zio10 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Ναι δεν έχω σκοπό να τα πάρω τώρα, ίσα ίσα να αγοράσω κι άλλα θέλω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Υπάρχουν 1000+ νομίσματα. Κάποια είναι scam κάποια έχουν μέλλον. Θέλει ψάξιμο η δουλειά και διάβασμα να μπορέσεις να βρεις αυτά που πιθανώς έχουν μέλλον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Σκέφτομαι αυτή τη φορά να πάρω τα πιο «σίγουρα» 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Predatorkill Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Το dash στα 800 πήγε δεν το έχω σε τίποτα κάποιο από αυτά που έβαλα να πάει τόσο σε κάποια χρόνια.Οταν ειχε πρωτοβγει ειχα αγορασει αλλα και σκαψει γυρω στα 600 ~650. Σημερα κοστιζουν 370.000€. Τα ειχα πουλησει και εβγαλα 9.000€. Οσες μουντζες και να φαω δεν μου φτανουν. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ather Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δεν μιλάμε για εκατομμύρια, έστω και για κάποιες εκατοντάδες. Αλλά εφόσον έχει αναφερθεί εδώ μέσα θα το ξανακοιτάξω Κώδικας φορολογίας εισοδήματος (με τροποποιήσεις) https://www.taxheaven.gr/laws/law/index/law/528 Άρθρο 42 Παράγραφος 2 εδάφιο β και Άρθρο 43 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ιάσωνbitc Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Οταν ειχε πρωτοβγει ειχα αγορασει αλλα και σκαψει γυρω στα 600 ~650. Σημερα κοστιζουν 370.000€. Τα ειχα πουλησει και εβγαλα 9.000€. Οσες μουντζες και να φαω δεν μου φτανουν. 600 bitcoin ή ltc? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Οταν ειχε πρωτοβγει ειχα αγορασει αλλα και σκαψει γυρω στα 600 ~650. Σημερα κοστιζουν 370.000€. Τα ειχα πουλησει και εβγαλα 9.000€. Οσες μουντζες και να φαω δεν μου φτανουν. Το ξανά είχες πει φίλε μου είναι όντως κρίμα τουλάχιστον έβγαλες 9k από το τίποτα πάλι καλά είναι. 600 bitcoin ή ltc? Dash Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Predatorkill Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Το λεω και το ξαναλαω μπας και συνειδητοποιησω τι μαλακια εκανα τοτε αλλα και για να καταλαβουν τα αλλα μελη ποσο σημαντικο ειναι το hold στα crypto. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bspus Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Οταν ειχε πρωτοβγει ειχα αγορασει αλλα και σκαψει γυρω στα 600 ~650. Σημερα κοστιζουν 370.000€. Τα ειχα πουλησει και εβγαλα 9.000€. Οσες μουντζες και να φαω δεν μου φτανουν. Υπαρχουν και χειροτερα. Και εγω αρχες του 14 το εσκαβα με καρτες και cpu, εβγαζα 5-10 τη μερα. Αγορασα και καποια και ειχα φτασει τα 1000. Με το που ανεβηκε λιγο η τιμη τα δωσα για bitcoin, θεωρωντας οτι εκανα και φοβερη αγορα. Στο κατω κατω το εβλεπα απλως ως ενα μεσο να σκαψω bitcoin αφου με αμεσο τροπο δεν μπορουσα. Θα νομιζε κανεις οτι αφου ειδαμε τι εγινε με το bitcoin και πως χασαμε τοτε την ευκαιρια, θα ξεραμε να μην την ξαναπατησουμε. Αλλα δεν παει ετσι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Η υπομονή είναι αρετή. Στο bitcoin ποιος δεν πούλησε στα 5k? Τώρα. Πήγε διπλάσια και ίσως πάει και 20k και 30 και 40 κανείς δεν ξέρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Newbie1 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Θελω να συζητησουμε ενα υποθετικο σεναριο και κατα ποσο αυτο θα μπορουσε να γινει πραγματικοτητα καθως και τι μας προστατευει απ αυτο. Ας υποθεσουμε οτι ενα ανταλλακτηριο ειναι scam. Οταν ερθει η ωρα του, αντι να σκασει και να ψαχνει ο κοσμος που ειναι τα λεφτα του κανει κατι αλλο: "Γεμιζει" τα ταμεια του με fake cryptocurrency. Εφοσον ολα τα trades ειναι στην ουσια λογιστικες εγγραφες ποιος το σταματαει απο το να "πατησει ενα κουμπι" και καποιοι χρηστες να αποκτησουν τεραστια ποσα σε cryptos? Ας πουμε bitcoins. Στη συνεχεια οι τυποι αυτοι πουλαν οσο οσο τα "fake" bitcoins τους για τα πραγματικα fiat κεφαλαια των υπολοιπων χρηστων. Μ αυτο τον τροπο η τιμη του Bitcoin για παραδειγμα σε ενα και μονο ανταλλακτηριο θα επεφτε στα ταρταρα μεσα σε λιγες ωρες. Τα υπολοιπα ανταλλακτηρια μη γνωριζοντας τι συμβαινει, καθως και οι arbers, θα εξισωναν την τιμη αμεσα. Αυτο θα ειχε σαν αποτελεσμα ενα γενικο κραχ και ενα τεραστιο μπαχαλο στα ανταλλακτηρια και τις ισοτιμιες. γιατι δεν μπορει να γινει τετοιο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 ^Δεν ξέρω ακριβώς τον τρόπο αλλά έχω την εντύπωση ότι δεν γίνεται κάτι τέτοιο. Κατά τα άλλα, εγώ το παίρνω λίγο στην πλάκα γιατί αν το πάρω σοβαρά μιλάμε για ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που μπορεί να κάνει κάποιος στη ζωή του και μια από τις μεγαλύτερες ευκαιρίες που μπορεί να κλωτσήσει! Απελπισία! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
netaurio Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Καλα κατσε να δεις αν τα τεθερ εχουν ή οχι αντικρυσμα σε usd ή αν οι αλλοι "τυπωνουν" φανταστικα νομισματα και θα δεις που θα οδηγήσει όλο αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Καλα κατσε να δεις αν τα τεθερ εχουν ή οχι αντικρυσμα σε usd ή αν οι αλλοι "τυπωνουν" φανταστικα νομισματα και θα δεις που θα οδηγήσει όλο αυτό Και μέχρι εδώ να το πήγαινες χωρίς να σε νοιάζει τι θα γίνει μετά πάλι μια χαρά ήταν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Predatorkill Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Θελω να συζητησουμε ενα υποθετικο σεναριο και κατα ποσο αυτο θα μπορουσε να γινει πραγματικοτητα καθως και τι μας προστατευει απ αυτο. Ας υποθεσουμε οτι ενα ανταλλακτηριο ειναι scam. Οταν ερθει η ωρα του, αντι να σκασει και να ψαχνει ο κοσμος που ειναι τα λεφτα του κανει κατι αλλο: "Γεμιζει" τα ταμεια του με fake cryptocurrency. Εφοσον ολα τα trades ειναι στην ουσια λογιστικες εγγραφες ποιος το σταματαει απο το να "πατησει ενα κουμπι" και καποιοι χρηστες να αποκτησουν τεραστια ποσα σε cryptos? Ας πουμε bitcoins. Στη συνεχεια οι τυποι αυτοι πουλαν οσο οσο τα "fake" bitcoins τους για τα πραγματικα fiat κεφαλαια των υπολοιπων χρηστων. Μ αυτο τον τροπο η τιμη του Bitcoin για παραδειγμα σε ενα και μονο ανταλλακτηριο θα επεφτε στα ταρταρα μεσα σε λιγες ωρες. Τα υπολοιπα ανταλλακτηρια μη γνωριζοντας τι συμβαινει, καθως και οι arbers, θα εξισωναν την τιμη αμεσα. Αυτο θα ειχε σαν αποτελεσμα ενα γενικο κραχ και ενα τεραστιο μπαχαλο στα ανταλλακτηρια και τις ισοτιμιες. γιατι δεν μπορει να γινει τετοιο; Αντε και τα εκανε fiat, αμα βαρεσει κανονι το ανατλακτηριο τα fiat θα κανουν φτερα μαζι με τα bitcoins. Αυτο που γραφεις makes no sense. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις