Bspus Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 εγώ το έχω πάθει με τα altcoin αυτό. Τα bitcoin πάντα ήμουν holder από πάρα πολύ χαμηλά που τα είχα. Δλδ κάτι eth, litecoin, monero, κτλ τα έχω σκοτώσει σε τιμές πάρα πολύ χαμηλές από τι τώρα. Τα σκοτωσες για fiat εννοεις η για btc? Γιατι σε σχεση με το btc ολα πεσμενα ειναι τωρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Στο bittrex λέει αυτό: Wallet Offline for 24 hours pending BTG fork - Deposits/Withdrawals will open after block 491407 Άρα δεν μπορώ να στείλω btc...αν τα αφήσω στο kraken και το coinbase τι θα γίνει με τη διάσπαση; Θα πάρω το νέο νόμισμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Τα σκοτωσες για fiat εννοεις η για btc? Γιατι σε σχεση με το btc ολα πεσμενα ειναι τωρα. Για bitcoin πάντα αλλά μέρος αυτών των "κερδισμένων" πρόσκαιρα bitcoin το έκανα fiat money με την μια δλδ δεν τα έβαζα στα αποθεματικά μου αυτά τα νομίσματα. Κάτι άλλο που θέλω να πω και θέλει μεγάλη προσοχή με το fork του Bitcoin gold Oπως φαίνεται οι τύποι αδυνατούν να προσθέσουν ένα σοβαρό replay protection μια μέρα μόλις πριν το fork. To replay πρόβλημα δεν έχει να κάνει μόνο με το forked chain αλλά και με το original chain. Ας πούμε ότι κάποιος κάνει import τα Bitcoin private key του σε ένα bitcoin gold wallet ώστε να πάρει τα bitcoin gold token. Τώρα αν στείλει αυτά τα bitcoin gold σε κάποια διεύθυνση και έχει ακόμα τα Bitcoin στο wallet που πήρε πριν τα private key, τότε υπάρχει μεγάλη πυθανότητα να φύγουν και τα bitcoin από το wallet Γιαυτό αν κάποιος θελήσει να κάνει import τα private key του σε κάποιο bitcoin gold wallet τότε πάντα έχει μεταφέρει πρώτα τα Bitcoin από αυτό το wallet και μετά τα κάνει import στα bitcoin gold wallet. Το λέει και το trezor εδώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Εγω τα εβαλα σε ledger s και περιμενω, το οποίο btw καλο hardware αλλα με χαλαει λιγο η ολη φαση με τον chrome και το app, δηλαδη τι αν κλεισουν το app, κλεισει η εταιρεια η w/e τι γινεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Εγω τα εβαλα σε ledger s και περιμενω, το οποίο btw καλο hardware αλλα με χαλαει λιγο η ολη φαση με τον chrome και το app, δηλαδη τι αν κλεισουν το app, κλεισει η εταιρεια η w/e τι γινεται? απλά παίρνεις το seed key και το μεταφάρεις σε κάποιο άλλο wallet και έχεις ξανά τα bitcoin. Δεν συμβαίνει τπτ δλδ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 απλά παίρνεις το seed key και το μεταφάρεις σε κάποιο άλλο wallet και έχεις ξανά τα bitcoin. Δεν συμβαίνει τπτ δλδ Σε καποιο αλλο ledger wallet θες να πεις, εγω μιλαω για την περιπτωση που το ledger γενικα ειναι dead.. Εκτος αν μπορεις με τις 24 λεξεις να κανεις recover σε αλλο wallet, δεν ξερω για αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bspus Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Σε καποιο αλλο ledger wallet θες να πεις, εγω μιλαω για την περιπτωση που το ledger γενικα ειναι dead.. Εκτος αν μπορεις με τις 24 λεξεις να κανεις recover σε αλλο wallet, δεν ξερω για αυτο. Αν μιλαμε για HD wallet θα πρεπει να μπορεις, αυτη ειναι και η λογικη του. Αλλα δεν χρειαζεται να ειναι 24 οι λεξεις, μπορει να ειναι και λιγοτερες η περισσοτερες. Ισως το ledger να βαζει αυτον τον περιορισμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Σε καποιο αλλο ledger wallet θες να πεις, εγω μιλαω για την περιπτωση που το ledger γενικα ειναι dead.. Εκτος αν μπορεις με τις 24 λεξεις να κανεις recover σε αλλο wallet, δεν ξερω για αυτο. φυσικά και μπορείς να βάλεις αυτές τις λέξεις σε άλλο wallet όχι μόνο τα ledger. αυτή την στιγμή πάντως η ισοτιμία του bgold των futures του που γίνονται trade στο yobit είναι ποιο πάνω από αυτή του bcrash https://yobit.net/en/trade/BTG/BTC#24H στα άλλα νέα και στο επόμενο fork άλλο ένα αντγαλλακτήριο δήλωσε ανοιχτά ότι δεν θα το υποστηρίξει το gatecoin https://blog.gatecoin.com/gatecoin-will-not-support-the-segwit2x-b2x-hard-fork-acbab0985dc2 ενώ το bitmex το χαρακτηρίζει πλέον shitcoin https://blog.bitmex.com/trading-shitcoin2x/ για να κατλάβουμε τι λέμε το Bitmex έχει x10 όγκο συναλλαγών σε δολάρια από το GDAZ(coinbase) και x3 από το bitifinex. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Οκ οπως καταλαβα αφου εχω τις 24 λεξεις απο το ledger αν πουμε οτι ledger γιοκ παει η παραγωγη πανε τα web apps, κλεινει η εταιρεια η w/e αλλο με αυτες λοιπον μπορω να κανω restore σε καποιο αλλο wallet σωστα?? Απλα οταν δεν εχεις το ledger connected εκτελει χρεη cold wallet.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Οκ οπως καταλαβα αφου εχω τις 24 λεξεις απο το ledger αν πουμε οτι ledger γιοκ παει η παραγωγη πανε τα web apps, κλεινει η εταιρεια η w/e αλλο με αυτες λοιπον μπορω να κανω restore σε καποιο αλλο wallet σωστα?? Απλα οταν δεν εχεις το ledger connected εκτελει χρεη cold wallet.. το ledger δες το σαν ένα πρόγραμμα που απλά μπορείς να διαχειρίζεσαι τα bitcoin σου που ξεκλειδώνουν με το seed key σου. Αυτό το seed key είναι και το private key σου που λέει στο δίκτυο ότι είσαι κάτοχος των συγκεκριμένων bitcoin. Τα private key είτε έχουν την μορφή κάποιων λέξεων όπως είναι τα seed key είτε είναι ένας αριθμός μακρινάρι όπως είναι τα private key που έχει το bitcoin-qt wallet και εκεί είναι αποθηκευμένα στο wallet.dat αρχείο. Στην ουσία τα wallet δεν αποθηκεύουν bitcoin αλλά private key και τα bitcoin δεν μετακινούνται στο δίκτυο αλλά αλλάζουν ιδιοκτησία στο ledger. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ather Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Μιλάμε για το ledger (πχ nano ledger s?) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Μιλάμε για το ledger (πχ nano ledger s?) ναι αλλά και όχι μόνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Την προηγούμενη φορά τα λεφτά στο kraken φάνηκαν την επόμενη μέρα, τώρα που έχω στείλει από την Παρασκευή ακόμα τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 αν τα στείλεις Παρασκευή τα βλέπεις από Τρίτη. Είναι λόγο ότι το σύγχρονο τραπεζικό σύστημα στην εποχή της τεχνολογίας κοιμάται για ΣΚ ξυπνάει Δευτέρα κάνει ένα 24αωρο να βάλει ξανά την μηχανή μπροστά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 το ledger δες το σαν ένα πρόγραμμα που απλά μπορείς να διαχειρίζεσαι τα bitcoin σου που ξεκλειδώνουν με το seed key σου. Αυτό το seed key είναι και το private key σου που λέει στο δίκτυο ότι είσαι κάτοχος των συγκεκριμένων bitcoin. Τα private key είτε έχουν την μορφή κάποιων λέξεων όπως είναι τα seed key είτε είναι ένας αριθμός μακρινάρι όπως είναι τα private key που έχει το bitcoin-qt wallet και εκεί είναι αποθηκευμένα στο wallet.dat αρχείο. Στην ουσία τα wallet δεν αποθηκεύουν bitcoin αλλά private key και τα bitcoin δεν μετακινούνται στο δίκτυο αλλά αλλάζουν ιδιοκτησία στο ledger. Τα οποια private keys απ'οτι καταλαβα δεν βλεπεις ποτε στο nano ledger ειναι hardcoded στη συσκευη(αυτο ειναι και το point του hardware wallet) οποτε ο μονος τροπος ειναι το 24 word seed, το οποιο πως το εμπιστεύομαι οτι δουλεύει πρώτον(ειμαι χαζος και δεν εκανα δοκιμη με ενα μικρο ποσο) και δευτερον τι αποτρέπει ενα brute force attack αφου το seed ειναι random words(οκ ισως ειναι παρα πολυ δυσκολο αλλα και παλι..) αφου δεν μπορεις να προσθέσεις και δικα σου η κατι αλλο? Και κατι αλλο, μπορω καπως να παρω private key απο το seed και να χρησιμοποιησω πχ το electrum η καποιο αλλο wallet για recovery?? sry αλλα χρησιμοποιώ exchanges περισσότερο και δεν ειμαι πολυ εξοικειωμένος με wallets. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις