Προς το περιεχόμενο

Bitcoin - Η επανάσταση του χρήματος

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

:ph34r:  :ph34r:  :ph34r:

The bitcoin exchange Coinbase has been ordered to hand the IRS info on 14,355 of its highest-rolling customers

• On Wednesday, a court ordered Coinbase to hand over information to the Internal Revenue Service (IRS) about users that made transactions over $20,000 between 2013 and 2015.
  • That request includes information on 14,355 Coinbase customers across 8.9 million transactions, according to the court order. 
  • The order comes nearly a year after the IRS first requested records on all of Coinbase's transactions between 2013 and 2015 as part of its efforts to catch tax evaders.

http://uk.businessinsider.com/coinbase-must-give-bitcoin-customer-information-irs-taxes-2017-11?utm_content=buffer56bdc&utm_medium=social&utm_source=facebook.com&utm_campaign=buffer-bi&r=US&IR=T

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Παιδιά να υπενθυμίσω σε όλους και να το έχετε πάντα κανόνα.

- αν κάποιος σας εμπιστεύετε εύκολο κέρδος στον χώρο του Bitcoin απλά είναι SCAMMER και θέλει να σας φάει τα χρήματα 

-Ποτε δεν δίνετε τα ψηφιακά σας νομίσματα σε τρίτους για να τα διαχειριστούν για εσάς. Αν κάποιος σας το ζητήσει είναι SCAMMER και θέλει να σας τα φάει.

-Εχετε πάντα στην διαχειρισή σας τα private key και τα ψηφιακά σας wallet. Το να τα αφήνεις σε ανταλλακτήρια και web wallet απλά μπορεί ανά πάσα ώρα και στιγμή να τα χάσεις.

Αυτά τα γράφω με αφορμή ενός παιδιού που μου έστειλε pm εδώ στο forum για να με ρωτήσει την γνώμη μου για κάποιον που του υποσχόταν εύκολο κέρδος για επενδύσεις με Bitcoin. 

Ενώ του είπα δύο φορές ότι είναι scammer αυτός με αγνόησε και του έδωσε τα χρήματα. Φυσικά την κατάληξη μπορείτε να την φανταστείτε. 

Κρίμα, μακάρι να μην έχασε πολλά.

Στην σημερινη ενημέρωση των δημοσιογράφων στον λευκό οίκο κάποιος ρώτησε αν το Trump έχει υπόψη το bitcoin και αν θα υπάρξει κάποια νομοθετική του ρύθμιση και ο εκπρόσωπος τύπου είπε ότι έχει συζητηθεί το θέμα και αναμένονται ανακοινώσεις.

https://www.youtube.com/watch?v=Qkz9TX45Bs8

ένα comment στο reddit για το θέμα έχει πολύ γέλιο :D

"God, I feel sorry for the poor soul that has to try and explain bitcoin and the blockchain, to Trump."

Την ίδια ώρα ουρές στο Tel Aviv στο Bitcoin ATM που έχουν εκεί

και φυσικά δεν έλειψαν και σήμερα τα πρωτοσέλιδα 

DP4jjJmWkAAmt0v.jpg

Εσύ check2fire πώς βλέπεις την γραφική παράσταση του BC?

Εγω παλι περιμενω ενα σχολιασμο για τη χθεσινη πτωση που ηταν ανω του 20% μεσα σε ενα 24ωρο...

• Like 1

Εγώ θα θυμίσω το 99 όταν οι γιαγιάδες αγόραζαν με τη σύνταξή τους μετοχές στο ΧΑΑ

Είναι απόλυτα λογικό να το σκεφτουμε έτσι.

Αλλά μπορεί να είμαστε προ των πυλών ενός paradigm shift.

Θυμάμαι όταν ήμουν μικρός και παρακαλούσα τους γονείς μου να βάλουμε internet (24Kbps) αρχές δεκαετίας του 90 και τους εξηγούσα ότι στο μέλλον θα είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας. Τότε δεν με πίστευαν. Και όμως σήμερα είναι κομμάτι της καθημερινότητάς τους.

Μπορεί η τιμή των ψηφιακών νομισμάτων να κρασάρει χωρίς επιστροφή, αλλά μόλις σταθεροποιηθούνε, έχουν όλες τις προϋποθέσεις για να αποτελέσουν αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας.

Εγω παλι περιμενω ενα σχολιασμο για τη χθεσινη πτωση που ηταν ανω του 20% μεσα σε ενα 24ωρο...

Και τα ανταλλακτήρια σταμάτησαν τη λειτουργία τους, επικαλούμενα φόρτο συναλλαγών......

Από άνθρωπο που είναι αρκετά μέσα στα πράγματα διαβάζω αυτό:

Ethereum works like a charm. Bitcoin is unusable. Guess which one will dominate the market in two years time.

Πως το βλέπετε; Στέκει;

High volatility, τιποτα καινουργιο τιποτα που δεν εχουμε ξαναδει στα cryptomarkets.

Ethereum works like a charm. Bitcoin is unusable. Guess which one will dominate the market in two years time.

Πως το βλέπετε; Στέκει;

Οχι δεν το πιστευω, το eth θα γυρισει σε PoS το οποιο να πω την αληθεια δεν με ενθουσιαζει. Το btc ειναι ο πρωτος παιχτης εχει το highest market cap, επισης ειναι το μεσο για να αγορασεις altcoins, θελεις να αγορασεις πχ Vertcoin?? θα το κανεις με btc, πρακτικα ειναι οτι το usd για τον SP500 atm εκτος απο εξαιρεσεις οπως eth/ltc στο coinbase. Βεβαια τα πραγματα κινουνται τοσο γρηγορα που κανεις δεν ξερει πραγματικα.

• Like 1

High volatility, τιποτα καινουργιο τιποτα που δεν εχουμε ξαναδει στα cryptomarkets.

H ανοδος του παντως (οταν και οποτε συμβαινει) δεν μπαινει στα ιδια πλαισια του high volatility, αλλα αντιμετωπιζεται με τρομερο ενθουσιασμο.

γιατι ειναι διαφορετική η ψυχολογία όταν κερδίζεις απ'ότι όταν χάνεις 

http://time.com/money/4207790/stock-market-losses-gains-graphic/

πάντως η διακυμάνση της τιμής ειναι σταθερά μεγάλη, σχεδόν απο όταν ξεκινησε το btc. Αυτο ειναι και το κύριο εμπόδιο για να καθιερωθει σαν μέσο αποθηκευσης αξίας ή συναλλαγών, ή θα μεινει απλά για σπεκουλάρισμα.

• Like 1

H ανοδος του παντως (οταν και οποτε συμβαινει) δεν μπαινει στα ιδια πλαισια του high volatility, αλλα αντιμετωπιζεται με τρομερο ενθουσιασμο.

Εντάξει, όχι και όταν και όποτε. Έχει ξεσκιστεί να ανεβαίνει ρε συ! :D

Ναι γιατι εχει ανοδο 1000% φετος και οταν ανεβαίνει συνήθως δημιουργεί νέα supports αλλα και ευκαιρια να αγορασεις φτηνα altcoins τα οποια επισης εχουν massive gains(αν εχεις καποιες γνωσεις και διαλεξεις τα σωστα φυσικα). Το market αυτη τη στιγμη ειναι wild west κανονικα, ειναι αδυνατο να χασεις αν κανεις hold, day trading ναι μπορει να ειναι πονος αλλα δεν υπαρχει κανενας λογος imo, ενας btc holder θα κανει outperform 99% των traders σε 1y timeframe (τουλαχιστον ετσι οπως πανε τα πραγματα με βαση τον τελευταιο χρονο).

Νομιζεις τον νοιαζει αν ξαναπαει 7k?? 6k?? Εγω δεν το νομιζω..

hRkPULsR

γιατι ειναι διαφορετική η ψυχολογία όταν κερδίζεις απ'ότι όταν χάνεις 

http://time.com/money/4207790/stock-market-losses-gains-graphic/

Δεν χανεις τιποτα ακομα και στα 10k να αγορασες πολυ πιθανο σε 4 μηνες να εχεις κερδος, με αυτους τους ρυθμους ο μονος τροπος να χασεις ειναι bad trades και τιποτα αλλο. Βεβαια δεν ειναι ολα ωραια και καλα, επαναλαμβανω οτι κανεις δεν ξερει τι θα γινει τα λεω ολα με βαση τον τελευταιο χρονο.

Οποιος βαζει λεφτα σε cryptos atm να ξερει οτι ειναι τζογος οχι επενδυση οποτε ας τα θεωρησει ηδη χαμενα για να μην εχουμε αλλα, αν μηδενισει μηδενισε εμενα προσωπικά αυτη ειναι η ψυχολογια μου και η αποψη μου πανω στο θεμα αν και πιστευω πολυ long term σε αυτα.

• Like 3

Πως το βλέπετε; Στέκει;

ο άνθρωπος αυτός δεν ξέρει τι του γίνετε. Για ρώτα τον αφού δουλεύει like a charm γιατί όποτε γίνετε κάποιο ico κρασάρει όλο το σύστημα για ώρες :P

• Like 1

Ναι γιατι εχει ανοδο 1000% φετος και οταν ανεβαίνει συνήθως δημιουργεί νέα supports αλλα και ευκαιρια να αγορασεις φτηνα altcoins τα οποια επισης εχουν massive gains(αν εχεις καποιες γνωσεις και διαλεξεις τα σωστα φυσικα). Το market αυτη τη στιγμη ειναι wild west κανονικα, ειναι αδυνατο να χασεις αν κανεις hold, day trading ναι μπορει να ειναι πονος αλλα δεν υπαρχει κανενας λογος imo, ενας btc holder θα κανει outperform 99% των traders σε 1y timeframe (τουλαχιστον ετσι οπως πανε τα πραγματα με βαση τον τελευταιο χρονο).

Νομιζεις τον νοιαζει αν ξαναπαει 7k?? 6k?? Εγω δεν το νομιζω..

hRkPULsR

Δεν χανεις τιποτα ακομα και στα 10k να αγορασες πολυ πιθανο σε 4 μηνες να εχεις κερδος, με αυτους τους ρυθμους ο μονος τροπος να χασεις ειναι bad trades και τιποτα αλλο. Βεβαια δεν ειναι ολα ωραια και καλα, επαναλαμβανω οτι κανεις δεν ξερει τι θα γινει τα λεω ολα με βαση τον τελευταιο χρονο.

Οποιος βαζει λεφτα σε cryptos atm να ξερει οτι ειναι τζογος οχι επενδυση οποτε ας τα θεωρησει ηδη χαμενα για να μην εχουμε αλλα, αν μηδενισει μηδενισε εμενα προσωπικά αυτη ειναι η ψυχολογια μου και η αποψη μου πανω στο θεμα αν και πιστευω πολυ long term σε αυτα.

Δεν αναφερομαι στο yearly outcome, αναφερομαι στις καθημερινες διακυμανσεις.

Αν μια μερα ανεβει Χ%, προκαλειται υπερμετρος ενθουσιασμος και γραφονται διαφορες υπερβολες. Η ανοδος δηλαδη δεν μπαινει δηλαδη στα (λογικα) πλαισια του high volatiliy, εκει δηλαδη που τοποθετουνται με ιδιαιτερη ευκολια κατρακυλες σαν τη χθεσινη.

Περι πιθανοτητων κερδους/χασουρας για το μελλον δε θα μιλησω για δυο λογους:

Α. Δεν εχω ασχοληθει ιδιαιτερα

Β. Με δεδομενο το Α και με δεδομενο οτι ειμαι παρατηρητης απο αποσταση ασφαλειας, το σεναριο ανοδων-καθοδων κλπ μοιαζει πολυ με αναλογα σεναρια του παρελθοντος που δεν ειχαν ευτυχη καταληξη παρα μονο για οσους ειχαν τη δυναμη να κατευθυνουν το πραγμα προς τα εκει που τους βολευε. Μπορει ομως να κανω και λαθος. Αν μια στο εκατομμυριο δεν κανω λαθος ομως, τοτε ξεκαθαρα διανυουμε την περιοδο του αναγκαιου hype και της ακομα πιο αναγκαιας καθετης ανοδου.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...