Προς το περιεχόμενο

Bitcoin - Η επανάσταση του χρήματος

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για πες και εμάς το κόλπο!! 

Απλά φτιάχνεις account στο www.nicehash.com και δημιουργείται αυτόματα ένα  wallet και μετά απλά βάζεις την διέυθυνση του wallet σου απο το www.nicehash.com στο προγραμμα του nicehash

Γράφει στα FAQ του nicehash ότι με external wallet σου μπαίνουν μια φορά την βδομάδα αρκει να έχεις συγκεντρώσει 0.01 bitcoins

Ενω με wallet στο www.nicehash.com σου μπαίνουν κάθε μέρα αρκεί να έχεις συγκεντρώσει 0.0013 bitcoins

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

θεν θα ήταν καλή κινήσει να πουλήσεις τα ΙΟΤΑ, μπορεί να μην το πολυπιστεβης σαν project άλλα είναι μια μακροχρόνια επενδύσει.

Δεν τα πουλαω ακομα αλλα η απότομη ανοδος δεν μου αρεσει ιδιαίτερα, ισως πρεπει να παρω profits.

Κοιτάξτε και πρός Ripple(XRP) μεριά, έπεσε και η τιμή του πρόσφατα.

Γιατί πότε ανέβηκε; Γενικά βλέπω να το υποστηρίζουν πολλοί αυτό το νόμισμα, αλλά μέχρι τώρα έχει κάνει τίποτα;

επειδή αυτό το νημα εχει περισσοτερη κινηση να κανω μια (ισως χαζη ερωτηση). πληρωνω virtual server για torrent ratio σε private trackets. αν το χρησιμοποιησω για bitcoin mining, θα βγει τουλάχιστον το κοστος του server (17 ευρώ το μηνα)

Xeon 4410 (6 virtual cores)

12GB RAM

600GB SSD

100 MBit γραμμη.

Καλημέρα παιδιά κάποιες απορίες σε σχέση με το bitcoin

1) Όλα τα wallet δεν έχουν fees κατά την μετατροπή από ευρώ σε bitcoin και το αντίθετο; Επίσης σε μεταφορές από και προς τις τράπεζες και τα ανταλλακτήρια;

2) H αγορά btc με ευρώ και τούμπαλιν που είναι καλύτερα να γίνεται σε ανταλλακτήριο ή σε πορτοφόλι;

3) Τέλος για trading πια πλατφόρμα θα μου προτείνατε σαν νέος χρήστης;

επειδή αυτό το νημα εχει περισσοτερη κινηση να κανω μια (ισως χαζη ερωτηση). πληρωνω virtual server για torrent ratio σε private trackets. αν το χρησιμοποιησω για bitcoin mining, θα βγει τουλάχιστον το κοστος του server (17 ευρώ το μηνα)

12GB RAM

600GB SSD

100 MBit γραμμη.

Όχι, δε θα βγάλεις σχεδόν τίποτα. 

Για να είναι κερδοφόρο το Mining, πρέπει να έχεις ισχυρή κάρτα γραφικών.

Καλημέρα παιδιά κάποιες απορίες σε σχέση με το bitcoin

1) Όλα τα wallet δεν έχουν fees κατά την μετατροπή από ευρώ σε bitcoin και το αντίθετο; Επίσης σε μεταφορές από και προς τις τράπεζες και τα ανταλλακτήρια;

2) H αγορά btc με ευρώ και τούμπαλιν που είναι καλύτερα να γίνεται σε ανταλλακτήριο ή σε πορτοφόλι;

3) Τέλος για trading πια πλατφόρμα θα μου προτείνατε σαν νέος χρήστης;

2. αυτό δεν έχω καταλάβει τι είναι που ρωτάς. Που γίνετε η μετατροπή από bitcoin σε ευρώ ας πούμε μέσα σε wallet? Τι wallet είναι αυτό?

2. αυτό δεν έχω καταλάβει τι είναι που ρωτάς. Που γίνετε η μετατροπή από bitcoin σε ευρώ ας πούμε μέσα σε wallet? Τι wallet είναι αυτό?

Νόμιζα ότι γίνεται. πχ στο coinbase.. έχω καταλάβει λάθος;

Μόνο από ευρώ σε btc γίνεται μετατροπή σε ένα πορτοφόλι;

ή σε τπτ;

Νόμιζα ότι γίνεται... έχω καταλάβει λάθος;

Μόνο από ευρώ σε btc γίνεται μετατροπή σε ένα πορτοφόλι;

ή σε τπτ;

Τί εννοείς μετατροπή σε πορτοφόλι? Για ποιό πορτοφόλι μιλάς?

12GB RAM

600GB SSD

100 MBit γραμμη.

Θα μπορουσες θεωρητικα να σκαψεις καποιο cpu-minable coin αλλα παλι εκτος του οτι δεν θα βγαλεις κανενα σοβαρο ποσο, θα σε χρεωνουν και παραπανω γιατι θα εχεις μονιμως τις cpu στο max

Καλά το kraken θέλει 0,00500 minimum balance για withdraw?

Και 0,00100 fee?

αχχχχ τα φτωχαδάκια τί τραβάμε....

Έχουμε οδηγίες για electrum?

Ποιά επιλογή διαλέγω?

c934157433aed72540e7da6e0d82c5e4.png

standard. Στην επομενη επιλογη, για segwit καλο ειναι να μην το επιλεξεις αν ειναι το μονο που θα εχεις, αλλα να βαλεις το κλασικου τυπου. Ακομα πολλα ανταλλακτηρια και payment processors δεν δεχονται τις διευθυνσεις αυτες.

Για δευτερο wallet ομως αποταμιευσης, καλυτερα segwit

• Like 2

Καλά το kraken θέλει 0,00500 minimum balance για withdraw?

Και 0,00100 fee?

αχχχχ τα φτωχαδάκια τί τραβάμε....

Έχουμε οδηγίες για electrum?

Ποιά επιλογή διαλέγω?

c934157433aed72540e7da6e0d82c5e4.png

Με ενδιαφέρει κι εμένα αυτό, λογικά το πρώτο;

Χθες στο discord του vertcoin λέγανε ότι ένας από την ομάδα των devs έχασε $20k επειδή είχε το seed σε txt στο pc του και έσβησα όλα τα πορτοφόλια και έγραψα το seed σε χαρτί  :ph34r:

Χθες στο discord του vertcoin λέγανε ότι ένας από την ομάδα των devs έχασε $20k επειδή είχε το seed σε txt στο pc του και έσβησα όλα τα πορτοφόλια και έγραψα το seed σε χαρτί  :ph34r:

Και σβήστηκε το αρχείο; Δεν μπορείς να κάνεις ανάκτηση txt; Γενικά όμως το χαρτί είναι το πιο απλό και το πιο ασφαλές!

Εννοει οτι καποιος μπηκε στο pc του και το πηρε

Εγω τα εχω μεσα στο keepass μαζι με ολους τους κωδικους μου. Σε κρυπτογραφημενο αρχειο φυσικα.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...