chek2fire Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Όπως σου το λέω, έτσι έχω ενημερωθεί από τις τράπεζες (τονίζω το τράπεζες), μετά από ακύρωση εμβάσματος: Δεν στέλνουν και δεν λαμβάνουν λεφτά από εταιρίες που έχουν σχέση με bitcoins και ψηφιακά νομίσματα. Εντωμεταξύ δοκίμασα το coinbase, το οποίο υποτίθεται δέχεται πιστωτική, και το site είναι ένα πανηγύρι. Verification errors, timed-out σελίδες, non-existant support. Βλέπω και το Kraken γονάτισε. Οπότε, εφόσον οι τράπεζες δεν δεχονται να κάνουν έμβασμα σε εναλλακτήριο, αλλά ούτε και δέχονται καταθέσεις στο λογαριασμό από αυτά, είμαστε αποκλεισμένοι από τα ψηφιακά νομίσματα ή υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος? άλλος τρόπος είναι να κάνεις αγορά μέσω κάποιας πλατφόρμας όπως το leupay να μεταφέρεις τα χρήματα εκεί και μετά από εκεί να στείλεις έμβασμα σε ανταλλακτήριο. Μια άλλη λύση είναι να δοκιμάσεις το p2p ανταλλακτήριο bisq που εκεί οι συναλλαγές και τα εμβάσματα γίνονται μέσω user. Νομίζω και το skrill έχει την δυνατότητα να αγοράσεις bitcoin. Με αυτούς τους τρόπους ξεγελάς το τραπεζικό σύστημα καθώς δεν φαίνονται εμβάσματα να πηγαίνουν κατευθείαν στα ανταλλακτήρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Θα τσεκάρω αυτά που έγραψες. Για την ώρα μου φαίνεται αδιανόητο αυτό που συμβαίνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 το είχα ξαναδιαβάσει αυτό το πράγμα. Δεν είναι περίεργο καθώς Κύπρος και Ελλάδα εδώ που τα λέμε είναι σε ένα ιδιόμορφο τραπεζικό καθεστώς εδώ και χρόνια. Στην Ελλάδα ευτυχώς δεν έχουμε τέτοια προβλήματα με τα ανταλλακτήρια. Εγώ θα σου έλεγα να δοκιμάσεις και το bitstamp που είναι κανονικά αδειοδοτημένο από την κυβέρνηση του Λουξεμβούργου σαν ίδρυμα ψηφιακών πληρωμών. Είμαι περιέργος τι δικαιολογία θα δώσουν αν ακυρώσουν πληρωμή την ίδια ώρα που θα περνάνε κανονικά εμβάσματα προς skrill η leupay 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pcos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 μπορεις να δοκιμασεις τα wirexapp.com kai spectrocoin.com σαν πλατφορμες που ασχολουνται με crypto και fiat. μπορει με απλη καρτα πιστωτικη-χρεωστικη να γινει η δουλεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 H απάντησή τους είναι ότι αυτή είναι η πολιτική της τράπεζας, οπότε δεν περιμένω κάποιο διαφορετικό αποτέλεσμα για οποιοδήποτε γνωστό ανταλλακτήριο ψηφιακών νομισμάτων. Ευχαριστώ για τις προτάσεις σας. Ποιά κρίνετε την πιό αξιόπιστη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fastnq2 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Ποσες μερες περιπου κανουν να πιστωθουν τα λεφτα με εμβασμα στο kraken? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 H απάντησή τους είναι ότι αυτή είναι η πολιτική της τράπεζας, οπότε δεν περιμένω κάποιο διαφορετικό αποτέλεσμα για οποιοδήποτε γνωστό ανταλλακτήριο ψηφιακών νομισμάτων. Ευχαριστώ για τις προτάσεις σας. Ποιά κρίνετε την πιό αξιόπιστη? κοίτα υπηρεσίες σαν το leupay και skrill το χρησιμοποιούν εδώ και καιρό ακόμα και εδώ στο forum και δεν έχω διαβάσει κάποιο πρόβλημα. Μετά εγώ χρησιμοποιώ το spectrocoin εδώ και δύο χρόνια χωρίς και εκεί να αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα. Και το bitstamp θεωρείτε από τα πλέον αξιόπιστα ανταλλακτήρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chaos KinG Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Παιδια ηθελα να ρωτησω σχετικα με το mining αν κανεις mining σε ενα pool για καποιες ωρες αλλα δεν εχεις φτασει το payout και κλεισεις το προγραμμα που κανεις mining η progress σου υπαρχει καπου για να συνεχισεις μετα μπας και φτασεις στο checkout η χανονται ολα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_Sage Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Εγώ θα σου έλεγα να δοκιμάσεις και το bitstamp που είναι κανονικά αδειοδοτημένο από την κυβέρνηση του Λουξεμβούργου σαν ίδρυμα ψηφιακών πληρωμών. Είμαι περιέργος τι δικαιολογία θα δώσουν αν ακυρώσουν πληρωμή την ίδια ώρα που θα περνάνε κανονικά εμβάσματα προς skrill η leupay συνιστάς ανεπιφύλαχτα το bitstamp? Επισης υπαρχει καποιο ποστ σε αυτο το thread που κανει list ολα τα ανταλλακτήρια? ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
razkal Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 το iban που χρησιμοποιει το bitstamp ειναι σλοβενικο νομιζω αλλά η διευθυνση της τραπεζας γερμανικη. με αποτελεσμα η hsbc ελλαδος να κανει fail τη μεταφορα. αυτα πριν 3 μηνες περιπου, αλλα δεν νομιζω να εχει αλλαξει και κατι. σαν ανταλλακτηριο, το bitstamp το θεωρω πιο "σβελτο" απο το κρακεν (και με πολυ καλο app) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Donacgreece Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 H απάντησή τους είναι ότι αυτή είναι η πολιτική της τράπεζας, οπότε δεν περιμένω κάποιο διαφορετικό αποτέλεσμα για οποιοδήποτε γνωστό ανταλλακτήριο ψηφιακών νομισμάτων. Ευχαριστώ για τις προτάσεις σας. Ποιά κρίνετε την πιό αξιόπιστη? Φίλε μου μπορείς πάντα να πάρεις μια visa τύπου wirex για να κάνεις την δουλειά σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 To bitstamp δεν δέχεται credit cards για αγορά bitcoins (υποτίθεται κάνει upgrade το σύστημα για broad launch). Mε SEPA δεν περιμένω κάτι διαφορετικό από τις τράπεζες. Με το Wirex μπορώ να χρησιμοποιήσω credit card για αγορά bitcoin? (7-10 μέρες for verification???). To κρακεν με έκανε Tier 3 σε λίγα λεπτά...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 wirex δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ γιατί διάβαζα πάντα προβλήματα να έχουν άλλοι με αυτήν. Σε spectrocoin δεν ξέρω αν γίνετε αγορά με κάρτα. Εκεί που γίνετε αγορά με κάρτα είναι στο blockchain.info αλλά μέσω άλλης εταιρείας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Donacgreece Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Όχι στο wirex αγορά γίνεται μόνο με άλλα alt coins. Εγώ τηβ έχω για άμεση ανάληψη αν χρειαστεί. Δηλαδή για να κανςις ευρώ. Όχι το αντίθετο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opera Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Πούλησα σήμερα κάτι πολύ ψιλά (εκατοστά) που είχα στο bitcoin.de στα 6000 ευρώ εντολή πώλησης έφυγαν σε λίγα λεπτά,Έλληνας τα αγόρασε,το πως τα μάζεψα είναι μεγάλη ιστορία. Θα τα επενδύσω σε τρεξιματικό εξοπλισμό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις