chek2fire Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δε θα το κάνουν σε μια μέρα και δε θα γίνει κατά τρόπο αντιληπτό. Αν το έκαναν έτσι δε θα είχε νόημα. Το sell βέβαια θα γίνει διαφορετικά... αν πάνε να κάνουν αυτό που λες το μόνο που θα καταφέρουν θα είναι οι bitcoin trader να τους πάρουν τα σώβρακα καθώς λόγο έλλειψης ρευστότητας θα τους πουλάνε bitcoin σε τιμές δυσθεώρητες, βάλε μέσα ότι όσο θα ανεβαίνει η ισοτιμία τόσο θα αυξάνετε και η απροθυμία του απλού κόσμου να πουλήσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fylatos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι δε γίνεται ήδη; Δεν μπορώ να καταλάβω πως σε μια τόσο unregulated αγορά που αυτό είναι και το νόημα της να μην έχει central regulation, οι holders νιώθουν ασφάλεια ενάντια σε θεσμικό επενδυτή που αγοράζει με microtransactions, θα σουτάρει επικά όταν ανοίξουν πλήρως τα futures και μετά θα βγάλει την καρφίτσα. Γουστάρω και καραγουσταρω την ιδέα του bitcoin/blockchain αλλά μου βρωμάει άσχημα που ενώ λένε δε το καταλαβαίνω και είναι απάτη ετοιμάζονται να κάνουν trade futures. Οι ίδιοι που τα λένε αυτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bspus Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 βάλε μέσα ότι όσο θα ανεβαίνει η ισοτιμία τόσο θα αυξάνετε και η απροθυμία του απλού κόσμου να πουλήσει. Θα μπορουσες να πεις οτι οσο αυξανεται η ισοτιμια τοσο μεγαλυτερος ο πειρασμος να πουλησει καποιος πριν πεσει. Οταν καποιος μπηκε πριν μηνες και εχει βγαλει 200% μπορει να θεωρει οτι κερδισε το λαχειο, δε σκεφοτναι ολοι με τη λογικη του hodler. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ssatmaniac Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 παιδια καλησπερα. θελω να κανω μια μικρη επενδυση στο litecoin α αγορασω ενα. αγορασα μισο απο το coinbase αλλα με πεταξε εξω λογω verification. θελω κατι αξιοπιστο ποιο εχετε να μου προτεινετε? δεν θελω να παιξω απλα να αγοραω ενα δυο και αυτο ειναι ολο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 To πιο απλό είναι το coinbase αλλά θέλει να συνδέσεις IBAN. Υπόψειν παίρνει και ένα μικρό fee. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 παιδια καλησπερα. θελω να κανω μια μικρη επενδυση στο litecoin α αγορασω ενα. αγορασα μισο απο το coinbase αλλα με πεταξε εξω λογω verification. θελω κατι αξιοπιστο ποιο εχετε να μου προτεινετε? δεν θελω να παιξω απλα να αγοραω ενα δυο και αυτο ειναι ολο. δοκίμασε και το bitstamp αλλά εκεί μόνο μέσω sepa μπορείς να κάνεις μεταφορά χρημάτων και μετά αγορά και εκεί θέλει χαρτιά για verify. Τελείως ανώνυμα μπορείς να το κάνεις από το hitbtc αλλά εκεί θα πρέπει να έχεις bitcoin τουλάχιστον για να κάνεις την αγορά https://www.bitstamp.net/ https://hitbtc.com/exchange Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
παπι Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 το έχω ξαναγράψει ότι απλά δεν γίνετε να σουπίσεις την αγορά όσο και να το θέλεις γιατί απλά δεν θα βρούνε ποτέ τα απαιτουμενα bitcoin και στον χρόνο που θέλουν για να έχει κάποια μεγάλο shock η κίνηση τους. Εδώ προχθές με αυτό το μικρό volume και αρκετά ανταλλακτήρια ακόμα και τα θεωρητικά μεγάλα όπως το Coinbase/Gdax έκλεισαν τις πόρτες γιατί απλά δεν είχαν άλλα bitcoin να πουλήσουν Δεν γινεται να αγορασεις τα ιδια σου τα bid; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
netaurio Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Μεσα στο 2017 εχουν "δημιουργηθει" γυρω στα 800.000.000 usd tether με την υπόσχεση οτι υπαρχει αντικρυσμα σε δολαρια. Και λεω υποσχεση γιατι το τελευταίο audit που δημοσιευσαν ειναι απο τον μαρτιο και ηταν γυρω στα $44m. Οι τυποι πισω απο το tether ειναι οι ιδιοι πίσω απο το bitfinex. Κατα διαβολική συμπτωση την ιδια περιοδο που δημιουργηθηκαν αυτα τα φανταστικα $800m δολαρια η τιμη του btc εκτοξευθηκε απο τα 2000$ στα 11.000$. Αυτο απο μονο του δεν ειναι κατι ανησυχητικο? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
valkon Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Σε περίπτωση που του χρόνου ένα από τα coins που έχω επενδύσει σκάσει και βγάλω λεφτά, με την εφορία τι πρέπει να κάνω; Μπορώ απλά να πληρώσω το αντίστοιχο % και όλα καλά; Αν ξέρει κάποιος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Σε περίπτωση που του χρόνου ένα από τα coins που έχω επενδύσει σκάσει και βγάλω λεφτά, με την εφορία τι πρέπει να κάνω; Μπορώ απλά να πληρώσω το αντίστοιχο % και όλα καλά; Αν ξέρει κάποιος Κάπου έχει αναφερθεί εδώ ότι τα δηλώνεις σαν κέρδη από μετοχές. Αλλά κάτσε με το καλό να ανέβει και βλέπεις, μπορεί και να έχουν αλλάξει τα πράγματα και να μπορείς να τα δηλώσεις κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
valkon Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Κάπου έχει αναφερθεί εδώ ότι τα δηλώνεις σαν κέρδη από μετοχές. Αλλά κάτσε με το καλό να ανέβει και βλέπεις, μπορεί και να έχουν αλλάξει τα πράγματα και να μπορείς να τα δηλώσεις κανονικά. Δεν μιλάμε για εκατομμύρια, έστω και για κάποιες εκατοντάδες. Αλλά εφόσον έχει αναφερθεί εδώ μέσα θα το ξανακοιτάξω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δεν μιλάμε για εκατομμύρια, έστω και για κάποιες εκατοντάδες. Αλλά εφόσον έχει αναφερθεί εδώ μέσα θα το ξανακοιτάξω Εγώ για τόσα δεν θα το έψαχνα καν. Δεν πιστεύω να υπάρχει πρόβλημα δηλαδή, τι θα σου πουν, που βρήκες 500€; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Καλά πάω και εγώ. Τριπλασιασμός στο blockfolio στο σύνολο μέσα σε 4 μήνες. 3 νομίσματα που αγορασα έχουν πάει x25 το καθένα μέσα σε 4 μήνες. Από 1000 να έβαζα στο καθένα τώρα θα ειχα 75k. Αλλά το πήγα safe μικρό ποσό πολλά νομίσματα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Ωραίος! Αυτά που πήρα εγώ εκτός του btc δεν κάνουν και κάτι ιδιαίτερο...αλλά μόνο και μόνο από το btc είμαι σχεδόν στα διπλά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Ωραίος! Αυτά που πήρα εγώ εκτός του btc δεν κάνουν και κάτι ιδιαίτερο... Δώστα χρόνο μην βιάζεσαι. Εγώ αγόρασα νομίσματα από 0.002 λεπτά μέχρι κάποια στα 3 ευρώ. Όλα καλά πάνε και δεν έχω σκοπό να τα πάρω αν δεν βγάλω 5 10k. 2 3 χρόνια θα τα αφήσω και ότι γίνει. Έχει μέλλον η όλη ιστορία με τα cryptocoins. Το dash στα 800 πήγε δεν το έχω σε τίποτα κάποιο από αυτά που έβαλα να πάει τόσο σε κάποια χρόνια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις