Προς το περιεχόμενο

Bitcoin - Η επανάσταση του χρήματος

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν ξερω αν ειναι legit αλλα μπορει να δουμε πολυ συντομα 10$ IOTA αν ισχυει.. :P

https://nichehunt.com/iota-is-exploding-in-a-way-that-could-only-be-compared-to-ethereum/

Korea’s largest exchange, Bithumb, will be adding IOTA soon

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

κοίτα για απλή χρήση στο dekstop το electrum είναι μια χαρά νομίζω. Τώρα στο electrum τα private key έχουν την μορφή κάποιων λέξεων τα λεγόμενα seed key που αυτά είναι το κλειδί σου για το bitcoin και αυτό μπορείς να το κάνεις import σε κάποιο electrum wallet ακόμα και αν σου καταστραφεί ο σκληρός και μετά να έχεις ξανά τα ίδια τα bitcoin σου.

Δλδ αυτό θα πρέπει να το αποθηκεύσεις και να το γνωρίζεις μόνο εσύ. [...] Μπορεί αν το έχεις σε κάποιο usb. To .dat αυτό αρχείο του βάζεις και ένα password για μεγαλύτερη ασφάλεια ώστε αν κάποιος ποτέ στο κλέψει να μην μπορεί να το "ανοίξει" με λίγα λόγια να στείλει bitcoin αφού θα πρέπει πρώτα να βάλει το password

Αν κάποιος έχει τα seed του, για ποιο λόγο να αποθηκεύσει και τα .dat αρχεία? Αν διαλυθεί ο σκληρός ή το pc, απλά βάζεις το seed, υπάρχει κάποια ανάγκη για τα .dat?

Αν κάποιος έχει τα seed του, για ποιο λόγο να αποθηκεύσει και τα .dat αρχεία? Αν διαλυθεί ο σκληρός ή το pc, απλά βάζεις το seed, υπάρχει κάποια ανάγκη για τα .dat?

το bitcoin-qt δεν έχει seed key αλλά όπως είπα τα private key του είναι στο .dat αρχείο του

Νόμιζα ότι γίνεται. πχ στο coinbase.. έχω καταλάβει λάθος;

Μόνο από ευρώ σε btc γίνεται μετατροπή σε ένα πορτοφόλι;

ή σε τπτ;

η Coinbase είναι στην ουσία πλατφόρμα που μπορείς να αγοράζεις και να πουλάς bitcoin. Με την ίδια λογική μπορεί να θεωρήσεις και wallet όλα τα ανταλλακτήρια επειδή και μόνο μπορείς να στείλες σε αυτά bitcoin.

wallet θεωρούμε τις εφαρμογές που έχεις στο pc σου η στο κινητό σου και που γνωρίζεις εσύ και μόνο εσύ τα private key τους.

https://www.youtube.com/watch?v=tN6b62sEpsY

• Like 1

το παρακάτω πάει σε όσους πούλησαν τα bitcoin τους για να πάρουν κάποιο shitcoin 

και το bitcoin μόλις έσπασε και τα 12k δολάρια :P

Αυτό που γίνεται με το IOTA δεν υπάρχει...και το κοιτάω να ανεβαίνει απλά χωρίς να μπορώ να πάρω , απίστευτο

και έβγαλε αυτό το coinbase τώρα...ωραία 

"SEPA deposits sent on Dec 4th may be delayed. We expect to process them in the coming days."

Εγω πηρα eth πριν το καλοκαιρι και νομιζω σε καλη στιγμη τα εκανα switch για btc. :P Μην τρελαίνεσαι με το IOTA θα πεσει correction σιγουρα, εχει πολυ μεγαλο volatiliy μπορει να σου βγει και σε καλο που δεν μπορεις να παρεις τωρα.

Παντως και dash/xmr/vtc εχουν ανεβει αρκετα απο τα picks μου, δυστυχως δεν πηρα αρκετα, ειδικα το xmr το πιστεύω και για long term και ας εχει χρηση μονο σε dark markets μια χαρα ικανοποιημενος θα ειμαι. :P

Αυτό που λες λεω κι εγώ να κανω και όλοι με λενε τρελό. Εχω καποια χρήματα που στην ουσία καθονται εδώ και χρόνια (ότι εχει μείνει από την πωληση του PC.)και ενα μικρό ποσό σε bitcoin. Λεω να παρω μερικά φτηνά νομίσματα και απλά να τα αφήσω να καθονται. Θα τα παρακολουθώ αλλα δεν θα τα ακουμπαω. Είναι τοσο τρελό αυτό;

Καθόλου τρελό. Προσοχή στα νομίσματα που θα διαλέξεις.

Αυτό που γίνεται με το IOTA δεν υπάρχει...και το κοιτάω να ανεβαίνει απλά χωρίς να μπορώ να πάρω , απίστευτο

και έβγαλε αυτό το coinbase τώρα...ωραία

"SEPA deposits sent on Dec 4th may be delayed. We expect to process them in the coming days."

Πιο iota. 2 νομίσματα που έχω τον τελευταίο μήνα έχουν x30 και ανεβαίνουν καθημερινά. Κρίμα που έβαλα λίγα χρήματα. 500 1000 ευρώ ήθελε στο κάθε νόμισμα να γίνει το profit τεράστιο σε λίγο καιρό.

• Like 2

Και ξαφνικά τα 5000 φαίνονται λίγα για το btc...απίστευτα πράγματα! Είχε προβλέψει κάποιος ότι θα φτάσει τόσο; (Πρόσφατα εννοώ, 7000 μέχρι τέλος του χρόνου είχα ακούσει αλλά για 15-20 πάει! ).

Πιο iota. 2 νομίσματα που έχω τον τελευταίο μήνα έχουν x30 και ανεβαίνουν καθημερινά. Κρίμα που έβαλα λίγα χρήματα. 500 1000 ευρώ ήθελε στο κάθε νόμισμα να γίνει το profit τεράστιο σε λίγο καιρό.

Δίδαξε μας δασκαλε. Εστω σε pm. Λεφτά υπαρχουν

Άστα τώρα είναι αργά... όσα κοίταγα και μουτζώνομαι που δεν αγόρασα είναι από χ9 μέχρι χ15-20.

ΖΕΝ από 3.50-4.00 τώρα στα 29.60, FTC από 0.04 0.28, GRS από 0.10 0.98 και πάει λέγοντας... το μπιπ το LTC να δω πότε θα κάνει το μπαμ :mad:

Και για να μείνω ontopic 13K το BTC...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Tα ανταλλακτήρια πάντως τα έχουν παίξει.

Έχω πολύ καιρό να δώ smooth καταστάσεις σε coinbase, kraken, και τώρα Bitfinex.

Error 502 και άγιος ο θεός.

Nα κάνεις κίνηση και αμέσως μετά το σταυρό σου για να πάνε τα λεφτά έγκαιρα εκεί που θές.

Επεξ/σία από panther_512
  • Like 2

Το iota δεν το βλέπω στο bittrex, δεν υπάρχει;

Tα ανταλλακτήρια πάντως τα έχουν παίξει.

Έχω πολύ καιρό να δώ smooth καταστάσεις σε coinbase, kraken, και τώρα Bitfinex.

Error 502 και άγιος ο θεός.

Nα κάνεις κίνηση και αμέσως μετά το σταυρό σου για να πάνε τα λεφτά έγκαιρα εκεί που θές.

Όντως, με το ζόρι και 2-3 προσπάθειες τα κατάφερα κι εγώ χθες! Υπάρχουν κάποιες ώρες που μπορεί να είναι καλύτερα τα πράγματα;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...