Προς το περιεχόμενο

Bitcoin - Η επανάσταση του χρήματος

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

κοίτα υπάρχει μεγάλο θέμα συζήτησης στο bitcointallk για το πωςε μπορείς να δηλώσεις και ως τι τα κέρδη από το bitcoin. Αν διαβάσεις είναι κανά δύο άτομα που μάλλον έχουν σχέση με την εφορία η τουλάχιστον είναι λογιστές γιατί το κατέχουν το θέμα

https://bitcointalk.org/index.php?topic=1442214.0

το συμπέρασμα είναι ότι τίποτα δεν είναι σίγουρο και κανείς δεν ξέρει πως να τα δηλώσει. 

Από την άλλη για 4-5 χιλιάρικα το χρόνο αν τα φέρνεις σε ρευστό δεν νομίζω να έχεις κάποιο πρόβλημα και να σε ενοχλήσει κανείς.

Για ποσά πάνω από 10 χιλιάρικα ναι τότε νομίζω θα έχεις πρόβλημα.

Μπορείς ακόμα να χρησιμοποιείς κάρτες όπως την spectrocoin η την cex.io και να κάνεις αγορές με αυτές. 

Τα καταστήματα που αναφέρεις για ηλεκτρονικά είδη έχω ψωνίσει και όταν πας στην πληρωμή σου βγάζουν μια bitcoin διεύθυνση που στέλνεις εκεί τα bitcoin σου μέσω blockchain και μετά από 2 -4 confirmation η συναλλαγή ολοκληρωνετε.

Η απόδειξη φυσικά είναι σε ευρώ με το φπα.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

κοίτα υπάρχει μεγάλο θέμα συζήτησης στο bitcointallk για το πωςε μπορείς να δηλώσεις και ως τι τα κέρδη από το bitcoin. Αν διαβάσεις είναι κανά δύο άτομα που μάλλον έχουν σχέση με την εφορία η τουλάχιστον είναι λογιστές γιατί το κατέχουν το θέμα

https://bitcointalk.org/index.php?topic=1442214.0

το συμπέρασμα είναι ότι τίποτα δεν είναι σίγουρο και κανείς δεν ξέρει πως να τα δηλώσει.

Από την άλλη για 4-5 χιλιάρικα το χρόνο αν τα φέρνεις σε ρευστό δεν νομίζω να έχεις κάποιο πρόβλημα και να σε ενοχλήσει κανείς.

Για ποσά πάνω από 10 χιλιάρικα ναι τότε νομίζω θα έχεις πρόβλημα.

Μπορείς ακόμα να χρησιμοποιείς κάρτες όπως την spectrocoin η την cex.io και να κάνεις αγορές με αυτές.

Τα καταστήματα που αναφέρεις για ηλεκτρονικά είδη έχω ψωνίσει και όταν πας στην πληρωμή σου βγάζουν μια bitcoin διεύθυνση που στέλνεις εκεί τα bitcoin σου μέσω blockchain και μετά από 2 -4 confirmation η συναλλαγή ολοκληρωνετε.

Η απόδειξη φυσικά είναι σε ευρώ με το φπα.

Πολύ ωραίο το θέμα θα το διαβάσω σίγουρα όλο να βγάλω κάποια άκρη. Για τέτοια ποσά μιλάμε 4 5 χιλιάρικα σίγουρα όχι παραπάνω. Αν πάνε εκεί θα κάνω σίγουρα μια αγορά 2.5 χιλιάρικα από το κατάστημα που αναφέρετε και τα υπόλοιπα θα τα στείλω στην τράπεζα από την οποία έστειλα τα χρήματα για να αγοράσω bitcoin.

για τόσο μικρά ποσά δεν θα σε ενοχλήσει κανένας νομίζω. Τώρα να μην σε πάρω στο λαιμό μου αλλά στο από εμπειρία :P

Να σε καλά φίλε μου. Ας ανέβουν τα νομίσματα που αγορασα και θα βρούμε λύση να τα πάρουμε. Για την ώρα καλά κάθονται στα wallet στο USB έχουμε μέλλον. Απλά βλέπω μερικά έχουν ήδη ανέβει 350% και λέω γιατί δεν αγόρασα παραπάνω.

καλά μην ενθουσιάζεσαι τόσο πολύ. Είναι wild west αυτή η αγορά να το θυμάσε πάντα. Δλδ γίνονται ανά διαστήματα και επικά crash.

• Like 3

καλά μην ενθουσιάζεσαι τόσο πολύ. Είναι wild west αυτή η αγορά να το θυμάσε πάντα. Δλδ γίνονται ανά διαστήματα και επικά crash.

Το γνωρίζω για αυτό αγόρασα αρκετά με ίδιο πόσο στο καθένα. Χρηματιστήριο είναι αλλά πιστεύω υπάρχει μέλλον. Στην τελική όπως πολλοί λένε βάζεις χρήματα που δεν θα έχεις θέμα αν χάσεις. Απλά είμαστε μέσα στους υπολογιστές συνέχεια και στην τεχνολογία θα έπρεπε να με κόψει να αγόραζα bitcoin τοτε που είχε 2 3 ευρώ. Το margin του bitcoin είναι απίστευτο μέσα σε 8 χρόνια και δεν ξέρουμε που θα φτάσει ακόμα.

Ο μοναδικος τροπος να δηλωθουν σαν υπεραξια.Οπως δηλαδη τις μετοχες-δηλαδη επενδυτικο προιον και να φορολογηθουν με 15%.Δεν ξερω αν ειναι ο σωστος τροπος ξερω ομως σιγουρα οτι ειναι ο μοναδικος τροπος να δηλωθουν τα κερδη απο κρυπτο.

• Like 1

Το btc-e άνοιξε ξανά τις πόρτες του. 

από τι λένε και στο reddit μπορούν να συνδεθούν με τα στοιχεία του παλιού τους λογαριασμού και βλέπουν κανονικά ότι ψηφιακά νομίσματα είχαν χωρίς όμως να μπορούν να τα τραβήξουν.

το btc-e γίνετε το pirate bay του Bitcoin :P

Στα άλλα νέα της ημέρας το bitcoin έσπασε σήμερα και τα 4800$ :P

Και θα πεταχτω ως noobas τωρα να ρωτησω : Σε ποιο site να «ανοιξω» bitcoin wallet ? Θελω καποιο easy to use για αρχη και να μην ειναι ...απατη :P

δεν θα ανοίξεις σε site αλλά το ποιο εύκολο για μένα είναι το copay που έχει για κινητό και για υπολογιστή client

https://copay.io/

Και ενα καλο ανταλλακτηριο για να αγορασω τις πρωτες μου υποδιαιρεσεις του bitcoin ; (διαβασα λιγο απο δω κι απο κει χεχε) αυτο με το easypay τηε Πειραιως δουλευει ή μπα? )

δεν νομίζω να δουλεύει σωστά αλλά για ρώτα στο bitcointalk forum που το έχουν χρησιμοποιήσει αν δουλεύει ακόμα.

https://bitcointalk.org/index.php?topic=1441162.0

υπάρχουν και τα δύο bitcoin atm στην Αθήνα το ένα στο κουκάκι και το άλλο στο χαλάνδρι

https://bitcointalk.org/index.php?topic=1581783.0

https://www.groupbtc.gr/el/cajeros/bitphone-grecia

στα atm γενκά οι αγορές είναι ανώνυμες καθως δεν δίνεις πουθενά στοιχεία αλλά έχουν το κόστος ότι πληρώνεις κάποια fee.

Για ανταλλακτήρια δες το kraken.com αλλά και το bitstamp.net που είναι και τα δύο αρκετά αξιόπιστα.

• Like 1

Και θα πεταχτω ως noobas τωρα να ρωτησω : Σε ποιο site να «ανοιξω» bitcoin wallet ? Θελω καποιο easy to use για αρχη και να μην ειναι ...απατη :P

Κανενα site, ξεκινα απο την αρχη με σωστες συνηθειες. Κατεβασε το electrum lite wallet.

Πολυ ευκολο και δεν χρειαζεται τα 100+ GB του blockchain για να δουλεψει. Και εχεις πληρη ελεγχο των κλειδιων σου

• Like 1

Παιδιά μια μικρή ερώτηση.. 

Έχω κάποιο ποσό bitcoin στο coinbase.. Μιλάμε για κανένα 100αρικο ευρώ.

Ήθελα να παίξω λίγο με συναλλαγές σε ethereum, litecoin κτλ...

Το θέμα είναι ότι το coinbase μου ζητάει για κάθε συναλλαγή 1.5% fee...

Δλδ πχ από bitcoin σε ευρώ 1.5% μετά από ευρώ σε eth άλλα 1,5%... Μετά για να τα ξανακάνω τα eth btc πάλι τα ίδια, αλλά ανάποδα...

Με λίγα λόγια για να κάνω btc σε eth ή litecoin Και ξανά btc, πρέπει να πληρώσω συνολική προμήθεια 6%...

Ξέρει κανείς κάποιο άλλο αξιόπιστο site για να μεταφέρω τα btc και να κάνω εκεί συναλλαγές (να παίξω λίγο με alts?)

Αν ναι πόσο θα μου βγούνε τα exchange fees εκεί ??

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...