Προς το περιεχόμενο

Bitcoin - Η επανάσταση του χρήματος

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σόρυ που ξαναρωτάω παιδιά, αλλά δεν μπορώ να βγάλω άκρη με αυτό! Έφτιαξα ένα πορτοφόλι στο electrum αλλά δεν προχώρησα στη μεταφορά ακόμα...

φυσικά και θα πρέπει να τα ξαναστείλεις στο kraken. 

Προσπαθήστε να κατανοήσετε τι είναι το bitcoin. Το bitcoin είναι ένα δίκτυο που μεταφέρονται τα token του δλδ τα bitcoin μέσα σε αυτό. Οι μεταφορές γίνονται από wallet ας πούμε το electrum σε wallet ας πούμε σε ανταλλακτήριο όπως το kraken.

Απλα στην πρώτη περίπτωση το wallet καθώς και τα private key του τα γνωρίζεις εσύ και μόνο εσύ ενώ στην δεύτερη περίπτωση στα wallet του ανταλλακτήριου διαχειριστής είναι αποκλειστικά το ανταλλακτήριο και αν πάθει κάτι απλά χάνεις τα bitcoin σου.

Τώρα φυσικό είναι για να κάνεις trade τα bitcoin σου για ευρώ, δολάρια η οτιδήποτε άλλο θα πρέπει να τα μεταφέρεις σε κάποιο ανταλλακτήριο και να κάνεις ότι λέει και το όνομα. Να τα ανταλλάξεις δλδ :P

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Σ'ευχαριστώ! Άρα θα τα στείλω και βλέπουμε...κάπου είδα βέβαια να τα στέλνεις λίγα λίγα για να μη γίνει κανένα λάθος, αλλά έτσι θα πληρώνω συνέχεια προμήθειες λογικά ε;

Σ'ευχαριστώ! Άρα θα τα στείλω και βλέπουμε...κάπου είδα βέβαια να τα στέλνεις λίγα λίγα για να μη γίνει κανένα λάθος, αλλά έτσι θα πληρώνω συνέχεια προμήθειες λογικά ε;

μια και σε βλέπω ότι δεν ξέρεις πως λειτουργεί η όλη διαδικασία θα σου πρότεινα να στείλεις ένα μικρό ποσό στο wallet σου ας πούμε 0.0001 να προσπαθήσεις να το κάνεις recover με το seed key σου αφού το κάνεις unistall και σβήσεις ότι έχει μέσα, να στείλεις ξανά πίσω στο kraken ένα μικρό ποσό η σε κάποιο άλλο wallet που θα έχει φτιάξει στο κινητό σου ας πούμε Copay και γενικά για να κατανοήσεις καλά την διαδικασία το τι είναι και πως λειτουργεί ένα bitcoin wallet.

• Like 1

Εγώ στο coinbase που έχω ψιλά πέρα των 4αρων δεκαδικών που δείχνει, πως τα μεταφέρω τα άλλα ψιλά;

Έχουμε fees στις μεταφορές, λογικά ε;

Λόγω δουλειάς δεν προλαβαίνω να διαβάσω για όλες τις απορίες που έχω, και όταν γυρνάω 11+ σπίτι, δεν έχω καθαρό μυαλό, για αυτό ίσως γίνομαι κουραστικός :/

Ναι μάλλον έτσι πρέπει να το πάω για σιγουριά...

και μην ξεχνάς ότι κάθε μεταφορά φαίνεται άμεσα στο blockchain και μπορείς να την δεις σε κάποιον blockchain explorer όπως της bitflyer  

https://chainflyer.bitflyer.jp/

η της blockchain.info

δλδ βάζεις την διεύθυνση που τα έστειλες και θα σου το δείξει όπως και αν έχει γίνει confirm δλδ αν την συναλλαγή σου την έχει βάλει κάποιος miner σε κάποιο bitcoin block και πλέον έχει επιβεβαιωθεί και έχει γίνει μέρος του bitcoin συστήματος.

• Like 2

Εγώ στο coinbase που έχω ψιλά πέρα των 4αρων δεκαδικών που δείχνει, πως τα μεταφέρω τα άλλα ψιλά;

Έχουμε fees στις μεταφορές, λογικά ε;

Λόγω δουλειάς δεν προλαβαίνω να διαβάσω για όλες τις απορίες που έχω, και όταν γυρνάω 11+ σπίτι, δεν έχω καθαρό μυαλό, για αυτό ίσως γίνομαι κουραστικός :/

Έχει fee ναι σήμερα ήταν στα 3€ σε μια φάση που κοίταξα,  και εγώ έχω των 4άρων δεκαδικών και απλά τα άφησα γιατί τo fee ήταν ίδιο με αυτό που χω μέσα  :P

Κάτι δεν κάνω σωστά ή όντως το bittrex έχει fee 14 δολάρια για να μεταφέρω btc στο πορτοφόλι μου;!

μπορεί και να έχει τόσα γιατί το bittrex δεν χρησιμοποιεί segwit και γιατί το mempool αυτή την στιγμή έχει πιάσει πάνω από 100k uncofirmed συναλλαγές.

Αστο για άλλη μέρα :P

• Like 1

μπορεί και να έχει τόσα γιατί το bittrex δεν χρησιμοποιεί segwit και γιατί το mempool αυτή την στιγμή έχει πιάσει πάνω από 100k uncofirmed συναλλαγές.

Αστο για άλλη μέρα :P

Ελπίζω να μη το χακάρουν! :D

Donation 525.000 δολάρια στον Ανδρέα Αντωνόπουλο μετά το περιστατικό που είχε με το Roger Ver

https://blockchain.info/tx/e68ebe16e6aaa08e3f9d271ba78aaeb4ce7db01b0dc0f3b4d5eb29a14dbddf69

https://www.reddit.com/r/Bitcoin/comments/7hylea/andreas_antonopoulos_posted_this_response_to_a/

ο Roger Ver είναι μεγάλος μλκ. Αυτός  ο τύπος έχει την διαχείριση του bitcoin.com που είναι ένα bcash site παρά το όνομα που έχει. Συν ότι μέγας scammer.

Ποιο bitcoin και κουραφεξαλα. Το next big thing στα crypto εφτασε ηδη και ειναι... collectable crypto kitties :-D

Παιχνιδι συλλογης και δημιουργιας μοναδικων καρτων στο etherium network. Εχει γονατισει το eth εδω και λιγες μερες που ξεκινησηε και ηδη καποιες kitties ξεπερνανε τα 100000 δολαρια η μια

Ρε τι αλλο θα δουμε πια!

Για το bitcoin τωρα, συντομα θα λεμε 10k οταν μιλαμε για το επομενο correction

• Like 1

Για μετατροπή περίπου 200-300€ σε bitcoin με σκοπό να μπουν κατευθείαν σε electrum, δεν ενδιαφέρει η αγοραπωλησία άλλων coins / online ανταλλακτήρια κλπ, ποια είναι η πιο φτηνή λύση με τα λιγότερα fees και κινήσεις για την αγορά και μεταφορά τους;

Για μετατροπή περίπου 200-300€ σε bitcoin με σκοπό να μπουν κατευθείαν σε electrum, δεν ενδιαφέρει η αγοραπωλησία άλλων coins / online ανταλλακτήρια κλπ, ποια είναι η πιο φτηνή λύση με τα λιγότερα fees και κινήσεις για την αγορά και μεταφορά τους;

Αμεση αγορα απο καποιον χωρις ανταλλακτηρια. Αν ενδιαφερεσαι στειλε PM μπορω να σου δωσω εγω μεχρι 300 ευρω

• Like 1

Παιδιά έχει καταφέρει κανείς να κάνει verified στο coinbase? Προσπαθώ από χθες με δίπλωμα από webcam μάταια. Μέσω κινητού για κάποιο λόγω δεν στέλνονται οι φωτογραφίες

Κάποιος που το έχει πρόσφατο να μου προτείνει κάποιο τρόπο;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...