Donacgreece Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 αν μιλάς για το bitcoin gold και αυτό δεν είναι σίγουρο πότε θα γίνει. Για τις 25 λένε οι δημιουργεί του αλλά δεν έχουν φτιάξει ακόμα ούτε client ούτε έχουν έτοιμο τον κώδικα για το fork. Ωραία. Οπότε απλά περιμένουμε. Μια άλλη ερώτηση. Περιμένω να μου έρθει μια Visa από wirex. Είχα καμία άλλη καλύτερη επιλογή; Ήμουν ανάμεσα σε wirex και xapo και επέλεξα τη πρώτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharias99 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Εδώ και 2,3 μήνες διαβάζω το θέμα εδώ και δεν καταλαβαίνω τπτ. Τί fork και πιρουνια είναι αυτα; Εκεί που διαβάζεις σοβαρά πράγματα και προβληματισμούς, πετάγεται και ένα θεϊκό πόστ! Με έκανες και γέλασα Να'σαι καλά! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Εκεί που διαβάζεις σοβαρά πράγματα και προβληματισμούς, πετάγεται και ένα θεϊκό πόστ! Με έκανες και γέλασα Να'σαι καλά! Αυτό παθαίνεις όταν διαβάζεις τα πράγματα επιδερμικά.Ήταν όντως αλήθεια ότι δεν καταλάβαινα τπτ. Σήμερα έκατσα όμως ένα 3ωρο και διάβασα καμιά 10ρια οδηγούς. Δεν έγινα εξπέρ αλλά τουλάχιστον ξεχώρισα στο μυαλό μου το fork από το πιρούνι lol Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Το worldcoinindex.com θεωρείται αξιόπιστο site; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Όλα καλά με το kraken, τα χρήματα φάνηκαν. Γρήγορο, Δευτέρα βράδυ τα έστειλα! Μπερδεμένο το έχουν ρε γμτ, δεν μπορεί απλά να λες θέλω να δώσω χ ευρώ και να πάρεις όσα btc αντιστοιχούν; Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2017 από zio10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Donacgreece Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Όλα καλά με το kraken, τα χρήματα φάνηκαν. Γρήγορο, Δευτέρα βράδυ τα έστειλα! Μπερδεμένο το έχουν ρε γμτ, δεν μπορεί απλά να λες θέλω να δώσω χ ευρώ και να πάρεις όσα btc αντιστοιχούν; Είναι λίγο μπερδεμένο ναι. Για αυτό το λόγο χρησιμοποιώ το Coinbase... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Είναι λίγο μπερδεμένο ναι. Για αυτό το λόγο χρησιμοποιώ το Coinbase... Απλά επειδή ήθελα να έχω επιλογές σε νομίσματα αγόρασα btc από το kraken και τα έστειλα στο bittrex για να αγοράζω ό,τι θέλω. Στο coinbase αν δεν κάνω λάθος δεν έχεις πολλές επιλογές. Για τις υποδιαιρέσεις επιμένω πάντως ότι δεν είναι βολικές καθόλου, σε όλα τα νομίσματα. Δεν γίνεται να λες θα αγοράσω 1.2345678,9! Πρέπει να είναι πιο ξεκάθαρο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Όλα καλά με το kraken, τα χρήματα φάνηκαν. Γρήγορο, Δευτέρα βράδυ τα έστειλα! Μπερδεμένο το έχουν ρε γμτ, δεν μπορεί απλά να λες θέλω να δώσω χ ευρώ και να πάρεις όσα btc αντιστοιχούν; Το ίδιο και εδώ. Τα έβαλα χθες Τρίτη στις 12 και σήμερα 11 το πρωί μου ήρθε ειδοποίηση ότι μπήκαν. ΥΓ ευτυχώς τελικά δεν αγόρασα bitcoin cash γιατί βλέπω μεγάλη πτώση. Πολύ χρηματιστήριο η φάση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Το ίδιο και εδώ. Τα έβαλα χθες Τρίτη στις 12 και σήμερα 11 το πρωί μου ήρθε ειδοποίηση ότι μπήκαν. ΥΓ ευτυχώς τελικά δεν αγόρασα bitcoin cash γιατί βλέπω μεγάλη πτώση. Πολύ χρηματιστήριο η φάση. Εντελώς, δύσκολο να τα παρακολουθήσεις! Αν σε ενδιαφέρει και πιστεύεις ότι έχει μέλλον το cash καλύτερα να αγοράσεις τώρα που έπεσε όμως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Όλα καλά με το kraken, τα χρήματα φάνηκαν. Γρήγορο, Δευτέρα βράδυ τα έστειλα! Μπερδεμένο το έχουν ρε γμτ, δεν μπορεί απλά να λες θέλω να δώσω χ ευρώ και να πάρεις όσα btc αντιστοιχούν; Μπορείς. Πατάς ότι θες να κάνεις trade σε ευρώ. Να πω. Γιατί το kraken δεν με αφήνει να αγοράσω bitcoin cash? Πατάω στο βελάκι και έχει μόνο bitcoin ως επιλογή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Μπορείς. Πατάς ότι θες να κάνεις trade σε ευρώ. Να πω. Γιατί το kraken δεν με αφήνει να αγοράσω bitcoin cash? Πατάω στο βελάκι και έχει μόνο bitcoin ως επιλογή. Δεν κατάλαβα πως γίνεται...αν και τώρα πλέον τα έστειλα στο bittrex. edit, νομίζω το βρήκα αλλά δεν έχω λεφτά εκεί πλέον, την άλλη φορά. btc cash δεν μου δίνει ούτε εμένα επιλογή, αν και διαφημίζει ότι μπορείς να αγοράσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bspus Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Απλά επειδή ήθελα να έχω επιλογές σε νομίσματα αγόρασα btc από το kraken και τα έστειλα στο bittrex για να αγοράζω ό,τι θέλω. Στο coinbase αν δεν κάνω λάθος δεν έχεις πολλές επιλογές. Για τις υποδιαιρέσεις επιμένω πάντως ότι δεν είναι βολικές καθόλου, σε όλα τα νομίσματα. Δεν γίνεται να λες θα αγοράσω 1.2345678,9! Πρέπει να είναι πιο ξεκάθαρο! Ειναι καθαρα θεμα συνηθειας. Αν αρχισεις να κανεις trading σε λιγες μερες ουτε που θα το σκεφτεσαι. Μετα θα βλεπεις τις τιμες των altcoins σε δολαρια και δεν θα καταλαβαινεις την αξια τους μεχρι να τα δεις σε btc με 3 η 4 μηδενικα μετα την υποδιαστολη 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Ειναι καθαρα θεμα συνηθειας. Αν αρχισεις να κανεις trading σε λιγες μερες ουτε που θα το σκεφτεσαι. Μετα θα βλεπεις τις τιμες των altcoins σε δολαρια και δεν θα καταλαβαινεις την αξια τους μεχρι να τα δεις σε btc με 3 η 4 μηδενικα μετα την υποδιαστολη Καλά το trading μου φαίνεται πολύ δύσκολο έτσι όπως αλλάζουν οι τιμές! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Το ίδιο και εδώ. Τα έβαλα χθες Τρίτη στις 12 και σήμερα 11 το πρωί μου ήρθε ειδοποίηση ότι μπήκαν. ΥΓ ευτυχώς τελικά δεν αγόρασα bitcoin cash γιατί βλέπω μεγάλη πτώση. Πολύ χρηματιστήριο η φάση. το Bcash δεν είναι καν Bitcoin αλλά ένα altcoin. Απλά για να μην μπερδευόμαστε. Καλό site που παρακολουθεί τα scam στο Bitcoin είναι αυτό εδώ http://www.badbitcoin.org/ η τελευταία του καταχώρηση είναι αυτή εδώ... Yes, THE bitcoin.com. They are part of the private cartel trying to steal the name bitcoin and attach it to the altcoin 'Bcash' also created by the segwit 2x conspirators. Read Here Bcash/Bch is not bitcoin, B2x is not bitcoin, only bitcoin is bitcoin, and as an anti bitcoin site, they thoroughly deserve to be here. You can no longer trust this treacherous site. The REAL bitcoin information can be found atJameson Lopp's site or Bitcoin.org10/17/17 Όλα καλά με το kraken, τα χρήματα φάνηκαν. Γρήγορο, Δευτέρα βράδυ τα έστειλα! Μπερδεμένο το έχουν ρε γμτ, δεν μπορεί απλά να λες θέλω να δώσω χ ευρώ και να πάρεις όσα btc αντιστοιχούν; Απλά να θυμάσαι ότι το kraken έιναι ανταλλακτήριο και ανταλλακτήριο σημαίνει ότι δεν αγοράζεις από την πλατφόρμα αλλά αγοράζεις από χρήστες και η πλατφόρμα είναι ενδιάμεσος. Σε αντίθεση με το Coinbase το kraken σου δίνει μεγάλη ευελιξία στο trading όπως στο να βάλεις εντολές αγοράς στην ισοτιμία που σε ενδιαφέρει η ακόμα να κάνεις και margin trading. Αν σε ενδιαφέρει τι είναι το margin trading μπορώ να σου εξηγήσω. Και εγώ τον τελευταίο καιρό το κατάλαβα. Ειναι καθαρα θεμα συνηθειας. Αν αρχισεις να κανεις trading σε λιγες μερες ουτε που θα το σκεφτεσαι. Μετα θα βλεπεις τις τιμες των altcoins σε δολαρια και δεν θα καταλαβαινεις την αξια τους μεχρι να τα δεις σε btc με 3 η 4 μηδενικα μετα την υποδιαστολη και εγώ ποτέ δεν με ενδιαφέρει η ισοτιμία των alt σε fiat και πάντα το παρακολουθώ σε btc. Το bcash το έχω σκοτώσει στο 0.2-0.3. Αν το ξαναδεί κανείς ξανά σε αυτή την ισοτιμία κερνάω σουβλάκια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις