zio10 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 μπορεί και να έχει τόσα γιατί το bittrex δεν χρησιμοποιεί segwit και γιατί το mempool αυτή την στιγμή έχει πιάσει πάνω από 100k uncofirmed συναλλαγές. Αστο για άλλη μέρα Με αφορμή αυτό σκεφτόμουν πόσο χρόνο μπορεί να πάρει να οριστικοποιηθεί μια συναλλαγή και πόσο θα αυξηθεί ο χρόνος αυτός όταν πολλαπλασιαστούν οι συναλλαγές...άρα έτσι δεν χάνει το πλεονέκτημα που έχει το btc; Αν είναι να αργεί και να θέλει μεγάλες προμήθειες τι το κάνει καλύτερο από μια συναλλαγή μέσω τράπεζας ή ακόμα και από το paypal που είναι άμεσο; Κατάλαβα επίσης ότι υπάρχουν δύο συστήματα επαλήθευσης και κάποιοι χρησιμοποιούν το ένα, κάποιοι το άλλο. Δεν θα έπρεπε να είναι κοινό; Εντάξει, εκεί που λέω πως κάτι κατάλαβα ένα μεγάλο μπέρδεμα πάλι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Παιδιά έχει καταφέρει κανείς να κάνει verified στο coinbase? Προσπαθώ από χθες με δίπλωμα από webcam μάταια. Μέσω κινητού για κάποιο λόγω δεν στέλνονται οι φωτογραφίες Κάποιος που το έχει πρόσφατο να μου προτείνει κάποιο τρόπο; Απλά βγάλε μέσω κινητού μπρος-πισω το δίπλωμα και μέσω cloud (google photos, google drive) ανέβασε τες στο pc. Εγώ προσωπικά επένδυσα σε Ripple (XRP) που είναι αρκετά σταθερό και είναι απο τα λίγα crypto που δεν έχουν τρελά σκαμπανευάσματα στις τιμές. Για longterm θα τα κρατήσω, χωρίς σκέψη για καθημερινό trade. Γενικά το project του Ripple είναι αξιοθαύμαστο και με το support που έχει απο τράπεζες δεν βλέπω να αλλάζει η σταθερότητα που έχει. Θα μπορούσα να μην πάω all-in, αλλά γενικά είναι αρκετό ρίσκο για εμένα να επενδύσω σε άλλα νομίσματα γιατί τα περισσότερα επηρεάζονται πολύ απο το Bitcoin. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MySql Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Απλά βγάλε μέσω κινητού μπρος-πισω το δίπλωμα και μέσω cloud (google photos, google drive) ανέβασε τες στο pc. Εγώ προσωπικά επένδυσα σε Ripple (XRP) που είναι αρκετά σταθερό και είναι απο τα λίγα crypto που δεν έχουν τρελά σκαμπανευάσματα στις τιμές. Για longterm θα τα κρατήσω, χωρίς σκέψη για καθημερινό trade. Γενικά το project του Ripple είναι αξιοθαύμαστο και με το support που έχει απο τράπεζες δεν βλέπω να αλλάζει η σταθερότητα που έχει. Θα μπορούσα να μην πάω all-in, αλλά γενικά είναι αρκετό ρίσκο για εμένα να επενδύσω σε άλλα νομίσματα γιατί τα περισσότερα επηρεάζονται πολύ απο το Bitcoin. Δεν μου δίνει την επιλογή για update απο pc οι επιλογές που μου δίνει είναι οι εξής 1) Φωτογραφία από κάμερα υπολογιστή 2) Φωτογραφία από κάμερα κινητού... αλλά η αποστολή τους μέσω sms αποτυγχάνει συνεχώς Επίσης πιο ανταλλακτήριο θεωρείς καλύτερο για αγορά btc όσο αναφορά fees, χαμηλότερη συναλαγματική χασούρα κλπ; ανάμεσα σε coinbase, kraken, chainblock.bitrex; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris01 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δεν μου δίνει την επιλογή για update απο pc οι επιλογές που μου δίνει είναι οι εξής 1) Φωτογραφία από κάμερα υπολογιστή 2) Φωτογραφία από κάμερα κινητού... αλλά η αποστολή τους μέσω sms αποτυγχάνει συνεχώς Επίσης πιο ανταλλακτήριο θεωρείς καλύτερο για αγορά btc όσο αναφορά fees, χαμηλότερη συναλαγματική χασούρα κλπ; ανάμεσα σε coinbase, kraken, chainblock.bitrex; Κάνε account στο coinbase και μετά αγόραζε απο gdax (ίδιο account με το coinbase) για να μήν πληρώνεις fees. Απλά κάνεις deposit EUR στο coinbase και transfer σε gdax. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Σε ελεύθερη πτώση το ΙΟΤΑ................ Πάλι καλά που είχε και hype. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 IMO παντα, αν θελεις κατι που δεν επηρεαζεται απο το btc μην κοιτας στα crypto, για το ripple εμενα προσωπικα δεν μου αρεσει ολο αυτο το γλυψιμο στις τραπεζες καθως και το circulating supply το οποιο οπως γνωριζω ελεγχουν οι ιδιοι. Αν θυμαμαι καλα ειχαν πει επισης οτι θελουν να το πανε 1:1 με το usd και να μεινει εκει για να διευκολύνει τις τράπεζες. Επισης ειναι αντιθετο στην ολη ιδεα του bitcoin. BTC, αυτη τη στιγμη ειναι τρελα, μοιαζει με επενδυτική μανια για ενα rare commodity η οποια οταν τελειωσει θα κλαψει κοσμος που αγορασε >10k σιγουρα. Δεν λεω οτι ειναι "φουσκα" οπως λενε οι διάφοροι φωστήρες του φόρουμ ουτε "τουλίπες" που μάλλον ειναι το μονο παραδειγμα που εμαθαν στη σχολη τα "μεγαλα κεφαλια" αλλα εχει αρχισει να γινεται επικίνδυνο σαν ενα get rich fast scheme. Δηλαδη οκ εξηγηστε μου ποιος λογικος ανθρωπος αγοράζει στα 14k και ανεβαίνει?? Πιστευω οτι θα εχουμε σχετικα συντομα το κανονικο correction και απο κει και περα βλέπουμε, long term το βλεπω πολυ θετικά αλλα αυτη τη στιγμη κατι δεν μου παει καλα. Το καλυτερο παραδειγμα που μπορεις να φερεις ειναι το dotcom bubble, ναι οκ ειχαμε μεγαλο crash αλλα το market ανεκαμψε επειδη το internet ηταν το μελλον και το ξεραμε, δεν θεωρω απιθανο να γινει κατι παρομοιο με τα cryptos, επισης ειμαι της αποψης οτι 95-99% των σημερινων altcoins δεν θα υπαρχουν καν. Λιγο αρνητικη η σταση μου σημερα αλλα οκ κοιμαμαι με 11.5k, ξυπναω και ειναι 13,2κ και διαβαζω για correction το πολυ σε 10k ε δεν ειναι νορμαλ οταν ηταν ATH πριν απο 2 μερες ξερω γω .. Σε ελεύθερη πτώση το ΙΟΤΑ................ Πάλι καλά που είχε και hype. Το ειπα εβαλα και chart, δεν ειχε καν support.. Επισης δεν εμπιστεύομαι ποτε devs που ποσταρουν ρουκετες στο twitter (IOTA πχ) το θεωρω τερμα αντι-επαγγελματικο και ποιος μου λεει οτι δεν θα κανουν dump οι ιδιοι τα tokens που κατεχουν οταν η τιμη φτασει εκει που θελουν.?? Δεν ξερω μπορει να ειμαι εντελως λαθος αλλα αν ψαξετε λιγο πιο παλια ειχαν φαει αρκετο negative publicity και για ενα "bug" που εβαλαν επιτηδες στο source code. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris01 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 To Ripple θέλω απλά να φτάσει 1$-3$ και μετά πούλημα αμέσως για eth/ltc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Με αφορμή αυτό σκεφτόμουν πόσο χρόνο μπορεί να πάρει να οριστικοποιηθεί μια συναλλαγή και πόσο θα αυξηθεί ο χρόνος αυτός όταν πολλαπλασιαστούν οι συναλλαγές...άρα έτσι δεν χάνει το πλεονέκτημα που έχει το btc; Αν είναι να αργεί και να θέλει μεγάλες προμήθειες τι το κάνει καλύτερο από μια συναλλαγή μέσω τράπεζας ή ακόμα και από το paypal που είναι άμεσο; Κατάλαβα επίσης ότι υπάρχουν δύο συστήματα επαλήθευσης και κάποιοι χρησιμοποιούν το ένα, κάποιοι το άλλο. Δεν θα έπρεπε να είναι κοινό; Εντάξει, εκεί που λέω πως κάτι κατάλαβα ένα μεγάλο μπέρδεμα πάλι! κανονικά θα έπρεπε όλοι να αναβαθμίσουν σε segwit αλλά μην πω τι κάνουν... Τώρα ακόμα και 10 ευρώ να πληρώνεις για fee είανι πολύ καλύτερη η ισοτιμία για μεταφορές από τράπεζα σε τράπεζα. Αλλά το τι καλύτερο κάνει είναι η ανωνυμία. Γενικά το πρόβλημα του scaling το έχουν όλα τα blockchain συστήματα. Δες στο eth τι γίνετε τώρα που έχει πολύ ποιο σοβαρό πρόβλημα από το bitcoin. Ενα app σαχλαμάρα έχει κατορθώσει να κάνει το σύστημα τελέιως unusable. Και αυτό το σύστημα λέει δημόσια ότι θα είναι το world computer... lol To bitcoin τουλάχιστον έχει τα tool για να αντιμετωπίσει το scaling πρόβλημα μακροπρόθεσμα και τους developer. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bspus Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Λιγο αρνητικη η σταση μου σημερα αλλα οκ κοιμαμαι με 11.5k, ξυπναω και ειναι 13,2κ και διαβαζω για correction το πολυ σε 10k ε δεν ειναι νορμαλ οταν ηταν ATH πριν απο 2 μερες ξερω γω .. . Πολυ λογικη ειναι η σταση σου. Και εγω καπως ετσι το βλεπω. Το correction στα 10k το ειπα ακριβως επειδη ακουγεται λιγο κουφο... αλλα ειναι ηδη ενα 35% κατω απο το τωρινο! Κατα καποιο τροπο παρακαλαω για ενα 5k παλι να γινει σφαγη. Αλλα να ανεβουν και λιγο (σε σχεση με το btc) καποια καλα altcoins που εχουν μεινει στασιμα σε euro price. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 IMO παντα, αν θελεις κατι που δεν επηρεαζεται απο το btc μην κοιτας στα crypto, για το ripple εμενα προσωπικα δεν μου αρεσει ολο αυτο το γλυψιμο στις τραπεζες καθως και το circulating supply το οποιο οπως γνωριζω ελεγχουν οι ιδιοι. Αν θυμαμαι καλα ειχαν πει επισης οτι θελουν να το πανε 1:1 με το usd και να μεινει εκει για να διευκολύνει τις τράπεζες. Επισης ειναι αντιθετο στην ολη ιδεα του bitcoin. To ότι δημιουργήθηκε απο την αρχή για να βοηθήσει τις τράπεζες να έχουν ένα καλύτερο σύστημα αποστολής κεφαλαίων δεν το έκρυψαν. Το ότι έχουν το μεγαλύτερο κομμάτι του supply (κοντά στο 60%) είναι θετικό γιατί η τιμή δεν ανεβαίνει artificially όπως στα περισσότερα crypto (πχ ΙΟΤΑ). To Ripple πάντα θα έχει μικρή ισοτιμία και αυτό είναι που ξενερώνει τους περισσότερους που ασχολούνται με crypto, γιατί δεν παθιάζονται όταν βλέπουν να κοιμαίνεται η τιμή περίπου στα ίδια επίπεδα. Για εμένα που απλά δεν θέλω να ασχολούμαι συνέχεια με το πιο νόμισμα θα κάνει το μπαμ ή πότε θα φουντάρει είναι η καλύτερη επιλογή. Επενδύω πιο πολύ στη τεχνολογία παρά στο ίδιο το νόμισμα. btw η όλη ιδέα και η τεχνολογία (blockchain) του bitcoin είναι φανταστική στα χαρτιά, αλλά μέχρι να λυθούν κάποια σοβαρά προβλήματα (scalability, centralization λόγω miners, pump and dump) που προέκυψαν, δεν είναι και τόσο viable επιλογή για αυτό που το έφτιαξαν οι δημιουργοί του. To Ripple θέλω απλά να φτάσει 1$-3$ και μετά πούλημα αμέσως για eth/ltc Άμα πάει 1$ σε κανένα χρόνο τότε cash out και είμαστε κερδισμένοι 5 φορές αυτά που βάλαμε. Πιστεύω θα ανεβαίνει αργά και σταθερά με τα κλασσικά μικρά σκαμπανευάσματα του. To bitcoin τουλάχιστον έχει τα tool για να αντιμετωπίσει το scaling πρόβλημα μακροπρόθεσμα και τους developer. Τα ίδια λένε και στο ethereum. Είναι υπαρκτό πρόβλημα και είναι ο λόγος που δεν πρόκειτε να γίνει μαζικό adoption απο την αγορά. Το βλέπω αρκετά δύσκολο να λύθει το πρόβλημα και άμα λυθεί είναι σίγουρα χρόνια μακριά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Εγώ γενικότερα είμαι σκεπτικός γιατί βλέπω τρελή άνοδο χωρίς το αντίστοιχο θεμελιώδες μέγεθος να ακολουθεί, που στην περίπτωση των cryptos είναι το user base. Δλδ οκ προφανώς έχει βελτιωθεί δραματικά το awareness λόγω των πολλών αναφορών σε mainstream & social media, αλλά δεν βλέπω ανακοινώσεις τύπου η τάδε μεγάλη αλυσίδα δέχεται BTC κτλ και παρατηρώ ότι το πρόβλημα με τους χρόνους & κόστος συναλλαγών παραμένει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 To ότι δημιουργήθηκε απο την αρχή για να βοηθήσει τις τράπεζες να έχουν ένα καλύτερο σύστημα αποστολής κεφαλαίων δεν το έκρυψαν. Το ότι έχουν το μεγαλύτερο κομμάτι του supply (κοντά στο 60%) είναι θετικό γιατί η τιμή δεν ανεβαίνει artificially όπως στα περισσότερα crypto (πχ ΙΟΤΑ). To Ripple πάντα θα έχει μικρή ισοτιμία και αυτό είναι που ξενερώνει τους περισσότερους που ασχολούνται με crypto, γιατί δεν παθιάζονται όταν βλέπουν να κοιμαίνεται η τιμή περίπου στα ίδια επίπεδα. Για εμένα που απλά δεν θέλω να ασχολούμαι συνέχεια με το πιο νόμισμα θα κάνει το μπαμ ή πότε θα φουντάρει είναι η καλύτερη επιλογή. Επενδύω πιο πολύ στη τεχνολογία παρά στο ίδιο το νόμισμα. btw η όλη ιδέα και η τεχνολογία (blockchain) του bitcoin είναι φανταστική στα χαρτιά, αλλά μέχρι να λυθούν κάποια σοβαρά προβλήματα (scalabitity, centralization λόγω miners, pump and dump) που προέκυψαν, δεν είναι και τόσο viable επιλογή για αυτό που το έφτιαξαν οι δημιουργοί του. Άμα πάει 1$ σε κανένα χρόνο τότε cash out και είμαστε κερδισμένοι 5 φορές αυτά που βάλαμε. Πιστεύω θα ανεβαίνει αργά και σταθερά με τα κλασσικά μικρά σκαμπανευάσματα του. Τα ίδια λένε και στο ethereum. Είναι υπαρκτό πρόβλημα και είναι ο λόγος που δεν πρόκειτε να γίνει μαζικό adoption απο την αγορά. Το βλέπω αρκετά δύσκολο να λύθει το πρόβλημα και άμα λυθεί είναι σίγουρα χρόνια μακριά. και ποιος σου έχει πει ότι το bitcoin είναι για να αγοράζεις καθημερινά καφέ? Ποιος σου έχει υποσχεθεί κάτι τέτοιο? Για να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα. Η μόνη υπόσχεση που έχουν δώσει οι developer του Bitcoin την δεδομένη στιγμή είναι ένα σύστημα που δεν θα έχει critical bug και για ένα σύστημα που θα είναι αποκεντρωμένο. Για υποσχέσεις για πράγματα απίθανα που μια database μπορεί να κάνει απείρως καλύτερα στραφείτε προς τα shitcoin όπως το ethereum. To Bitcoin είναι σταθερό σύστημα εκτός τραπεζικού συστήματος.To scaling είναι ένα πρόβλημα που όπως είπα υπάρχουν τα εργαλεία να αντιμετωπιστεί. Για τους υπόλοιπους που δεν μπορούν να το κατανοήσουν υπάρχει ήδη η paypal... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 To eth γονατισε απο κάτι ..γατακια lol Οσο για το IOTA ας κανω quote τον εαυτο μου.. .Δεν εχει καν support παντως και δες ποσο overbought ειναι, εύκολα μπορει να το δεις ~220k.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
valkon Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Εγώ βλέπω μέρα με την μέρα όλο και λιγότερες εταιρείες να υποστηρίζουν το bitcoin και είναι το μόνο που ανεβαίνει αυτήν την στιγμή και τα alts πέφτουν. Και κανείς δεν ξέρει γιατί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Εγώ βλέπω μέρα με την μέρα όλο και λιγότερες εταιρείες να υποστηρίζουν το bitcoin και είναι το μόνο που ανεβαίνει αυτήν την στιγμή και τα alts πέφτουν. Και κανείς δεν ξέρει γιατί αν στις εταιρείες βάζεις την JPMorgan και τέτοιος τότε και που είσαι ακόμα... Οχι υποστήριξη. Σε λίγο θα έχουμε και κανονικό πόλεμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις