Προς το περιεχόμενο

Bitcoin - Η επανάσταση του χρήματος

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δοκιμασε το bittrex η το Poloniex

Θα στειλεις εκει ολο σου το ποσο σε bitcoin σε διευθυνση που θα παρεις οταν κανεις λογαριασμο εκει

Οι συναλλαγες μετα μεταξυ coins ειναι περιπου 0.15%, δηλαδη το 1/10 απο αυτο που πληρωνεις τωρα

Εννοειται οτι εγγυησεις δεν υπαρχουν, αμα κλεισει καποιο τετοιο ανταλλακτηριο μπορει να χασεις τα λεφτα σου, οποτε μην το θεωρεις οτι ειναι το online wallet σου. Βεβαια ακομα εισαι σε μικροποσα.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δοκιμασε το bittrex η το Poloniex

Θα στειλεις εκει ολο σου το ποσο σε bitcoin σε διευθυνση που θα παρεις οταν κανεις λογαριασμο εκει

Οι συναλλαγες μετα μεταξυ coins ειναι περιπου 0.15%, δηλαδη το 1/10 απο αυτο που πληρωνεις τωρα

Εννοειται οτι εγγυησεις δεν υπαρχουν, αμα κλεισει καποιο τετοιο ανταλλακτηριο μπορει να χασεις τα λεφτα σου, οποτε μην το θεωρεις οτι ειναι το online wallet σου. Βεβαια ακομα εισαι σε μικροποσα.

Σε ευχαριστώ πολύ!

Λοιπόν όλα καλά!

Κατάφερα και έστειλα σε bittrex...

Μια χαρά όλα έως τώρα!

Θα ήθελα να κάνω μια ακόμη ερώτηση.

Σκάβω ethereum με αποδοχές περίπου 40 ευρώ το μήνα. (όχι τπτ τρελό, αλλά γιατί όχι αφού έχω δωρεάν ρεύμα)

Υπάρχει κάποιος περιορισμός / μειονέκτημα εάν τα στέλνω απευθείας στο wallet που μου έδωσε το bittrex (Θα μου χρεώνει fees?) ή μήπως είναι καλύτερο να τα στέλνω σε άλλο wallet (πχ. myethwallet) και μετά από εκεί στο bittrex (Αυτό πάλι δε θα μου χρεώνει έξτρα transaction fees?)

Αν κάποιος ασχολείται με το παραπάνω και έχει εικόνα, θα του ήμουν ευγνώμων αν μπορούσε να μου δώσει τα φώτα του!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων 

Ποσα coins εχει η καθε συναλλαγη? Μιλαμε για 0.1 eth το μηνα συνολο το πολυ ετσι?

Αν σου ερχονται πχ μια φορα τη βδομαδα στειλτα κατευθειαν στο bittrex.

Προβλημα θα υπαρχει αν στελνεις συνεχεια, πχ καθε ωρα απο ψιχουλα γιατι τους κανεις τη ζωη δυσκολη.

Προσοχη με αλλα ανωνυμα νομισματα πχ monero. Δεν μπορεις να τα στειλεις ετσι απλα γιατι δεν θα στα πιστωσουν, χρειαζεται εξτρα αναγνωριστικο στο transaction

Ποσα coins εχει η καθε συναλλαγη? Μιλαμε για 0.1 eth το μηνα συνολο το πολυ ετσι?

Αν σου ερχονται πχ μια φορα τη βδομαδα στειλτα κατευθειαν στο bittrex.

Προβλημα θα υπαρχει αν στελνεις συνεχεια, πχ καθε ωρα απο ψιχουλα γιατι τους κανεις τη ζωη δυσκολη.

Προσοχη με αλλα ανωνυμα νομισματα πχ monero. Δεν μπορεις να τα στειλεις ετσι απλα γιατι δεν θα στα πιστωσουν, χρειαζεται εξτρα αναγνωριστικο στο transaction

Τα 0.1 eth πες ότι τα πιάνω στις 15 ημέρες... 

Τα φαρμάρω με ethminer με nanopool.

Έχω βάλει την διεύθυνση του πορτοφολιού από το bittrex απευθείας...

Υπάρχει τρόπος να το ελέγξω ώστε να τα στέλνει μια φορά την εβδομάδα?

Διότι λογικά τώρα στέλνει όλη την ώρα?

Αρχίζω και το βρίσκω σιγά σιγά :LD

Διαβάζω και στο bitcointalk όσο μπορώ...

Δε πρόκειται να βγάλω τρελά λεφτά, αλλά μ'αρέσει το διάβασμα και όλη αυτή η φάση!

Σε ευχαριστώ για τη βοήθεια 'εως τώρα!

Για trading νομίζω ότι έπρεπε να χρησιμοποιήσεις το gdax αφού είχες coinbase.

Γιατί το λες αυτό?

Τι παραπάνω κερδίζω από το gdax σε σχέση πχ με το bittrex?

Ευχαριστώ!

Αξιζει καποιος να αγορασει etherneum; Μιλαω για ενα σεβαστο ποσο, σκεφτομενοι την πορεια που ειχε το bitcoin.

Επισης οι τιμες πως ακριβως καθοριζονται; Συμφωνα με την ζητηση και τον τζιρο; Τι θα γινει αν ξαφνικα αποφασισουν να τραβηξουν τα bitcoin τους, οι μισοι κατοχοι;

Τα 0.1 eth πες ότι τα πιάνω στις 15 ημέρες... 

Τα φαρμάρω με ethminer με nanopool.

Έχω βάλει την διεύθυνση του πορτοφολιού από το bittrex απευθείας...

Υπάρχει τρόπος να το ελέγξω ώστε να τα στέλνει μια φορά την εβδομάδα?

Διότι λογικά τώρα στέλνει όλη την ώρα?

Αρχίζω και το βρίσκω σιγά σιγά :LD

Διαβάζω και στο bitcointalk όσο μπορώ...

Δε πρόκειται να βγάλω τρελά λεφτά, αλλά μ'αρέσει το διάβασμα και όλη αυτή η φάση!

Σε ευχαριστώ για τη βοήθεια 'εως τώρα!

Οποτε βγαζεις σχεδον 60 ευρω το μηνα.

Δες αν υπαρχει επιλογη στο nanopool να σου στελνει το ποσο οταν περασει ενα συγκεκριμενο οριο. Λογικα θα γινεται αλλα δεν ξερω.

Επισης πρεπει να σου δειχνει και τη λιστα με τα transactions που εχει κανει. Αντιστοιχα στο bittrex θα εχει τη λιστα με τα deposits που του κανεις.

Αξιζει καποιος να αγορασει etherneum; Μιλαω για ενα σεβαστο ποσο, σκεφτομενοι την πορεια που ειχε το bitcoin.

Επισης οι τιμες πως ακριβως καθοριζονται; Συμφωνα με την ζητηση και τον τζιρο; Τι θα γινει αν ξαφνικα αποφασισουν να τραβηξουν τα bitcoin τους, οι μισοι κατοχοι;

Ναι οι τιμες ειναι προσφορα-ζητηση οπως περιπου στο forex.

Να τα τραβηζουν απο που, απο τα ανταλλακτηρια?

Εφοσον ειναι στο ανταλλακτηριο, θα επαναλαβω για μια ακομη φορα οτι δεν ανηκουν στο χρηστη αλλα στο ανταλλακτηριο, το οποιο σου δινει υποσχεση (πιστωση) οτι μπορεις να κανεις withdraw το ποσο.

Οποτε ισχυει οτι και στις τραπεζες, αμα γινει bank run.

Θεωρητικα, το ανταλλακτηριο θα επρεπε να τα εχει ολα μεσα και να μην κανει fractional reserve, αλλα ρεαλιστικα, σιγουρα το κανει, σε ποιο βαθμο κανεις δεν ξερει.

Γι αυτο μην κρατατε crypto στα ανταλλακτηρια μονιμα αλλα μονο για trading, Δεν ειναι το online wallet σας.

Γενικα επειδη το παρακολουθω το eth κινειται παραλληλα με το btc αρα πολυ καλυτερο να πας σε btc με την μια.Βεβαια πολλα cryptos κανουν καποιες εκρηξεις και αξιζουν οποτε πιστευω μακροπροθεσμα Btc βραχυπροθεσμα φθηνα κρυπτο..

Μαύρη Δευτέρα σήμερα για το σύνολο των νομισμάτων, η Κίνα μπάναρε τα ICOs και πιθανόν να ακολουθήσει και η Νότια Κορέα.

Όλοι πουλάνε σαν τρελοί με αποτέσμα σχέδον όλα τα νομίσματα να είναι στο κόκκινο, (21% κάτω το portfolio μου από χτες).

Iron Hands από εδώ και πέρα και ας ελπίσουμε να ανακάμψει σύντομα η αγορά.

τα ico πιστεύω θα μπαναριστούν από όλα σχεδόν τα ανταλλακτήρια. Μην ξεχνάμε ότι και το sec έχει δηλώσει ότι θα το πράξει.

Αρχάριος εδώ..

Εχω Copay και Coinbase στο κινητό και βλέπω τις ισοτιμίες μέσα από το Coinbase και τα κουμπιά BUY SELL..

Τι προμήθειες θα έχει αυτή η διαδικασία αν θέλω να αγοράσω και να πουλάω Bitcoin κλπ;

Θα πρέπει να τα αποθηκεύω μετά στο Copay να τα βγάζω τελείως;

Η διαδικασία για να τα τραβήξω από εκεί ποια είναι; Απλά τα βάζω στο wallet χωρίς κάποια επιβάρυνση;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...