Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι αυτό το γνωρίζω. Απλά όταν με 100 ευρώ πήρα 0.05 bitcoins αυτά τα 0.05 θα έχουν αξία 150 αν αύριο πάει 3000.

Οπως έγραψαν παραπάνω χρηματιστήριο είναι άλλα 1 φορά να κάτσει κάτι καλό θα βγάλεις αρκετά μακροπροθεσμα.

αφού αγόρασες τα έχεις ήδη στην ισοτιμία που τα αγόρασες.

Εννοείτε ότι αν πας να τα πουλήσεις αύριο η όταν μπουν στο wallet σου και έχουν πάρει αξία συν 20% τότε αν τα πουλήσεις απλά θα έχεις βγάλει ένα 20% στο ποσό των ευρώ που έδωσες.

Το coinbase όμως δεν είναι ανταλλακτήριο δλδ δεν είναι το κλασικό crypto χρηματιστήριο όπως είναι ας πούμε το kraken που εκεί και καλύτερες ισοτιμίες υπάρχουν και ποιο καλό trading κάνεις.

Εγώ προσωπικά σπάνια ασχολούμε με το trading αν και όποτε το έχω κάνει έχω βγάλει bitcoin και αρκετά. Το βασικό μου hedge πάντα είναι το bitcoin και αυτό επιδιώκω συνέχεια να αυξήσω. 

Το fiat money απλά το έχω για να το ξοδεύω :P

• Like 1
  • Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αν κατάλαβα καλά είπε ότι τα έχει αγοράσει απλά στο Coinbase μερικές φορές σου γράφει μετά την αγορά ότι θα κάνουν δύο μέρες να δεις τα bitcoin σου στο wallet.

Δημοσ.

"Έστειλα σήμερα με έμβασμα 100 ευρώ στο blockchain για αγορα bitcoin. Εκείνη τη στιγμή το btc είχε 2030 ευρώ. Αν πάει 3000 ευρώ αύριο τα 100 θα γίνουν 150? Σωστά δεν το κατάλαβα?"

τα εχει η δεν τα εχει? γιατι με μπερδεψες και εμενα τωρα :P

Δημοσ.

γινεται την ιδια μερα που θα στειλεις το εμβασμα να παρεις τα bitcoin?

δεν θελει καποιες μερες για να πανε τα λευτα?

Δημοσ.

To eth εγώ ειλικρινά απορώ γιατί έχει τόσο αξία :P

Είμαστε πλέον μιαμιση ώρα πριν να κλειδώσει το segwit η ισοτιμία πάει για τρια χιλιάρικα. 
Απλά να δώσω μια συμβουλη ότι καλύτερα μια και η διαδικασία ενεργοποίησης του segwit είναι λίγο παράξενη να κλέισουμε τα wallet μας και να μην κάνουμε καμία συναλλαγή για τουλάχιστον μερικές ώρες αφότου κλειδώσει το segwit. 
Κατά πάσα πιθανότητα δεν θα συμβεί τίποτα αλλά καλό είναι να προφυλαγόμαστε. Αν αυτό το activation το είχαν οι bitcoin developer τοτε δεν θα φοβόμουν τίποτα αλλά εδώ είναι ένα αχταρμάς με πολύ πολιτική ίντριγκα και χωρίς μεγάλο testing.
  • Like 1
Δημοσ.
Το segwit πλέον έγινε lock in η καλύτερα το bip91 και πλέον πρέπει να θεωρείτε ότι το segwit θα γίνει μέρος του δικτύου. Μας έβγαλε το λάδι αλλά τελικά οι miner υπέκυψαν και νομίζω όπως δείχνει και το ράλι της κούρσας της ισοτιμίας του bitcoin βγαίνει προς όφελος τους.

Πάντως ακόμα και τώρα υπάρχει ο κίνδυνος οι miner να μην ενεργοποιήσουν ουσιαστικά ποτέ το segwit όπως λέει και ο developer του Bitcoin Peter Todd αλλά νομίζω ότι κάτι τέτοιο είναι απίθανο

στο άλλο camp αποκαλύφθηκε ότι ο Ver πλήρωνε κάποιον για να κάνει manipulation σε ένα poll στο Twitter υπέρ ενός hard fork. lol. 

Η χαζομάρα που εχουν οι τύποι απλά δεν υπάρχει. :P

t1iolTJ.png

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά. Όπως έγραψα το έμβασμα έγινε στο blockchain και μου έγραφε ότι θα έχω εκείνης της στιγμής ισοτιμία. Δηλαδή δεν έστειλα χρήματα αλλά αγόρασα απευθείας btc απλά δεν φάνηκε ακόμα στο wallet. Με έγραψε κιόλας guaranteed για την ισοτιμία.

• Like 1
Δημοσ.
Σε λίγες ώρες κλειδώνει και επίσημα το segwit με το εξωπραγματικό νούμερο υποστήριξης 100%

Για όποιον έλεγε ότι το 95% για την ενεργοποίηση του segwit είναι απλά απίθανο :P ( το έλεγα και εγώ)

Τώρα δεν γνωρίζω ποιο θα είναι πλέον το μέλλον του segwit2x γιατί όχι μόνο δεν υπάρχει κάποιος έτοιμος κώδικας αλλά δεν υπάρχει καν ημερομηνία για το fork. 

Πάντως δεν ξέρω κατά πόσο θα σπάσουμε τα 3k αλλά η Rothschild επένδυσε μικρό μέρος από τα κεφάλαια της στο Bitcoin Investment Trust. Οπως λένε 210.000 δολάρια

Δημοσ.

Σε λίγες ώρες κλειδώνει και επίσημα το segwit με το εξωπραγματικό νούμερο υποστήριξης 100%
Για όποιον έλεγε ότι το 95% για την ενεργοποίηση του segwit είναι απλά απίθανο :P ( το έλεγα και εγώ)

Δεν προλαβαινει να κλειδωσει μεσα στον Ιουλιο. Θελουμε περιπου 4 μερες ακομα για το επομενο difficulty adjustment και το συνολο στα 2016 blocks μεχρι τοτε δεν θα ειναι 95% ακομα και αν τις τελευταιες μερες οντως εχει φτασει στο 97%.

https://coin.dance/blocks

Οποτε η επομενη περιοδος, που κατα πασα πιθανοτητα ξεκιναει 27 Ιουλιου θα ειναι αυτη που θα μαζεψει το ποσοστο. Λογικα το lock-in θα ερθει γυρω στις 10 Αυγουστου και 2 βδομαδες μετα το activation.

Ο Αρμαγεδων δεν ακυρωνεται ομως, μαλλον αναβαλλεται για το Νοεμβριο που θα εχουμε το επομενο επεισοδιο του σηριαλ με το hard fork.

Και δυστυχως ειναι εξισου επικινδυνο γιατι δεν θα φταναμε εδω που φτασαμε χωρις την υποστηριξη των Miners και το NYA. Φοβαμαι οτι ενα ικανο ποσοστο ανθρωπων θα εχει τη φαεινη ιδεα οτι τελικα δεν χρειαζομαστε τα 2MB πλεον που υπαρχει το segwit οποτε θα κανουν τους Κινεζους. Αλλα οι πραγματικοι Κινεζοι θα εχουν αλλη αποψη.

Εν τω μεταξυ θα υπαρχει και το bitcoin cash για το οποιο γελαμε αλλα αν επιβιωσει μεχρι τοτε, μπορει για εκδικηση να αρχισει να κερδιζει υποστηριξη.

Γενικως θα εχουμε αναμπουμπουλες μεχρι το τελος του ετους. Ελεγα να κανω dump το bitcoincash με την πρωτη ευκαιρια, τωρα λεω να το κρατησω

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...