chek2fire Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Που μπορώ να διαβάσω τα αρνητικά του btc όσο γίνεται αντικειμενικά; Δεν εννοώ για φούσκα κλπ, αλλά τι αρνητικά έχει η τεχνολογία ή μπορεί να προκύψουν αργότερα ή αν γίνει πιο δημοφιλές κλπ. Εννοείται κι εδώ αν έχει όρεξη να τα γράψει κάποιος. θα σου το αναλύσω το βράδι γιατί δεν έχω χρόνο τώρα αλλά όπως έχει αποδεχθεί στην πράξη δεν υπάρχουν αρνητικά στο bitcoin. Ετσι όπως είναι σχεδιασμένο λειτουργεί τέλεια ακόμα και σε σενάρια καταστροφής. Θα ακούσεις να λένε για αρνητικά τύποι που pumparoun το δικό τους shitcoin, που δεν ξέρουν καθόλου πως λειτουργεί η blockchain τεχνολογία η το γνωρίζουν επιφανειακά. Το μόνο αρνητικό του που βρίσκω την δεδομένη στιγμή είναι το mining και ο συγκεντρωτισμός που έχει δημιουργήσει. Πιστεύω όμως και εκεί το game theory του και το οικονομικό του κίνητρο ότι θα το αποκεντρώσει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Αντε να σκασει η φουσκα επιτελους ομως.. btw που βλεπετε να κανει pullback?? Θα κρατησει τα 10k?? Πραγματικά οσο TA και αν δω δεν εχω ιδεα είναι τοσο απρόβλεπτο που μπορει να παει καρφί 15-20k μπορει και να φαει pullback 7k.. Προσωπικα εχω αυτα τα targets για buy: ~7k ~6k Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Εγώ έτσι όπως πάει σκέφτομαι να αγοράσω και τώρα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manos315 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Που μπορώ να διαβάσω τα αρνητικά του btc όσο γίνεται αντικειμενικά; Δεν εννοώ για φούσκα κλπ, αλλά τι αρνητικά έχει η τεχνολογία ή μπορεί να προκύψουν αργότερα ή αν γίνει πιο δημοφιλές κλπ. Εννοείται κι εδώ αν έχει όρεξη να τα γράψει κάποιος. Γεια χαρα. Μπορείς να τσεκάρεις εδώ καταρχήν: https://www.youtube.com/watch?v=7Yfp-pkjG5Y https://www.youtube.com/watch?v=O0Oz2ydUUh4 Απο εκεί και πέρα υπάρχει και η common sense. Οποιος το ψάχνει ψυχραιμα και ουδέτερα το θέμα μπορεί να καταλάβει τι γίνεται κατά τη γνώμη μου. Απ την άλλη, μπορεί να βγει κάποιος να ειρωνευτει και να φωνάξει χωρίς πραγματικα επιχειρήματα. Διάφοροι εντυπωσιασμοί για.. αλγόριθμους, hashing και.. 'mining' μπορεί να ακούγονται όμορφα στην αρχή, αλλά πέρα απ έναν περίεργο 'οπαδικό' φανατισμό ή κάποιο συμφέρον, δεν υπάρχει λόγος να τους αραδιάσει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ιάσωνbitc Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 538 δολλάρια κάτω σε λίγα λεπτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 538 δολλάρια κάτω σε λίγα λεπτα... ΕΣΚΑΣΕ Η ΦΟΥΣΚΑ!!!! Καλά τα έλεγε ο Πάτερ Κλεομένης. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mouxaxa Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Τι συμβαίνει; W T F is going on?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Τι συμβαίνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mouxaxa Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Χάζευα τα charts στο poloniex και είδα το BTC να πέφτει από τα 11000 στα 8500$ μέσα σε μισή ώρα. Και ακόμα επικρατεί αναταραχή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Τι συμβαινει ρε Ζιο http://www.zerohedge.com/news/2017-11-29/bitcoin-plunges-back-below-10000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iageogr Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Οι μεγαλες επαναστάσεις θέλουν και γερά στομάχια παιδια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Εντάξει δεν παρακολουθώ κι όλη την ώρα ισοτιμίες, thanks! Και κάτι άλλο, τι γίνεται με το kraken; Όλο error μου βγάζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Orpheas1992 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Τα ιδια και το Coinbase...Μας παιρνουν τα λεφτα και τρεχουν Αντε να πεσει λιγο ακομα να αγορασουμε.....αν και αρχισε η ανηφορα παλι νομιζω... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Εντάξει δεν παρακολουθώ κι όλη την ώρα ισοτιμίες, thanks! Και κάτι άλλο, τι γίνεται με το kraken; Όλο error μου βγάζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mouxaxa Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Το kraken αν κι εγώ αυτό χρησιμοποιώ, πρέπει να έχει τον server του σε κάποιο δωμάτιο φοιτητικής εστίας σχολής φιλολογίας στην μεσοδυτικη Μογγολία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις