Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εαν καποιος εχει αγορασει miner απο εξωτερικο εκτος Ευρωπαικης Ενωσης, παρακαλω εας μου στειλει ενα μηνυμα για την διαδικασια και το κοστος εκτελωνισμου με courier.

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μπορείτε να ρωτήσετε την εταιρεία courier που θα το φέρει. Αν είναι η dhl νομίζω κάνει τον εκτελωνισμό και σε χρεώνει κατά την παράδοση.

Δημοσ.

Καλησπέρα. Λοιπόν τα χρήματα φάνηκαν στο blockchain σε μορφή bitcoin. Έπειτα έστειλα ένα ποσό στο bittrex ώστε να γίνει αγορά από εκεί κάποιων νομισμάτων. Στο bittrex γράφει pending deposit. Οπότε εγινε σωστά η μεταφορά αλλά στο balance πότε θα πάνε?

Έπειτα μόλις γίνει η αγορά των νομισμάτων τα στέλνω κανονικά στην address των wallet που έχω στον υπολογιστή? Διάβασα ότι πρέπει να κλείσω το Internet και μετά να τα στείλω. Αυτό πως θα γίνει? Όταν είναι να τα στείλω κλείνω το ίντερνετ και πατάω send στην address του wallet? Δεν κατάλαβα πως θα γίνει η μεταφορά χωρίς ίντερνετ.

Δημοσ.

όταν γίνει confirm από το blockchain δικτυο του bitcoin

το bittrex νομίζω θέλει 6 confirmation το poloniex λίγα παραπάνω

• Like 1
Δημοσ.

όταν γίνει confirm από το blockchain δικτυο του bitcoin

το bittrex νομίζω θέλει 6 confirmation το poloniex λίγα παραπάνω

Κομπλέ ευχαριστώ πολύ. Είναι ήδη στα 4/6. Οπότε μόλις πάει στο balance αγοράζω το νόμισμα και το στέλνω στο wallet που κατέβασα στον υπολογιστή. Έπειτα backup και σε USB να μην χαθούν. Αυτό για το κλειστό ίντερνετ τι είναι? Όταν είναι να τα στείλω πρέπει να κλείσω το ίντερνετ?

Δημοσ.

Έστειλα 800 νομίσματα σε ένα wallet και 230 από ένα άλλο και τώρα το άφησα να κάνει sync με τον server ώστε να φανούν τα νομίσματα στο balance.

Δημοσ.

Καλή επιτυχία Heybro!

Να σε καλά zio. 6 νομίσματα αγόρασα κράτησα και ένα ποσό σε bitcoin στο blockchain και ότι γίνει.

• Like 1
Δημοσ.

οι κβαντικοι υπολογιστές απειλούν το bitcoin?

main-thumb-78770325-50-ughjgfnwywaenwgsm

David Xu, Chief Technology Officer at FlipTix (2016-present)

Quantum computers are able to run Shor’s algorithm, a quantum algorithm that can find the 2 primes of a semiprime in quadratic time. Since this would break the private/public key encryption, it would be possible to reverse someone's private key from their address. This would destroy bitcoin in its current state.

• Like 1
Δημοσ.

οι κβαντικοι υπολογιστές απειλούν το bitcoin?
main-thumb-78770325-50-ughjgfnwywaenwgsm
David Xu, Chief Technology Officer at FlipTix (2016-present)

Quantum computers are able to run Shor’s algorithm, a quantum algorithm that can find the 2 primes of a semiprime in quadratic time. Since this would break the private/public key encryption, it would be possible to reverse someone's private key from their address. This would destroy bitcoin in its current state.

όχι

Δημοσ.

όχι

Στην παρούσα μορφή φυσικά και ναι. Το ότι γίνεται να αλλάξεις πράγματα και να είναι ασφαλές επίσης ναι.

Δημοσ.

στο μάθημα που γίνετε στο coursera από το πανεπιστήμιο του Pricenton έχουν αναλύσει το θέμα και χρειάζεται 100 χρόνια για να βρεις ένα private key με κβαντικό υπολογιστή και αυτό με πάρα πολύ μεγάλο ποσοστό λάθους.

Τώρα από τι φαίνεται εσεις γνωρίζεται περισσότερα :P

https://www.coursera.org/learn/cryptocurrency

Δημοσ.

Παιδια εαν καποιος εχει αγορασει miner απο εξωτερικο εκτος Ευρωπαικης Ενωσης, παρακαλω εας μου στειλει ενα μηνυμα για την διαδικασια και το κοστος εκτελωνισμου με courier.

Πηρα τηλεφωνο την fedex και ρωτησα ποσο θα στοιχισει ο εκτελωνισμος για προιον αξιας 850 δολλαριων με τα μεταφορικα απο κινα για ελλαδα. Μου ειπαν 350 ευρω συνολικο κοστος εκτελωνισμου, απο αυτα τα 220 ευρω ειναι δασμοι + φπα και τα 130 ευρω αμοιβη εκτελωνιστη, λοιπα εξοδα αεροδρομιου και αποθηκης. 

• Like 1
Δημοσ.

στο μάθημα που γίνετε στο coursera από το πανεπιστήμιο του Pricenton έχουν αναλύσει το θέμα και χρειάζεται 100 χρόνια για να βρεις ένα private key με κβαντικό υπολογιστή και αυτό με πάρα πολύ μεγάλο ποσοστό λάθους.

Τώρα από τι φαίνεται εσεις γνωρίζεται περισσότερα :P

https://www.coursera.org/learn/cryptocurrency

Μπερδέψες αυτό που έγραψα εγώ με αυτό που έγραψε ο από πάνω.

Δεν είναι θέμα ασφάλειας, απλά αν γίνει 17 δισεκατομμύρια φορές (κάπου εκεί είναι τα estimates) πιο γρήγορο το block generation ε οκ. Δε θα το καταστρέψει, απλά θα αλλάξει εντελώς η ισοτιμία του.

Υπερπληθωρισμός στο μεγαλείο του.

Check2fire αντιλαμβάνεται κανείς από το πάθος σου σε αυτό το νήμα ότι καραγουστάρεις το Bitcoin, αλλά ειλικρινά για να μείνει relevant θα χρειαστεί να εξελιχθεί. Δεν είναι η Αγιά γραφή για να μη το πειράζουν (που κι αυτή την έχουν γράψει όπως τους βολεύει).

Υγ. Επίσης για το qc έκαναν ανάλυση στο Princeton (αδιαβατικό, standard?), με πόσα qubits, τι επιτάχυνση είχαν στον αλγόριθμο Grover;

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...