elpaso1 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 πλακα πλάκα πέρασε 1 χρόνος από τότε.. Αλλά δεν θυμάμαι καν που το είχα βάλει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Καμια σχεση. Αυτος που το ξεκινησε ειναι ανωνυμος. Ξερουμε οτι εχει ενα μεγαλο ποσο σε bitcoin απο το αρχικο mining αλλα ομως ξερουμε επισης οτι δεν εχουν κουνηθει ποτε. Αν το κινητρο του ηταν τα χρηματα πιστευω οτι μερικες 10δες η 100δες εκ. δολαρια θα του αρκουσαν για να ρευστοποιησει και να ζει σαν βασιλιας Επισης δεν βγαζει ποσοστο απο το καθε block οπως λες. Για να βγαλει κατι πρεπει και αυτος οπως ολοι να κανει mining με τις ιδιες συνθηκες. Και οχι, δεν υπαρχει κανενα κρυφο ποσοστο που μπορει να παιρνει χωρις να το βλεπουμε. Δεν λειτουργουν ετσι τα blockchains, ετσι λειτουργει το παραδοσιακο συστημα. Θα μπορουσε να το μοιραζει δωρεαν, οντως (με ποιο κριτηριο αραγε, υπαρχει κανενας "δικαιος" τροπος?). Παλι ομως το proof-of-work θα ηταν αναγκαιο κακο για την επαληθευση των συναλλαγων και για να προκυψει consensus για την ακολουθια των block. Δυστυχως μαλλον δεν καταλαβες τιποτα απο την τελευταια μου παραγραφο αρκετοί λένε ότι έκανε στην αρχή mining σε διευθύνσεις που απλά τα έκαιγε ώστε να μην μπορεί να τα χρησιμοποιήσει. Ενας από τους λόγους που ο δημιουργός του bitcoin θα έκανε κάτι τέτοιο έχει να κάνει καθαρά ώστε να μην φανεί ότι το bitcoin έχει δημιουργό δηλαδή κάποιον εκδότη του νομίσματος. Καίγοντας τα πρώτα χιλιάδες bitcoin εξασφάλισε ότι στο μέλλον οι αρχές και τα κράτη δεν θα μπορούσαν ποτέ να κατηγορήσουν κάποιον για έκδοση νομίσματος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Τι λέει ο νομπελίστας καθηγητής και γιατί πιστεύει ότι το bitcoin είναι σε bubble και ο αντίλογος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Donacgreece Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Έχω κάποια χρήματα σε coinbase και θέλω να τα βάλω στο λογαριασμό μου. Είναι ασφαλές; Το έχει κάνει κανείς; Υπάρχει περίπτωση να χαθούν δηλαδή; Και αν το έχει κάνει περίπου πόσες μέρες παίρνει να γίνει το έμβασμα; Όταν βάζω χρήματα ξέρω ότι παίρνει περίπου ένα 24ωρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 δύο μέρες και αν βάλεις σωστά τα στοιχεία της πράπεζας δεν υπάρχει περίπτωση να χαθούν. Φυσικά αν το κάνεις σήμερα που είναι παρασκευή θα τα δείς μπορείς και από Τρίτη λόγο του σαββατοκύριακο που μεσολαβεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Donacgreece Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 δύο μέρες και αν βάλεις σωστά τα στοιχεία της πράπεζας δεν υπάρχει περίπτωση να χαθούν. Φυσικά αν το κάνεις σήμερα που είναι παρασκευή θα τα δείς μπορείς και από Τρίτη λόγο του σαββατοκύριακο που μεσολαβεί. Έγινε. Ευχαριστώ πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Άλλη μια απαγόρευση του Bitcoin άλλο ένα crash. Συκεκριμένα κυκλοφορούν φήμες ότι η Κίνα σχεδιάζει απαγόρευση όλων των ανταλλακτήριων στην χώρα. Τώρα είναι απορίας άξιο γιατί να κάνουν κάτι τέτοιο όταν πριν λίγους μήνες είχαν προχωρήσει σε ρύθμιση της λειτουργίας τους. Πάντως και μόνο η είδηση πανικόβαλε την αγορά. Από τα 4600 η ισοτιμία έπεσε στα 4100 https://twitter.com/PDChina/status/906192652521148416/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.bitcoin-gr.org%2F%3Fp%3D6949 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Για ποιο λόγο το κάνει και τι δείχνει αυτό; Ότι αν συνεννοηθούν όλες οι κυβερνήσεις μπορούν να το απαγορεύσουν και να μηδενίσουν την αξία του; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mech35 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Υπάρχουν και τα decentralized exchanges που ναι μεν δεν είναι το ίδιο λειτουργικά με τα centralized αλλά αποτελούν μία εναλλακτική. Με άλλα λόγια δεν πιστεύω πως αυτός είναι ο τρόπος για να μηδενίσουν την αξία του, απλά ίσως για ένα διάστημα να είναι πιο δύσκολο να μπει νέο χρήμα. Σε ένα τέτοιο ακραίο σενάριο απλά μάλλον θα πάμε λίγα χρόνια πίσω μέχρι να βρεθεί νέος τρόπος trading. Το bitcoin δεν θα πεθάνει έτσι, ίσα ίσα αν οι κυβερνήσεις το απαγορεύσουν έμμεσα αναγνωρίζουν την δύναμη του και επιβεβαιώνουν όσους το χρησιμοποιούν για την αποκέντρωση που προσφέρει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fylatos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Αν το απαγορεύσουν και η αμερικανική κυβέρνηση κινηθεί επιθετικά και πιέσει και την αμερικανική κεντρική τράπεζα (δεν είναι κυβερνητική) να ακυρώσει συναλλαγές δε δολλάριο/Bitcoin μία χαρά το εξαλείφουν. Αλλά δε νομίζω ότι το θέλουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dio25 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Διαβάζοντας από διάφορες πηγές ειδήσεις το πιο πιθανό σενάριο είναι ότι η Κίνα θέλει να κλείσει τα ανταλλακτήρια που λειτουργούν χωρίς άδεια οπότε αν επαληθευτεί αυτή η ειδηση η ζημιά δεν θα είναι τόσο μεγάλη. Όσο για τα decentralized ανταλλακτήρια όταν γίνουν πιο λειτουργικά και "mainstream" θα βοηθήσουν αρκετά ώστε τέτοιες ειδήσεις να μην επηρεάζουν σε πολύ μεγάλο βαθμό την αγορά όπως γίνεται τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Donacgreece Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Για ποιο λόγο το κάνει και τι δείχνει αυτό; Ότι αν συνεννοηθούν όλες οι κυβερνήσεις μπορούν να το απαγορεύσουν και να μηδενίσουν την αξία του; Στο δικό μου το μυαλό είναι απλό. Βγάζουν μια ανακοίνωση πουλάνε πρίν πεσεο η αξία του και ξανά αγοράζουν φθηνά. Πως γίνεται δύο συνεχόμενες Παρασκευες να έχουμε το ίδιο φαινόμενο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mechpanos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Το να κλείσουν τυχόν ανταλλακτήρια χωρίς άδεια είναι καλό για το οικοσύστημα. Δίνει κύρος στα αδειοδοτημένα. Πόσα online έχουν κλείσει και έχουν χαθεί και τα $ και τα bitcoin που είχαν μέσα. Ωστόσο η σπασμωδική αντίδραση της αγοράς δείχνει αυτό που έχω σχολιάσει πολλές φορές, τα κρυπτονομίσματα είναι καλή φάση, αλλά δεν είναι χρυσός! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elpaso1 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Δε μπορω να βρω πουθενα που ειχα βαλει τα bitcoin μου.. Και στο gmail που ψαχνω δε μου βρισκει κατι.. Καταρα.. Ποια ειναι τα πιο γνωστα wallets; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Donacgreece Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Δε μπορω να βρω πουθενα που ειχα βαλει τα bitcoin μου.. Και στο gmail που ψαχνω δε μου βρισκει κατι.. Καταρα.. Ποια ειναι τα πιο γνωστα wallets; Σε online τα ειχες βάλει; Όπως το coinbase; Η κάποιο πρόγραμμα όπως το exodus; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις