Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για το fork ειναι η ανοδος αλλα νομιζω θα σπάσει τα 7k μεχρι το τελος του χρονου, εγω εκανα τραμπα τα ETH για BTC(μαλλον σε καλο timing αλλα θα δειξει  :P) γιατι δεν ειμαι και πολυ θετικος με το PoS που θα κάνουν απλα ηθελα να πουλήσω λιγο πριν.

Τα altcoins ειναι λογικο να πεφτουν, πουλανε ολοι για να αγορασουν BTC και τα περισσοτερα ειναι και shitcoins που μπορει να μην κανουν ποτε recover tbh.. Γενικα παντως ειναι over extend αυτη τη στιγμη δεν θα κρατησει πολυ η κατρακυλα αν πιστευετε σε καποιο απο αυτα ισως ειναι καλη στιγμη για αγορα. ARK, OMG, XMR, LSK, DASH, IOTA, QTUM, MTL δεν ειναι άσχημα για κάποιο μικρο position αλλα καντε ερευνα πρωτα.

Για το XMR ειμαι θετικός αν και δεν εχω κανενα θελω να αγορασω μερικα, ειναι απλα οτι η αξια του δεν βασίζεται σε price speculation αλλα χρησιμοποιειται κανονικα και για αλλες δραστηριοτητες. :P

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οι πιο έμπειροι πιστεύετε ότι είναι καλή στιγμή να αγοράσει κάποιος; Έχω ξαναγράψει ότι δεν με ενδιαφέρει η τεχνολογία, η ιδεολογία, οι προοπτικές κλπ του btc, ούτε και το πιστεύω ιδιαίτερα (μπορεί σωστό μπορεί λάθος, μέχρι τώρα προφανώς λάθος :) ) καθαρά για λόγους κέρδους σε ευρώ ρωτάω.

Δημοσ.

Αν δεν το πιστευεις δεν υπαρχει λογος να ασχοληθεις επειδη ισως ειναι της "μοδας" αυτη τη στιγμη. Αν ρωτας για το αν ειναι καλη στιγμη εξαρταται, αν πας long term δεν σε νοιαζει, ο κοσμος τα ιδια ελεγε και στα 100$ "ε τωρα ειναι πολυ αργα" πιθανοτατα τα ιδια θα λενε και στα 10-20k. :P

• Like 1
Δημοσ.

Αν δεν το πιστευεις δεν υπαρχει λογος να ασχοληθεις επειδη ισως ειναι της "μοδας" αυτη τη στιγμη. Αν ρωτας για το αν ειναι καλη στιγμη εξαρταται, αν πας long term δεν σε νοιαζει, ο κοσμος τα ιδια ελεγε και στα 100$ "ε τωρα ειναι πολυ αργα" πιθανοτατα τα ιδια θα λενε και στα 10-20k. :P

Καθαρά επενδυτικά και για το τι μπορεί να δώσει πίσω σε ευρώ το λέω. Απλά επειδή κατά καιρούς έχετε γράψει σε κάποιες φάσεις καλύτερα αναμονή κλπ γι'αυτό ρωτάω.

Δημοσ.

Κανείς δεν μπορεί να σου δώσει επενδυτικές συμβουλές και να σου πει με σιγουριά ποσο μάλλον στο insomnia, αν ξέραμε τι θα γίνει θα ήμασταν πλούσιοι τωρα, βασικά κανείς δεν ξερει εκτος απο ελάχιστους που μπορουν να επηρεάσουν την αγορα. :P Εξαρτάται τι θελεις, τι exposure θέλεις να εχεις σε crypto, τι risk profile εχεις, τι timeframe κτλπ.

Οπως σου ειπα το να αγορασεις και να κρατησεις long σε κατι που πιστεύεις δεν ειναι ποτε κακη ιδεα και δεν σε ενδιαφερει η τιμη imo. Αφου δεν το πιστευεις ομως δεν πιστευεις στην τεχνολογια του δεν πιστευεις στην προοπτικη κτλπ τοτε δεν υπαρχει κανενας λογος να αγοράσεις επειδη το λένε 10 άτομα στο insomnia. :P

Για εμένα κανε την ερευνα σου και αποφάσισε αν αξιζει η οχι. Ενα πραγμα θα σου πω με σχετικη σιγουρια, το μελλον θα ειναι digital, τωρα θα ειναι το bitcoin αυτο θα ειναι ενα regulated government coin(το IMF coin που εκανε hint η Lagarde? :P) θα ειναι κατι αλλο? κανεις δεν ξερει, παντως το btc ηταν ο πρωτος και παραμένει ο μεγαλύτερος παίχτης atm.

• Like 1
Δημοσ.

Όχι δεν περιμένω να μου κάποιος με σιγουριά αν θα ανέβει ή θα πέσει. Ίσως δεν το έγραψα καλά.

Εννοούσα ότι όπως το καλοκαίρι που θα γινόταν μια διάσπαση λέγατε καλύτερα να μη γίνουν συναλλαγές μέχρι να τελειώσει, αν συμβαίνει κάποια διαδικασία και τώρα που είναι καλύτερα να τελειώσει πρώτα και μετά να γίνουν αγορές-πωλήσεις.

Δημοσ.

Έστω κι αργά λέω να πάρω και ό,τι γίνει, έτσι για να πω ότι συμμετείχα :)

Όσες σελίδες και wallets έχει bitcoin.org είναι αξιόπιστα; Πρέπει να περιμένω να γίνει κάτι ή είναι οκ να αγοράσω τώρα;

Δημοσ.

Έστω κι αργά λέω να πάρω και ό,τι γίνει, έτσι για να πω ότι συμμετείχα :)

Όσες σελίδες και wallets έχει bitcoin.org είναι αξιόπιστα; Πρέπει να περιμένω να γίνει κάτι ή είναι οκ να αγοράσω τώρα;

Το bitcoin.org είναι από τα πλέον αξιόπιστα site ενημέρωσης. Τώρα αν αγοράσεις η όχι είναι καθαρά δικιά σου απόφαση. Δικά σου είναι τα λεφτά δικιά σου θα είναι η χασούρα η το κέρδος :P

• Like 1
Δημοσ.

Το bitcoin.org είναι από τα πλέον αξιόπιστα site ενημέρωσης. Τώρα αν αγοράσεις η όχι είναι καθαρά δικιά σου απόφαση. Δικά σου είναι τα λεφτά δικιά σου θα είναι η χασούρα η το κέρδος :P

Εννοείται ναι, εννοώ αυτό που ρώτησα και παραπάνω. Αν είναι οκ τα πράγματα να αγοράσει κάποιος τώρα, πχ θυμάμαι το καλοκαίρι για κάποιες μέρες έγραφες κι εσύ και άλλοι ότι καλύτερα να μη γίνουν συναλλαγές μέχρι να ξεκαθαρίσει κάτι. Όχι αν θα ανέβει ή αν θα πέσει :)

Δημοσ.

Ε σε fresh highs η λογικη λεει οτι δεν αγοράζουμε ποτε, θα υπαρξει correction imo κοντα στα 4.9-5.1k usd αλλα μη σε παρω και στο λαιμό μου καθαρα προσωπική άποψη είναι απο ΤΑ πλευρά. :P Τωρα μπορει να παει και καρφι 7k κανεις δεν μπορει να σου πει με σιγουρια. Οσο για το fork καπου στις 25 ειναι οπότε εχεις καιρο.

• Like 1
Δημοσ.

Κατέβασα το coinbase, τώρα πρέπει να δηλώσω ταυτότητα, λογαριασμό και κάρτα και μετά να κάνω αγορά μάλλον ε; Οπότε πρέπει να είναι εργάσιμες μέρες σωστά;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...