panther_512 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Εγώ βλέπω μέρα με την μέρα όλο και λιγότερες εταιρείες να υποστηρίζουν το bitcoin και είναι το μόνο που ανεβαίνει αυτήν την στιγμή και τα alts πέφτουν. Και κανείς δεν ξέρει γιατί Τα alts πέφτουν γιατί πολύ απλά το χρήμα κινείται προς το Bitcoin που διαφημίζεται ολοένα και περισσότερο από τα ΜΜΕ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ssatmaniac Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Παιδιά έχει καταφέρει κανείς να κάνει verified στο coinbase? Προσπαθώ από χθες με δίπλωμα από webcam μάταια. Μέσω κινητού για κάποιο λόγω δεν στέλνονται οι φωτογραφίες Κάποιος που το έχει πρόσφατο να μου προτείνει κάποιο τρόπο; κανε logout απο site, βγαλε οποιο προγραμμα περιηγησης εχεις βαλει να μπαινεις αποτις ρυιμισεις, αφησε μονο την εφαρμογη. κανε verification απο την εφαρμογη. καθαρη φωτο μες σε σκοταδι αναψε φλασ και βγλε φωτο καθαρη. σε 3 λεπτα εισαι verifired. μεσω web cam oyte se 10xronia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bspus Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Εγώ βλέπω μέρα με την μέρα όλο και λιγότερες εταιρείες να υποστηρίζουν το bitcoin και είναι το μόνο που ανεβαίνει αυτήν την στιγμή και τα alts πέφτουν. Και κανείς δεν ξέρει γιατί Εγω παλι βλεπω να το υποστηριζουν πλεον και πολυ μεγαλες εταιριες οπως η PwC https://cointelegraph.com/news/big-four-accountancy-firm-pwc-now-accepts-bitcoin-payments Τα alts δεν ειναι τοσο οτι πεφτουν. Απλως μενουν στασιμα γιατι εχουν πλεον αποδεσμευτει σε μεγαλο βαθμο απο το btc οσον αφορα τη διακυμανση. Εφοσον δεν ακολουθουν λοιπον την τρελη του ανοδο, οι τιμες τους σε btc που συνηθιζουμε να βλεπουμε στα ανταλλακτηριασυνεχως πεφτουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Και να δέχονται btc ποιος θα πληρώσει με btc;! Δηλαδή πες πως πλήρωνες χθες κάτι με 1btc, ξυπνάς σήμερα και έχεις δώσει 2-3 χιλιάρικα παραπάνω! Γενικά, αν και με συμφέρει αυτό που γίνεται, δεν το βλέπω καθόλου λογικό! Πως γίνεται να ανεβαίνει με αυτούς τους ρυθμούς; Σχεδόν τριπλασιάστηκε σε 2 μήνες! Κάτι άλλο που μου κάνει μεγάλη εντύπωση είναι ότι βλέπω διαφορές μέχρι και 3 χιλιάδες € από ανταλλακτήριο σε ανταλλακτήριο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NemeSis1990 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Μαγκες ξεχαστε τα ολα αυτα! μπειτε στην Revolut απο σημερα το πρωι εβαλε cryptocurrencies!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 The bigger they are, the harder they fall.. Ειναι καπως "περιεργο" να θελουμε καποιοι να πεσει το btc ενω εχουμε, αλλα δεν με χαλαγε να το ξαναδω στα 3-4k για να ειμαι απολυτα ειλικρινης.. Νομιζω παντως θα χρειαστει ενα "stock split" (εαν ειναι δυνατον) γιατι γινεται πολυ ακριβο για το μεσο ανθρωπο και αρκετοι λογο ψυχολογιας θελουν whole numbers πχ να αγορασουν 1-2btc οχι 0.2-0.5 κτλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Μαγκες ξεχαστε τα ολα αυτα! μπειτε στην Revolut απο σημερα το πρωι εβαλε cryptocurrencies!!! Τι μπορεί να σημαίνει πρακτικά αυτό; The bigger they are, the harder they fall.. Ειναι καπως "περιεργο" να θελουμε καποιοι να πεσει το btc ενω εχουμε, αλλα δεν με χαλαγε να το ξαναδω στα 3-4k για να ειμαι απολυτα ειλικρινης.. Νομιζω παντως θα χρειαστει ενα "stock split" (εαν ειναι δυνατον) γιατι γινεται πολυ ακριβο για το μεσο ανθρωπο και αρκετοι λογο ψυχολογιας θελουν whole numbers πχ να αγορασουν 1-2btc οχι 0.2-0.5 κτλπ. Μπα μη το λες, πολλοί βολεύονται και με ένα κομμάτι! 100€ btc σου λέει ο άλλος και όσο αντιστοιχεί! Είναι κάποιοι δεν ξέρουν ότι μπορούν να πάρουν ένα μικρό κομμάτι και νομίζουν ότι πρέπει να αγοράσουν ολόκληρο για να μπουν! Στα 3-4 χιλιάρικα αν πάει τι κάνουμε όμως;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
valkon Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Στα 3-4 χιλιάρικα αν πάει τι κάνουμε όμως;; Αγοράζουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Έτσι σκέφτομαι κι εγώ, αν και δεν το βλέπω να πάει εκεί και να ανεβαίνει ξανά στα 12-13! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Προφανώς αγοράζουμε, εκτος και αν εχει αλλαξει κατι δραματικα.. Αυτα ειναι τα targets μου για αγορα εμενα, δεν ακουμπαω τιποτα παραπανω.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bspus Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Και να δέχονται btc ποιος θα πληρώσει με btc;! Δηλαδή πες πως πλήρωνες χθες κάτι με 1btc, ξυπνάς σήμερα και έχεις δώσει 2-3 χιλιάρικα παραπάνω! Γενικά, αν και με συμφέρει αυτό που γίνεται, δεν το βλέπω καθόλου λογικό! Πως γίνεται να ανεβαίνει με αυτούς τους ρυθμούς; Σχεδόν τριπλασιάστηκε σε 2 μήνες! Κάτι άλλο που μου κάνει μεγάλη εντύπωση είναι ότι βλέπω διαφορές μέχρι και 3 χιλιάδες € από ανταλλακτήριο σε ανταλλακτήριο! Με την ιδια λογικη γιατι υπαρχουν ανθρωποι που πουλανε σημερα αφου θα μπορουσαν να τα κρατησουν και να εχουν περισσοτερα αυριο? Κι ομως αφου γινονται συναλλαγες, πουλανε. Στο κατω κατω, καθε αγορα ειναι και μια πωληση. Αν καποιος θελει να πουλησει και ταυτοχρονα θελει να αγορασει κατι απο καποιον που δεχεται btc, γιατι οχι? Επισης δεν γινεται ταυτοχρονα να παραπονιομαστε (οχι εσυ) οτι το bitcoin δεν το δεχονται για πραγματικες συναλλαγες αρα δεν εχει χρησιμοτητα και μετα να λεμε ποιος θα το ξοδεψει αφου συμφερει να το κραταει. Ενας λογος πιστευω που ανεβαινει τοσο πολυ ειναι η Κορεα. Στα κορεατικα ανταλλακτηρια η τιμη εχει ξεπερασει τα 17κ και πολυ καιρο τωρα ειναι περιπου 2κ πανω απο τα υπολοιπα. Επειδη δεν ειναι ευκολο να μεταφερεις χρηματα απο και προς την Κορεα, υπαρχει τρομερη ζητηση εκει που δεν καλυπτεται. Προφανως θα αλλαξει αυτο συντομα και τοτε θα εξισωθουν. Ισως αυτο δωσει και το πρωτο σπρωξιμο προς το μεγαλο correction? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
valkon Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Το ότι ανεβαίνει σαν τρελό το bitcoin και τα alts πέφτουν με κάνει να θελω να επενδύσω περισσότερο στα alts παρά στο bitcoin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bspus Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Έτσι σκέφτομαι κι εγώ, αν και δεν το βλέπω να πάει εκεί και να ανεβαίνει ξανά στα 12-13! Μην το λες. Απο τα 36 πηγε σε cents το 2012 (νομιζω), απο 1100 στα 180 το 2013-14. Βεβαια τα μεγεθη πλεον ειναι πολυ μεγαλα, αλλα και 2-3 χρονια να παρει, θα τα ξαναδουμε σιγουρα αυτα τα νουμερα, και την επομενη φορα θα ειναι με μεγαλυτερη υποστηριξη απο πισω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Το ότι ανεβαίνει σαν τρελό το bitcoin και τα alts πέφτουν με κάνει να θελω να επενδύσω περισσότερο στα alts παρά στο bitcoin Εγώ το ανάποδο να σου πω την αλήθεια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Εγώ το ανάποδο να σου πω την αλήθεια... Γιατι τι πιστευεις?? Θελω το thought process γιατι καποιος να αγορασει btc στα 13k euros.. https://www.investopedia.com/terms/p/paintingthetape.asp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις