Προς το περιεχόμενο

Bitcoin - Η επανάσταση του χρήματος

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ρε 'σεις, πήρα μικρό ποσό δοκιμαστικά στο coinbase. Ενώ λέει μικρότερο ποσό είναι το 0.000108, όταν αγόρασα 0.00108 (Χ10 δηλαδή), μου έβαλε μόνο το 0.0010, τα άλλα τα έφαγε. Τι σκατά ελάχιστο ποσό είναι αφού δεν το βλέπει;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ρε 'σεις, πήρα μικρό ποσό δοκιμαστικά στο coinbase. Ενώ λέει μικρότερο ποσό είναι το 0.000108 όταν το αγόρασα, μου έβαλε μόνο το 0.0001, τα άλλα τα έφαγε. Τι σκατά ελάχιστο ποσό είναι αφού δεν το βλέπει;

το Coinbase έχει πολλά τέτοια χαράτσια κρυφά η φανερά. Γιαυτό λέμε η καλύτερη αγορά είναι να την κάνεις σε κάποιο ανταλλακτήριο.

Τα ανταλλακτήρια βαράνε τρελές μλκιες αυτές τις μέρες πάντως... τόσο σε Kraken όσο και σε Bittrex (του οποίου το verify πήρε 5 λεπτά btw...). Γενικότερα πάντως, λυπάμαι όποιον κάνει day trading με leverage σε τέτοιο volatility, μιλάμε είτε για balls of steel είτε για πλήρη άγνοια κινδύνου, ή και τα 2 :P

Για τους hodlers (not a typo) και τους χρήστες (λόγω αποφόρτισης των blockchain απ'την σπέκουλα) τα νέα λόγω futures μάλλον είναι καλά, για τους traders δεν ξέρω, αν φύγει ρευστότητα απ'τα ανταλλακτήρια και πάει στους κλασσικούς brokers για futures κτλ ίσως αρχίσουν να περιόριζονται οι ευκαιρίες.

το Coinbase έχει πολλά τέτοια χαράτσια κρυφά η φανερά. Γιαυτό λέμε η καλύτερη αγορά είναι να την κάνεις σε κάποιο ανταλλακτήριο.

Το 1 ευρώ νταβατζιλίκι το είδα, ναι, αλλά γράφει γμμένη αγορά 0.00108 και μόνο 0.001 στο wallet. Έφαγε 30 λεπτά, ναι, αλλά αν μαλακίζεται να ξέρω. Εξάλλου δοκιμαστικά το έκανα.

μην περιμένετε οτι οι old school bankers θα κατανοήσουν ποτέ τι είναι το bitocin και το λένε και ανοιχτά ότι απλά δεν καταλαβαίνουν τι είναι το Bitcoin

στις 18 Δεκέμβρη ξεκινάει η διαπραγμάτευση των Bitcoin futures στην αγορά παραγώγων CME

Το 1 ευρώ νταβατζιλίκι το είδα, ναι, αλλά γράφει γμμένη αγορά 0.00108 και μόνο 0.001 στο wallet. Έφαγε 30 λεπτά, ναι, αλλά αν μαλακίζεται να ξέρω. Εξάλλου δοκιμαστικά το έκανα.

Μηπως περα απο το 1 ευρω κραταει κατι εξτρα για το transaction fee? Παρεπιπτοντως, τα 8000 sat που σου εφαγε ειναι πολυ κοντα στο 1 ευρω, μπορει και ακριβως 1 ευρω τη στιγμη της αγορας. Μηπως αυτο ηταν το χαρατσι τελικα?

Μηπως περα απο το 1 ευρω κραταει κατι εξτρα για το transaction fee? Παρεπιπτοντως, τα 8000 sat που σου εφαγε ειναι πολυ κοντα στο 1 ευρω, μπορει και ακριβως 1 ευρω τη στιγμη της αγορας. Μηπως αυτο ηταν το χαρατσι τελικα?

Όχι το 1 το τρώει πριν το conversion. Εμένα μου μοιάζει με περίπτωση "κρατάμε 4 δεκαδικά".

Με τόσο μικρό market cap το κατανοούν δε το κατανοούν, θα σπεκουλάρουν άσχημα.

ποιο είναι μικρό volume τα 7 δις μέσα σε 24 ώρες?

μην περιμένετε οτι οι old school bankers θα κατανοήσουν ποτέ τι είναι το bitocin και το λένε και ανοιχτά ότι απλά δεν καταλαβαίνουν τι είναι το Bitcoin

στις 18 Δεκέμβρη ξεκινάει η διαπραγμάτευση των Bitcoin futures στην αγορά παραγώγων CME

Ατομα τα οποια εχουν καταλαβει πολυπολοκα χρηματοοικονομικα προιοντα και τα χρησιμοποιουν θεωρω οτι μια χαρα θα το καταλαβουν. Δεν ειναι αναγκαιο να ξερεις coding για να καταλαβεις κινησεις, ασε που για αυτα εχουν μια στρατια απο αναλυτες οπου μεγαλο μερος αυτων ειναι cs gradates, electrila engineers, math grads κλπ. Μπορει να εχουν μπει πιο ασχημα απο οτι λενε στο παιχνιδι αλλα να μην ειναι ακομα υποχρεωμενοι να το αναφερουν  ολο το ποσο

• Like 3

ποιο είναι μικρό volume τα 7 δις μέσα σε 24 ώρες?

Σε σχέση με άλλες αγορές είναι μικροσκοπική ακόμα και αυτό είναι που δημιουργεί και τον κίνδυνο να την σπεκουλάρουν.

Εκτός αν νομίζεις ότι 4-5 μεγάλα funds έχουν δυσκολία να σκουπίσουν την αγορά από όλα τα bitcoin αν το θέλουν. Άσχετα με το ότι δε χρειάζεται καν να αγοράσουν πάνω από το 20% για να χειραγωγήσουν την αγορά. Και φυσικά δε θα το κάνουν σε ένα wallet χαζοί δεν είναι.

Σε σχέση με άλλες αγορές είναι μικροσκοπική ακόμα και αυτό είναι που δημιουργεί και τον κίνδυνο να την σπεκουλάρουν.

Εκτός αν νομίζεις ότι 4-5 μεγάλα funds έχουν δυσκολία να σκουπίσουν την αγορά από όλα τα bitcoin αν το θέλουν. Άσχετα με το ότι δε χρειάζεται καν να αγοράσουν πάνω από το 20% για να χειραγωγήσουν την αγορά. Και φυσικά δε θα το κάνουν σε ένα wallet χαζοί δεν είναι.

το έχω ξαναγράψει ότι απλά δεν γίνετε να σουπίσεις την αγορά όσο και να το θέλεις γιατί απλά δεν θα βρούνε ποτέ τα απαιτουμενα bitcoin και στον χρόνο που θέλουν για να έχει κάποια μεγάλο shock η κίνηση τους.

Εδώ προχθές με αυτό το μικρό volume και αρκετά ανταλλακτήρια ακόμα και τα θεωρητικά μεγάλα όπως το Coinbase/Gdax έκλεισαν τις πόρτες γιατί απλά δεν είχαν άλλα bitcoin να πουλήσουν :P

• Like 1

το έχω ξαναγράψει ότι απλά δεν γίνετε να σουπίσεις την αγορά όσο και να το θέλεις γιατί απλά δεν θα βρούνε ποτέ τα απαιτουμενα bitcoin και στον χρόνο που θέλουν για να έχει κάποια μεγάλο shock η κίνηση τους.

Εδώ προχθές με αυτό το μικρό volume και αρκετά ανταλλακτήρια ακόμα και τα θεωρητικά μεγάλα όπως το Coinbase/Gdax έκλεισαν τις πόρτες γιατί απλά δεν είχαν άλλα bitcoin να πουλήσουν :P

Δε θα το κάνουν σε μια μέρα και δε θα γίνει κατά τρόπο αντιληπτό. Αν το έκαναν έτσι δε θα είχε νόημα.

Το sell βέβαια θα γίνει διαφορετικά...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...