Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τα μονα altcoin που αξιζουν κατα την αποψη μου ειναι dash,monero,zcash

Οντως αξίζουν τα συγκεκριμένα αλλα το market cap τους ειναι ανεβασμένο και δεν πιστεύω ότι θα ανέβουν πολυ ακομα. Ειδες τι εγινε με το ethereum. Pivx expanse Monacoin θα ανέβουν στα επόμενα 2 χρόνια πολυ. Siacoin πηρα μόνο επειδή ήταν πολύ φθηνό αν και στο δολάριο πολύ δύσκολα θα παει με τοσα νομίσματα που υπάρχουν.

• Like 1
Δημοσ.

Συνελήφθη σήμερα στην Ελλάδα ο Ρώσος υπήκοος Alexander Vinnik  μετά από διεθνές ένταλμα σύλληψης των Ηνωμένων Πολιτειών με τις κατηγορίες για ξέπλυμα μαύρου χρήματος μέσω του ανταλλακτηρίου BTC-e που όπως λένε οι πληροφορίες ήταν ένας από τους διαχειριστές του.

Το ανταλλακτήριο αρκετές ώρες πριν την σύλληψη του Alexander Vinnik είχε διακόψει την λειτουργία του δηλώνοντας ως αιτία την συντήρηση των server του ενώ σε τελευταίο μήνυμα τους στο twitter και αφού είχε προηγηθεί η σύλληψη του διαχειριστή δήλωσαν ότι το ανταλλακτήριο θα παραμείνει εκτός λειτουργίας για 5-10 μέρες.

O ίδιος ο Alexander Vinnik φέρεται να έχει σχέση και με την κατάρρευση του άλλοτε μεγαλύτερου ανταλλακτήριου MTGox καθώς μεγάλος αριθμός Bitcoin που είχαν κλαπεί από τον ανταλλακτήριο φαίνεται να είχαν καταλήξει σε λογαριασμούς του.

Δημοσ.

τι από που να πάρεις bitcoin? Από παντού θα μπορείς. Και από το bitsquare φυσικά.

Τώρα με το θέμα του btc-e απλά του τύπου θα του τα φορτώσουν τα πάντα :P

https://www.fincen.gov/news/news-releases/fincen-fines-btc-e-virtual-currency-exchange-110-million-facilitating-ransomware

νομίζω πλέον ότι είναι ξεκάθαρο ότι έχουν βάλει στο μάτι τα μη ρυθμισμένα και αδειδοτημένα ανταλλακτήρια.

Από τι μας λένε κάποια παιδιά που έχουν επαφή με το συγκεκριμένο ανταλλακτήριο αυτή την στιγμή γίνετε έλεγχος γενικά στις συναλλαγές του και στους server του.

Δεν φαίνεται να πάει για κλείσιμο αλλά είναι και απίθανο να επαναλειτουργήσει. Σίγουρα πάντως δεν θα χαθούν όλες οι καταθέσεις του κόσμου. Μπορεί μέρος τους.

Δημοσ.

τι από που να πάρεις bitcoin? Από παντού θα μπορείς. Και από το bitsquare φυσικά.

Τώρα με το θέμα του btc-e απλά του τύπου θα του τα φορτώσουν τα πάντα :P

https://www.fincen.gov/news/news-releases/fincen-fines-btc-e-virtual-currency-exchange-110-million-facilitating-ransomware

νομίζω πλέον ότι είναι ξεκάθαρο ότι έχουν βάλει στο μάτι τα μη ρυθμισμένα και αδειδοτημένα ανταλλακτήρια.

Από τι μας λένε κάποια παιδιά που έχουν επαφή με το συγκεκριμένο ανταλλακτήριο αυτή την στιγμή γίνετε έλεγχος γενικά στις συναλλαγές του και στους server του.

Δεν φαίνεται να πάει για κλείσιμο αλλά είναι και απίθανο να επαναλειτουργήσει. Σίγουρα πάντως δεν θα χαθούν όλες οι καταθέσεις του κόσμου. Μπορεί μέρος τους.

Πως γίνονται και τα δύο αυτά μαζί ρε συ;!

Δημοσ.

Πως γίνονται και τα δύο αυτά μαζί ρε συ;!

απλά θα πάει σε εκκαθάριση από τις αρχές όπως όλα δείχνουν. δλδ όποιος είναι καθαρός και έχει καταθέσεις εκέι θα πάρει τα χρήματα του πίσω

• Like 1
Δημοσ.
Και αυτό εδώ το άρθρο εξηγεί πολύ καλά την υπόθεση με το btc-e

η ουσία νομίζω είναι ότι η δίωξη έγινε καθαρά για τους λόγους ότι το btc-e επέτρεπε να το χρησιμοποιούν ανώνυμοι χρήστες. Η ουσία είναι ότι υπάρχει πλέον ξεκάθαρο σχέδιο να ελεγχθούν όλα τα bitcoin ανταλλακτήρια.

Το επόμενο βήμα νομίζω θα είναι η προσπάθεια ελέγχου του ίδιου του ψηφιακού νομίσματος.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...