Προς το περιεχόμενο

Bitcoin - Η επανάσταση του χρήματος

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Το Steam ανακοίνωσε ότι δεν θα δέχεται bitcoin πλέον, για να δούμε που θα πάει το πράγμα

Το μεγαλο τεστ θα ειναι οταν ξεκινησουν τα μεγαλα funds να προσφερουν futures contracts. Προβλεπεται μεγαλη πτωση. Το θεμα ειναι ποσο.

10 με 18 Δεκεμβριου ειναι οι κρισιμες ημερομηνιες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Α μη λες για πτώση τώρα που καλομάθαμε! :D

Μακάρι να ανεβαίνει συνέχεια, αλλά ειναι δύσκολο να κρατηθεί περισσότερο τοσο ψηλά. Και να χασει πιστεύω κάποια στιγμή θα ανακάμψει.

Σίγουρα δεν γίνεται να ανεβαίνει συνέχεια...το θέμα είναι αυτό που έγραψα και χθες, που να βρει πληροφορίες κάποιος; Νιώθω ότι πάω στα τυφλά. Πριν πέτυχα ένα άρθρο πχ που έλεγε ότι το πραγματικό btc που θα επικρατήσει είναι το btc cash. Άντε να βγάλεις άκρη!

Γενικά επικρατεί τρέλα τον τελευταίο καιρό, αν πας στo reddit στα subreddit του κάθε coin θα δεις ακριβώς τι εννοώ. Tο btc με το bitcoin παίζουν ξυλο για το ποιο είναι καλύτερο (bcash ή bitcoin αντίστοιχα), στο ripple είναι σε φάση θα πεθάνουμε όλοι και στο ΙΟΤΑ λίγο από όλα επειδή σήμερα έπεσε. Νομίζω το πιο ασφαλές είναι το diversify , που έχουν πει και εδώ μέσα αρκετός κόσμος.

• Like 1

Σίγουρα δεν γίνεται να ανεβαίνει συνέχεια...το θέμα είναι αυτό που έγραψα και χθες, που να βρει πληροφορίες κάποιος; Νιώθω ότι πάω στα τυφλά. Πριν πέτυχα ένα άρθρο πχ που έλεγε ότι το πραγματικό btc που θα επικρατήσει είναι το btc cash. Άντε να βγάλεις άκρη!

Γενικά υπάρχει πληθώρα πληροφοριών που μπορεί να βρει κάποιος, άλλες φορές βοηθάει, τις περισσότερες φορές όμως είναι άχρηστες. Ενα post στο subreddit του ethereum που βρήκα σήμερα λεει την αλήθεια που ισχύει γενικά για όλα τα cryptocurrencies.

https://www.reddit.com/r/ethtrader/comments/7hxx43/_/

• Like 1

Παιδια μην ψαρώνετε με το καθε shitcoin που ανεβαίνει στο θεό, μεγάλο long position σε btc και απο κει και περα παιξτε με οτι alts θέλετε imo. Εδω υπαρχει coin που λεγεται Vsync και εχει ανεβει 200% last 24h :P

edit: 14k και down το coinbase για εμενα. :P

• Like 2

Long να ήσουν από τα 400€, τώρα που είναι 13κ, τι Λονγκ να πας;

Φυσικά μπορεί το καλοκαίρι να είναι 1μ και να γράφω τα ιδια. Markets its just markets.

• Like 1

Ανακαλύψανε την bitcoin address του hacker που έκλεψε 4736 χιλιάδες bitcoins απο τα wallet του nicehash!!

Αυτή είναι: https://bitinfocharts.com/bitcoin/address/1EnJHhq8Jq8vDuZA5ahVh6H4t6jh1mB4rq

64 εκατομμύρια δολλάρια και τώρα αντε βρές τε τον... :o

Long να ήσουν από τα 400€, τώρα που είναι 13κ, τι Λονγκ να πας;

Φυσικά μπορεί το καλοκαίρι να είναι 1μ και να γράφω τα ιδια. Markets its just markets.

Λονγκ αιλαντ αν συνεχισει ετσι.. :P Ενταξει ναι στα 14k ποιος αγοραζει πραγματικα?? :P Το dump θα ειναι επικο.. 

Καλησπέρα στη παρέα, μιας και καινούριος στα κρυπτονομίσματα αν και έχω διαβάσει αρκετά πράγματα για αυτά και δεν πάω τελείως στα τυφλά, προσπάθησα σήμερα να κάνω την πρώτη μου αγορά. Θέλω να αγοράσω IOTA, οπότε πρώτα πρέπει να αγοράσω BTC. Bitcoins προσπάθησα να αγοράσω με χρεωστική κάρτα(πηραιώς mastercard) μέσω της σελίδας Blockchain. Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν μου δέχεται την κάρτα και μου βγάζει συνεχώς rejected(από τη τράπεζα). Τώρα δοκίμασα να αγοράσω χωρίς κάρτα, μέσω τράπεζας, και ήθελε κάποια έγγραφα του στυλ δίπλωμα οδήγησης και τα στοιχεία μου. Τα έστειλα και περιμένω έγκριση μέσα σε 48 ώρες.

Τι μπορώ να κάνω για την κάρτα; Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να αγοράσω;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Το Steam ανακοίνωσε ότι δεν θα δέχεται bitcoin πλέον, για να δούμε που θα πάει το πράγμα

Το steam έχει επιλέξει τον χειρότερο payment provider για bitcoin πληρωμές την Bitpay και το πλήρωσε. Η bitpay είναι τόσο άχρηστοί που αντί να ενσωματώσουν στην πλατφόρμα τους το segwit έχουν επιλέξει να κάνουν παιχνίδια με ότι shitcoin βρεθεί μπροστά τους.

Το G2A εδώ και καιρό τους έχει πετάξει από τις πληρωμές και έχει βάλει την bitbaypay.com που έχει και segwit.

Δυστηχώς με το steam εγώ αγόραζα αρκετά συχνά με bitcoin 

Αν πάω τα btc που έχω από το kraken στο electrum πως τα εξαργυρώνω αν θέλω; Πρέπει να ξαναστείλω στο kraken;

Σόρυ που ξαναρωτάω παιδιά, αλλά δεν μπορώ να βγάλω άκρη με αυτό! Έφτιαξα ένα πορτοφόλι στο electrum αλλά δεν προχώρησα στη μεταφορά ακόμα...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...