Προς το περιεχόμενο

Bitcoin - Η επανάσταση του χρήματος

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επίσης, με κάθε διάσπαση ουσιαστικά δημιουργείται χρήμα από το πουθενά;! Πχ όταν έσπασε το btc σε btc και cash βρέθηκαν όσοι είχαν bitcoin με άλλα τόσα cash, που έχουν αρκετή αξία απ'ό,τι είδα!

Μια παλαιοτερη απαντηση στο thread. Δεν απανταει ακριβως στην ερωτηση σου αλλα θιγει το θεμα του χρηματος απο το "πουθενα"

http://www.insomnia.gr/topic/509624-bitcoin-%CE%B7-%CE%B5%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%87%CF%81%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82/page-171?do=findComment&comment=55905194

Το litecoin με ποιο αλγοριθμο γίνεται mining στο nicehash?

Δεν υπαρχει επιλογη του αλγοριθμου αναλογα με το αν ειναι στο nicehash η οχι. To litecoin γινεται με το scrypt για το οποιο εδω και χρονια υπαρχουν asic.

Στο nicehash μπορεις να επιλεξεις να κανεις mining οποιονδηποτε αλγοριθμο σε συμφερει αναλογα με τον εξοπλισμο σου και να πληρωνεσαι αυτοματα σε btc. Ουτε ξερεις ουτε σε νοιαζει τι δουλεια στελνουν στο μηχανημα σου. Σε χρεωνει κατι εξτρα βεβαια αλλα καποιος τους βολευει αυτη η απλοτητα.

Ουσιαστικα δινεις computing as a service και πληρωνεσαι σε crypto

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

^Να πω ότι κατάλαβα ακριβώς ψέματα θα πω αλλά οκ :D

Πάντως για την ώρα, όσοι είχαν ας πούμε 10 btc που κάνανε πχ 3000€ όταν έγινε η διάσπαση μετά τη διάσπαση είχαν 10 x 3000€ = 30000€ από btc + 10 x 300 (ή όσο είχε) = 3000 € από btc cash! Έτσι δεν είναι;

Άλλη ερώτηση για το kraken, τα λεφτά τα έστειλα με Εθνική και το id kraken.com τα έβαλα στην αιτιολογία, σωστό δεν είναι;

^Να πω ότι κατάλαβα ακριβώς ψέματα θα πω αλλά οκ :D

Πάντως για την ώρα, όσοι είχαν ας πούμε 10 btc που κάνανε πχ 3000€ όταν έγινε η διάσπαση μετά τη διάσπαση είχαν 10 x 3000€ = 30000€ από btc + 10 x 300 (ή όσο είχε) = 3000 € από btc cash! Έτσι δεν είναι;

Άλλη ερώτηση για το kraken, τα λεφτά τα έστειλα με Εθνική και το id kraken.com τα έβαλα στην αιτιολογία, σωστό δεν είναι;

Στην eurobank αυτο το βάζεις στο Κωδικός Ταυτοποίησης συναλλαγής. Τώρα και στην εθνική κάτι τέτοιο θα πρέπει να έινια. Αν δεν το έχεις βάλει σωστά θα κάνεις πολλές μέρςες να δεις τα χρήματα και καλύτερα να μιλήσεις με το support του kraken

• Like 1

Μια παλαιοτερη απαντηση στο thread. Δεν απανταει ακριβως στην ερωτηση σου αλλα θιγει το θεμα του χρηματος απο το "πουθενα"

http://www.insomnia.gr/topic/509624-bitcoin-η-επανάσταση-του-χρήματος/page-171#entry55905194

Δεν υπαρχει επιλογη του αλγοριθμου αναλογα με το αν ειναι στο nicehash η οχι. To litecoin γινεται με το scrypt για το οποιο εδω και χρονια υπαρχουν asic.

Στο nicehash μπορεις να επιλεξεις να κανεις mining οποιονδηποτε αλγοριθμο σε συμφερει αναλογα με τον εξοπλισμο σου και να πληρωνεσαι αυτοματα σε btc. Ουτε ξερεις ουτε σε νοιαζει τι δουλεια στελνουν στο μηχανημα σου. Σε χρεωνει κατι εξτρα βεβαια αλλα καποιος τους βολευει αυτη η απλοτητα.

Ουσιαστικα δινεις computing as a service και πληρωνεσαι σε crypto

Ναι το ξέρω ,το θέμα είναι ότι δε ξέρω ποιος αλγόριθμος είναι στο benchmarks στο nicehash για να τεσταρω

Ναι το ξέρω ,το θέμα είναι ότι δε ξέρω ποιος αλγόριθμος είναι στο benchmarks στο nicehash για να τεσταρω

https://www.nicehash.com/profitability-calculator/nvidia-gtx-980?e=0.15&currency=EUR

Τα benchmarks για την 980 ως παραδειγμα

Κατω κατω εχει ολους τους αλγοριθμους. Οπως βλεπεις το scrypt δεν το υπολογιζουν γιατι κανεις πλεον δεν χρησιμοποιει gpu για αυτο.

• Like 1

Στην eurobank αυτο το βάζεις στο Κωδικός Ταυτοποίησης συναλλαγής. Τώρα και στην εθνική κάτι τέτοιο θα πρέπει να έινια. Αν δεν το έχεις βάλει σωστά θα κάνεις πολλές μέρςες να δεις τα χρήματα και καλύτερα να μιλήσεις με το support του kraken

Στην εθνική έχει μόνο ένα πεδίο που λέει αιτιολογία για τον δικαιούχο, οπότε το έβαλα εκεί. Θα δούμε!

Εγώ έχω τα νομίσματα μου στο Exodus. Ξέρει κανείς τι θα γίνει εκεί μετά το fork?

Γιατί δε βλέπω τίποτα για αυτό στο σάιτ τούς....

αν δεν είσαι σίγουρος απλά βάλτα σε κάποιο ανταλλακτήριο λίγες μέρες πριν το fork.

Έχω account στο coinbase. Είναι εντάξει αυτό;

δεν ξέρω κατά πόσο η coinbase δώσει και τα δύο token αμέσως. Πάντως είναι νωρίς για να ανησυχείς. Υπάρχει μεγάλη περίπτωση και έτσι όπως έιναι η κατάσταση τώρα αυτό το fork να μην γίνει ποτέ.

Ωραία. θα παρακολουθώ τι τοπικ. Για τις 25 Οκτωβρίου δεν είναι να γίνει;

αν μιλάς για το bitcoin gold και αυτό δεν είναι σίγουρο πότε θα γίνει. Για τις 25 λένε οι δημιουργεί του αλλά δεν έχουν φτιάξει ακόμα ούτε client ούτε έχουν έτοιμο τον κώδικα για το fork.

Επειδή αρκετοί έχουν μπερδευτεί μιλάμε για δύο fork που ενδεχόμενα θα γίνουν το ένα στις 25 Οκτωβρίου και το άλλο στα μέσα Νοεμβρίου.

Απλά μην ανησυχείτε. Αν έχετε τα bitcoin σας σε πορτοφόλια που γνωρίζετε τα seed key η τα private key τους μετά το fork θα βγούνε οδηγίες στο πως να πάρετε και αυτά τα νέα νομίσματα, που να τα αποθηκεύσετε και που να τα πουλήσετε. 

Μια καλή λύση όπως είπα έιναι τα ανταλλακτήρια γιατί μετά από κάθε fork είναι υποχρεωμένα να δώσουν και αυτά τα token στους πελάτες τους. Το κακό είναι ότι τα περισσότερα δεν το κάνουν αρκετά γρήγορα με συνέπεια αν θέλει κάποιος να τα πουλήσει χάνει χρήματα. 

Το coinbase θα δώσει για παράδειγμα τα bcash token στις αρχές του 2018 ενώ στις αρχές κάποιος μπορούσε να τα πουλήσει προς 0.2-0.3 τώρα έχουν πέσει στο 0.06-0.05

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...