Bspus Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δυσκολο, ειδικα για paypal. Αν ενδιαφερεσαι ομως για μερικες εκατονταδες ευρω αξιας, μπορω να σου δωσω εγω για paypal 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δυσκολο, ειδικα για paypal. Αν ενδιαφερεσαι ομως για μερικες εκατονταδες ευρω αξιας, μπορω να σου δωσω εγω για paypal Thanks! Αν δεν βγάλω άκρη θα σου στείλω! Θα το δω με τα ανταλλακτήρια πρώτα όμως επειδή δεν θέλω μόνο bitcoin. Kατέβασα και το electrum εντωμεταξύ, αυτό με το seed και τις επιλογές στα πορτοφόλια δεν τα κατάλαβα ακριβώς να πω την αλήθεια, θα τα δω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Για τα γνωστά υπάρχει το Kraken που είναι σχετικά εύκολο να κάνεις verify κτλ και δουλεύει μέσω SEPA στις καταθέσεις/αναλήψεις οπότε δεν χάνεις πολλά σε προμήθειες. Απλά καλό είναι να μην αφήνεις σε exchange είτε €€ είτε BTC κτλ, κάνε κατάθεση όσα θες για αγορές και μετά στείλτα σε προσωπικό wallet κλειδωμένο με passphrase, για να είσαι σίγουρος, ειδικά για μακροπρόθεσμη φύλαξη. Στο exchange με ένα κανόνι ή ένα hack πάπαλα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Διαβάζω λίγο και παλιότερα μηνύματα και προσπαθώ να βγάλω άκρη...αν κατάλαβα σωστά δεν υπάρχει ένα ανταλλακτήριο που να τα πουλάει όλα; Πρέπει να πάρω btc με ευρώ από ένα και μετά από τα άλλα να πάρω με btc τα νομίσματα που θέλω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Segwit2x fork καπου το δευτερο μισο του Νοεμβρη. Παλι η αλυσιδα θα κανει διχαλα και θα υπαρχουν 2 παραλληλα νομισματα οπως εγινε με το bitcoin cash. Ειναι πιο σοβαρο ομως γιατι οπως φαινοταν μεχρι τωρα, το segwit2x ειχε μεγαλο support απο τους miners, ομως ισως τελικα να μην ισχυει αυτο, τουλαχιστον στο βαθμο που νομιζα. Θα δειξει οσο πλησιαζει ο καιρος. γιατί με το prune αφού μπορείς να του δώσεις μόνο 5gb Διαβάζω λίγο και παλιότερα μηνύματα και προσπαθώ να βγάλω άκρη...αν κατάλαβα σωστά δεν υπάρχει ένα ανταλλακτήριο που να τα πουλάει όλα; Πρέπει να πάρω btc με ευρώ από ένα και μετά από τα άλλα να πάρω με btc τα νομίσματα που θέλω; kraken για αγορά bitcoin και μετά bittrex για αγορά όποιου άλλου νομίσματος θέλεις kraken.com bittrex.com 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Γράφτηκα και στα δύο, στο bittrex φαίνεται να έγινε και άμεσα το verification της ταυτότητας! Για να δούμε τώρα...δηλαδή στο bittrex δεν μπορώ να αγοράσω με ευρώ; Μόνο με btc; Πορτοφόλια μπορούμε να έχουμε όσα θέλουμε και στέλνουμε άμεσα και δωρεάν από το ένα στο άλλο ε; Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιος δεν έφτιαξε κάτι πιο απλό...ένα site που να μπαίνεις, να διαλέγεις τι θέλεις και να πληρώνεις με την κάρτα σου ή το paypal σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 να Γράφτηκα και στα δύο, στο bittrex φαίνεται να έγινε και άμεσα το verification της ταυτότητας! Για να δούμε τώρα...δηλαδή στο bittrex δεν μπορώ να αγοράσω με ευρώ; Μόνο με btc; Πορτοφόλια μπορούμε να έχουμε όσα θέλουμε και στέλνουμε άμεσα και δωρεάν από το ένα στο άλλο ε; Για τα πορτοφόλια ναι όπως και σε κάθε πορτοφόλι μπορείς να δημιουργήσεις άπειρες διευθύνσεις. Το στέλνουμε δωρεάν στο bitcoin δεν ισχύει τόσο γιατί υπάρχουν και τα fee των miner που αν το δίκτυο είναι φορτωμένο μπορεί να ξεπερνάνε και το 1 ευρώ σε κάθε αποστολή. Βλέπεις τα fee υπολογίζονται πάντα με kb και όχι με ευρώ και εννοείτε ότι όσο ανεβαίνει η αξία του bitcoin απλά ανεβαίνει και η αξία των kb fee του. Αρκετά ανταλλακτήρια όπως το bittrex για να αποφύγουν την υποχρεώση τους να λογοδοτούν σε ρυθμιστικές αρχές απλά βγάζουν από trading το fiat money (ευρώ, δολάρια) γιαυτό βλέπεις ότι το bittrex αν και έχιε τα πάντα για trading δεν έχει ευρώ η δολάρια. Πάντως το bittrex και το kraken για μένα είναι από τα πλέον αξιόπιστα και με άμεσο customer support για ότι συμβεί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bspus Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Γράφτηκα και στα δύο, στο bittrex φαίνεται να έγινε και άμεσα το verification της ταυτότητας! Για να δούμε τώρα...δηλαδή στο bittrex δεν μπορώ να αγοράσω με ευρώ; Μόνο με btc; Πορτοφόλια μπορούμε να έχουμε όσα θέλουμε και στέλνουμε άμεσα και δωρεάν από το ένα στο άλλο ε; Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιος δεν έφτιαξε κάτι πιο απλό...ένα site που να μπαίνεις, να διαλέγεις τι θέλεις και να πληρώνεις με την κάρτα σου ή το paypal σου. Υπαρχει και αυτο εδω για να βρισκεις τετοιου ειδους υπηρεσιες https://www.bestchange.com/visa-mastercard-euro-to-bitcoin.html Αλλα δεν το εχω χρησιμοποιησει. Για το paypal αυτοματοποιημενα ξεχνα το. To paypal εχει πει οτι δεν υποστηριζει συναλλαγες crypto και αυτος που στελνει paypal balance μπορει να κανει αιτημα για να κανει reverse τη συναλλαγη. Φυσικα το bitcoin δεν γυριζει πισω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δεν το ήξερα αυτό για το paypal, άρα υπάρχει λόγος που δεν υποστηρίζεται...θα το δω αυτό που μου έστειλες αν και μάλλον δεν τα γλιτώνω τα ανταλλακτήρια Εντωμεταξύ το kraken λέει ότι το verification για τα πρώτα tiers παίρνει λίγα λεπτά και από χθες τίποτα. Μόνο καθημερινές δουλεύουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 ναι θέλει μέρες πλέον για να γίνεις verify στα πρώτα tier 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bspus Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 My deepest thanks to the US government, Senator McCain and Senator Lieberman for pushing Visa, MasterCard, Payal, AmEx, Mooneybookers, et al, into erecting an illegal banking blockade against @WikiLeaks starting in 2010. It caused us to invest in Bitcoin -- with > 50000% return. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Orpheas1992 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Βλεπω οτι ολοι προτεινετε για την αποθηκευση, προσωπικα wallet και οχι σε exchange κλπ. Γιατι; Υπαρχουν επισημα περιστατικα με χακαρισματα σε επισημα ανταλλακτηρια, στα οποια ο κοσμος χανει τα λεφτα του; Δεν υπαρχει καλυψη σε αυτην την περιπτωση οπως σε μια ληστεια σε τραπεζα πχ;Εγω χρησιμοποιω coinbase για αγορα btc/ltc και μετα στελνω στο cryptopia και κανω συναλλαγες σε διαφορα νομισματα. Μπορει να μεινουν 1-2 μηνες ανεπαφα το πολυ, αλλα συνηθως κανω αγοραπωλησιες πιο συχνα αναλογα με τα rates (πχ πεφτει καποιο νομισμα υπερβολικα, αγοραζω, πιανει ξανα την αρχικη του αξια, πουλαω).Πρεπει να ανησυχω που τα εχω μονιμα σε cryptopia και coinbase; Αν γινει καμια στραβη δεν παιρνω τιποτα; Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2017 από Orpheas1992 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bspus Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Βλεπω οτι ολοι προτεινετε για την αποθηκευση, προσωπικα wallet και οχι σε exchange κλπ. Γιατι; Υπαρχουν επισημα περιστατικα με χακαρισματα σε επισημα ανταλλακτηρια, στα οποια ο κοσμος χανει τα λεφτα του; Δεν υπαρχει καλυψη σε αυτην την περιπτωση οπως σε μια ληστεια σε τραπεζα πχ; Εγω χρησιμοποιω coinbase για αγορα btc/ltc και μετα στελνω στο cryptopia και κανω συναλλαγες σε διαφορα νομισματα. Μπορει να μεινουν 1-2 μηνες ανεπαφα το πολυ, αλλα συνηθως κανω αγοραπωλησιες πιο συχνα αναλογα με τα rates (πχ πεφτει καποιο νομισμα υπερβολικα, αγοραζω, πιανει ξανα την αρχικη του αξια, πουλαω). Πρεπει να ανησυχω που τα εχω μονιμα σε cryptopia και coinbase; Αν γινει καμια στραβη δεν παιρνω τιποτα; Επισημα περιστατικα? Βεβαιως εχουν κλεισει ανταλλακτηρια στο παρελθον με τον κοσμο να μενει στο ελεος των υπευθυνων αν και οταν ποτε αποζημιωθουν. Εκλεισαν ειτε απο hacking, ειτε απο "hacking" ειτε απλως γιατι φεσωθηκαν επειδη επενδυαν τα λεφτα των πελατων τους και πεσαν εξω οποτε μετα δεν ειχαν να καλυψουν τα withdrawals Σε ενα απο αυτα (mintpal) εχασα και εγω, ευτυχως πολυ λιγα χρηματα. Ενα αλλο, το cryptsy που εκλεισε το 15 δεν νομιζω να εχει αποζημιωσει κανεναν. Καλυψη δεν υπαρχει, ασε που στις περισσοτερες περιπτωσεις μιλαμε για χρηστες που ειναι στο εξωτερικο και χωρις ταυτοποιηση. Και φυσικα δεν υπολογιζουμε silkroad και αλλα παρανομα με τις κατασχεσεις. Αν μιλαμε για λιγα χρηματα τα οποια κανεις συχνα trade, ΟΚ ειναι ενα ρισκο που πρεπει ενσυνειδητα να παρεις. Αλλα να εχεις 4-5 btc μονιμα μεσα χωρις να υπαρχει λογος απλως προκαλεις την τυχη σου. Τελος μην αγνοεις και τη δυνατοτητα για phishing. Ειδα προσφατα ενα phishing site που παριστανε το bittrex και βγαινει αν πας να βρεις το site μεσω google (το πρωτο Link ειναι google ad). Ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο, εχει και ssl και πολυ ευκολα την παταει καποιος αν ειναι αφηρημενος. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamanos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Ας πούμε πως έχω 2000 Ευρώ, cryptos.Περίπου 1800 Ευρώ= 0,5 bitcoin και ένα portfolio 200 Ευρώ με διάφορα άλλα. Είμαι hodler και βλέπω πώς το bitcoin θα ανέβει (αυτό για να μου απαντήσετε συγκεκριμένα στην παρακάτω ερώτηση) . Τα υπόλοιπα τα έχω αγοράσει φτηνά και ας πούμε πως η τιμή τους δεν παίζει ενεργό ρόλο στην εξίσωση ως μακροχρόνιο asset. Εν όψει forks, το bitcoin δεν το πειράζω. τα υπόλοιπα τα μετατρέπω σε bitcoin ώστε να αποκτήσουν "διδυμάκια" μετά το fork ; Ποια είναι η βέλτιστη στιγμή για να το κάνω αυτό; Όταν πέφτει το bitcoin σε σχέση με fiat money? Όταν πέφτει περισσότερο σε σχέση με τα altcryptos που θέλω να μετατρέψω ή πρέπει να κοιτάω rate altcrypto/bitcoin και ποια είναι η πιο βολική πλατφόρμα για αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bspus Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Πλατφορμα, καταλληλη ειναι αυτη που υποστηριζει τα alts σου. Αν υποστηριζονται απο bittrex, cryptopia, poloniex θα τα προτιμουσα με αυτη τη σειρα. Καταλληλη στιγμη, (η ακομα και το κατα ποσο η ολη κινηση ειναι σωστη) δεν μπορεις να πεις με σιγουρια. Ολοι αυτο το παιχνιδι παιζουν τωρα, οποτε ουσιαστικα προσπαθουν να μαντεψουν τι σκεφτονται οι αλλοι... οι οποιοι με τη σειρα τους προσπαθουν να μαντεψουν τι σκεφτονται ολοι οι υπολοιποι. Γι αυτο τετοιου ειδους αγορες ειναι τοσο χαοτικες και δεν μπορεις να βρεις μια απλη φορμουλα για προβλεψεις. Υπαρχουν και οι αλλοι που σκεφτονται το αντιθετο, οτι δηλαδη τωρα οπως εχουν πεσει τα alts ειναι η καταλληλη στιγμη να αγορασεις γιατι μετα θα ξανανεβουν, ισως περισσοτερο απο το κερδος που θα εχεις απο τα coins του fork. Εχει λογικη και αυτο γιατι αν καταληξει το νεο coin να εχει αξια 10-15% πχ του btc, ε ενα αντιστοιχο% πανω στο altcoin με τα καταλληλα trades το βγαζεις ανετα και πολυ πιθανο να το ξεπερασεις 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις