zio10 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Μπλέξιμο, δηλαδή αν έχω 50 νομίσματα πρέπει να έχω 50 πορτοφόλια;! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Για εμενα αν εχεις ξοδέψει κάποιο καλο ποσο παρε ενα ledger s, εμενα με βολεψε παρα πολυ. Το ΙΟΤΑ btw ειχα αγορασει στα 40c και ηθελα να πουλήσω σε break even/small loss, τωρα ειναι 2.6$ βλεπω lol. Δεν το πολυπιστεύω παντως σαν project παιζει να πουλησω τωρα και ισως re-entry αργοτερα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Μπλέξιμο, δηλαδή αν έχω 50 νομίσματα πρέπει να έχω 50 πορτοφόλια;! αν έχεις πολλά coin τότε θέλεις ένα hardware wallet μπορεί και περισσότερα από ένα καθώς έχουν υποστήριξη νομίζω για 6 νομίσματα το καθένα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
valkon Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Για εμενα αν εχεις ξοδέψει κάποιο καλο ποσο παρε ενα ledger s, εμενα με βολεψε παρα πολυ. Το ΙΟΤΑ btw ειχα αγορασει στα 40c και ηθελα να πουλήσω σε break even/small loss, τωρα ειναι 2.6$ βλεπω lol. Δεν το πολυπιστεύω παντως σαν project παιζει να πουλησω τωρα και ισως re-entry αργοτερα. Πρόσφατα δεν ανακοίνωσε συνεργασία η Microsoft ; Από που αγοράζεις αν επιτρέπεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 ωραίο άρθρο το παρακάτω από τα σπάνια που βρίσκεις καλογραμμένα στον Ελληνικό τύπο για το bitcoin Bitcoin. Αγοράζω ή όχι; http://www.capital.gr/me-apopsi/3258740/bitcoin-agorazo-i-oxi H Βενεζουέλα και ο πρόεδρος της ανακοίνωσαν ότι δημιουργούν το δικό τους ψηφιακό νόμισμα. Κάτι τέτοιο πάντως είχε προβλεφθεί ότι θα συμβεί και ότι οι πρώτες χώρες που θα χρησιμοποιήσουν την τεχνολογία του Bitcoin για να εκδώσουν τα δικά τους νομίσματα θα είναι αυτές που στην κυριολεξία θα είναι κατεστραμμένες οικονομικά. Petro: Ψηφιακό νόμισμα τύπου «Bitcoin» κατά της κρίσης από τη Βενεζουέλα http://www.naftemporiki.gr/story/1301123/petro-psifiako-nomisma-tupou-bitcoin-kata-tis-krisis-apo-ti-benezouela Ο Ceo της ups πάντως σε άρθρο του δηλώνει ότι ήρθε η ώρα για ένα παγκόσμιο ψηφιακό νόμισμα καθώς πλέον ο κόσμος μας μικραίνει και είναι ανόητο να βάζουμε σύνορα κυρίως στα εμπορεύματα και στις συναλλαγές Does Global Trade Need A Global Currency? https://longitudes.ups.com/does-global-trade-need-a-global-currency/ Το κουλούρι είναι πάντως όλα τα λεφτά Bitcoin σκοπεύει να βάλει φέτος στη Βασιλόπιτα η Βέφα Αλεξιάδου, με στόχο να έρθει πιο κοντά στην νεολαία http://www.tokoulouri.com/culture/pitcoin/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Για εμενα αν εχεις ξοδέψει κάποιο καλο ποσο παρε ενα ledger s, εμενα με βολεψε παρα πολυ. Το ΙΟΤΑ btw ειχα αγορασει στα 40c και ηθελα να πουλήσω σε break even/small loss, τωρα ειναι 2.6$ βλεπω lol. Δεν το πολυπιστεύω παντως σαν project παιζει να πουλησω τωρα και ισως re-entry αργοτερα. αν έχεις πολλά coin τότε θέλεις ένα hardware wallet μπορεί και περισσότερα από ένα καθώς έχουν υποστήριξη νομίζω για 6 νομίσματα το καθένα Νομίζω δεν χρειάζομαι hardware wallet ακόμα, θα κάνω ένα συνδυασμό electrum και ανταλλακτηρίων και βλέπουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Τι άνοδος είναι αυτή τελευταία. x30 και x35 άνοδος σε λίγο καιρό. Για να δούμε φαίνεται ότι έκανα καλή επιλογή νομισμάτων ελπίζω να συνεχίσουν έτσι να πάρουμε μερικά χιλιάρικα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Πρόσφατα δεν ανακοίνωσε συνεργασία η Microsoft ; Από που αγοράζεις αν επιτρέπεται; Δεν εχω ιδεα, η ms παντως ειχε ανακοινωσει και θεσεις για eth devs το καλοκαιρι κτλπ, παει να χωθει παντου δεν μου κανει εντυπωση αλλα οπως και να εχει μου φαινεται πολυ μακρινο το ολο concept. Απο που αγορασα IOTA η το ledger εννοεις? ΙΟΤΑ απο bitfinex ειχα αγορασει το καλοκαίρι(και ακομα εκει βρίσκονται το wallet του ειναι λιγο περιεργο και οτι δεν μπαινει στο ledger μενει στα exchanges για εμενα) και απο amazon.de το ledger. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ιάσωνbitc Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Υπάρχει κανένας τρόπος να κάνεις mining και να μπει ακόμα και 0.001 btc στο wallet ?Γιατί με το nicehash θέλει τουλάχιστον 0.01 btc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 το πόσο σε πληρώνει είναι καθαρά θέμα του pool που κάνεις mining. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bspus Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Υπάρχει electrum για litecoin και vertcoin σίγουρα, για άλλα δεν έχω κοιτάξει. Ethereum σίγουρα όχι Υπαρχει το electron-cash για bitcoin cash. Το χρησιμοποιω και ειναι ασφαλες Για etherium υπαρχει το online myetherwallet στο οποιο φυσικα φτιαχεις και κρατας το private key σου. Για μενα που εχω λιγο eth και θελω και καπου να βαζω eth tokens που μαζευω σκορπια απο δω και απο κει καλο ειναι, αλλα μιλαμε για μικροποσα Προσοχη σε καθε περιπτωση, γινεται χαμος με το phishing για να κλεψουν τα keys. Αν το χρησιμοποιησετε, καντε bookmark το site και να μπαινετε μονο απο κει, οχι απο αλλα links απο google, email κλπ. Μπλέξιμο, δηλαδή αν έχω 50 νομίσματα πρέπει να έχω 50 πορτοφόλια;! Να εχεις wallets η εστω τα κλειδια σε οσα εχεις καποιο σοβαρο ποσο απο νομισματα που θα κρατησεις long term. Εννοειται οτι δεν θα ασχοληθεις να βαλεις wallet για το shitcoin της εβδομαδας που αγορασες συνολο 20 ευρω ελπιζοντας να το πουλησεις 30 σε λιγες μερες. Υπάρχει κανένας τρόπος να κάνεις mining και να μπει ακόμα και 0.001 btc στο wallet ?Γιατί με το nicehash θέλει τουλάχιστον 0.01 btc Καλα κανουν. Αυτο το 0.001 btc οταν πας να το ξοδεψεις σε καποια συναλλαγη θα σου φαει μεγαλο ποσο σε fees. Ισως και 0.0001 εξτρα, δηλαδη θα χασεις 10%. Τα Fees που τρωει εξαρτωνται πληρως απο τα byte του script συναλλαγης και καθε εξτρα input προσθετει λιγο πολυ τον ιδιο αριθμο bytes στο τελικο script. Αρα συμφερει λιγα inputs. Το ιδανικο ειναι ενα input που ξοδευεται ολο, χωρις καν ρεστα σε καποια δικη σου διευθυνση. Καμια σημασια δεν εχει αν στελνεις 10 btc η 0.001 Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2017 από Bspus 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Καλά το kraken θέλει 0,00500 minimum balance για withdraw? Και 0,00100 fee? αχχχχ τα φτωχαδάκια τί τραβάμε.... Έχουμε οδηγίες για electrum? Ποιά επιλογή διαλέγω? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mkp Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Για εμενα αν εχεις ξοδέψει κάποιο καλο ποσο παρε ενα ledger s, εμενα με βολεψε παρα πολυ. Το ΙΟΤΑ btw ειχα αγορασει στα 40c και ηθελα να πουλήσω σε break even/small loss, τωρα ειναι 2.6$ βλεπω lol. Δεν το πολυπιστεύω παντως σαν project παιζει να πουλησω τωρα και ισως re-entry αργοτερα. θεν θα ήταν καλή κινήσει να πουλήσεις τα ΙΟΤΑ, μπορεί να μην το πολυπιστεβης σαν project άλλα είναι μια μακροχρόνια επενδύσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ιάσωνbitc Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 ok βρήκα κόλπο και για 0.001 απο το nicehash Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RpMz Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 ok βρήκα κόλπο και για 0.001 απο το nicehash Για πες και εμάς το κόλπο!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις