chek2fire Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 όπως πάντα φοβερός ο Αντωνόπουλος https://www.youtube.com/watch?v=DHc81OL_hk4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 έσπασαν και τα 9k και το r/bitcoin έχει γεμίσει πλέον meme 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 As Bitcoin Scrapes $10,000, an Investment Boom Like No Other https://www.nytimes.com/2017/11/27/technology/bitcoin-price-10000.html?smid=tw-share Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Η συμπεριφορά του ethereum συνήθως μοιάζει με του bitcoin ή είναι ανεξάρτητα; Επίσης, το eth classic έχει προκύψει από διάσπαση όπως τα btc gold κλπ; Σκέφτομαι να πάρω ένα αλλά δεν ξέρω αν είναι καλή στιγμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Νομίζω πως το ETH μόνο προς τα πάνω μπορεί να πάει, όπως και το BC. Το ίδιο περιμένω και με το LTC. Είναι άλλη τεχνολογία blockchain, δεν προέρχεται από διάσπαση του BC. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Η συμπεριφορά του ethereum συνήθως μοιάζει με του bitcoin ή είναι ανεξάρτητα; Επίσης, το eth classic έχει προκύψει από διάσπαση όπως τα btc gold κλπ; Σκέφτομαι να πάρω ένα αλλά δεν ξέρω αν είναι καλή στιγμή. το ethereum classic είναι το αυθεντικό blockchain σύστημα όπου εκεί το dao και ο hacker του έχει κανονικά στη κατοχή του τα eth που κέρδισε σπάζοντας το smart contract του. Το ethereum είναι το fork της αλυσίδας καθώς έκαναν revert και έδωσαν πίωσ τα κλεμμένα token του DAO. Και κατά σύμπτωση οι μεγαλύτεροι επενδυτές ·στο DAO ήταν ο Vitalik και οι ίδιοι οι developer του ethereum. Με λίγα λόγια ακύρωσαν στην πράξη βασικές αρχές ενός blockchain συστήματος που είναι το code is the law και ότι το σύστημα είναι αποκεντρωμένο χωρίς κεντρικές παρεμβάσεις. Το ethereum classic ακολούθησε μετά τελείως διαφορετικό δρόμο, θα συνεχίσει στο pow mining και θα βάλει όριο ακόμα και στα ψηφιακά νομίσματα που θα δημιουργηθούν στην αλυσίδα του κάτι που το eth δεν έχει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Νομίζω πως το ETH μόνο προς τα πάνω μπορεί να πάει, όπως και το BC. Το ίδιο περιμένω και με το LTC. Είναι άλλη τεχνολογία blockchain, δεν προέρχεται από διάσπαση του BC. Εννοούσα αν το classic είναι διάσπαση από το eth. Thanks και τους δύο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 αν και όλο πλησιάζουμε τα 10k αλλά αυτά δεν σπάνε με τπτ να δούμε μερικά σημερινά πρωτοσέλιδα . έχουμε σήμερα και αυτό το άρθρο που λέει ότι ο Satoshi έιναι ο elon musk με τον ίδιο να το διαψεύδει https://hackernoon.com/elon-musk-probably-invented-bitcoin-9d6c7b7f9c3b και ένα ωραίο άρθρο Tulip bulbs vs bitcoin: a bubble comparison 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharias99 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δεν έχεις βάλει το Link με το άρθρο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 ναι δικιο έχεις εδώ είναι https://www.ft.com/content/272a8ea6-d3d5-11e7-a303-9060cb1e5f44 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Το κάστρο των 10.000$ μόλις έπεσε. Νομίζω είναι η ώρα να θυμηθούμε όλους αυτούς τους ανώνυμους χρήστες που πούλησαν btc στα 100-200-300-400...$ Θα σας θυμόμαστε για πάντα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ιάσωνbitc Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Χαχαχαχ είχα πει στην γιαγια μου πριν λίγες μερες οτι ασχολούμαι με το bitcoin και μου λέει:"Να προσέχεις παιδί μου ,μπορεί να είναι τιποτα απατεώνες αυτοί" 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Selvian Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Χαχαχαχ είχα πει στην γιαγια μου πριν λίγες μερες οτι ασχολούμαι με το bitcoin και μου λέει:"Να προσέχεις παιδί μου ,μπορεί να είναι τιποτα απατεώνες αυτοί" Ναι ανάλογα πως φυλάει ο καθένας τα κρυπτονομίσματα του υπάρχει περίπτωση να πέσει θύμα απάτης. Πολύ συχνές είναι οι περιπτώσεις όπου άτομα δεν μπορούσαν να τραβήξουν τα χρήματα τους από exchange markets όπως poloniex ή έχουν γίνει hack όπως στο bitfinex. Γι αυτό όσοι ρίχνετε χρήμα το οποίο το υπολογίζετε πρσοχή. Πάντα wallet. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Που μπορώ να διαβάσω τα αρνητικά του btc όσο γίνεται αντικειμενικά; Δεν εννοώ για φούσκα κλπ, αλλά τι αρνητικά έχει η τεχνολογία ή μπορεί να προκύψουν αργότερα ή αν γίνει πιο δημοφιλές κλπ. Εννοείται κι εδώ αν έχει όρεξη να τα γράψει κάποιος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 https://digiconomist.net/bitcoin-energy-consumption 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις