Heybro Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Συνεχίζεται η άνοδος όσοι έχουν αρκετά bitcoins βλέπουν τα χρήματα τους να ανέβουν τουλάχιστον 15% τις τελευταίες 2 μέρες. Στην επόμενη πτωση 200 η 300 δολαρίων να έχουμε το νου μας να πάρουμε καμιά 10αρια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 https://twitter.com/philfrancis77/status/894544695317102592 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Poison6 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Έχουμε κάποια βιβλιογραφία που είναι must; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 νομίζω το ποιο must βιβλίο όχι μόνο για το bitcoin αλλά και γενικά για την κατανόηση το πως δουλεύει το blockchain είναι το Mastering Bitcoin του Αντωνόπουλου. https://www.amazon.co.uk/Mastering-Bitcoin-2e-Andreas-Antonopoulos/dp/1491954388/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1502201465&sr=8-1&keywords=mastering+bitcoin πλέον βρίσκετε στην 2η έκδοση του. Φοβερό είναι και το ανοιχτό σε όλους μάθημα στο coursera που εξηγεί αναλυτικά το πως δουλεύει η τεχνολογία του bitcoin https://www.coursera.org/learn/cryptocurrency 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 το segwit πλέον έγινε lock-in καθώς συκέντρωσε το 95% όλων των block σε αυτή την τελευταία διόρθωση της δυσκολίας και πλέον μένουν άλλα 100 blockγια να γίνει και τυπικά lock-in. Lock-in σημαίνει ότι πλέον κανείς δεν μπορεί να το ακυρώσει και θα πρέπει όλοι οι miner να προσαρμοστούν μέσα σε 13 μέρες που θα γίνει η επόμενη διόρθωση δυσκολίας και που το segwit θα ενεργοποιηθεί. Νομίζω είναι η μεγαλύτερη τενχολογικη καινοτομία που έχει εφαρμοστεί στο bitcoin και που ανοίξει τον δρόμο για πολλά τεχνολογικά καλούδια συν ότι απελευθερώνει 25% περίπου από κάθε block καθώς τα signatures δεν θα είναι απαραίτητο να αποθηκεύονται σε κάθε block. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ιάσωνbitc Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 ρε παιδια έχω την κάρτα rx 580 8gb και με το nicehash παράγω μόνο 1.74€ την μέρα.γιατί τόσο λίγο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Επειδή έχει αυξηθεί η δυσκολία; Επειδή έχουν μπει χιλιάδες άτομα με κάρτες ακόμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ιάσωνbitc Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Επειδή έχει αυξηθεί η δυσκολία; Επειδή έχουν μπει χιλιάδες άτομα με κάρτες ακόμα; Και τί προτείνεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Και τί προτείνεις? Τίποτα. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Εκτός και αν πας και πάρεις καμιά δεκαριά κάρτες να φτιάξεις νέα μηχανήματα για mining. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 η να κάνεις mining κάποιο altcoin και μετά να το πουλάς για bitcoin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 SIG ESP 2 πολύ καλά altcoins που έχουν μέλλον. Όσοι έχετε καλές κάρτες κάντε mining θα βγάλετε χρήματα και από τα 2. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ιάσωνbitc Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 SIG ESP τι να αυτα? τα εβαλα στο google και μου βγαλε αλλα νταλον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 τι να αυτα? τα εβαλα στο google και μου βγαλε αλλα νταλον Signatum και esper Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
boubounash Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Signatum και esper Φιλικά πάντα, το να παραθέσεις δυο altcoins και να λες απλά αγοράστε/μινάρετε χωρίς να παρουσιάσεις και επιχειρήματα δεν είναι και ότι καλύτερο. Τουλάχιστον πες μας γιατί το πιστεύεις αυτό που λες να γίνεται κουβέντα. Λίγο που κοίταξα το Signatum μου φαίνεται ότι ανακυκλώνει ιδέες του παρελθόντος χωρίς να προσθέσει κάτι καινούριο. Και αυτό είναι κακό αν ισχύει, οι εποχές που αντέγραφες τον κώδικα άλλων coins και άλλαζες μερικές παραμέτρους πέρασαν χρόνια τώρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις