boubounash Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Μάγκες εγώ λέω να σταματήσουμε να υποκρινόμαστε, αφήστε τα προσχήματα!Η bitcoin είναι καταδικασμένη, ο Alexander Vinnik θα εκδοθεί μάλλον στις ΗΠΑ. Πριν 20 λεπτά στον Ant1! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 hahahahahaha απλά epic 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Η Ιαπωνία και επίσημα αναγνώρισε 11 ανταλλακτήρια. Πλέον γίνετε η μοναδική χώρα στον κόσμο που το Bitcoin είναι ένα τελείως νόμιμο μέσο συναλλαγής https://www.cnbc.com/2017/09/29/bitcoin-exchanges-officially-recognized-by-japan.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharias99 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Παιδιά απορία! Έχω κάποια btc σε paper wallet. Ας υποθέσουμε ότι έχω 1000 btc. Αν γίνει κάποιο fork, τι ακριβώς συμβαίνει? Μοιράζονται τα 1000 btc σε btc και το νέο νόμισμα? Αν ναι, πως ακριβώς καθορίζεται αυτή η μοιρασιά. Ή μήπως παραμένουν τα 1000 btc και δημιουργούνται παράλληλα 1000 από το νέο νόμισμα? Σε κάθε περίπτωση τι πρέπει να κάνω μετά για να μη χάσω κάποιο ποσό από τα παραπάνω? Τα αφήνω όπως είναι στο paper wallet Μου? Με το νέο νόμισμα τι γίνεται αφού είναι btc wallet? Αν μπορούσε κάποιος να μου εξηγήσει τα βασικά θα του ήμουν ευγνώμων. Ευχαριστώ! Ζάχος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 αυτό που είπες γίνετε απλά παραμένουν τα 1000 btc και δημιουργούνται άλλα νέα 1000 στο νέο νομισμα. Και μπορείς να πάρεις αυτά τα νέα νομίσματα ότι ώρα θέλεις κάνοντας import τα private key σου στο wallet που υποστηρίζει αυτό το fork. Θα φτιάξω έναν οδηγό νομίζω κανα δύο βδομάδες πριν το fork. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharias99 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 αυτό που είπες γίνετε απλά παραμένουν τα 1000 btc και δημιουργούνται άλλα νέα 1000 στο νέο νομισμα. Και μπορείς να πάρεις αυτά τα νέα νομίσματα ότι ώρα θέλεις κάνοντας import τα private key σου στο wallet που υποστηρίζει αυτό το fork. Θα φτιάξω έναν οδηγό νομίζω κανα δύο βδομάδες πριν το fork. Και πάλι ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση. Οπότε στην ουσία μετά από ένα fork παραμένουν στον paperwallet μου τα 1000 btc + 1000Χ (ας ονομάσουμε το νέο νόμισμα Χ). Τα 1000X όμως θα μπορώ να τα δω μόνο όταν τα μεταφέρω σε wallet που να τα υποστηρίζει, χρησιμοποιώντας απλά το private key μου (σα να κάνω δηλαδή μεταφορά ας πούμε). Με αυτόν τον τρόπο παραμένουν τα 1000btc στο αρχικό μου paper wallet και μεταφέρω τα καινούργια 1000X σε ένα άλλο νέο wallet που θα υποστηρίζει το Χ νόμισμα. Ελπίζω να κατάλαβα σωστά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 ναι αυτό γίνετε και το κάνεις όποια ώρα θέλεις. Απλά όσα bitcoin έχει πριν το fork αυτά θα μετρήσουν. απλά για λόγους ασφαλείας τα private key μας δεν τα βάζουμε όπου νάναι και περιμένουμε τουλάχιστον να υπάρχει κάποιος αξιόπιστος και ασφαλής τροπος να το κάνουμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=XBk8hBJ1xVo Μια και έχουμε μπροστά μας το νέo fork που έχουν μαζευτεί ένα group από miners και startup και πιέζουν για να γίνει κάπου στις 18 Νοεμβρίου. Καταρχήν για να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Αν δεν βάλουν replay protection οι του 2xsegwit τότε είναι 100% βέβαιο ότι τα ανταλλακτήρια και οι payment provider θα πρέπει να σταματήσουν το trade του bitcoin για μέρες ώστε να κάνουν split τα coin τους και να τα προστατέψουν από το replay attack. Το replay attack είναι πολυ ποιο σοβαρό πρόβλημα για τα ανταλλακτήρια παρά για τους χρήστες. Μπορεί κάποιος αν το εκμεταλλευτεί να κάνει drain τα coin ενός ανταλλακτήριου. To μόνο που θα έχει να κάνει είναι να μεταφέρει coin από το ανταλλακτήριο σε δικό του wallet και αυτόματα θα βλέπει και coin της άλλης αλυσίδας να μεταφέρονται στο ίδιο wallet που έχει με τα ίδια private key ας πούμε στην forked αλυσίδα. Μετά τα πουλάς σε άλλο ανταλλακτήριο, μεταφέρεις ξανά το fiat money στο πρώτο ανταλλακτήριο αγοράζεις ξανά bitcoin και πάλι από την αρχή η ίδια διαδικασία μέχρι να γίνει drain το ανταλλακτήριο τελείως από τα coin του όπως έγινε με το Coinbase στο fork του ethereum με το ethereum classic. Η μόνη λύση όπως είπα για να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα τα ανταλλακτήρια είναι απλά να σταματήσουν το trading και να κάνουν split τα coin τους δλδ να τα μεταφέρουν σε διευθύνσεις μετά το fork που δεν θα αναγνωρίζονται από το άλλο chain . O Garzik ο μοναδικός developer που δουλεύει στο segwi2x fork πρότεινε μια μλκ και μισή που δεν έχει καμία πρακτική εφαρμογή συν ότι σπάει από τι διαβάζω τελείως το lighting network στην segwit2x αλυσίδα. Την δημιουργία δλδ μια διεύθυνσης που δεν γίνετε αποδεκτή από το foked segwi2x chain. Με αυτό τον τρόπο αν κάποιος θέλει να στείλει κάποια payment στο bitcoin για να μην γίνει replay και στο segwi2x chain θα πρέπει να στέλνει και ένα μικρό payment σε αυτή την διεύθυνση. Το Bitfinex πάντως άνοιξε ήδη future market για τα δύο token και η ισοτιμία του segwit2x coin δεν είναι καθόλου θετική. Είναι μόλις στο 25% του bitcoin. Για μένα πάντως αυτό το fork είναι ένα πολύ καλό crash test για να ξεκαθαρίσουν μια και καλή μερικά πράγματα για το τι είναι πραγματικό το Bitcoin και για να καταλάβουν μερικοί ότι δεν έχουν καμία εξουσία πάνω του. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 To Bifinex με ανακοίνωση του έκανε γνωστό ότι το forked token θα το κάνει listing ως B2X ενώ το bitcoin απλά θα παρεμείνει σαν Bitcoin. Λογικό είναι κάθε chain που γίνετε fork χωρίς καθολική συμφωνία ακόμα και αν έχει το συντριπτικό μέρος του hashpower να θεωρείτε άλλο ένα altcoin. Ακόμα λένε ότι θα σταματήσουν κάθε desposit και withdraw από και προς το ανταλλακτήριο μέχρι να κάνουν split τα coin τους για να προστατευτούν από το replay attack. https://www.bitfinex.com/posts/223 The lack of strong two-way replay protection in Segwit2x means that we must take steps to protect customer funds. At the moment of the fork, all deposits and withdrawals for both BTC and B2X will be halted until we are able to: 1. ‘taint’ our customers’ bitcoins to ensure withdrawals cannot be replayed on both chains; and, 2. ensure that we can properly credit deposits in the event a transaction is replayed on both chains. We expect this process to require at least 24 hours, and potentially significantly longer. If the the event happens, announcements will be made throughout the process to keep everyone up to date. αυτό το fork αν τελικά προχωρήσει θα είναι η ταφόπλακα για αρκετούς τσαρλατάνους γύρω από το bitcoin κυρίως γιαυτούς που για ένα χρόνο τώρα το έχουν σκίσει με τις βλακείες τους και το έχουν στην κυριολεξία κρατήσει πίσω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Πάμε πλέον για να σπάσουμε ξανά τα 5k$. Οι λόγοι μπορεί να είναι οι φήμες που κυκλοφορούν για την επικοίμενη νομοθετική ρύθμιση του bitcoin στη Κίνα η απλά το fork η καλύτερα τα fork που θα γίνουν στο bitcoin και που θα δώσουν σε όσοι έχουν νομίσματα airdrop νέα νομίσματα από τα fork chain με λίγα λόγια free money. Πάντως στα altcoin έχει γίνει στην κυριολεξία σφαγή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Μπορεί κάποιος να αγοράσει και να πουλήσει bitcoins από τα ΑΤΜ που υπάρχουν; Είναι ευκολότερο σε σχέση με τους άλλους τρόπους; Αυτό που μου φαίνεται κάπως πάντως είναι ότι παντού υπάρχουν προμήθειες. Αυτό θυμίζει κλασσικό χρήμα και είναι και ακόμα πιο έντονο. Προβλέπεται να αλλάξει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 στα atm είναι μεγάλες οι προμήθειες γιατί πληρώνεις fee στην ανωνυμία τους και στην ευκολία συναλλαγών. Στο να μεταφέρεις χρήματα στα ανταλλακτήρια και να κάνεις εκεί trading οι προμήθειες είναι πολύ μικρές. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Thanks, εννοούσα και για τα ανταλλακτήρια. Γενικά παντού προμήθειες και κάποιοι βγάζουν λεφτά ό,τι και να γίνεται. Δεν ξέρω αν υπάρχει τρόπος να παρακαμφθεί αυτό, απλά κάπως μου φαίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 γενικά όταν κάνεις συναλλαγές με νομίσματα αυτός που στα πουλάει θα σου πάρει προμήθεια είτε είναι bitcoin είτε είναι Yen η δολάριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Ναι σίγουρα, απλά έλεγα μήπως με το btc μπορεί με κάποιο τρόπο να αλλάξει αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις