Προς το περιεχόμενο

Bitcoin - Η επανάσταση του χρήματος

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Συνεχίζεται η άνοδος όσοι έχουν αρκετά bitcoins βλέπουν τα χρήματα τους να ανέβουν τουλάχιστον 15% τις τελευταίες 2 μέρες. Στην επόμενη πτωση 200 η 300 δολαρίων να έχουμε το νου μας να πάρουμε καμιά 10αρια.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

νομίζω το ποιο must βιβλίο όχι μόνο για το bitcoin αλλά και γενικά για την κατανόηση το πως δουλεύει το blockchain είναι το Mastering Bitcoin του Αντωνόπουλου.

https://www.amazon.co.uk/Mastering-Bitcoin-2e-Andreas-Antonopoulos/dp/1491954388/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1502201465&sr=8-1&keywords=mastering+bitcoin

πλέον βρίσκετε στην 2η έκδοση του.

Φοβερό είναι και το ανοιχτό σε όλους μάθημα στο coursera που εξηγεί αναλυτικά το πως δουλεύει η τεχνολογία του bitcoin

https://www.coursera.org/learn/cryptocurrency

• Like 4

το segwit πλέον έγινε lock-in καθώς συκέντρωσε το 95% όλων των block σε αυτή την τελευταία διόρθωση της δυσκολίας και πλέον μένουν άλλα 100 blockγια να γίνει και τυπικά lock-in. Lock-in σημαίνει ότι πλέον κανείς δεν μπορεί να το ακυρώσει και θα πρέπει όλοι οι miner να προσαρμοστούν μέσα σε 13 μέρες που θα γίνει η επόμενη διόρθωση δυσκολίας και που το segwit θα ενεργοποιηθεί.

Νομίζω είναι η μεγαλύτερη τενχολογικη καινοτομία που έχει εφαρμοστεί στο bitcoin και που ανοίξει τον δρόμο για πολλά τεχνολογικά καλούδια συν ότι απελευθερώνει 25% περίπου από κάθε block καθώς τα signatures δεν θα είναι απαραίτητο να αποθηκεύονται σε κάθε block. 

parrot.gif

Signatum και esper

Φιλικά πάντα, το να παραθέσεις δυο altcoins και να λες απλά αγοράστε/μινάρετε χωρίς να παρουσιάσεις και επιχειρήματα δεν είναι και ότι καλύτερο. Τουλάχιστον πες μας γιατί το πιστεύεις αυτό που λες να γίνεται κουβέντα. Λίγο που κοίταξα το Signatum μου φαίνεται ότι ανακυκλώνει ιδέες του παρελθόντος χωρίς να προσθέσει κάτι καινούριο. Και αυτό είναι κακό αν ισχύει, οι εποχές που αντέγραφες τον κώδικα άλλων coins και άλλαζες μερικές παραμέτρους πέρασαν χρόνια τώρα.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...