Προς το περιεχόμενο

Bitcoin - Η επανάσταση του χρήματος

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

και έβγαλε αυτό το coinbase τώρα...ωραία 

"SEPA deposits sent on Dec 4th may be delayed. We expect to process them in the coming days."

Εγώ πάντως χθες που έκανα κατάθεση στο Coinbase, σήμερα εμφανίστηκαν στο balance.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πάντα πρέπει να κάνεις ένα νόμισμα που θες btc και μετά να αγοράζεις ένα άλλο; Πχ στο bittrex γίνεται να πουλήσεις ένα νόμισμα για ένα άλλο χωρίς να το κάνεις πρώτα btc;

Thanks adhd, θα κοιτάξω να γραφτώ και σ'αυτό να έχω πιο πολλές επιλογές! :)

Δίδαξε μας δασκαλε. Εστω σε pm. Λεφτά υπαρχουν

Mona και vtc. Και τα 2 αγόρασα πολύ λίγα τον Αύγουστο μιλάμε για 3.5 ευρώ το καθένα και τώρα τα 7 ευρώ αξίζουν 250. Δεν με έκοβε να έβαζα 100 200 να είχα 5 6 χιλιάρικα τώρα. Τα μόνα που δεν πήγαν καλά είναι τα xel και sia ότι άλλο έχω έχει πάρει αλλά x2 άλλα x5. Γενικά το πήγα πολύ safe με αγορά λίγων χρημάτων. Οπότε λίγα θα βγάλω αλλά αν χάσω πάλι λίγα θα είναι. Το καλύτερο είναι να βάλεις 1000 ευρώ σε 10 νομίσματα 100 στο καθένα και τα αφήνεις 1 2 χρόνια και βλέπεις. Εγώ έβαλα 110 ευρώ και τώρα έχω 450 αλλά πιστεύω ότι vtc και Mona θα γίνουν τα επόμενα dash και ethereum με 100+ δολάρια αξίας μέσα στο 2018 οπότε τα αφήνω και ότι γίνει.

• Like 1

Οχι δες τα pairs που γινονται trading σε καθε exchange αν καταλαβα καλα αυτο που λες.

Δεν το βρήκα αυτό...εννοώ να ανταλλάξω ας πούμε litecoin για ethereum. Αυτό που μπορώ να κάνω τώρα είναι να πουλήσω lite για btc και μετά να αγοράσω eth με btc. Αλλά έτσι πληρώνω συνέχεια προμήθειες!

Mona και vtc. Και τα 2 αγόρασα πολύ λίγα τον Αύγουστο μιλάμε για 3.5 ευρώ το καθένα και τώρα τα 7 ευρώ αξίζουν 250. Δεν με έκοβε να έβαζα 100 200 να είχα 5 6 χιλιάρικα τώρα. Τα μόνα που δεν πήγαν καλά είναι τα xel και sia ότι άλλο έχω έχει πάρει αλλά x2 άλλα x5. Γενικά το πήγα πολύ safe με αγορά λίγων χρημάτων. Οπότε λίγα θα βγάλω αλλά αν χάσω πάλι λίγα θα είναι. Το καλύτερο είναι να βάλεις 1000 ευρώ σε 10 νομίσματα 100 στο καθένα και τα αφήνεις 1 2 χρόνια και βλέπεις. Εγώ έβαλα 110 ευρώ και τώρα έχω 450 αλλά πιστεύω ότι vtc και Mona θα γίνουν τα επόμενα dash και ethereum με 100+ δολάρια αξίας μέσα στο 2018 οπότε τα αφήνω και ότι γίνει.

Αφού τα πίστευες έπρεπε να βάλεις κάτι παραπάνω ρε συ! Δεν πειράζει, καλά είναι κι αυτά! Θα τα δω κι εγώ, ίσως πάρω λίγα!

• Like 1

Δεν το βρήκα αυτό...εννοώ να ανταλλάξω ας πούμε litecoin για ethereum. Αυτό που μπορώ να κάνω τώρα είναι να πουλήσω lite για btc και μετά να αγοράσω eth με btc. Αλλά έτσι πληρώνω συνέχεια προμήθειες!

Αφού τα πίστευες έπρεπε να βάλεις κάτι παραπάνω ρε συ! Δεν πειράζει, καλά είναι κι αυτά! Θα τα δω κι εγώ, ίσως πάρω λίγα!

Έπρεπε τώρα είναι αργά. Περισσότερο πίστευα τα waves ark Aragon shift pivx τα οποία πάνε αρκετά καλά και αυτά αλλά καμία σχέση με τα άλλα 2. Εδώ στο monacoin είχα πάρει 15 και έδωσα τα 7 να πάρω game τι ψάχνεις. Τα 7 άξιζαν 3 ευρώ και τώρα αξίζουν 100 ευρώ. Τέλος πάντων δεν πειράζει καλά να είμαστε. Με το ΑΝ δεν γίνεται δουλειά.

• Like 3

παιδια το tenx ειναι ασφαλες? η λειτουργια του ειναι χαλια. με το ζορι ανοιγει. 

παιδια το tenx ειναι ασφαλες? η λειτουργια του ειναι χαλια. με το ζορι ανοιγει. 

συγγνωμη εννοουσα το kraken

Εγω παντως θα προτεινα σε οσους δεν εχουν εμπειρια με trading κτλ να μην ρισκαρουν γιατι θα χασουν τα λεφτα τους. Πιστευω το καλυτερο ειναι να αγορασει καποιος οσα bitcoin μπορει με χρηματα που αντεχει να χασει και να τα αφησει απειραχτα.

• Like 1

Φιλε μου δεν εχει σχεση με trading κτλ το ολο θεμα.Απλα ετσι οπως εχουν γινει τα πραγματα επενδυεις στο αρχικο σταδιο μιας νεας τεχνολογιας, δεν ειναι φουσκα πυραμιδα, δεν ειναι μονο οικονομικα στη μεση. semantic web και IOT θα ειναι οπως ειναι πια το κινητο σου σε καποια χρονια.

Γνωμη μου ειναι πως δεν εχει σχεση με τα οσα ξεραμε, αν και φυσικα εχει κινδυνους.Ειναι αυτο που ελεγε ενας γνωστος μου μολις ειχαν βγει τα ιδιωτικα καναλια, οι ηλεκτρονικοι ειχαν χεστει στα φαργκα καθως ολοι εδιναν οσο οσο να βαλουν κεραιες για να πιασουν το mega και τον ant1! 

Ειναι η εξελιξη και οποιος ξερει να το χειριστει σωστα, και γνωριζει οτι υπαρχει ρισκο....απο χιλιες μεριες προχωραει.

Εγω προσωπικα δεν θα εβαζα οπως λες ποσο που δεν αντεχω. Δεν ξερεις απο που θα σου ερθει. Αν και το να πεσει απο τα 20 χιλ δολαρια στα 3 σε καποια λεπτα μου φαινεται απιθανο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...