αυτο ειναι σιγουρο.

• Like 3

Συμφωνώ. Θα σταματήσει να υπάρχει η τεχνολογία αυτή; Το όλο concept; Με τίποτα. Δεν υπάρχει λόγος, μόνο καλύτερο θα γίνεται. Θέλει προσοχή και ηρεμία

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...