Προς το περιεχόμενο

Bitcoin - Η επανάσταση του χρήματος

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Σαφως ειναι fork. Αλλα εχει ηδη ανακοινωθει, δεν ειναι καινουριο.

Σε αντιθεση με το BCH, που το υποστηριζει μια μειοψηφια (αν και οπως φαινεται καταφερε και αυτο να επιβιωσει), το segwit2x δεν ειναι... ανεκδοτο.

Αυτο οντως πρεπει να ανησυχουμε οτι μπορει να διχασει την κοινοτητα. Η υποστηριξη που εχει (η προθεση εστω) ξεπερναει το 90% που ακομα και αν δεν ειναι το πραγματικο ποσοστο, λεει πολλα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

πρέπει να έχουμε μπει και επίσημα στην εβδομάδα του bitcoin dump γιατί όλο τέτοια video και καταστροφικά σενάρια κυκλοφορούν.

Καλησπέρα σας,

σκέφτομαι για αγορά κρυπτονομισμάτων με ένα μικρό κεφάλαιο περίπου 200 ευρώ...

Σκέφτομαι για τα Ripple, Stellar και Litecoin. Πως τα βλέπετε για αρχή;

Επίσης διάβασα για ripple ότι χρησιμοποιείτε και για "πρωτόκολλο πληρωμών". Δηλαδή, δεν το κατάλαβα....

Τέλος, είναι καλό ένα κρυπτονόμισμα να έχει μικρό συνολικό αριθμό νομισμάτων (π.χ. bitcoin που έχει 21 εκ.) ή μεγάλο συνολικό αριθμό νομισμάτων (π.χ. Stellar που έχει 100 δις).

Θα εκτιμούσα κάθε δυνατή βοήθεια!

Βοήθεια σε κάτι τέτοιο δεν μπορεί κάποιος να σου δώσει στα σοβαρά γιατί απλά κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το μέλλον. Η μικρή κεφαλαιοποίηση είναι πάντα απαραίτητη για να δημιουργηθεί μελλοντικά κάποια μεγαλύτερη αξία.

Εγώ προσωπικά είμαι αποκλειστικά bitcoin hodler που το θεωερώ ανώτερο τεχνολογικά από τι υπάρχει έκει έξω.

Το μόνο altcoin που έχω στην κατοχή μου έιναι το elastic γιατί απλά το θεωρώ αρκετά επαναστατικό σαν ιδέα και αρκετά underground από αυτό τον σωρό που υπάρχει έκει έξω. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα αποκτήσει ποτέ αξία. Μπορεί για πάντα να παραμείνει στα 40 λεπτά το ένα που έχει σήμερα.

Γενικά η αξία που αποκτάει ένα ψηφιακό νόμισμα δεν έχει να κάνει ως συνήθως να κάνει με τίποτα με την τεχνολογική αξία αυτού του νομίσματος.

Δες το bcash. Εχουν να κάνουν commit στον κώδικα του 20 μέρες, έχει ελάχιστα node που τα περισσότερα τα διαχειρίζεται ένας και μόνος server και ένας miner έχειν σχεδόν το 90% του hashrate του με λίγα λόγια κάνει όποτε θέλει double spent και δεν τον παίρνει χαμπάρι κανείς.

Ολά τα παραπάνω στην γλώσσα του crypto world σημαίνουν shitcoin. Και όμως αυτό το shitcoin για λογους που δεν έχουν καμία σχέση με την τεχνολογική του αξία έχει αποκτήσει αξία μεγαλύτερη από νομίσματα όπως το litecoin και monero που τουλάχιστον έχουν σοβαρούς και τεχνικά καταξιωμένους developer και όχι σούργελα όπως του bcash.

• Like 1

Δες το bcash. Εχουν να κάνουν commit στον κώδικα του 20 μέρες, έχει ελάχιστα node που τα περισσότερα τα διαχειρίζεται ένας και μόνος server και ένας miner έχειν σχεδόν το 90% του hashrate του με λίγα λόγια κάνει όποτε θέλει double spent και δεν τον παίρνει χαμπάρι κανείς.

Ευχαριστώ για την απάντηση...

To bitcoin cash απ' ότι βλέπω έχει πάει στα ύψη εξ' αρχής! Αξίζει κάτι τέτοιο για αρχή;

Ευχαριστώ για την απάντηση...

To bitcoin cash απ' ότι βλέπω έχει πάει στα ύψη εξ' αρχής! Αξίζει κάτι τέτοιο για αρχή;

όταν σου λέω δες δεν σου λέω με τίποτα για να το αγοράσεις αλλά απλά να δεις το χάλι του σε τι αντίθεση είναι με την ισοτιμία του :P

Καλησπέρα σας,

Επίσης διάβασα για ripple ότι χρησιμοποιείτε και για "πρωτόκολλο πληρωμών". Δηλαδή, δεν το κατάλαβα....

Τέλος, είναι καλό ένα κρυπτονόμισμα να έχει μικρό συνολικό αριθμό νομισμάτων (π.χ. bitcoin που έχει 21 εκ.) ή μεγάλο συνολικό αριθμό νομισμάτων (π.χ. Stellar που έχει 100 δις).

No. Just No..

Καλησπέρα σας,

Πλακα κάνεις το ripple νερκό εντλώς μη το σκέφτεσαι καν.

Δηλαδή νομίσματα όχι χαμηλής αξίας και με μεγάλο αριθμό αποθέματος, πχ Stellar ή Ripple...

επειδη κι εγω ειμαι νεος στα cryptos, η μονη συμβουλη που μπορω να σου δωσω ειναι να  αγορασεις αρχικα "μεγαλα" νομισματα (btc, ltc, eth, monero) και να ξεκινησεις το διαβασμα στα forums των bitcointalk, reddit μεχρι να αρχισεις να μπαινεις στο κλιμα.

Καλησλ παιδιά. Από εχθές έβαλα τον υπολογιστή μου να κάνει mime. Με βάση τη ισοτιμία βγάζει περίπου 4.5 ευρώ την ημέρα. Με 850 watt τροφοδοτικό που έχω θα έχω κάποιο κέρδος; Η θα μπαίνω μέσα;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...